yok cnm dr değil..kendi tecrübesine dayanarak söylüyo
eşim ameliyat oldu 1 hafta hastanede 1 haftada evde yattı..ameliyat yeri çok güzel kaynadı hiç sertlik yok ve düz
bana sende yat kalkma iyileşsin ameliyatın dedi ama ben dinlemedim
şimdi sert diye şikayet ediyorum..suç sende yatıp dinlenmedin diyor
zeytin yağı iyi oluyor ama yakmak lazımmış yağın asitini almak için..alt komşum öyle demişti
1 kere yakıp göğüs uçlarıma sürmüştüm çok iyi gelmişti
yıkamakta iyi geliyor pişiğe..ben bir sabah birde yatarken kızımın poposunu yıkıyorum lavaboda ..
bizde beyazlamayı bekliyoruz..benim kızımda sarı tenli duruyor..kanda sarılık çıkmadığı halde hala sarılığı var diyorlar
göz rengi döndümü senin bebeğin
bizde 41 günlük olduk ..gözü ne renk olacak ve ne zaman dönecek merak ediyorum
Kızlar bebeklerininzin alnında tüyler varmı benim bebeğim saçlı doğdu ve alnındada ince ince tüyler var saçlarıyla karışıyor acaba bunlar dökülürmü ?
Kızlar kızıma pişik kremi her altını açtığımda sürüyordum ama kremin neminden kızımın derisi soyluyor ince ince hani krem nemli tutuyorya silince kremle birlikte deriside inceden soyuluyor o yüzen krem kullanmak istemiyorum ama pişik olmasındanda korkuyorum acaba pişik kremi yerine her altını açtığımda saf zeytin yağı sürersem bebeğe bir zararı olurmuki?
dökülmesi lazım..Kızlar bebeklerininzin alnında tüyler varmı benim bebeğim saçlı doğdu ve alnındada ince ince tüyler var saçlarıyla karışıyor acaba bunlar dökülürmü ?
divinity............
canim sen bayagidir evliymissin yeni gordum haa?!!!
Allah daim etsin insallah canim.
Bizimkide tam tersi kucağımda uyuyor yada ayağımda sallıyorum uyuyor kucağıma lıp yatağına koyarken beşiğe yaklaşınca hemen açıyor gözlerini basıyor çığlığı.kizlar bebisleriniz buyuyomu?
bizimki gun gectikce buyuyo :))
bide garip bir huyu var cogunlukla kucakta durmayi hic sevmiyo.
alma beni diye agliyo resmen :))
yatirinca susuyo alinca agliyo)
ne tuhaf bir cocuk :))
Eşimde bende tüysüz sayılırız ama kızımın mahşallahı var alnı sırtı kulakları tüylü dökülür inşallah en azından alnıdökülmesi lazım..
saol cnm Allah razı olsun
senin uzuuuuuunn mesajınıda okudum..Allah yardımcın olsun ve en kısa zamanda kurtarsın seni inşallah
ne kadar iyide olsalarda eşlerimizin aileleri ev ev üstüne olmuyor...birlikteyimde bu muameleye maruz kalıyorum sanma...yapan ayrı evi olsada yapıyor yüzsüzlükle
gece yatarken de kapını kitle bence...
Kızlar bebeklerininzin alnında tüyler varmı benim bebeğim saçlı doğdu ve alnındada ince ince tüyler var saçlarıyla karışıyor acaba bunlar dökülürmü ?
dökülmesi lazım..
saol cnm Allah razı olsun
senin uzuuuuuunn mesajınıda okudum..Allah yardımcın olsun ve en kısa zamanda kurtarsın seni inşallah
ne kadar iyi olsalarda eşlerimizin aileleri ev ev üstüne olmuyor...birlikteyimde bu muameleye maruz kalıyorum sanma...yapan ayrı evi olsada yapıyor yüzsüzlükle
gece yatarken de kapını kitle bence...
Bizimkide tam tersi kucağımda uyuyor yada ayağımda sallıyorum uyuyor kucağıma lıp yatağına koyarken beşiğe yaklaşınca hemen açıyor gözlerini basıyor çığlığı.
Eşimde bende tüysüz sayılırız ama kızımın mahşallahı var alnı sırtı kulakları tüylü dökülür inşallah en azından alnı
Gunaydn kizlar dun 34gunluk olunca bende cok sikildm diye bi arkadasa gittim ama evi soguktu onun icin ck oturmadn eve geldm ama yinrde bebegm usudu bugn karni agriyo herhalde karni gurul gurul bugun off keske otursaydm evimde
Canım kakası normal renginde ise korkma üşütse kakası yeşile dönerdi.
ben her açtığımda sürüyorum..kullandığımız kremlerden daha masum ,emin olPeki bir kez yeterli olurmuki her açtığımda hafiften sürsemmiki zeytinyağı.
eli ve ayağında sarılık gittiyse endişelenme..en son yüz geçiyor..benim komşumun bebeğinde 3 ay sonra geçmişti...nerdeyse 2 ay olacak ama kızımın yuzu hala beyaz olmadı eli ayagı beyaz teni falan ama yüzü daha sarımsı kaldı...sarılık gecırmıstı ama gectı dedı doktor sarılıgı gözunde bıle kalmadı ama yuzu kaldı öylecene zaman beyazlıcak acaba beklıyorum merakla
Cok sukur sari kakamiz ama kuzum daha yeni uyudu dunden beri hic uyuyamadi zaten cok uyumuyo bide bole olinca 5ten beri ayaktayiz. bu saat oldu daha kahvalti yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?