2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Dun usuttuk. Bebis gazlandi benim de her yanim agriyor. Simdi bebegimi uyutmaya calisiyorum.

Canim en iyisini yapmissin.b3n 1 haftalikken geldim annemlere.40im cikana kadar da gitmicem.daha rahat ettim.ablam da var babam da ilk torun oldugu icin cok da mutlular.beraber gogusledik bu sureci)

selam kızlarrr..:) bugün dinlendirdi beni kızım sağolsun.. Kayinvalideye de gitmedim bugün, Kocam gelmedi hala abim kalacak bu gece de Yanımda. Bütün gün (kızım uyuduğu sürece) yatağmda döndüm durdum uyudum uyandım Kendime ödül verdim. Halbuki evimi b+k götürüyor hiç biseyi düşünmedim yattım durdum torpil yaptım Kendime. Şimdi de abim bakıyor kızıma evi mi topluyorum. Vücudumda dinlendi bugün evet ama beynim dinlendi resmen

Bugun kimseciklerr yokkk burdaa.benim bebis tum gun uyumadi oldum yorgunluktan.simdi uyudu da rahatladim.

kızlar benimde bebeğimin kafasında konak oldu ama korkyrm zeytin yağ ile ovalayıp beklet sonrada tara dediler ama ben bebeğimin kafasına bile dokunamyrm acır diye bıngıldağı of of kıyamam ben ya !! sizlerde oldu mu ?

şuan hastaneden yaziyorum.2gundur oglum hastanede yatiyor ne zaman cikacagimiz belli degil.. 43gunluk olduk..idrar yolu enfeksiyonundan dolayi burdayiz..ne olur dua edin kizlar..

en kısa sürede düzelirsizniz umarım allah şifa versin bebeğine çok geçmiş olsun

şuan hastaneden yaziyorum.2gundur oglum hastanede yatiyor ne zaman cikacagimiz belli degil.. 43gunluk olduk..idrar yolu enfeksiyonundan dolayi burdayiz..ne olur dua edin kizlar..

geçmiş olsun,inşallah bir an evvel sağlıkla evinize dönersiniz..

Kaslarinda var benimkinin. Ben bir sey yapmiyorum.

Bizde yok ama kücükken bende olmus koparmıslar orda sac cıkmıyo önce doktoru ara sor bence

çok çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda sağlıkla dönün evinize inşallah..

Dun usuttuk. Bebis gazlandi benim de her yanim agriyor. Simdi bebegimi uyutmaya calisiyorum.
geçmiş olsu,kötü olmuş

benim bebeğimin yüzünde kırmızılıklar var,dün de minik minik sivilcemsi şeyler çıktı,kaşında alnında da kuruluk var ama hiç dokunmuyorum.banyo sonrası yağından sürüyorum sadece.zamanla geçer sanırım.

Oh ne guzel etmissin.ben annemde kalmama ragmen dinlenemiyorum.bi de ustune annemler de yoruluyor sadece ben de degil.

Gecmic olsun canim.bence kantaron yagi sur.iyi geliyor yara tarzi seylere

Kizlar bebegimin alninda iki kasinin arasinda, yanaklarinda kirmizi sivilcemsi benekler cikti.ne yapabilirim.sizde oldu mu.sizde oldu mu.ksntaron yagi yara tarzi seylere iyi geliyp diye surmedim.alerji midir bilmiyorum. Dra goturcem gecmezse

geçmiş olsun canım
ayağına sıcak su koy termoforla
üşütmeye ve gaza çok iyi geliyor

benimkilerin de kaşlarının ortasında var ama ben hiçbir şey yapmıyorum

Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah. Böyle sıkıntılı durumlarda aklıma hep bu dize gelir ve rahatlarım. Sanmaki bir dert sende var. Sendeki derdi nimet sayanlarda var. Dualarımız bebeğinle. Bir an önce yuvanıza dönersiniz inşallah .

Son düzenleme:
Oh ne guzel etmissin.ben annemde kalmama ragmen dinlenemiyorum.bi de ustune annemler de yoruluyor sadece ben de degil.

canım aslında benim bebeğimde aşırı huysuz günde sadece 2 3 saat uyuyor ama bugün bana torpil geçti herhalde güzel mi güzel bi kıyak yaptı sağolsun:):)

Benim kızımdada oldu sonra yara gibi pütür pütür oldu.Sebamedin yüz kremini almıştık.OKuduk ve okuttukta hafifledi nispeten .banyo hazır yağlarını pek tavsiye etmiyorlar onun yerine zeytinyağı kullanbalirsin
Kizlar bebegimin alninda iki kasinin arasinda, yanaklarinda kirmizi sivilcemsi benekler cikti.ne yapabilirim.sizde oldu mu.sizde oldu mu.ksntaron yagi yara tarzi seylere iyi geliyp diye surmedim.alerji midir bilmiyorum. Dra goturcem gecmezse

Bizdede öyle olmuştu. kantoron yağından benim bir akrabamda verdi ama ben bebek diye sürmeye çekindim.Çokmu çıktı :44:İnşllh iyi olur nazardanda olabilir bol bol okuyun bebeğe dikkat edin

Şimdiden Cumanız mübarek olsun ,Hayırlı Cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…