Canim en iyisini yapmissin.b3n 1 haftalikken geldim annemlere.40im cikana kadar da gitmicem.daha rahat ettim.ablam da var babam da ilk torun oldugu icin cok da mutlular.beraber gogusledik bu sureciKizlar sonunda dayanamadim ve annemlere geldim bi sure burda kalicam kocacigi ozlicez ama napiyim cok yoruldum. burda hem annem hemde ablam var ins biraz dinlenicem. bakalim emzik verme calsimalarina basladilar hemem ins artik beni emzik olarak kullanmicak. daha pek basarili diiliz ama azimliler burdan duzene sokup ole gonderocez sizi diyolar bakalim yasayip gorucez :)
şuan hastaneden yaziyorum.2gundur oglum hastanede yatiyor ne zaman cikacagimiz belli degil.. 43gunluk olduk..idrar yolu enfeksiyonundan dolayi burdayiz..ne olur dua edin kizlar..
Gecmis olsun cnm nekadar kalıcaksınızşuan hastaneden yaziyorum.2gundur oglum hastanede yatiyor ne zaman cikacagimiz belli degil.. 43gunluk olduk..idrar yolu enfeksiyonundan dolayi burdayiz..ne olur dua edin kizlar..
şuan hastaneden yaziyorum.2gundur oglum hastanede yatiyor ne zaman cikacagimiz belli degil.. 43gunluk olduk..idrar yolu enfeksiyonundan dolayi burdayiz..ne olur dua edin kizlar..
kızlar benimde bebeğimin kafasında konak oldu ama korkyrm zeytin yağ ile ovalayıp beklet sonrada tara dediler ama ben bebeğimin kafasına bile dokunamyrm acır diye bıngıldağı of of kıyamam ben ya !! sizlerde oldu mu ?
Bizde yok ama kücükken bende olmus koparmıslar orda sac cıkmıyo önce doktoru ara sor bencekızlar benimde bebeğimin kafasında konak oldu ama korkyrm zeytin yağ ile ovalayıp beklet sonrada tara dediler ama ben bebeğimin kafasına bile dokunamyrm acır diye bıngıldağı of of kıyamam ben ya !! sizlerde oldu mu ?
geçmiş olsu,kötü olmuşDun usuttuk. Bebis gazlandi benim de her yanim agriyor. Simdi bebegimi uyutmaya calisiyorum.
kızlar benimde bebeğimin kafasında konak oldu ama korkyrm zeytin yağ ile ovalayıp beklet sonrada tara dediler ama ben bebeğimin kafasına bile dokunamyrm acır diye bıngıldağı of of kıyamam ben ya !! sizlerde oldu mu ?
Dun usuttuk. Bebis gazlandi benim de her yanim agriyor. Simdi bebegimi uyutmaya calisiyorum.
Oh ne guzel etmissin.ben annemde kalmama ragmen dinlenemiyorum.bi de ustune annemler de yoruluyor sadece ben de degil.selam kızlarrr..:) bugün dinlendirdi beni kızım sağolsun.. Kayinvalideye de gitmedim bugün, Kocam gelmedi hala abim kalacak bu gece de Yanımda. Bütün gün (kızım uyuduğu sürece) yatağmda döndüm durdum uyudum uyandım Kendime ödül verdim. Halbuki evimi b+k götürüyor hiç biseyi düşünmedim yattım durdum torpil yaptım Kendime. Şimdi de abim bakıyor kızıma evi mi topluyorum. Vücudumda dinlendi bugün evet ama beynim dinlendi resmen
geçmiş olsun canımDun usuttuk. Bebis gazlandi benim de her yanim agriyor. Simdi bebegimi uyutmaya calisiyorum.
Oh ne guzel etmissin.ben annemde kalmama ragmen dinlenemiyorum.bi de ustune annemler de yoruluyor sadece ben de degil.
Benim kızımdada oldu sonra yara gibi pütür pütür oldu.Sebamedin yüz kreminigeçmiş olsu,kötü olmuş
benim bebeğimin yüzünde kırmızılıklar var,dün de minik minik sivilcemsi şeyler çıktı,kaşında alnında da kuruluk var ama hiç dokunmuyorum.banyo sonrası yağından sürüyorum sadece.zamanla geçer sanırım.
Kizlar bebegimin alninda iki kasinin arasinda, yanaklarinda kirmizi sivilcemsi benekler cikti.ne yapabilirim.sizde oldu mu.sizde oldu mu.ksntaron yagi yara tarzi seylere iyi geliyp diye surmedim.alerji midir bilmiyorum. Dra goturcem gecmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?