2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

cnm bana bir arkadaşım Desitin Original %40 Çinko Pişik Kremi 113 gr önerdi fiyatıda düşmüş ebebekte var tabi ben sebamed 2 paket aldığım için bitmesini beklyrm .. arkadaşımda hepsini denedim bir bu iyi geldi demişti ...
bu arada ben demirilacını kullanmayı bıraktım maltofer sizler içiyormusunuz ?

sut atesi olabılır....dr gıt derım yasyan bırı olarak soyluyorum bnde grp oluyorum sanmıtım usuyordum hatta donuyordum

Cnm molfix bez iyi geldi bize birde ıslak mendil unibaby oda önemli bide onu dene

Cnm molfix bez iyi geldi bize birde ıslak mendil unibaby oda önemli bide onu dene

Canim unibaby islak mendil ssf sulu olan mi.baktim da markette bulamadim.gerci ben her kaka ve ciste suyla temizliyorum sma bazen laxim oluyor.primanin islak mendilini kullaniyorum fena degil.

Canim unibaby islak mendil ssf sulu olan mi.baktim da markette bulamadim.gerci ben her kaka ve ciste suyla temizliyorum sma bazen laxim oluyor.primanin islak mendilini kullaniyorum fena degil.

Unibaby yenidogan ıslak pamuk mendil digerleri gibi çok ıslak degil oyüzden teizledikten sonra ıslaklık kalmıyor poposunda iyi oluyor ben bebe magazasından aldım markette görmedim aradada trosid sürüyorum iyi geliyor

Om x diye bi gaz ilacı aldık bitkisel eczacı önerdi çok iyi geldi maşallah rahatladı oglum yalnız fena kucaga alıştı bütün gün kucağımda napcam bilmiyorum

Doğumdan beri prima premium care bez, unibaby ıslak mendil ve desitin krem kullanıyorum maşallah hiç pişik olmadık . bezin altta kalma süresi2-3 saati geçmiyor. Yalnız prima bizde de popoya yapışıyor huggies kullananlar memnun mu

Cnm pisik icin johnsons baby kullaniyorum ben.
Aglayinca ben de sinirleniyorum senin gibi. Bazen sirf nazlanmk icin agliyor offfff.
Kanguruyu nasil kullaniyorsun ki? Benim ki icinde kayboluyor.

Tekrar gecmis olsun edlin.

Aglayinca ben de sinirleniyorum senin gibi. Bazen sirf nazlanmk icin agliyor offfff.

Tekrar gecmis olsun edlin.

cok sagol cnm..

ben memnun kaldim cnm sizdirma yapmiyor gayet guzel de emiyor...benim kuzu sulu kaka yapiyor ona ragmen sknti yasamadim

canım bebeğin yüzü bana dönük şekilde koyuyorum
kızım içinde biraz kayboluyor ama
oğlumun kilosu daha iyi olduğu için onda daha rahat kullanıyorum

oğlum 43 günlük oldu ama uyku düzeni falan oturmadı daha şimdi emzirdim altını değiştirdim gazını çıkarttım ve yaklaşık 1.5 saattir yatağında sallıyorum ve gözleri hala fıldır fıldırçok uykum varr ve şöyle deliksiz 5-6 saat uyumyayı çoook özledimmmm

papatyacıım

bir alternatifte benden biz oğluma doğduğundan buyana nivea baby pişik kremini kullanıyoruz (çinko oksit ve doğal buğday yağı içerenden) allaha şükür bugüne dek oğlumun poposu ufacık kızarmadı bile ben çok memnunum kremden çok yoğun bir krem ufacık ince bir tabaka halinde sürsen bile faydasını görüyorsun denemeni tavsiye ederim

Gunaydin kizlar dun oglumu bebek arabasina koyup markete gittim acik hava o kadar iyi geldi ki yaklasik2 aydir gunduz disari cikmamistim tosunum da uyudu uzmedi beni soyle biraz parkta oturdum insan oldugumu hatrladim resmen o kadarcik sey bile degisik geldi acildim

Bizim oglaninda benzer durumu vardi. Sudo krem kullandik. Gecti cok sukur. Cok faydali oldu haberin olsun.

herkeslere merhaba.edlin arkadasim gecmis olsun.Allah yavruna ve butun hasta olan bebislere sifa versin.kizlar benim yine bi sorum olucak 2 gundur kizimin goz kapaklarinda ince ince damarlar cikti mor renkte.cok belirgin degil ama yinede endise ediyorum.sizin bebislerde de varmi boyle birsey yoksq dra gostermelimiyim.bu arada kizim yarin 2ayini dolduruyor.cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.herkese gazsiz guzel gunler dilerim.

Bnm bebegimde de var ama genetik. Aynen benimki de oyle. Goz kapaklarini benden almis.

Edlin. Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bütün bebeklere.
Recsn. . Canım dün ben de kızımın sol göz kapağında ince mor bir damar fark ettim. Dün sabah 9 dan gece 2 ye kadar adam akıllı uyumadi ağladı durdu gaz sancisindan dün yorgunluk bir taraftan kızıma çare olamıyorum o bir taraftan kızım kucagimda o ağladı ben ağladım. Aklıma bile gelmedi normal mi değil mi diye. Eğer dr ye sorarsan yazarmisin sonucunu... Şu gaz olayindan nefret ediyorum ne bebegimde suzur kaldı ne bende yeri geliyor çaresizlikten eşime bile cikisiyorum. Tabi karşılıksız kalmıyor bu tavrım.. Rabbim bebislerimizin şu gaz sancıları bitsin noluurr artık bende hal kalmadı...

Nysan.... Bizdede durumlar ayni 44 günlük kızım, hala uyku düzeni yok. Bebeğim uyusa bile gaz sancilariyunden uyanıyor bu defa da gaz sancısı bir taraftan uykusuzluk bir taraftan basbas bağırıyor. Ark. Ve komşular gelmek istiyorlar. Cesaret edip cagiramiyorum pasta börek yapmayı bir yana bırakın. Karnimi dyuramiyorum.hala evdeyiz bir yere cikamiyoruz 40 i çıktığında arabayla bir gezelim dedik eve canımızı zor attık. Inş. Kısa sürede duzelirler.Rabbim başka hastalık vermesin sabredip biraz buyumelerini bekliycez sanırım. Dün eşime diyorum 4 aylıkken geçer gaz sancısı diyorlar 4. Aydada ufak ufak ek gıdaya başlanır bu defada kabızlık sorunları basliycak :)

inş.düzelir canım yaa bende sabırsızlıkla bekliyorum bizim gündüz bir sorunumuz uykumuz güzel 2-3 saat arayla emmeye uyanıyoruz şimdi 2-3 gündürde dışarı çıkmaya başladık arabasına binince mışıl mışıl uyuyor bir sorunumuz yok dışarıda sevdi sanırım arabasını:) 40 günün ardından dışarı çıkmak çok güzel geldi bana bide ben çalışan bi bayanım hiç evde oturamazdım.iyice bunalmıştım dışarı çıkmadan önce karnını doyuruyorum altını alıyorum gazını çıkarıyorum sonra oğlumla addaya gidiyoruz:) darısı başına canım

Kac gunluk senin yakisiklin. Biz 38 gunluk olduk bugun 40 cikinca gezmeye gidicez bizde ama kizimla disari cikmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…