2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
çok çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin en kısa zamanda sağlıkla dönün evinize inşallah..

cnm cok guzel bir soz..etrafimdaki bebeklere bakiyorum da haklisin galiba..
en kısa sürede düzelirsizniz umarım allah şifa versin bebeğine çok geçmiş olsun

Gecmis olsun cnm nekadar kalıcaksınız
belli degil cnm surekli tahlil yapip takip ediyorlar..bugun 3.gun :-(
geçmiş olsun,inşallah bir an evvel sağlıkla evinize dönersiniz..

canım çok çok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun yavrunu

geçmiş olsun dualarımız sizinle.
allah razi olsun kizlar..
tlf da net paketim bitmisti..kafayi yiyecektim burda hemen kont alip yeniden paket yaptim..yavrum uyuyunca buraya baglanmak iyi geldi..

ilk gun ayaklari ve ellerinden ikiser kez delip birturlu damar yolunu bulamadilar..yavrumun sesi hastaneyi yıkti..getirip verdiler sakinlestir birdaha denicez diye..mahvoldum ayakta duramadim sutum kesildi :-( sonra tekrar gelip aldilar ve elinden actilar..orasi tikandi busefer diger elinden actilar..
cok zor..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..dusmanimi bile..
dun burda 14 yasinda bi cocuk vefat etti..feryat figan koptu...offf allahim sen koru evlatlarimizi..o melekler sana emanet..

hayırlı cumalar

allah bu mübarek günün niyetine arkadaşımızın bebeğine şifa verir inşallah
dualarım edlin ve bebeğiyle allahım daha beterinden koru yarabbim
kimseye taşıyamayacağı sıkıntılarla sınama yarabbim
ve ne kadar hasta bebek ve yetişkin varsa hepsine bu mübarek gün ve burda amin diyenlerin niyetine şifa ver allahım
AMİN...
herkeze günaydın..

Aminn inşallah . Edlin çok geçmiş olsun hastane ortamında iyice psikolojin bozulmasın kendine de dikkat et bebeğine de acil şifalar hemen iyileşsin inş
Herkese hayırlı cumalar. Allah yavrularımızı korusun tüm çocukları korusun acı yaşatmasın

dün yazımda oğlumdan kan alınırken çok fazla rahatsız olmadım acaba vicdansız bi annemiyim demiştim ya
aslında öyle değil
sanırım çok şey gördüğüm ve yaşadığım için böyle şeylere alışmışım
oğlumun yaşadıkları eşimin 4 yıl içinde başına gelenler sanırım beni hastane ortamında soğuk biri yaptı
bi bilseniz bu gözler neler gördü bu kulaklar neler işitti
allah kimseye yaşatmasın düşmanıma bile

canım nihat hocada dinlemiştim bu konuyu aradım buldum videosunu 12:50 dk ya getir orada bir bayan soruyo:)
Nihat Hatipoglu - Sorularinizi Cevapliyor - 05.04.2013 - HQ - YouTube

Son düzenleme:
tüm annelere ve kuzucuklara günaydınlar ve hayırlı cumalar

edlincim çok geçmiş olsun tekrar, tez zamanda iyileşip evinize dönün, Allah kuzucuğuna başka dert vermesin inşallah...

Lolocum vicdansızlıkla alakası yok, benim ilk bebeğim ama kan alırlarken hep ben oluyorum yanında, babası dayanamayıp kaçıyo. ama ben de kaçarsam ve üzülürsem bebeğim daha çok korkacak bunu biliyorum, o yüzden yanında olup aslında hemen geçeceğini, bi anlık bi acı olduğunu hissettirmeye çalışıyorum ona.
senin yaşadıklarını az çok yazdıklarından takip ediyorum, Allah bi daha seni evladınla sınamaz inşallah. umarım büyük oğlunda o dönemlerden bi anı kalmamıştır, unutulmaz biliyorum ama sen de aklına getirmezsin o kötü günleri...

Canım çok geçmiş olsun dün gece topiğe baktığımda geçmişe bakmadan yazıp çıkmıştım geç olduğu için.Allah şifa versin bebişine inşallah kısa sürede iyi olurAminnn kimseye evlat acısı göstermesin çok zor

Hayırlı Cumalar canım aminn inşallah

bebeğine acil şifalar tatlım.. hastane ortamı sonuçta etkilenme tatlım.dualarmz senle.

unutmakmı olmuyoki üzerinden ne kadar geçerse geçsin sürekli gördüğüm veya duyduğum şeyler o anı bana tekrar tekrar yaşatıyo
allaha şükür bi sekme kalmadı zaten sürekli şükrediyorum
yine havalar ısınmaya başladı ve yine böyle haberleri duyucaz malesef
insan başına gelmeden aşırı bi tedbir almıyomuş acı bi şekilde bunu öğrendim
evet sürekli o anla yaşamıyorum ama unutmakda hiç mümkün değil malesef
eşim en son 2 yıl önce yoğun bakıma alındığında
doktorumuz üzülme iyi olucak burda eşine daha iyi bakılıcak dedi
bende alıştım bu kapılarda öyle çok bekledimki bu en hafifi dedim doktor hiçbir şey söyleyemeden sadece yüzüme üzgün bi şekilde bakmakla yetindi
artık panik hallerinde ağlayamıyorum bile
zaten bu yüzden bir sürü sağlık sorunum var içime fazlaca atmaktan
şimdi gelde annene laf söyleme bunları yaşarken yanlız olmak en kötüsüydü
diyorumya içim çookk dolu çok

Allah sabrını veriyo demek ki cnm yalnız degilsin öyle zamanlarda Allah'a sıgın dua et icinde rahatlar enazindan.ne olmustu ogluna

bebeğine acil şifalar tatlım.. hastane ortamı sonuçta etkilenme tatlım.dualarmz senle.

allah hepinizden razi olsun kizlar..bu guzel dileklerinizi okumak bile buyuk moral oldu...
lolo cum yasadiklarin kolay degil cnm.o yurek neler gormus..allah hepimize sabir cocuklarimiza can sagligi versin

canım cok gecmıs tez zamanda ıyılesır yavrun ınsallah....allah daha kötülerinden korusun hepimizi ve yavrularımızı....kendine dikkat et sende...

kızlar bebegım dunden berı su gıbı kaka yapıyor...sadece anne sutu alıyor eskıden de sıvıydı ama kremsi bi sıvılıktı bu,şimdi sanki çiş gibi rengi normal,sayısıda cok fazlalaşmadı...
ishalmı oldu acaba sizde varmı???bırazda aglıyo herhalde sancısı var bıde gurultusu var karnında bagırsagında

bizdede var gurultu sürekli
bi düzene gireydik artık bugün 50. gün

Edlin, Allah acil şifalar versin. İnşallah tez vakitte iyileşip eve dönersiniz. Bir arkadaşın yazdığı gibi, onu nimet kabul edenlerin de varlığını unutma. Güzel haberlerini bekliyoruz buraya. Moral ve sabır diliyorum arkadaşım.

Kizlar bebegimin alninda iki kasinin arasinda, yanaklarinda kirmizi sivilcemsi benekler cikti.ne yapabilirim.sizde oldu mu.sizde oldu mu.ksntaron yagi yara tarzi seylere iyi geliyp diye surmedim.alerji midir bilmiyorum. Dra goturcem gecmezse
benim bebeğim de sivilce sivilce. Uyuduğu vakit pürüzsüzleşiyor cildi. Ağladığında kabar kabar oluyor. Götürdüm doktora, sebep demedi. Geçer dedi, krem yazdı. Almadım, kullanmayacağım. Kendi doktorumuza götüreceğim.

edlin çook geçmiş olsun..allah yavruna sağlık versin biran önce evinize dönersiniz inşallah..

herkese hayırlı cumalar..

benim bebeğimin kafasında olmadı konak hiç.
ama olursa zeytinyağı sürüp yumuşatıp sonra hafifçe ovalayıp temizleyebilirsiniz demişti hemşire..
benim oğlumun kaşlarında olmuştu konak.yıkandıkça zamanla temizlendi.
şimdi hiçbirşey kalmadı merak edilcek birşey değil yani.çoğu bebekte oluyor. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…