2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

kizlar allah razi olsun..dualariniz icin amin...

Haklısın canım evde oturması zor bende calisiyorum normalde 8_5 ama ek görevim çok hafta sonum yok. Hamileliğin son haftalarind ek görev yazmiyorlardi evde catliyordum resmen. Şimdi 50 gündür evdeyim. Kızımla zaman nasıl geçiyor anlamiyorm ama aglamalarina çare bulamayınca ev boğuyor beni. Bugün balkona çıktık kızımla 2 dakika anca durdum çok tuhafina gitti gözlerini kapkapattı nefes alışı değişti sanki garibimin...

Kizlar bebekleriniz uyanikken napiyolar benimki surekli agliyo yada emmek istiyo ac olmasa bile buda beni cok yoruyo sizler napiyosinuz

Bnmki 27 gunluk ben ciktim 20 kirki cikti sonucta cok da iyi geldi bebegime hava aldi korkmana gerek yok bnce cnm

Benim bebegim uyanikken sakin durmayi bilmiyo onun icin korkuyorum bikac kere ev gezmesi bizde yaptik ama ben hep onu kucagima alip emzirmek zorunda kaldim uyumadida iyaninca gezdirsemde yatirsamda kiyamet kopuyo cok fena memeye alisti nasil ogrenicek bilmiyorum

Sana siddete sudocream tavsiye ediyorum dogdugundan beri 1 kere bile pisik olmadi hatta bende sonradan internetten arastirinca farkettim her evde bulunmasi gereken bi kremmis yaniga yaraya filan cok iyi geliyomus bende gecen elimi utude yaktim ama ne yakmak kremi bi surdum aninda aldi acisini mustelaninda deneme boyunu vermislerdi eczaneden onuda cantama koydum o da iyi kokulari ayni zaten sudocreamle

Ben huggiesten memnun kaldim.gayet iyi.sizdirmiyo.islakligi çok hissettirmio falan yani bir bezden beklenen seyler var)

Kızlar prima Premium care kullananlar kaç numarasını kullanıyorsunuz. 1 sanki küçük geliyor 2 de bayağı büyük duruyor karar veremedim hangisini kullansam diye.

adanam...

doğum sonrası çatlak kremi sormuştun sanırım bir ara bugün strivectin isminde bir kreme rastladım topikler arasında bayağı adı geçmiş. iyi olduğunu söyleyende çok... benimde göbeğimin çevresindekiler gözüme batıyor yanlardakiler çok çirkin durmuyor sanki. eğer her hangi bir ürün denersen memnun kalırsan yazarmısın tatlım...

Kizlar bebekleriniz uyanikken napiyolar benimki surekli agliyo yada emmek istiyo ac olmasa bile buda beni cok yoruyo sizler napiyosinuz

aynen canım, benim kızım da öyle. çok yorucu oluyor artık kızım kucağımda akrobasi yapıyoruz resmen napsamda sustursam diye. garibim başka bişeyden anlamıyor ki oyun çocuğu değilki oyuncakla oynasın laftan sözdende anlamıyor ben konuşuyorum kızım şöyle kızım böyle diye, bizimki hiç o yerli değil gözler başka yöne bakıyor şöyle tepki vermeye başlasalarda biraz sevip mıncıklasak vursak popolarına popolarına gerçi ben başladım poposuna vurmaya dayanamıyorum altını değiştirirken yapıştırıyorum iki tane...

Kızlar prima Premium care kullananlar kaç numarasını kullanıyorsunuz. 1 sanki küçük geliyor 2 de bayağı büyük duruyor karar veremedim hangisini kullansam diye.

cnm bende 1 kullanıyordum 5 paket bitirdim kızım 50 günlük 1 numara bitince evdeki 2 numaraya geçtim ama büyük geldi .paketi açınca bitirdim. 2 paket 2 numara aldım dedim ne olur ne olmaz bebeğim paket bittiğinde belki 1 alırsam olmaz diye 2 numara aldımbenim bebek 3,5 kg 2 numara biraz büyük geliyr.huggies 2 numara tam gelir demişti arkadaşım prima ya göre daha darmış istersen ondan al.ben değiştirmeyi düşünmyrm ıslaklık göstergesi çok iyi diye =)

Ahmet Maranki, izleyicilerden yoğunlukla gelen gaz problemi hakkındaki suallere şu şekilde yanıt verdi: “Yeşilçay ağırlıklı olarak rezene, kimyon ve biraz da anasondan oluşan bitki çayı gaz probleminizi yok edecektir. Su kaynatıldıktan sonra demlenerek elde edilen çaydan siz tüketirseniz gaz probleminiz ortadan kalkacaktır. Sizin gaz sorununuz çözülünce de bebeğiniz rahatlayacaktır. 6 ayını geçmiş bebeklere azar azar bu çaydan verilmesinde bir sakınca yoktur. Anne bu çaydan tükettiği zaman bebeklerinin uykusu da rahatlar.

Emziren annelerin kahve ve nescafe içmesini kesinlikle doğru bulmuyorum. Bisküvi, çikolata, cips, şekerleme, asitli içecek, konsantre gıda ve içeceklerden de uzak durması gerekir. Dişinize bile yapışan bu gıdaları midenizden nasıl atacağınızı düşünmeniz gerek. Hele de emziren bir anneyseniz bu tavsiyelerime çok dikkat etmelisiniz. Annenin kahve ve nescafe tüketmesi bebeklerini uykusuz bırakabilir.”

Canm bnmki 28gunluk ben 2 numaraya gectim kilosu 4300 oldu 1numara kisa geldi kacak yapinca2 yi kullanmaya basladiim bel bantlarini ust uste getrince sknti olmuyo

allah hepinizden razi olsun kizlar..bu guzel dileklerinizi okumak bile buyuk moral oldu...
lolo cum yasadiklarin kolay degil cnm.o yurek neler gormus..allah hepimize sabir cocuklarimiza can sagligi versin
Sendende Allah razı olsun canım,inşallah bir an önce sağlığına kavuşurda evinizde rahat edersiniz
İshal olmuş olabilir canım.Benim kızım mamada alıyor ishal olduğunda mamasını biraz daha koyu yapmıştım normale dönmüştü kakası,geçmiş olsun
Benim kızımdada konak oluştu her banyodan önce zeytinyağı sürüp tarakla temizlemeye çalışıyorum.Tam olarak geçmedi zamanla geçer inşallah.Çogu bebekte oluyormuş konak
Allah bağışlasın 40 ından sonra inşllh rahat edersinYani arkadaşlarında dediği gibi sütünü sağıp çok kalmaması suretiyle verebilirisn.Anne olmak kolay değil napalım sağlıkları yerinde olsunda
Genelde bebeklerin ilk zamanlarda gözleri lacivert oluyor sonra doğal rengine dönüyor.Benimde öyleymiş ela olmuş sonrasında

cnm bnm kızımda da aynısı oluyo sebamedin bebe losyonu var akşam hafif sürüyorum sabahına bişi kalmıyo dene derim
Canım çok teşekkürler.Zeytinyağı vs sürekli denedim ama çok fayda etmedi.Mevlüd gününde hoca temre olmuş dedi okuttum temre duası varmış.Hafifledi ve şuanda kalmadı o kadar çok şükürSebamed aldırmıştım eşime o sıralarda,ondanda kullandım iyi geldi şuan bile nemlendirci niyetine azda olsa sürüyorum.Çünkü cildi çok kurumuştu o sorunu yaşadığımızda

Haklısın dışarı çıkmayı çoğumuz özlemişizdir.Bende kırk uçurmaya bir kaç yere gittim ama yarın ilk defa şöyle bir sahil havası alacağız inşallh bebek arabasıyla biraz heyecanlıyım ve çok hevesliyim bebek arabasına ilk defa bindireceğiz inşallah burnumuzdan getirmez

Allah bağışlasınZamanla düzene girer her bebek aynı olmuyor huyları değişik oluyor
Ne güzel iyi etmişsin.Bizde yarın bebek arabasıyla dışarda hava alıcaz biraz bakalım nasıl geçicek

Gaz problemi çok kötü uyumak isteselerde uyutmuyor bazen o gaz:18:İnşallh düzelir kısa sürede bebeğin
Kac gunluk senin yakisiklin. Biz 38 gunluk olduk bugun 40 cikinca gezmeye gidicez bizde ama kizimla disari cikmaya korkuyorum
40 ından sonra çıkartmak daha doğru diye düşünüyorum bende.Çünkü zaten çok hassas oluyorlar ister istemez kalabalık ortama giriliyor.Büyüklerin dediğinden bazen şaşmamak gerekiyor.Bende kırkını bekledim dışarıya çıkartmak için

Kızım uyanıkken kimi zaman pusetinde duruyor bazende kucak istiyor tutma şekli bile aynı sabit olacak değişik şekilde istemiyor hanımefendiBen kucağa alıştırmak istemedim ama sonuçta sürekli yatmaktanda sıkılıyorlar sevilip kucaklanmak istiyorlarBende bazen yeri geliyor tam işleirmin ortasında gelip almak zorunda kalıyorum o kadar ağlıyorki:18:

Kac gunluk senin yakisiklin. Biz 38 gunluk olduk bugun 40 cikinca gezmeye gidicez bizde ama kizimla disari cikmaya korkuyorum

biz bugün 44 günlük olduk ve 3 gündür 4ten sonra akşam 6 ya kadar geziyoruz:)

ilk kez çıktıysa tuhafına gitmiştir prensesin:) sen çıkardkça o alışır benim oğlan 3 günde fıldır fıldır oldu dışarda:)

oğlum 15 gün önce 4850 kg dı şuan ne kiloda bilmiyorum 2yi kullanıorm

bende gaz için rezene içiyorum süt desteği içinde mercanköşk:) tavsiye ederim etkililer...

Huggiesciler cevaplar için çok tşkler
Kaştaki kepek gibi deri soyulması gibi beyaz şeyler Konak mı oluyo saçlarında yok ama kaşında öyle şeyler var bazen oluyo geçer diye dikkate almamıştım birşey yapmak gerekir mi?
Bizde dün kuaföre gittik fön sesleri sağolsun uyudu oğlum ben de biraz şekle girdim sonra yemek yedik azıcık gezdik çok iyi oldu dışarda iyiydi ama eve gelince huysuzlandı biraz. Bebek arabasıyla gezme hayalime ulaştım sonunda :))

adanam, kelebex teşekkur ederim yorumlar için haggisi hiç düşünmedim. benim bebeğimde 4,5 civarında 2 numaraya devam edicem...

hergün rezene kimyon karıştırıp içiyorum 2 yada 3 su bardağı kadar. anasonun kokusu ağır geldi için kullanmıyorum. yeşil çayın etkisi olurmu acaba bilmiyorum...

ilk kez çıktıysa tuhafına gitmiştir prensesin:) sen çıkardkça o alışır benim oğlan 3 günde fıldır fıldır oldu dışarda:)

evt. canım garibim 4 kere dışarı çıktı 3 kere hastaneye gittik bir defada 40 gezmesi yapalım dedik arabadan inmedik bile 15- 20 dakika gezdik eve döndük çok fazla dışarının havasını alamadı. bugün yine çıkardım dünki kadar tepki vermedi. ama çok şeker bir hali var bir düşünsenize beyinleri sıfır hiç birşey bilmiyorlar her şeyi yeni yeni öğrenicekler. ve bize de neler neler öğretecekler...

benim kızımdada var nerdeyse bir haftadır ben günde 2 defa filan zeytinyağı sürüyorum bazıları çıkacak gibi oluyor onları silip alıyorum. ama hala azalma yok. konak sanırım...

benim kızım biraz toplunur hiç yeni doğan veya 1 kullanmadık doktor kilolu bi çocuk olcak dediginde 2 almıştım zaten 52 günlügüz şimdide 3 kullanıyoruz

ama ben cikolata yiyoruuumm ((
vazgecemiyoruuuulmm (

benimkisi aglamiyo fazla ama biraz etrafina bakiyo.
bide bizi odada tv var ses gelince bakiyo.tv izliyo :))
ama en fazla 1 saat bekliyo.sonra hemen emmek istiyo

canim ben 2 numarasini kullaniyorum.azcik buyuk ama rahat hareket edebiliyo kuzum.

hahayyy!!! bende altini acinca bacaklarina yapistiriyorum.
garibim ole yapica surati degisiyo tuhaf tuhaf bakiyo yuzume.:))

kb canim 2 demisim 3 kullaniyorum.:))azcik buyuk olmasi rahat hareket etmesini sagliyo.bide iz olusmuyo bacaklarinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…