2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar emzirirken göğüsleriniz kaşınıyo mu? Benim çok kaşınıyo ve kaşıyorum artık çatlak olmaz di mi? Rahat rahat kaşıyım

Ayy sorma hemde nasıl kaşınıyor bende birtek bende oluyor sanıyordum uyuz oolmuş gibi kaşınıyor bazen kızımı memeden alıp kaşıyıp sonra devam ediyorum emzirmeye sanırım içeride süt kanalalrı harekete geçtiği için kaşınıyor olabilir.Ben kaşıntıdan göğüs pedi bile kullanmamıyorum

Oglum bahar uykusuna yatmis gibi uyuyo dunnn toplam en fazlaa 3 saat uyanik kalmistir yeni kalkti biseyi mi var acaba

annemin meshur bir lafi var."kucagina alma kokuna alismasin"
valla bizimkinin ole bir huyu yok.
tam tersi ben onun kokusuna alistim.birakamiyorum :))
ozellikle yemek yedigi zaman rahatsiz oluyo belliki tutma kucaginda beni diye ciglik cigliga resmen :))
yatiriyorum susuyo... :))

benimkiside cok kasiniyo!!

kizlar dun cvp yazan gormedim.msj i yazarken gulen surat falan oluyo ya nasil yapiyosunuz?
cok merak ettim.
ben baktim bisi bulamadim.
bu merakim bigun beni oldurecek.
napim herseyi merak ediyorum sonrada aklima takiliyo ogreninceye kadarda cikmaz. :))

mesaj yazdıgın panelin altında ordan seçebilrisin:44:

merhaba
kızım 2-3 gündür kusuyo önce arada bi yapıyodu memeyi çıkartıyo az emdi diye yine veriyorum emiyo sonra yine bıraktıgında kusuyo gaz için omzumdaykende kusuyo
kustu ya şimdi kızım aç mı ne zaman emzireyim yine beklemelimiyim 2 saat

canım ya benim kızda bugün çok kustu ve huzursuz ağız dolusu kusuyor birde off ya çok moralim bozuldu !! birde çok ilgin bir nefes alışı oluyor ara ara neden anlamadım sizlerde de var mı ?

kızlar sütünüz azsa kesinlikle incir hoşafı yapıp için bende buradan okudum gerçkekten yazandan Allah razı olsun çok faydası oluyor kuru incir hoşafı ve çekirdekli kara üzüm hoşafı bir gün birini yapın bir gün diğerini incirleri küçkük küçük doğrayınki çekirdekleride çıksın ve suyunuda için tanelerinide yiyin mutlaka.

Son düzenleme:
canım ya benim kızda bugün çok kustu ve huzursuz ağız dolusu kusuyor birde off ya çok moralim bozuldu !! birde çok ilgin bir nefes alışı oluyor ara ara neden anlamadım sizlerde de var mı ?

midesini üşüttügünü düşünmeye başladım bziizmkide uyumuyordu sıcak tuttayım diye sardım zeytin yağ sürdüm vücuduna eşimin halası biraz önce pisi diye bişi yaptı çıranın özüymüş onu sardı her bezinde kaka oluyo diyince bu düzenler dedi
bütün kaca karı ilaçlarını yapıyoruz

Canım benimkide kusuyor aynı süt gibi dimi rengi kıvamı farklı değil.emiyor emdiğinin fazlasını çıkarıyor yine emmek istiyor ben veriyorum bence emmek istiyorsa ver nede olsa fazlasını çıkaracak.o bütün emdiğini kumuyordur merak etme ama yinede seni tedirgin ediyorsa bir dr unu a danış.

canım bence her bezinde kaka olması rahatsız olduğunu yada üşüttüğünü göstermez çok küçükler daha normal bence benimkininde accıkta olsa her açtığımda olmasada çoğunluklşa oluyor kakada.rengi kıvamı nasıl?

herzamanki gibi oluyo kakası rengi falan değişik değil kavun içi gibi işte:) herkes sarı diyo ama

herzamanki gibi oluyo kakası rengi falan değişik değil kavun içi gibi işte:) herkes sarı diyo ama

Benimkide öyle sarı gibi bazen kavuniçi gibi bence çok normal dediğim gibi benimkininde kaka yapması düzensiz bazen her bezinde accık accık olabiliyor henüz bağırsakları düzenli çalışamadığından bence tedirgin olma.AMa yinede kızlardanda birkaç fikir alabilirsin emnim onlarında öyledir.Bebeğin ne kadarlık ?

48 günlük canım

kizlar doktorum 40 cikinca kontrole gel dedi bu kontrolde ne yapiliyo alttan muayene varmi bilgi verirseniz sevinirim

Tek tek alıntı yapamadım.aklıma geldkce yazayim.

Goz rengi icin benim bebegimin gozleri lacivert degil. Siyaha yakin bir renkti. Cok az acildi

Gogus kasinmasi bende de var.Genelde memede sut kalmayinca bebegim de o memyi emiyorsa kasınıyor.

Alinda tuyler bizde de var. dokulir zamanla.

Kusma bizde de var. ve kati kusuyor.

Hickirik her emmeden sonra hickiriyor. Sizde de var mi? Emerken genizine de kaciyor. Korkuyorum.

Dun alisveris merkezine gittik. Iceri girer girmez bebegim aglamaya basladi. Klimalar var serin diye bebegi kucagimiza da alamadik apar topR alisveris yaptik ciktik. Sizler nasil gidip geziyorsunuz hayret ediyorum.

Kuafore bile cikamiyorum. Artik sonunda kendim kestim saclarimi. Acayip derecede kucaga alisti. Geceleri uyumuyor. Carsafin icinde sallanmak istiyor. Salincak aldik begenmedi onu.

Bebeklerin bagirsak gelisimi ne zaman tamamlanacak? Yani ne zaman istedigimizi yiyebilcez? Gaz problemi bitecek?

Devamli acikiyorum. Doymak bilmiyorum. Hizli yemeye de alistim artik bebegim sagolsun.bunalima girmek uzereyim. Uyumayin a sinirleniyorum. Baska bir odaya birakip kapisini kapatmK istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…