Kelebex canim.bisey sorcam.bgn 1ay asimizi olup dr kont gittik.benim oglan masallah 1200gr almis.ben sutumu veriyorum bi de gunde 3 kere falan mama veriyodum.doymuyodu.sutumun dolmasini beklemeden surwkli emmek istiyor bebegim.dr mama verme seni emzik gibi kullaniyo dedi.ama bgn sutum azaldi surekli emdigi icin ortaligi birbirine kayyi oglum.mama vermesrm doymuyo uyumuyo.napmam lazim.sinirlerim bozuldu
nerelerdesin sen?
uğramıyorsun epeydir, iyi misin canım?
canım sorma ya ben perişanları oynuyorum :)) dağıldım resmen. ne kadar zayıf bir insan çıktım ben bebek beni bitirdi. ama görenler çok sakin sen huysuz bebek görmemişsin diyor ama sanırım ben zor doğumum nedeniyle kaldıramadım bebekle uğraşmayı.
bir de aileler ve inatçı,huysuz eşimle uğraştım. sanki başka işim gücüm yokmuş gibi.
sen nasılsın ben 1 tane ile baş edemezken sende 2 tane var :)) bebeğime arada bir mama vermek zorunda kalınca çok üzülüp ağlıyordum sonra aklıma sen geldin. sen de mama verdiğini yazmıştın. mecbur kalınca ne yapabiliriz ki. sütüm kesiliyor bazen. dolmuyor. zaman geçmesi gerekiyor. ama bebeğim aç oluyor mecburen mama veriyorum o durumlarda.
sen nasılsın bebekler nasıl. ne güzel bir kız bir erkek. ben hep bir kız bir erkek isterdim ama artık bir daha doğurmam
valla 40 cikmasi cok garip vede sacma.ben hic bisi yapmadim bebegime.:))
Zeytinyagı marketten aldıgımız mı özel mi alıyosunuz
bugün 56. günümüz..
ve son 3 gündür inanılmaz gaz sancılarımız var
öncesinde işe yarayan şeyler şimdi hiçbir halta yaramıyor
kimyon vs boş
şaşırmış haldeyim
sanırım metabolizma değişimi bu olsa gerek...
bızde 50 gunu gectık degıstı sankı kızım daha az uyuyor sancısı oluyor mırıldanıyor aglıyoranlamadım neden böyle oldu cok zorluyo gün boyu hıçbısey yapamıyorum gecede uyku yok delirecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?