2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kizlar bisi solemek istiyorum.artik bu konuda napicami bilmiyorum.ben esimin ailesiyle birlikte belcikada kaliyorum.yaklasik 3 yil oldu.
aslinda ben buraya geldikten bir sure sonra evimize gececektik ama bazi sebeplerden dolayi gecemedik.ve malesef birlikte yasamak zorunda kaldik.
sonrasi ise cogu zaman benim icin bir kabustu resmen.
genelde esimle birlikte vakit geciriyodum zaten.o yoksa odamda olurdum cogunlukla.
hangisini anlatsam bilmiyorum ama cok bunallttilar beni.
zaten iplerin kopmasina sebep olan seyse bebisimin dogumu oldu.
hamilelikte az cok idare ediyodum ama.......
inanin bebegim dogdu odamda kaldigi icin odam resmen gelen gecen hani oldu.
eszimin abileri gelir gormek icin odaya onlara bisi demem cunku gelmeden once mutlaka izin alirlar.
ama evimizde birde 2 hayvan yasiyo malesefki sormayin gitsin.
annesi sikca gelip gitmeye basladi bebek oldundan beri ve canimi coook sikmaya baslamisti bu durumu.
cunku gece gunduz dibimde.insan bukadarda dusuncesiz olmazki.
uykusu kaciyo geliyo,cani sikiliyo geliyo,dizi izlicek geliyo ooooo!!!!!!!
bir gece esim staja gitmisti.bende bebisimi emzirdim altini degistim bezi atmak icin odadan ciktim.geldimki bizimki yatagima yerlesmis cocuguda koynuna almis yatiyo.neymis uylusu yokmus mecburmusun gelmeye.Allahtanki 5 dk sonra gitti de kurtuldum ama canimi cok sikti uykumuda kacirdi
bide bir girisi varki sormayin pat diye!!!
esimin okula gittigi zamanlardaysa tam bir kabus.oleee yanima geliyo kocaman poposuyla yatagimin kosesine oturmaktan yatagim icine coktu resmen.
ben zaten emzirmek icin oturmak zorundayim sen niye oturuyosun.
bide gelip serilmeye basladi yatagimin uzerine.saclarini da aciyo.savura savura ooohhh!!!!!!
en cok sinir oldum seyse bebisimin gazi tutuyo aksamlari agliyodu. hemen hic kapi calmadan pat diye giriyo cocugumuda izin almadan kucagina aliyo susturmaya calisiyo.susuyo tabi.
bigun esimde bana sen susturamiyosun demezmi?kardesim cocugu hemen elimden aliyo.firsat vermiyo bide uykusuzlum hat safhada napicami sasirmisim artik dusunemiyorum.onun gibi bende 24 saat uyusam bende sustururum bebegimi saglikli dusunerek.daha bu birkac ornek sadece.neleeer neleeer var.
esimde kiziyo devamli hosumuza gitmeyen seyler yapiyo.
haa bide ole beni elestiriyo.yok sunu sole yapmissin yok bunu bole yapmissin.
kendisine baksan bisi bildigide yok zaten. bide beni elstiriyo.
tamam hatalarim oluyor ama kendilerininde hatalari fazlasiyla var.ona gelince bisi yok ben yapinca suc!!!
biktirdi resmen beni vallaaa!!!!!!!!!
bende artik resti cektim sonunda.
bulasik falan yikiyamiyorum.anca yemegimi yiyorum.sonra odaya cikarip surekli onla ilgilenmek zorundayim.
bana gelmis.bebek burda kalsinda bulasigi yika benim basim donuyo dedi.kizimda uyandi acikti.bende agzina emzigi verdim.aglamasinda kucagina almasin diye.cunku artik istemiyorum kucagina almasini.kendi keyfine gore aliyo birakiyo.
bende sinirlendim alma dedim.herzamanki gibi dinlemedi beni aldi kucagina gitti.bende sert bisekilde almak zorundamisin kucagina dedim.oda sinirlendi 5 dk sonra cocugu birakti.
sonra konusmadim onla.tabi esimede anlattim olanlari.
tabi esim herzamanki gibi konusuyo onla.bende zaten bunu istiyorum.sonra doldurdu oglumu demesin.
esim annesinin yanina oturdu.kizimida yanima getirsene dedi.bende verdim.zaten o ara yemek yiyecektim.sonra diyoki yuzunu gunese tut gunese diyo.esimde dediki yok gozune gunes gelmesin dedi.cunku zaten kizimda hoslanmiyo.bedenini tutacaksan tut yuzunu nuye tutuyosun gunese.kendisi durabilirmiydi acaba.
bende yine sert bir sekilde.hayir koyma .yok diyosak yok!!!! dedim.
sonrada surat asiyo tabi.ama cildirdim iyice bu nedir boleee!!!!!!!!
bide esim odamiza tv aldi.karin agrisi basladiii.1 sene once internetle birlikte aldi.yalniz tvden nete baglanabiliyosun.bende dizilerimi tv den izliyorum.bizimkiside alisti.bide onun icin geliyo.
bende tv istiyorum diye uzun bir sure dolandi ortalikta.halada diyo.:))
bide esimle ilgilenemedim nezamandir.azcik vakit gecirek dedik.anlayin yani :))kizi uyttum .sonra birden bizimkisi bi daldi iceri.utancimdan oldum geberdim.2.defa yine ayni seyi yapti.
tabi kocacimda kiziyo ama gene ayni iste!!!!
biliyorum cok uzun oldu ama okadar doldumki anlattma ihtiyaci hissettim.
bende onun sevmedigi seyleri yapiyodum bazen.canimi cok sikiyodu napiiim :))
kocasida farksiz zaten.gidip geziyodu.yemek saatinde ortalikta yok.aksamin 10 unda yemek istiyo benden.isterkenki tavrini gorseniz.!!!!!
onada soledim.ben senin karinmiyimda herzaman senin pesinde kosacam gece gunduz.ilgilenmem gereken bir kocam var benim.kendimi hic saymiyorum zaten.
sonrada esimi almis yanina beni kotuluyo.esim anlatiyo tabi bunlari bana.onlar yuzunden cok defa sorun oldu aramizda.
simdide yuzume guluyo.esimde bana kiziyo ona bisi hazirlama yapma diye.
esim tabiki tum bunlari goruyo.cok defa kizdi onlara.ama anlamiyolar.insallah bu sene cikabilirsek evimize super olcak!!!!!!
bazende banane diyorum.cocugum olduya artik gozum kara valla.
kizimin bisiden etkilenmesini istemiyorum.
anlatacak daha coook var ama.oh be rahatladim haa :)))

ozaman bir sorun teskil etmiyor sanirim canim :))

canim ben her altini actimda suruyodum zeytinyagini hicde bisi olmadi.ama bizikiside soyulmuyoda burus burus oluyo gibi bazen.kremden mi oluyoki.bende daha azcik sureyim bari.

ozaman bir sorun teskil etmiyor sanirim canim :))

canim ben her altini actimda suruyodum zeytinyagini hicde bisi olmadi.ama bizikiside soyulmuyoda burus burus oluyo gibi bazen.kremden mi oluyoki.bende daha azcik sureyim bari.

Kremden oluyor bence krem nemli bırakıyor

kızlar aynı şey kızımda da oldu, derisi yüzülüyordu parça parça. chicconun pişik kremini kullanıyordum, sonra kurutsun diye pudra kullandım bir süre ama geçmeyince sağlık ocağındaki doktora gösterdim. o da hametan yazdı bana, her altını açtığında bunu kullan mutlaka pişik kremi olarak dedi. 2güne geçirdi o deri kalkmalarını, 1aydır sürekli kullanıyorum hametanı, ne kızarıklık var ne ıslaklık, yumuşacık oldu derisi. kesinlikle tavsiye ederim, bir deneyin.

Merhaba guzel anneler. Uzun zamandır yazamıyorum, sadece okuyup kaçıyorum. Dün disimi çektirdim akşam öldüm agrisindan. Allahtan sezeryandan sonra verdikleri ağrı kediciden ictimde biraz kendime geldim. Üstüne üslük birde eşim gecedeydi gözümü diktim kızıma nolur koligin tutmasin bu akşam diye... Çok zorlu bir geceydi. Bugün kırkımız çıktı gittik gezdik biraz ama kızım arabada çok terledi ve bir türlü susmayinca hemen eve geldik. Banyo yaptırdık kızıma. Suyuna nazar boncuğu, çeyrek, gümüş yüzük attık adettendir diye. Esimde dua okudu bi guzel yikadik kizimizi. Sonrada ben dusa girdim kızımın sesi ortalığı götürüyordu. Uyumadi bir türlü. Şimdi çok şükür ayağımda sallarken uykusuna yenildidedaldi.

gözünüz aydın sağlık suyu olsun inşallah .

abla ayağında sallama benim kızım 9aylık oldu kendi kendine uyuyor:26:

gözünüz aydın sağlık suyu olsun inşallah .

abla ayağında sallama benim kızım 9aylık oldu kendi kendine uyuyor:26:
Saol canim benim... Bende isterim emzireyim bırakayım kendi kendine uyusun ama bu gaz sancıları yüzünden garibim yeri geliyor kucagimda bile basbas bağırıyor. Bende kucakta saatlerce tutmektensa ayagimdada oyalayayim istedim. Aglamasin diye yapmadığımız kalmıyor. Bir tek battaniyeye koyup sallamadik. Malum eşim geceye gidince tek başıma çaresiz kalırım. Sen.nasıl alıştirdin. Bizim hala ne uyku duzenimız var nede emme düzeni... Tecrübelerini paylasirsan sevinirim tatlim...öpüyorum kızını...

Biz geçen cumartesi 7 haftalıkken sünnet olduk. Lokal anestezi ile yapıldı. Ameliyat 40 dkya yakın sürüyor. Oğlum bacakları bağlanınca sinirlendi 40 dk boyunca hiç susmadan ağladı. Çıkıncada bir süre ağladı işte o an keşke yaptırmasaydık dedim. Ama bugün bakıyorum da bayağı iyileşti. O günden sonra sünnetle alakalı hiçbir sıkıntısı olmadı bebeğimin. Daha dikişler filan düşmedi ama acısı yok herhalde. Artık iyiki yaptırmışım diyorum. Tavsiye ederim. Ne kadar erken o kadar iyi.

canım aynı bnm kocmın ailesini anlattın biz birlikte yasamıyoruz ama farklı sehirde yasıyolar 2 ayda bi gelip 1 ay kalıyolar evlendiğimden beri cok bunaltıcı bişey seni cok iyi anlıorum en son dogum için geldi annemle benle baya itişti özürlü en son kavga etcektim kaçtı gitti cok şükür valla aynı evde yaşamak zulüm bizde de bebek olunca çat pat girdi odamıza annemin girmesinden cesaret alarak ben de lafı vuruverdim insanın özeli var sonuçta bence sen de en kısa yoldan evini ayırmaya bak iyiyken kötü olmaya hiç gerek yok bu sorunlar eşini de etkiler bnm eşim anneleri gelince en az 5 kilo veriyo bu sdce bedensel adamın kafasının ne kadar yoruldugunu düşünemiyorum bile

Bende kullandım gerçekten çok güzel evde vardı onu kullandım ama sürekli kullanılabileceğini bilmiyordum.

oğlum iki aylık ve ben doğduğundan beri kullanıyorum.saf zeytinyağı sürüyorum pişik sıkıntısı yaşamıyorum..
devamlı kullanırsan asla bi sakıncası olmaz.hem cildi besler zeytinyağı.

Allah kolaylık versin..anlayışsız insanlarla uğraşmak gerçekten zor..
benim kayınvalidemde kayınpederimde yok.eşimin babası yıllar önce,anneside biz sevgiliyken vefat etti.
ben hiç bilmiyorum bu gelin kaynana olaylarını..olsalardı anlaşırmıydık anlaşmazmıydık meçhul yani :)

inşallah en kısa sürede kendinize ayrı bi evde yeni bi düzen kurarsınız..
eşinle bebeğinle sıkıntısız yaşarsınızz.. ))

hayırlısı olsun..benim oğlumda 9 haftalık oldu.
bizde küçükken yaptırmak istiyoruz ama ne zaman yaptırırız bilemiyorumm şimdilik..

canim benim cok sagol/mashallah saglikla al kucagin.kolay rahat dogum diliyorum.kendine ve bebislere cok cok iyi bak

doğum yapalı 50 gun oldu bugun bıraz kanama gıbı oldu sanırım adet kanaması baslıyacak,daha erken aslında bıkac ay olmam dıye dusunuyodum daha cok erken ne guzel alısmıstık 9 ay...bır aydırda kanama akıntı falan bıraz olmasa ıyıydi

nerdeyse 2 ay olacak ama kızımın yuzu hala beyaz olmadı eli ayagı beyaz teni falan ama yüzü daha sarımsı kaldı...sarılık gecırmıstı ama gectı dedı doktor sarılıgı gözunde bıle kalmadı ama yuzu kaldı öylece ne zaman beyazlıcak acaba beklıyorum merakla

demi cok zor bir durum.oyle yapsan olmuyo boyle yapsan olmuyo.insallah bu sene cikmayi dusunuyoruz.bakalim.iliskileri yiprattigida dogru canim.zaten ona 2 seden beri hiiic fazla bisi anlatmam.cani sikilmasin diye.hepte biriktirincede olmuyo tabi.en sonunda bende buraya yazdim :))
amin canim cok sagol....
valla sen sanslimi oluyosun ozaman ki?
ama hiicde bilme bu gelin kaynana olayinida zaten hayatim.
nekadar iyi olursa olsun yinede bazi seyler olmuyo.)
sen tadini cikarmaya bak :))

ya cok alakasiz biliyorum ama ve lutfen bana gulmeyin cunku gercekten bilmiyorum ve cok merak ediyorum.bu gulen suratlari nasil yapiyosunuz.ben msj yazarken falanda baktim ole bisi goremedim.sayilarlami oluyoki?

yok cnm dr değil..kendi tecrübesine dayanarak söylüyo
eşim ameliyat oldu 1 hafta hastanede 1 haftada evde yattı..ameliyat yeri çok güzel kaynadı hiç sertlik yok ve düz
bana sende yat kalkma iyileşsin ameliyatın dedi ama ben dinlemedim
şimdi sert diye şikayet ediyorum..suç sende yatıp dinlenmedin diyor
zeytin yağı iyi oluyor ama yakmak lazımmış yağın asitini almak için..alt komşum öyle demişti
1 kere yakıp göğüs uçlarıma sürmüştüm çok iyi gelmişti
yıkamakta iyi geliyor pişiğe..ben bir sabah birde yatarken kızımın poposunu yıkıyorum lavaboda ..

bizde beyazlamayı bekliyoruz..benim kızımda sarı tenli duruyor..kanda sarılık çıkmadığı halde hala sarılığı var diyorlar

göz rengi döndümü senin bebeğin
bizde 41 günlük olduk ..gözü ne renk olacak ve ne zaman dönecek merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…