Kelebex ictigin cay sut yapiyomu.ben sutun yetip yetmedigindn emin olamiyorum.cunku surekli emmek istiyor.
Canım teşekkür ederim cevap için.Ama ağrı gibide değil arada ince ince iğne batar gibi sızı gibi ama çok şükür çokta rahatsız etmiyor sadece önemli birşeymi diye merak ettim.Birde benim bir göğsü emzriken diğer göğsüm sızlıyor bu ilk günlerde olmuyordu 25 gün oldu doğum yapalı bu ağrı 3 gündür oluyor öncesinde yoktu normalmi bir göğsü emzirirken diğerinin ağrıması sizlerde3de oluyormu?
Ay canım 1ay oldi ben de normaldgm yaptim hala agrim var.gecmek bilmedi sukur diyelim. Sormasi ayip canm ilskiye ne zmnbasladin
akşam misafir gelecek yemekli en kolayından tatlı tarifine ihtiyacım var lütfen yardım edin
Bebeğin emerken dikkat et yutkunuyormu birde her iki göğüsüde sütü boşalana kadar emiyormu 15 er dk iki göğüsüde versen doyar bence ama dediğim gibi şüphe ediyorsan kontrole götür dr mama takviyesi yapman gerekirse söyler bebeğinin kilo alımına bağlı olarak doyup doymadığı belli olur.Bende acaba doymuyormu diye mama veriyordum dr verme dedi gerek olursa tabiki takviye yapılmalı ama bence yetiyordur sütün bir kaç gün mama verme sadece emzir ama her istediğinde emzir bakalım doymuyorsa zaten ağlar.Anladim canim.bebegim 30gunluk oldu sukur.ben iki gogusu verdikten snra eger hala agliyorda brz mama veriyorum.dogru mu yapiyorum bilmiyorum.din forumda bitkisel bi ilac duydum fennel diye onu aldim bgn.icicem bkalim bilmiyorum. Sen mama takviye ediyo musun
Aynı tümsek bendede var dikişimi göremiyorum tümsekten ve o sertlik rahatsız edici ama yinede benim gözüm daha çok ağrı olacak diye korkuyordu umduğumdan çabuk iyileşiyormuş çok şükür.Görsellik kötü trabi ama en azından çamaşırın içinde kalıyorben 12 kg aldım
8kg gitti 4 kg kaldı...süt olsun diye homini gırtlak yemesem eminim şimdiye dal gibi olurdum
kıyafetten olduğunu sanmıyorum cnm
ben hiç sıkan veya dikişe değen bişey giymediğim halde sızlıyor
içerde 7 kat dikiş var..hepsi aynı hizada değildir heralde...birde taş gibi sert ve şekilde baya bozuk tümsek duruyor dikişin üstü çok sinir bozucu
dar tayt giyince çok belli oluyor..eşim düzelir diyor inşallah düzelir ama benim umudum yok..çünkü ilk ameliyatımda bu kadar değildi tümseklik..12 yılda düzelmedi..buda düzelmez
hg kanka..yahu ben ilk ameliyatımda böyle olmamıştı bunda oldu
yaşa bağlı olabilirmi :26:
bende ayni seyi sorim diyodum.bir gogsumu emmeye baslayinca emen gogsum agriyo uyusuyo gibi sanki sonra o agriyla birlikte sut kendilinden hizlica cikiyo.ama diger gogsumde ayni sekilde agriyo ve ordanda sut cikiyo.seninkide bolemi canim.garip bir agri.genelde emmeye basladiktan sonra oluyo.ben normal olarak dusunuyorum bilemiyorum.
evet canım olabilirsütlü tatlı olur mu???
benim acil durumlarda yaptığım bi tarif var...
evet canım olabilir
Kizlar geceleri sutum cok az oluyo oglum doymuyo annem doyuramadigim geceler icin mama almis sutumun yetmedigi yerde kullanicam oglum 23 gunluk kac olcek vermeliyim
Sanırım hasta oluyorum bogazım acıyo halim yok gögüslerim agrıyo dünde ateşim çıktı 38 e üşüyodum bide parol alıp yattım bugün daha iyi gibiyim allahtan eşim evde bitek emZirmeyw alıyorum çocugu
30 mg için 1 ölçek canım mama paketlerinin üstündede yazıyor
Kızlar kızıma pişik kremi her altını açtığımda sürüyordum ama kremin neminden kızımın derisi soyluyor ince ince hani krem nemli tutuyorya silince kremle birlikte deriside inceden soyuluyor o yüzen krem kullanmak istemiyorum ama pişik olmasındanda korkuyorum acaba pişik kremi yerine her altını açtığımda saf zeytin yağı sürersem bebeğe bir zararı olurmuki?
En dogali vesagliklisi o zaten canim ben de pisik kremmi kullaniyorummama gunde bi kez mutlaka zeytinyagi suruorum pamukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?