2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aynen
sancıdan ememiyor sürekli ıkınıp kıpkırmızı oluyor morarana kadar ağlıyor uyku desen yok gibi
bazen tuvalete gidecek zaman bulamıyorum saçıma tarak değmiyor of of

daha tuvalete gıdemedım bende sabahtan beri,cıglıgı basıyo bızımkı ne oluyosa anlamadım kı

selam herkeze

bi süredir giremedim buraya ama hep aklımdasınız
oğlumu hastaneye götürdüm geçen gün
parmağında tırnak batması olmuş krem verdi doktor
yanlışmı kestim yada kesmesemiydim tırnaklarını moralim bozuldu
doktor karnı şiş görünüyo dedi kan ve idrar istedi
hgb si 9 çıktı kansızlık var
ama doktor normal dedi
4. ayda sağlık ocağı takip edicekmiş hala yüksekse o zaman ilaç falan bişeyler vericekler heralde
idrarıda temiz çıktı şükür
kan alınırken canı çok yandı
büyük oğlum dayanamamış kenarda baktım gizli gizli ağlıyo kardeşimin canını çok yaktılar diyo
benimde içim sızladı ama çokta üzülmedimacaba alışık olduğum içinmi
çünkü büyük oğlumdan çok kan aldılar
yoksa vicdansız bi annemiyim
kendi kendimi yargıladım tuhaf bi şiekilde
acaba tırnaklarını kesmesemmi bu seferde yüzünü çiziyo
bu gün çok huysuz
sabahtan beri salıncağında sallayıp duruyorum
gaz ilacı almak için bi ara dışarı çıktık hoşuna gitti hemen uyudu
eve gelir gelmezde huysuzluğa tam gaz devam etti
tatil çocuğu nolcak sokağı seviyo

kızlar bide oğlum 3 aylıkken tatile gitmeyi bir hafta kadar kalmayı düşünüyoruz
fakat gideceğimiz yer ada burdan feribotla 3 saatlik uzaklıkta
orda sağlık ocağından başka bişey yok
bebekte huysuz oluyo bazen hava değişimi rahatsız ederde tatili bizede kendisinede zehir edermi acaba
yoksa temiz hava iyi gelir
denizede girer hoşunamı gider sizce 3 ay çokmu erken
daha geç gidemeyiz ama
haziranın son haftası gidicez tabi ben kararımı verirsem
siz ne diyosunuz bebek oralarda hasta olurmu acaba sonuçta temiz hava
burda egzos kokusu dolu bi ortama doğunca temiz hava çarpar diye korkuyorum

Kızlar bugün 40. günümüz ama hala kanamam var son 3 gündür çok geliyor akşama kadar bekleyip abdestimi alacağım ama devam edecek gibi sanki, sizlerde uzayan var mı hiç. Netten bakındım en fazla 40 gün sürer diyor

50 kusur gunluk olduk hala az az kanamam var. dr a daha gidemedim.

Merhaba can anneler.nasılsınız.bızım hala gelen gıdenımız bıtmedı.gecen haftasnu yatılı mısafır geldı dun gttıler.yarında ıs arkadaslarım gelecek .bı yandan mutfaga gdyorum bı yandan oglusuma bakıyorum salonda.vala mısafır yormuyo da su lohusalık bıtınce eskı karı koca hayatı yordu benı yenı yenı alıstım.bıde en korktugum sey gusul abdestı almadan cocugu elıme almak.cok sakıncalıymıs hele emzırmek daha da beter.hep dıken ustundym.bebegm uyanacak dıye ödum kopuyo temızlenene kadar.bılgısı olan var mı gecen bı arkadasım anlattı.dıyelım kı gusul almaya fırsat bulamadan bebısınızı emzırmenız gerekıyo.sadece goguslerınızı yıkayıp cocuk emzırılıyomus.vala aklıma takıldı fetva hattını aradım ama dusuremdm bı turlu.bu konuda bılgınız varsa kızlar paylasırsanız sevınırım.opuyorum hepınızı

meraba annişler.uzunm zamandır formu takip ediyorum.çok güzel paylaşımlar var.benim kızım da bugün 27 günlük bu gaz problemini nasıl hallediyosunuz kuzum kıpkırmızı oluyo benim..bitiksel bir ilaç kullanıyorum ben ama çok faydası olmuyo.

evet..gusül abdesti alana kadar göğsünü yıkayıp bebeğini emzirebilirsin...

Kızlar, sabah 40 ritüeli için bilgi almak istemiştim sizlerden bi de uzun uzun netten araştırıp bir güzel törenleştirecektim ama çoook geç farkettim ki:
Bizim kırkımız iki gün önce çıkmış meğer. Şimdi 42 günlükmüşüz, yanlış hesaplamışım, rezil oldum :)
Bilgileriniz için sağolun kızlar.

şuan hastaneden yaziyorum.2gundur oglum hastanede yatiyor ne zaman cikacagimiz belli degil.. 43gunluk olduk..idrar yolu enfeksiyonundan dolayi burdayiz..ne olur dua edin kizlar..

şuan hastaneden yaziyorum.2gundur oglum hastanede yatiyor ne zaman cikacagimiz belli degil.. 43gunluk olduk..idrar yolu enfeksiyonundan dolayi burdayiz..ne olur dua edin kizlar..

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin bir an önce iyileşir oğlun inşallah

Cok cok gecmis olsun cok zordur tahmin edebiliyorum ama meleginin sikintilari gecicek allah yardimciniz olsun

Benimde 36 gun oldu hala devam ediyo cok diil ama baya var. 40 kadar gecmezse doktorumu aricam

Kizlar sonunda dayanamadim ve annemlere geldim bi sure burda kalicam kocacigi ozlicez ama napiyim cok yoruldum. burda hem annem hemde ablam var ins biraz dinlenicem. bakalim emzik verme calsimalarina basladilar hemem ins artik beni emzik olarak kullanmicak. daha pek basarili diiliz ama azimliler burdan duzene sokup ole gonderocez sizi diyolar bakalim yasayip gorucez :)

canım çok çok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…