2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kelebex ictigin cay sut yapiyomu.ben sutun yetip yetmedigindn emin olamiyorum.cunku surekli emmek istiyor.

Canm cay degil alkolsuz malt icecegi dun yazik yavrum acliktan 4e kadar uyumadi sagipverdim 775cl icti hala doymadi sonra yorgunluktan uyudu biraz ise yaradi ama doldurmadi gogsumu

merhaba hanimlar.uzun zamandir giremedim.bugun tam 55 gunluk oldu kizim.gecmise bi goz attimda herkes gazdan sikayetci.bizde de ayni sorun var.dun gece hastane hastane gezdik.kizim dun aksam 7de aglamaya basladi sabaha kadar susmadi.arada bi 5dk uyuya kaliyordu sonrq tekrar uykusubsan aglaya aglaya kalkiyirdu.yani bizim gaz zirve yapti dun.ultrason cekildi cok gaz oldugu soylendi.bu kadar gaza boyle aglamasi normalmis.birde idrar istedi tabi alamadik.mecbur eve geldik.bekliyirum yapmasini idrar yolu enfeksiyonu olabilirmis.cok gaz sorunu yasayan anneler lutfen bi idrar tahlili yaptirin.drumuz gaz deyip gecmeyin dedi.ha birde bizim kizin kabizligi var.fitille bile zor yapiyor.onun icinde cocuk cerrahisine goturmem gerekiyormus.cok oldu sanirim yazdiklqrim ve kizimm kucagimda oldugu icin yazim birax kotu oldu
herkese gazsiz mutlu ve saglikli gunler dilerim.

bende ayni seyi sorim diyodum.bir gogsumu emmeye baslayinca emen gogsum agriyo uyusuyo gibi sanki sonra o agriyla birlikte sut kendilinden hizlica cikiyo.ama diger gogsumde ayni sekilde agriyo ve ordanda sut cikiyo.seninkide bolemi canim.garip bir agri.genelde emmeye basladiktan sonra oluyo.ben normal olarak dusunuyorum bilemiyorum.

Sanırım hasta oluyorum bogazım acıyo halim yok gögüslerim agrıyo dünde ateşim çıktı 38 e üşüyodum bide parol alıp yattım bugün daha iyi gibiyim allahtan eşim evde bitek emZirmeyw alıyorum çocugu

s.a. arkadaşlar..
okuduğum kadarıyla herkes gazdan şikayetçi...ben de 25 şubatta doğum yaptım..benim kızım da bay bi gazlıydı...hatta ilk kızım kolikti
çok uykusuz geceler geçirdim..ama dr.umuz BİOGAİA diye bi damla verdi...kızıma bay ii geldi...şuan gaz sorunumuz yok...tabi gün içinde oluyor ama onu da normal karşılıyoruzbi de uyandığı zaman bebklerinizin gazını çıkarmadan emzirmeyin..gaz üzerine gaz birikiyor o zaman...bu 2. evladım ve baya gaz konusunda tecrübe edindim artıkeşime diyorum ki:''bi sakin bebek yapmayı beceremedik''
tabi hamd olsun...
arkadaşlar,bebkleinizi yüzüstü yatırın ve karnından tutarak yukarı kaldırın ,bunu defalarca yapın ,bakın nasıl pırtları çıkacaken kolay yöntem bu..inş. faydalı olur...
bi de bebğinizin ayaklarını bacaklarını sıcak tutun,bu da çok etkili...ben hala battaniyeye sarıyorum...kollarını çıkarıyorum gevşek bi şekilde bacaklarından doluyorum...sanırım 2 hafta kadar daha devam ederim..benim yaşadığım şehre hala yaz gelmedi malesef

Ay canım 1ay oldi ben de normaldgm yaptim hala agrim var.gecmek bilmedi sukur diyelim. Sormasi ayip canm ilskiye ne zmnbasladin

canim ben 48.gunde basladim.:))

doktora gittikten sonra.iyice emin olmak istedim. :))
bendede ayni.tam olarak gecmedi hala.
bidaha dogum yapmak bile istemiyorum.
en azindan uzunca bir sure :))

akşam misafir gelecek yemekli en kolayından tatlı tarifine ihtiyacım var lütfen yardım edin

Son düzenleme:
Bebeğin emerken dikkat et yutkunuyormu birde her iki göğüsüde sütü boşalana kadar emiyormu 15 er dk iki göğüsüde versen doyar bence ama dediğim gibi şüphe ediyorsan kontrole götür dr mama takviyesi yapman gerekirse söyler bebeğinin kilo alımına bağlı olarak doyup doymadığı belli olur.Bende acaba doymuyormu diye mama veriyordum dr verme dedi gerek olursa tabiki takviye yapılmalı ama bence yetiyordur sütün bir kaç gün mama verme sadece emzir ama her istediğinde emzir bakalım doymuyorsa zaten ağlar.
Aynı tümsek bendede var dikişimi göremiyorum tümsekten ve o sertlik rahatsız edici ama yinede benim gözüm daha çok ağrı olacak diye korkuyordu umduğumdan çabuk iyileşiyormuş çok şükür.Görsellik kötü trabi ama en azından çamaşırın içinde kalıyorEşin dr mu?

Evet benimde işte aynı birini emince diğeri sertleşip ğrıyor kalkan kullnıyorum ben bakıyorum diğer göğüsteki kalkandada az miktar süt akmış oluyor.

Kızlar göğüs kalkanı kullnıyormusunuz ben kullnıyorum 25 günlük olduk hala kalkanları çıkaramıyorum uçları çok acıyor ama uyurkende rahatsız ediyor acaba ne zaman uçların hassaslığıgeçerde göğüs pedi kullnamaya başlayabilirim?Birde benim göğüs uçlarım çok küçük kalkanlar varken uçları boşta kadığı için bebeğim emdikten sonraki aynı büyüklükte kalıyor.AMa kalkasız göğüs pedi kullnırsm uçlar kuruyup küçück oluyor her emzirmede zorlanıyorum.

evet canım olabilir

1 lt süt...
1 su bardağı un
1 su bardağına yakın tozşeker
2 y.k margarin..
vanilin...

bu bilindik bi tarif ama benim püf noktam..muhallebi kıvamına geldikten sonra altını kapatıp,blendırla 5 dk. en yüksen hızda çırpmam...böyle yapınca sakız gibi uzuyor yerken...sanki başka bi tarif gibi.pastanelerden alırız ya ona benziyor..

Kizlar geceleri sutum cok az oluyo oglum doymuyo annem doyuramadigim geceler icin mama almis sutumun yetmedigi yerde kullanicam oglum 23 gunluk kac olcek vermeliyim

slm anneler ben bugun 26 gun oldu dogum yapalı bı gece acayıp ateslendım ddım gırıp oluyorum sabah dr gıttım meger sut atesı mıs ve gogsum ıltıhap olmus acayıp kotu bırsey ya.ıgne verdı dr.ıgneler felaket yaktı.haberınız lsun bole bırseyle karsılasırsanz dırek dr gıdın.bu hastalıkla beraeber ev tasısk hafta sonu bebegımde gıunduz az uyuyoır ya ne yapacam bılemedım meme olmadan uyumuyor. emzık verıom almıo cıldırıyor resmen...

sut atesi olabılır....dr gıt derım yasyan bırı olarak soyluyorum bnde grp oluyorum sanmıtım usuyordum hatta donuyordum

Kızlar kızıma pişik kremi her altını açtığımda sürüyordum ama kremin neminden kızımın derisi soyluyor ince ince hani krem nemli tutuyorya silince kremle birlikte deriside inceden soyuluyor o yüzen krem kullanmak istemiyorum ama pişik olmasındanda korkuyorum acaba pişik kremi yerine her altını açtığımda saf zeytin yağı sürersem bebeğe bir zararı olurmuki?

En dogali vesagliklisi o zaten canim ben de pisik kremmi kullaniyorummama gunde bi kez mutlaka zeytinyagi suruorum pamukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…