2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Zeytinyagı marketten aldıgımız mı özel mi alıyosunuz

Tamamen bizi anlatmissin cnm ya hic uyumuyo surekli kucakta durmak isiyo ama sadece benim kucagimda onun icin kopuyo kollarim gece uykusu yok gunduzde disari cikamiyoruz cildirocam bende surekli emiyo oyyy oyyyyy

kizlar nerdesiniz ya? ankara havasi duzeldi gezmelere mi gidiyorsunuz yoksa :-D

cemre cnm pasanin atesi cikmisti nasil oldu..iyisinizdir umarim..

Gezmelere gidemiyoruz tatlım yaaa
Bir gün ablamlarla falan yemeğe gidelim dedik
Paşa durmadı tabi restoranda da memede idi üsütünü örttüm battaniye ile emdi.
Ev oturmasıdışında bi yere gitmedik
Avm ye giden var mı
Nsıl oluyor acabaaa bebekle
Kızlar bir de iz mayısta 3 günlük bi tatil yapacağız. Ne diyorsunuz bu duruma
Annemi de götürüyoruz
Ablamlarla falan gideceğiz
Annem biraz söylenio lüçücük bebekle nereye gidiyorsunuz diye
Amaaaaaan diyorum sonra millet yurt dışına gidiyo
Hem de arabasız otobüslerde gidio

Ateşlenmeye gelince canım
Ateşiiz yokmuş ben evham yapmışım
Ateş ölçerle ölçtüm ama inanmadım ona da
Halbuki kocacık da iyisinde almıştı doğru ölçsün diye
Bebeişimin bi şi si yokmuş

Canım aktarlardan ya da eczanelerden
Ozonlanmış zeytinyağı diye alıyorsun

Bizde ev oturmasına gidiyoruz bikerede sahile gittik ama az durduk dısarda emzirme isine alısamadım daha emzirme önlügü aldim onuda sevmiyo aglıyo sıpa
Bende cigerci hulusi var okadar cnm cekiyoki enkısa zamanda gitcem ins.
Bence bisi olmaz tatile gidiceniz zaman kacgünlük oluo

Tamamen bizi anlatmissin cnm ya hic uyumuyo surekli kucakta durmak isiyo ama sadece benim kucagimda onun icin kopuyo kollarim gece uykusu yok gunduzde disari cikamiyoruz cildirocam bende surekli emiyo oyyy oyyyyy

Bizde öyleyiz suan sol omzumda uyuyor ama babası gelince ona sepetliyorum benimki herkesin kucagınd duruyo uyuyo yeterki gezdirilsin bazen sinir oluyom sadece bende dursun diye ama aslinda büyük rahatlık oluyo ne besigine nede anakucagına alıstıramadım:-(

sinirlenmek ne kelime ben deliriyorum
istiyorumki birlikte uyusun birlikte uyansınlar
bana da uyumak için ve dinlenmek için vakit kalsın ama ne mümkün
imdatttttttttt diye çığlık atmak istiyorum

avm ye gitmedim ama
ev gezmelerine gidiyorum
annemlere, kız kardeşime ve kayınvalidemlere gidiyoruz
avm gezmeyi kendim de sevmem zaten
alış veriş yapmam gerektiğinde kayınvalidemlere bırakıyorum bebeklerimi

kizlar biz 3 gun sonra 2 aylik olcaz ama yaklasik 2 haftadir kizim kakasini gunde 1 kere yapiyo.bazen 2 gunde bir yapiyo.ama yapinca cok sulu deil onceki gibi ama civik yinede.hic bir katiligi yok.sizinkiler nasil?onceden 5 6 kez rahatlikca yapiyodu.
bide agliyo yaparken kuzum.

Kizlar bugun gaz problemimiz var normalde vole bi sikinti yoktu nekadar zormus simdi sizleri daha iyi anliyorum karni surekli gurulduyo ve surekli agliyo cok yoruldm bugun allah gazli tum bebeklere ve annelerine yardim etsin

Kizlar bugun gaz problemimiz var normalde vole bi sikinti yoktu nekadar zormus simdi sizleri daha iyi anliyorum karni surekli gurulduyo ve surekli agliyo cok yoruldm bugun allah gazli tum bebeklere ve annelerine yardim etsin

Rezene cayi ic canim bnmki de gecen gun sanci cekti baya iyi geldi tabi sutune gecene kadar aglar ama baya faydasini gordumm 2 3 saatte uyumustu

kizlar doktorum 40 cikinca kontrole gel dedi bu kontrolde ne yapiliyo alttan muayene varmi bilgi verirseniz sevinirim

benım 40 lık muayenemde sadece ultrasonla baktı alttan bakmadı bıkac ay sonra bakarız tamamen kendıne gel dedı...bıçok kısının alttan bakmış galıba...ben sezeryan oldum..

bugunmlerde uyku azaldı pek uyumuyor hep acık gözleri....
hıçkırık oluyor emzırıyorum ancak o zaman gecıyor...
kusması var hala gecmedi genelde emdıkten bıkac saat sonra kusuyor...
kakası hala sıvı bazen cıvık bazen krem kıvamında oluyor gunde 1 kere yaptıgıda oluyor bıkac defa yaptıgıda...daha hiç mama vermedim..
kızımda tüylü doğdu gecer elbet bekliyorum...gözleri lacivert gri gibi şimdilik...

Benimki 26 günlük arada bayağı gün farkı varmış ama yinede ben normal diye düşünüyorum ama gün olarak daha yakın olan annelerde yorum yazarsa dahada aydınlanmış olurz.

Kızlar bu merakınızın cevabı çok komik :) sindirimden önce ağızdan tam çıkamayan gaz popdan çıkıyor ve ve her pırt yaptıklarında maalesef daha tam kaslara hakim olamadıkları için kaka kaçırıyorlar. Bizim kızında her bezi kakalı. Ama tabi azar azar. Kaka yapmış diyecek kadar değil. 50 günlüğüz bu arada.

aynı durum bende de var cnm ya. özellikle emzirme sonrası ve soğuğa maruz kaldığı anda başlıyor sağ göğsüm sancımaya. çataktandır diyip sadece melhem sürmeke yetiniyorum. çocuk doktorum da melhem kullsnıyosan yeter demişti. tabi alanı değil başka ne diyebilir ki. ama benimki de enf.kapmış olabilir çünkü göğüs ucumda nokta kadar sarı bir şey var.
hemen doktora gitmeliyim.

kizlar doktorum 40 cikinca kontrole gel dedi bu kontrolde ne yapiliyo alttan muayene varmi bilgi verirseniz sevinirim

evet alttan kontrol etti benim doktorum sezeryan oldum ultrasyonla baktı yumurtalıkları falan kontrol etti.smear testi yaptı falan filan =)

Cildiricam artik bugun durduramiyorum bebegimi hic uyumadi surekli memede surekli agliyo cok yoruldum yine kucagimda suan biraktigim an bagiriyo napicagimi sasirdim evde yanlizim oyyy nekadar zormys ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…