2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bu güzel güneşli pazar gününde, bebeğiyle dışarda, parkta gezmek yerine, evde temizlik yapmak zorunda olan başka kimse var mı? ((

Bu güzel güneşli pazar gününde, bebeğiyle dışarda, parkta gezmek yerine, evde temizlik yapmak zorunda olan başka kimse var mı? ((

ben yapmiyorum ama is falanda dusunmuyorum uzuuun zamandir :))
amaaan illede pazarmi yapcakcaksin kiizzz bosveeerrr bu havanin tadini cikarmaya bak derim :))

Korkuyoruz dışarı çıkmaya. Tek sosyal faaliyetimiz o uyurken markete gitmek. Şimdi içerde uyuyor ya da mış gbi yapıyor :) Uykusu derinleşirse apar topar çıkacağız, pusudayız bekliyoruz :)

benim kızım biraz toplunur hiç yeni doğan veya 1 kullanmadık doktor kilolu bi çocuk olcak dediginde 2 almıştım zaten 52 günlügüz şimdide 3 kullanıyoruz

bizim kızda azcık toplunur 50 günlük olduk 4 gündür 3 numara kullanıyoruz 2 artık küçük geliyordu sırtına kadar çıkıyordu:) 30 günlükken 5070 gr idi 10 gün sonra yeni kilosunu öğreneceğiz inşallah

Kızalr otribebe burun aspratörü kullnıyormusunuz.Benim kızımın gribi yok ama burnu tıkanıyor bende her gün bir defa otri bebe ile çekiyorum ama bunun ona bir zararı olurmu yada burun deliklerinde ileriye dönük bir genişleme olabilirmi ?
Birde damla damlatmıyorum öyle kuru ekiyorum geliyor damlayı sık kullanmak zararlı olur belki diye kullanmıyorum.

Son düzenleme:
Kizlar bugun bebegimi yikadiktan sonra ustunu giydirirken ayak bas parmaginda tirnak batmasi gordum icim acidi. tabi hemen doktora gotirdum onlemli bisi diil dedi doktor ama iltihap olmus bi krem aldim onu kullanicaz ins gecer bakalim

Oglumun gozunu gazli bezle temizlerken goz kapagindaki damarlari zedeledim ve orasini kizarttim. simdi pamukla temizliyorum ama is isten gecti.

O kizarikligi nasil gecirebilirim? 1 aydir gozunun ustu oyle.

Oglumun gozunu gazli bezle temizlerken goz kapagindaki damarlari zedeledim ve orasini kizarttim. simdi pamukla temizliyorum ama is isten gecti.

ne kızarıklıgı ki doğumdan mı sonradan mi oldu

Bizde 2gündür dısardayız temiz hava bebege de iyi geliyor.ben emzirme önlügü aldım takıyorum onu emziriorum napim yoksa dısarı cıkamıcam.
Bide havalar düzeldi ama ben hala 2kat alt ve corap uzun kollu cıtcıtlı badi esortman üstü giydiriorum kalın mi siz ne giydiriosunuz ûsür diye korkuorum

cnm ben kullaniyorum zarari olacagini dusunmuyorum ya..kuru kuru cekme sonuc alamazsin ki..ben okyanus suyu skiyorum 2dk islanmasini bekleyip cekiyorum..dr bana okyanus suyunu rahatlikla kulln hic bi zarari yok dedi.

Canim bnce hic bisey kullanma sonucta goz hassas bolge dr a danismadan bi uygulama yapmanin bebegine zarari olabilir

selam kızlar ben geldim
2 çocuklu olmak kabus olmaya başladı bana.. hiçbişeye zaman bulamıyorum dışarı çıkamıyorum kafamı duvarlara vurmak istiyorum bugün cinnet geçirmek üzereydim artık çok bunaldım çoook.
büyük kızım ada hastaydı zaten kulağındaki problem çok arttı artık bizi duymaz oldu buradaki dr lar doğru düzgün anlamayınca adanaya gittik 15 gün kayınvalidemlerde kaldık. ne güzel adanada iyileşmişti çocuk buraya geldik yine hasta.. havasından mıdır suyundanmıdır bilmiyorum sevemedim şurayı bitürlü.. bu yaz gidicez inşallah.

edlin canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm inşallah hemencik iyileşir bebişin. küçükler hasta olmasın ya

kızlar pişik için 99 diye bi krem var 2009 mart annelerinde kullanan çok ve çok iyi oldğunu söylüyorlar nette aratınca çıkıyor.

kanguru değil de wrap sling aldım dün geldi bugün biraz taktım ama yorum yapacak kadar kullanamadım henüz

bez olarak prima premium care kullanıyoruz 2 numara küçük gelmeye başladı 3 e geçicem bunlar bitince.

şimdi nehiri emzircem sonra da uyuruz. nehir uyuyor da uyanmaz inşallah

benimkiler yine cumartesi ve pazar çıldırdılar
size yemin ediyorum iki gün boyunca
gündüz 12 gibi başlayıp akşam 8 e kadar ağladılar
bir yerden sonra bende film koptu
bebekleri karşıma koydum
öylece bakıyorum
annem delirdiğimi sandı
ben de ağlama limitlerine bakıyorum dedim
çünkü bir insanın ağlama limiti vardır
inanın benimkilerde yok
çocukları çatlatacaksın dedi bana kızdı
annemle de tartıştık sonra
ama sağ olsun evimi baştan aşağı temizledi
sonra akşam 8 de arabayla gezdik anca uydular
gece de hiç uyuyamadan pazara başladık
ve aynı korkunç senaryoyu yaşadım gün boyu
annem yanımdaydı ama yetemedik
ve gün akşam 8.30 da araba gezintisiyle sonlandı
uyumayı unuttuklarını düşünüyorum
ben de iki günde toplam 5 saat anca uyuyabilmişimdir
tüm gün neredeyse ben de ağladım
bebekleri eşime bırakıp saat 4 e kadar uyudum bu gece
ve şimdi yine uyanıklar
bir birini alıyorum bir diğerini
ve asıl kabus
bugün yalnızım
allahım yardımcım olsun

bebekleri karşıma koydum
öylece bakıyorum
annem delirdiğimi sandı
inanın benimkilerde yok
ve şimdi yine uyanıklar
ve asıl kabus
bugün yalnızım
allahım yardımcım olsun

bebekleri karşıma koydum
öylece bakıyorum
annem delirdiğimi sandı
inanın benimkilerde yok
ve şimdi yine uyanıklar
ve asıl kabus
bugün yalnızım
allahım yardımcım olsun

ozokun cnm cok sagol. senin kuzuya da cok cok gecmis olsun.rabbim sifamizi versin..
papatya cnm benimki de oglen 14.00 den gece 24.00 e kadar hic durmadi..sutum gelmedi bez yetismedi aglamasi kesilmedi...ustelik hastane ortamindayiz ve evde sallanmaya alisik..burda besik yok iyice huyu degisti..allahtan yorgun dusup sonra uyudu da nefes aldim..
hoş benim ki birtane seninkilerin yaninda sikayet edilmez ama paylasayim dedim..rabbin sabir versin sana kat kat versin..

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım, zaten biri ağlasın diğeri de başlar bebeklerde böyle bir şey var. Bu kadar ağlamaları normal mi bir sıkıntı var mı hiç doktora gösterdiniz mi? Orta kulak iltihabı ve üfürüm bebeklerde teşhisi zor olan şeylerdir bir göster istersen. Emziğe alıştırmaya çalışsan belki biraz nefes aldırırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…