Zeytinyagı marketten aldıgımız mı özel mi alıyosunuzben her açtığımda sürüyorum..kullandığımız kremlerden daha masum ,emin ol
hem de cildi besler....
Allahın izniyle hiçbişecik olmaz
eli ve ayağında sarılık gittiyse endişelenme..en son yüz geçiyor..benim komşumun bebeğinde 3 ay sonra geçmişti...
benim kızımda sarılık oldu ve şuan bembeyaz ...biraz uzun sürdü ve tam 1 hafta oldu sarılığını tamamen atalı
zamanla dökülür ...bi 3 aylık olsun...
3. aylarında bebekler devrim geçiriyor sanki,daha bi güzelleşiyorlar...
Tek tek alıntı yapamadım.aklıma geldkce yazayim.
Goz rengi icin benim bebegimin gozleri lacivert degil. Siyaha yakin bir renkti. Cok az acildi
Gogus kasinmasi bende de var.Genelde memede sut kalmayinca bebegim de o memyi emiyorsa kasınıyor.
Alinda tuyler bizde de var. dokulir zamanla.
Kusma bizde de var. ve kati kusuyor.
Hickirik her emmeden sonra hickiriyor. Sizde de var mi? Emerken genizine de kaciyor. Korkuyorum.
Dun alisveris merkezine gittik. Iceri girer girmez bebegim aglamaya basladi. Klimalar var serin diye bebegi kucagimiza da alamadik apar topR alisveris yaptik ciktik. Sizler nasil gidip geziyorsunuz hayret ediyorum.
Kuafore bile cikamiyorum. Artik sonunda kendim kestim saclarimi. Acayip derecede kucaga alisti. Geceleri uyumuyor. Carsafin icinde sallanmak istiyor. Salincak aldik begenmedi onu.
Bebeklerin bagirsak gelisimi ne zaman tamamlanacak? Yani ne zaman istedigimizi yiyebilcez? Gaz problemi bitecek?
Devamli acikiyorum. Doymak bilmiyorum. Hizli yemeye de alistim artik bebegim sagolsun.bunalima girmek uzereyim. Uyumayin a sinirleniyorum. Baska bir odaya birakip kapisini kapatmK istiyorum
kizlar nerdesiniz ya? ankara havasi duzeldi gezmelere mi gidiyorsunuz yoksa :-D
cemre cnm pasanin atesi cikmisti nasil oldu..iyisinizdir umarim..
Zeytinyagı marketten aldıgımız mı özel mi alıyosunuz
kizlar doktorum 40 cikinca kontrole gel dedi bu kontrolde ne yapiliyo alttan muayene varmi bilgi verirseniz sevinirim
Canım aktarlardan ya da eczanelerden
Ozonlanmış zeytinyağı diye alıyorsun
Canım aktarlardan ya da eczanelerden
Ozonlanmış zeytinyağı diye alıyorsun
Gezmelere gidemiyoruz tatlım yaaa
Bir gün ablamlarla falan yemeğe gidelim dedik
Paşa durmadı tabi restoranda da memede idi üsütünü örttüm battaniye ile emdi.
Ev oturmasıdışında bi yere gitmedik
Avm ye giden var mı
Nsıl oluyor acabaaa bebekle
Kızlar bir de iz mayısta 3 günlük bi tatil yapacağız. Ne diyorsunuz bu duruma
Annemi de götürüyoruz
Ablamlarla falan gideceğiz
Annem biraz söylenio lüçücük bebekle nereye gidiyorsunuz diye
Amaaaaaan diyorum sonra millet yurt dışına gidiyo
Hem de arabasız otobüslerde gidio
Ateşlenmeye gelince canım
Ateşiiz yokmuş ben evham yapmışım
Ateş ölçerle ölçtüm ama inanmadım ona da
Halbuki kocacık da iyisinde almıştı doğru ölçsün diye
Bebeişimin bi şi si yokmuş
Tamamen bizi anlatmissin cnm ya hic uyumuyo surekli kucakta durmak isiyo ama sadece benim kucagimda onun icin kopuyo kollarim gece uykusu yok gunduzde disari cikamiyoruz cildirocam bende surekli emiyo oyyy oyyyyy
Tek tek alıntı yapamadım.aklıma geldkce yazayim.
Goz rengi icin benim bebegimin gozleri lacivert degil. Siyaha yakin bir renkti. Cok az acildi
Gogus kasinmasi bende de var.Genelde memede sut kalmayinca bebegim de o memyi emiyorsa kasınıyor.
Alinda tuyler bizde de var. dokulir zamanla.
Kusma bizde de var. ve kati kusuyor.
Hickirik her emmeden sonra hickiriyor. Sizde de var mi? Emerken genizine de kaciyor. Korkuyorum.
Dun alisveris merkezine gittik. Iceri girer girmez bebegim aglamaya basladi. Klimalar var serin diye bebegi kucagimiza da alamadik apar topR alisveris yaptik ciktik. Sizler nasil gidip geziyorsunuz hayret ediyorum.
Kuafore bile cikamiyorum. Artik sonunda kendim kestim saclarimi. Acayip derecede kucaga alisti. Geceleri uyumuyor. Carsafin icinde sallanmak istiyor. Salincak aldik begenmedi onu.
Bebeklerin bagirsak gelisimi ne zaman tamamlanacak? Yani ne zaman istedigimizi yiyebilcez? Gaz problemi bitecek?
Devamli acikiyorum. Doymak bilmiyorum. Hizli yemeye de alistim artik bebegim sagolsun.bunalima girmek uzereyim. Uyumayin a sinirleniyorum. Baska bir odaya birakip kapisini kapatmK istiyorum
mesaj yazdıgın panelin altında ordan seçebilrisin:44:
Kizlar bugun gaz problemimiz var normalde vole bi sikinti yoktu nekadar zormus simdi sizleri daha iyi anliyorum karni surekli gurulduyo ve surekli agliyo cok yoruldm bugun allah gazli tum bebeklere ve annelerine yardim etsin
kizlar doktorum 40 cikinca kontrole gel dedi bu kontrolde ne yapiliyo alttan muayene varmi bilgi verirseniz sevinirim
Benimki 26 günlük arada bayağı gün farkı varmış ama yinede ben normal diye düşünüyorum ama gün olarak daha yakın olan annelerde yorum yazarsa dahada aydınlanmış olurz.
Kızlar benim doğum yapalı 40 gün geçmesine rağmen şiddetli göğüs ağrılarım devam ediyor
10 gün idare et geçer 20 gün sürer geçer 30 günde geçer 40 bitsin geçer diyenleri artık duymak istemiyorum
Emzirmek işkence bizim için 2 kez doktora gittim bişey yok geçer deyip gönderdiler gerizekalılar 2 side göğüsü elle muayene etmeyi akıl edemediler niye okumuşlar onca yıl anlamıyorum
Bugün artık dayanamıycam ben göğsümün içinde kesin bişey var deyip tekrar başka bi doktora gittik allah razı olsun elle muayene etti ultrason istedi göğüs uçlarım çatlak olduğundan içeriye mikrop girmiş enfeksiyon olmuş ve göğüs içerisinde ödem oluşturmuş buda emzirme öncesi ve sonrası inanılmaz sancı yapıyo herkes normal süt geliyo deyip önemsemiyodu beni kime söylesem ama iyi ki gitmişim antiiyotik verdi ağızdan süte geçmeyen çok şükür diyorum artık geçeceğine dair bi umudum var... Fakat doktor seni kandırmak istemem 3 ayda sürebilir 1 yılda 1 günde o vücudunun alışma sürecine bağlı dedi kendi ne zaman isterse o zaman iyileşirmişvücut savunmaya geçmiş öle dedi umarım en yakın zamanda pes eder:) oğlumla bizde emzirmenin tadına varırız acısız ağrısız gözyaşı olmadan....
Ağrıları geçmeyen bi kaç arkadaş daha vardı lütfen doktora görünün beni en iyi siz anlarsınız ben doğumumda bu kadar zorlanmadım inanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?