Kızlar emzirirken göğüsleriniz kaşınıyo mu? Benim çok kaşınıyo ve kaşıyorum artık çatlak olmaz di mi? Rahat rahat kaşıyım
Oglum bahar uykusuna yatmis gibi uyuyo dunnn toplam en fazlaa 3 saat uyanik kalmistir yeni kalkti biseyi mi var acaba
Ayy sorma hemde nasıl kaşınıyor bende birtek bende oluyor sanıyordum uyuz oolmuş gibi kaşınıyor bazen kızımı memeden alıp kaşıyıp sonra devam ediyorum emzirmeye sanırım içeride süt kanalalrı harekete geçtiği için kaşınıyor olabilir.Ben kaşıntıdan göğüs pedi bile kullanmamıyorum
kizlar dun cvp yazan gormedim.msj i yazarken gulen surat falan oluyo ya nasil yapiyosunuz?
cok merak ettim.
ben baktim bisi bulamadim.
bu merakim bigun beni oldurecek.
napim herseyi merak ediyorum sonrada aklima takiliyo ogreninceye kadarda cikmaz. :))
merhaba
kızım 2-3 gündür kusuyo önce arada bi yapıyodu memeyi çıkartıyo az emdi diye yine veriyorum emiyo sonra yine bıraktıgında kusuyo gaz için omzumdaykende kusuyo
kustu ya şimdi kızım aç mı ne zaman emzireyim yine beklemelimiyim 2 saat
canım ya benim kızda bugün çok kustu ve huzursuz ağız dolusu kusuyor birde off ya çok moralim bozuldu !! birde çok ilgin bir nefes alışı oluyor ara ara neden anlamadım sizlerde de var mı ?
merhaba
kızım 2-3 gündür kusuyo önce arada bi yapıyodu memeyi çıkartıyo az emdi diye yine veriyorum emiyo sonra yine bıraktıgında kusuyo gaz için omzumdaykende kusuyo
kustu ya şimdi kızım aç mı ne zaman emzireyim yine beklemelimiyim 2 saat
midesini üşüttügünü düşünmeye başladım bziizmkide uyumuyordu sıcak tuttayım diye sardım zeytin yağ sürdüm vücuduna eşimin halası biraz önce pisi diye bişi yaptı çıranın özüymüş onu sardı her bezinde kaka oluyo diyince bu düzenler dedi
bütün kaca karı ilaçlarını yapıyoruz
canım bence her bezinde kaka olması rahatsız olduğunu yada üşüttüğünü göstermez çok küçükler daha normal bence benimkininde accıkta olsa her açtığımda olmasada çoğunluklşa oluyor kakada.rengi kıvamı nasıl?
herzamanki gibi oluyo kakası rengi falan değişik değil kavun içi gibi işte:) herkes sarı diyo ama
Benimkide öyle sarı gibi bazen kavuniçi gibi bence çok normal dediğim gibi benimkininde kaka yapması düzensiz bazen her bezinde accık accık olabiliyor henüz bağırsakları düzenli çalışamadığından bence tedirgin olma.AMa yinede kızlardanda birkaç fikir alabilirsin emnim onlarında öyledir.Bebeğin ne kadarlık ?
48 günlük canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?