benım bugun karnım agrıyor sankı adet agrısı gıbıadetmı oluyorum acaba daha cok erken pöööfff
aynen
sancıdan ememiyor sürekli ıkınıp kıpkırmızı oluyor morarana kadar ağlıyor uyku desen yok gibi
bazen tuvalete gidecek zaman bulamıyorum saçıma tarak değmiyor of of
Doktor demistiki bana. 2 saatten once emzirme cok aglarsa emzik ver sakinlessin.sen de oyle yap. Gerci benim ki sakinlesmiyor, emzik almiyo.
Kızlar bugün 40. günümüz ama hala kanamam var son 3 gündür çok geliyor akşama kadar bekleyip abdestimi alacağım ama devam edecek gibi sanki, sizlerde uzayan var mı hiç. Netten bakındım en fazla 40 gün sürer diyor
Merhaba can anneler.nasılsınız.bızım hala gelen gıdenımız bıtmedı.gecen haftasnu yatılı mısafır geldı dun gttıler.yarında ıs arkadaslarım gelecek .bı yandan mutfaga gdyorum bı yandan oglusuma bakıyorum salonda.vala mısafır yormuyo da su lohusalık bıtınce eskı karı koca hayatı yordu benıyenı yenı alıstım.bıde en korktugum sey gusul abdestı almadan cocugu elıme almak.cok sakıncalıymıs hele emzırmek daha da beter.hep dıken ustundym.bebegm uyanacak dıye ödum kopuyo temızlenene kadar.bılgısı olan var mı gecen bı arkadasım anlattı.dıyelım kı gusul almaya fırsat bulamadan bebısınızı emzırmenız gerekıyo.sadece goguslerınızı yıkayıp cocuk emzırılıyomus.vala aklıma takıldı fetva hattını aradım ama dusuremdm bı turlu.bu konuda bılgınız varsa kızlar paylasırsanız sevınırım.opuyorum hepınızı
şuan hastaneden yaziyorum.2gundur oglum hastanede yatiyor ne zaman cikacagimiz belli degil.. 43gunluk olduk..idrar yolu enfeksiyonundan dolayi burdayiz..ne olur dua edin kizlar..
şuan hastaneden yaziyorum.2gundur oglum hastanede yatiyor ne zaman cikacagimiz belli degil.. 43gunluk olduk..idrar yolu enfeksiyonundan dolayi burdayiz..ne olur dua edin kizlar..
benim oğlumun adı Yavuz Eren
kızımın adı Zeynep Deniz
Kızlar bugün 40. günümüz ama hala kanamam var son 3 gündür çok geliyor akşama kadar bekleyip abdestimi alacağım ama devam edecek gibi sanki, sizlerde uzayan var mı hiç. Netten bakındım en fazla 40 gün sürer diyor
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin bir an önce iyileşir oğlun inşallah
Canim cok gecmis olsun. Duslsrim seninle
Cok cok gecmis olsun cok zordur tahmin edebiliyorum ama meleginin sikintilari gecicek allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?