Kizlar benim bebegum 2gundur istahsiz ve cook uyuyoruyandiramiyorum nelerr yapiyorum mamayi zorla tikiyorum agzina uyurken agzunda tutuyor ve az bisuy mama gelincede tukaniyor oguruyorr 4gun once kakasini yaptirirken birden bir agladi cocuk mosmor oldu!kucagimda gitti yavrum aotmana ciktim yalnizdim evde bagirmaya basladim olduu diye alt komsular ciktilar komsunun kucaginda kendine geldi ve alttan pirtlattu:++birdaha rabbim yasatmasinn cocugumda morarma yoktu asidan sonra oldu kadin cocuk morarirken mudahele etmedi bilee benide disari cikardiii offf delircemm ..
Cildiricam artik bugun durduramiyorum bebegimi hic uyumadi surekli memede surekli agliyo cok yoruldum yine kucagimda suan biraktigim an bagiriyo napicagimi sasirdim evde yanlizim oyyy nekadar zormys ya
kizlar bebisleriniz buyuyomu?
bizimki gun gectikce buyuyo :))
bide garip bir huyu var cogunlukla kucakta durmayi hic sevmiyo.
alma beni diye agliyo resmen :))
yatirinca susuyo alinca agliyo)
ne tuhaf bir cocuk :))
Benim kızımda hemen hemen her emmeden sonra hıçkırıyor ve emerken genzine kaçmada her emede oluyor bir iki kez Bne hemen dikleyip sırtını pıtpıtlıyorum tıkanınca.Tek tek alıntı yapamadım.aklıma geldkce yazayim.
Goz rengi icin benim bebegimin gozleri lacivert degil. Siyaha yakin bir renkti. Cok az acildi
Gogus kasinmasi bende de var.Genelde memede sut kalmayinca bebegim de o memyi emiyorsa kasınıyor.
Alinda tuyler bizde de var. dokulir zamanla.
Kusma bizde de var. ve kati kusuyor.
Hickirik her emmeden sonra hickiriyor. Sizde de var mi? Emerken genizine de kaciyor. Korkuyorum.
Dun alisveris merkezine gittik. Iceri girer girmez bebegim aglamaya basladi. Klimalar var serin diye bebegi kucagimiza da alamadik apar topR alisveris yaptik ciktik. Sizler nasil gidip geziyorsunuz hayret ediyorum.
Kuafore bile cikamiyorum. Artik sonunda kendim kestim saclarimi. Acayip derecede kucaga alisti. Geceleri uyumuyor. Carsafin icinde sallanmak istiyor. Salincak aldik begenmedi onu.
Bebeklerin bagirsak gelisimi ne zaman tamamlanacak? Yani ne zaman istedigimizi yiyebilcez? Gaz problemi bitecek?
Devamli acikiyorum. Doymak bilmiyorum. Hizli yemeye de alistim artik bebegim sagolsun.bunalima girmek uzereyim. Uyumayin a sinirleniyorum. Baska bir odaya birakip kapisini kapatmK istiyorum
Bu 40 kontrolü ne oluyor beni çağırmadı dr um gitmelimiyim mutlaka?kizlar doktorum 40 cikinca kontrole gel dedi bu kontrolde ne yapiliyo alttan muayene varmi bilgi verirseniz sevinirim
Ben marketten aldım acaba yanlış birşeymi yaptımki?:44:Zeytinyagı marketten aldıgımız mı özel mi alıyosunuz
Cildiricam artik bugun durduramiyorum bebegimi hic uyumadi surekli memede surekli agliyo cok yoruldum yine kucagimda suan biraktigim an bagiriyo napicagimi sasirdim evde yanlizim oyyy nekadar zormys ya
Kizlar benim bebegum 2gundur istahsiz ve cook uyuyoruyandiramiyorum nelerr yapiyorum mamayi zorla tikiyorum agzina uyurken agzunda tutuyor ve az bisuy mama gelincede tukaniyor oguruyorr 4gun once kakasini yaptirirken birden bir agladi cocuk mosmor oldu!kucagimda gitti yavrum aotmana ciktim yalnizdim evde bagirmaya basladim olduu diye alt komsular ciktilar komsunun kucaginda kendine geldi ve alttan pirtlattu:++birdaha rabbim yasatmasinn cocugumda morarma yoktu asidan sonra oldu kadin cocuk morarirken mudahele etmedi bilee benide disari cikardiii offf delircemm ..
kızlar benim göbişte çatlakçok oldu çatlaklar düzelsin diye hangi kremi kullanıyrsunuz ? tavsiyeleri beklyrm
kızlar az önce duşta neler düşündüğümü paylaşmak istiyorum sizlerle
eskiden;
markalı bir saat,
kaliteli bir elbise,
iyi bir saat, deri çanta, 2 günlük küçük tatiller
gümüş takılar
eşle veya arkadaşlarla yenen yemekler
güzel bir parfüm
beni çok mutlu ederdi
şimdi ise;
uykumu alarak uyanabilme hayali
temiz bir ev
ütülenmiş bebek kıyafetleri
pişmiş bir yemek
kulağın seste olmadan yapılan bir duş
sıcak bir çay
kusmuk, ter kokmayan pijamalar
beni çok mutlu ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ne şanslısın
insallah sonradan huy degistirmez. :))
ve insallah sizlerinkide duzene girer canim.
kızlar of bigünü bigününe tutmuyor bebişimin ne yorucuymuş annelik şuraya bir çift laf yazacak zamanı bulamıyorum zaman çok kıymetlendi
Sutum kalmadi bu gece ilk kez mama verdm umarim gaz yapmaz cok huzursuzum
kızlar benim göbişte çatlakçok oldu çatlaklar düzelsin diye hangi kremi kullanıyrsunuz ? tavsiyeleri beklyrm
Sutum kalmadi bu gece ilk kez mama verdm umarim gaz yapmaz cok huzursuzum
Aynen bugun de ben boyleydim.uyumadi uyutmadi doymadi gaxini cikarmadi kipkirmizi olana kadar ciglik cigliga agladi.memeden inmedi.Cildiricam artik bugun durduramiyorum bebegimi hic uyumadi surekli memede surekli agliyo cok yoruldum yine kucagimda suan biraktigim an bagiriyo napicagimi sasirdim evde yanlizim oyyy nekadar zormys ya
Ben varım Hamileliğim boyunca yağladım lierac kullandım chicco nun çatlak kremini kullandım dönem dönem hepsini denedim ama hergün mutlaka birşeyler sürdüm yine de çatlak patlak oldumSanırım oluşmuş çatlağı gideren bir krem yok diye biliyorum.
Benim babam uzun sure ecza deposunda calisti.bi kac yil once anneme bonal diye bi catlak kremi getirmisti.azaltti ama tam anlamiyla gecmedi.
Kelebex canim.bisey sorcam.bgn 1ay asimizi olup dr kont gittik.benim oglan masallah 1200gr almis.ben sutumu veriyorum bi de gunde 3 kere falan mama veriyodum.doymuyodu.sutumun dolmasini beklemeden surwkli emmek istiyor bebegim.dr mama verme seni emzik gibi kullaniyo dedi.ama bgn sutum azaldi surekli emdigi icin ortaligi birbirine kayyi oglum.mama vermesrm doymuyo uyumuyo.napmam lazim.sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?