Evet evet emziğe nasıl alıştırdınız, benimki katiyen almıyor, midesi bulanıyor.
kızlar nasılsınızzzz. biz iyiyiz kızımla çok şükür. artık uyuyor. daha doğrusu düzene girdi uykusu. emziğe alıştırdım. yalnız büyüttüğüm için mecbur kaldım. ama çok işime yarıyor. sakin kalıyor ve kolay uyuyor.
bi şeyi çok merak ettim de kızlar size de danışayım dedim. ilk doğduğunda kızımın gözleri lacivertti. şimdi açık mavi. sizin bebişlerde mi mavi gözlü. ben esmerim eşim kumral. bu kız mavi gözlü kar gibi teni falan. ben üvey annesi gibi duruyorum:)))) acaba değişir mi ki rengi diye merak ettim. sizinkilerde mavi ise her bebek aynı diyeceğim
canım benim de öyleydi. ama yeni yeni ağlamaya başlayacağı sırada verdim hep. zorla itmedim. kendi tanıdı diliyle. memeyi emmesi falan da değişmedi. çok rahat bi şey yani
Bi arkadas sutun 24 saat buzdolabinda durabilecegini soylemis..dogum yaptigim hastanede 3 gun durabilir dediler...
cnm cok guzel bir soz..etrafimdaki bebeklere bakiyorum da haklisin galiba..
belli degil cnm surekli tahlil yapip takip ediyorlar..bugun 3.gun :-(
allah razi olsun kizlar..
tlf da net paketim bitmisti..kafayi yiyecektim burda hemen kont alip yeniden paket yaptim..yavrum uyuyunca buraya baglanmak iyi geldi..
ilk gun ayaklari ve ellerinden ikiser kez delip birturlu damar yolunu bulamadilar..yavrumun sesi hastaneyi yıkti..getirip verdiler sakinlestir birdaha denicez diye..mahvoldum ayakta duramadim sutum kesildi :-( sonra tekrar gelip aldilar ve elinden actilar..orasi tikandi busefer diger elinden actilar..
cok zor..rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..dusmanimi bile..
dun burda 14 yasinda bi cocuk vefat etti..feryat figan koptu...offf allahim sen koru evlatlarimizi..o melekler sana emanet..
Arkadaşlar önce isilik gibi oldu sonrada sağ yanağı kuru pütür pütür oldu.Zeytinyağı sürdüm,kaynatılmış suyla siliyorum yüzünü.Bu seferde sol tarafta başlamış gibi,sizlerdede aynı durum oldumu?Çok canım sıkıldı bu halini görünce resmen yara gibi oldu.Doktoruna eşim telefonla sordu normal demiş ama yinede içim rahat etmiyor ne yapmam lazım önerinizi bekliyorum.Aynı durumda olanlar varmı?
Kızlar benim göğüs uçlarım emzirirken çokacıyor ağlıyorum acısından sizlerin ne zaman geçti acıması ve birşey kullandınızmı herşeyi denedim ama acısı hafiflemiyor bebeğimi emzirmek çok güzel bir duygu ama canım acımasın bunun tadını çıkaryım istiyorum ve onu sevrek isteyerek emzirmek istiyorum böyle çok canım yanıyor.
cnm bebişin sadece meme ucunu emdiği için kenarlarda çatlaklar oluşuyo ondan canın acıyor memenin koyu halkalı kısmınında birazını ağzına sok inş. düzelir
hım yani biberona sütümü sağsam o gün içerisinde bozulma olmaz değil mi?
birde sıcak yani ılık mı olması gerekiyor. onuda bilmiyordum. ayrıca şu da var,
emzik tutmayan çocuk biberon tutar mı ki ?
evde bir deneme yapsam iyi olcak sanırım
kızımın pişiğinin artık kronikleştiğini düşünüyorum
çünkü geçiyor tekrarlıyor
geçiyor tekrarlıyor
ben esmerim, eşim kumral
kızım ise neredeyse kar beyaz
piyasadaki en iyi bezi kullanıyorum
bepanthol pişik kremini kullanıyorum
gün içinde mutlaka en az 3 kere popo yıkayıp havalandırıyorum ama
pişiğin önüne geçemiyoruz
doktor pişik için trosyd diye bir krem verdi
piyasada bundan etkilisi yok dedi
ama kızıma fayda etmedi
eczaneye gittim o da bana
fito diye bir krem verdi
pişiği geçirdi ama bir süre sonra tekrarladı
bugün eczaneye tekrar gittim
en etkili olanları kullanmışsınız
daha etkilisi yok diyip krem vermedi
doktora götürmemi söyledi
bu arada belki prima Premium care kızıma iyi gelmemiştir diyip
huggies denemeye karar verdim ama
o da fayda etmedi
bugün gittim chicconun pişik kremini aldım
kıvamı oldukça koyu
ümidim var bakalım hayırlısı
bu da tutmazsa
mustela alacağım
göle yoğurt mayalıyorum
ya tutarsa diye
piyasada ne kadar marka varsa deneye deneye bulacağım kızıma iyi geleni
kızımda bizde önce zeytin yağ kullandık olmadı kantoron yağı kullandık krem kullanmamak için direndim baktım geçmiyo mustela kullandım akşam sürdük sabaha sondurdu kızımın totosu mustelayı sevdi
kızımın pişiğinin artık kronikleştiğini düşünüyorum
çünkü geçiyor tekrarlıyor
geçiyor tekrarlıyor
ben esmerim, eşim kumral
kızım ise neredeyse kar beyaz
piyasadaki en iyi bezi kullanıyorum
bepanthol pişik kremini kullanıyorum
gün içinde mutlaka en az 3 kere popo yıkayıp havalandırıyorum ama
pişiğin önüne geçemiyoruz
doktor pişik için trosyd diye bir krem verdi
piyasada bundan etkilisi yok dedi
ama kızıma fayda etmedi
eczaneye gittim o da bana
fito diye bir krem verdi
pişiği geçirdi ama bir süre sonra tekrarladı
bugün eczaneye tekrar gittim
en etkili olanları kullanmışsınız
daha etkilisi yok diyip krem vermedi
doktora götürmemi söyledi
bu arada belki prima Premium care kızıma iyi gelmemiştir diyip
huggies denemeye karar verdim ama
o da fayda etmedi
bugün gittim chicconun pişik kremini aldım
kıvamı oldukça koyu
ümidim var bakalım hayırlısı
bu da tutmazsa
mustela alacağım
göle yoğurt mayalıyorum
ya tutarsa diye
piyasada ne kadar marka varsa deneye deneye bulacağım kızıma iyi geleni
cok sagol cnm..canım çok geçmiş, Allah bebeğine tez zamanda sağlık sıhhat versinde çıkın hastaneden inşallah. bebeğin için sen güçlü olmaya çalış, onu sakinleştir sürekli ve yanında ol. sen korkarsan o daha çok korkar. inşallah en kısa zamanda evinize dönersiniz...
canım nasıl oldu kuzun?
inşallah en kısa zamanda iyileşip evinize dönersiniz
bu arada canım şikayetleriniz neydi ki
idrar ve kan testi istendi sizden
cnm antibiyotik aliyoruz..serum takili surekli..ve devamli kan idrar tahlili veriyoruz..
sarilik uzadi diye geldik.idrar kulturunde ureme cikti...sariligin uzama sebebi buymus..kucuk oldugundan eve antibiyotik vermediler..ozeldeki dr um evde halledilir dedi..devletteki dr um yatmasi lazim dedi..hani ozeldeki yatis istese para icin diyecem ama tam tersi..benimde cok guvendigim aile hekimim var..sozu altin degerinde..ona sordum vakit kaybetme yatir dedi.bende yatis yaptim..
sariligimiz 10dan 4 e dustu ama enfeksiyonu takip ediyoruz..
cok zor cnm ya eller ayaklar mosmor kan almktan damar yolu acmaktan..rabbim tez zamanda saglik versin ins...
cnm bizdede pisik hat safadaydi artik derisi soyulmaya basladi..bepanten ve o pahali bezi kullaniyordum ama bezin filesi popaya yapisiyordu cekince cani yaniyordu..kremden mi bezden mi anlamadik ikisini de degistirdim..haggise gectim krem olarakda sudo krem kullandim..soyulmalar. icinde dr trosyd verdi ve ilac gibi geldi ara sirada zeytin yagi. surdum..eski haline dondu sukur..seninki tedaviye cvp vermemis bencede bi dr gorunun..gecmis olsun tatlim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?