hastane odasinda tam 7 bebek var ve hepsi saati kurulmus gibi ayni anda cigligi basiyor...dusunsenize 7bebek cigligi ayni anda bir de yaninda 7anne piş pişii..
insanda beyin kalmiyor ve kendi bebeginin sesini zor seciyorsun..ama susunca da hepsi bir anda susuyor..iste o an ki sessizlik paha bicilemez.. cok uzun surmuyor ne yazik ki...
rabbim tum hastalara sifa versin ve beterinden korusun ins..
ozokun cnm cok sagol. senin kuzuya da cok cok gecmis olsun.rabbim sifamizi versin..
papatya cnm benimki de oglen 14.00 den gece 24.00 e kadar hic durmadi..sutum gelmedi bez yetismedi aglamasi kesilmedi...ustelik hastane ortamindayiz ve evde sallanmaya alisik..burda besik yok iyice huyu degisti..allahtan yorgun dusup sonra uyudu da nefes aldim..
hoş benim ki birtane seninkilerin yaninda sikayet edilmez ama paylasayim dedim..rabbin sabir versin sana kat kat versin..
Allah yardımcın olsun canım, zaten biri ağlasın diğeri de başlar bebeklerde böyle bir şey var. Bu kadar ağlamaları normal mi bir sıkıntı var mı hiç doktora gösterdiniz mi? Orta kulak iltihabı ve üfürüm bebeklerde teşhisi zor olan şeylerdir bir göster istersen. Emziğe alıştırmaya çalışsan belki biraz nefes aldırırlar.
herkes haftasonu gezmeye cıkmış ne güzel,biz ev gezmesı yaptık bıraz onun dısında kızım 2 gundur cok kusuyo o yuzden pek cıkmak ıstemedım dısarı..moralim bozuldu emıyo sonra cıkarıyo her emme sonrası kusuyor eskıden bu kadar fazla degıldı,buyudukce gecer dıyodum ama cogalıcakmı anlamadım..bizim haftasonu boyle sıkıcı gectı malesef
inşallah azalır kusmalarınızz..
benim oğlum fazla emdiği zaman kusuyor.onun dışında kusması yok..
canim bende nerdesin diye merak ediyodum.selam kızlar ben geldim
2 çocuklu olmak kabus olmaya başladı bana.. hiçbişeye zaman bulamıyorum dışarı çıkamıyorum kafamı duvarlara vurmak istiyorum bugün cinnet geçirmek üzereydim artık çok bunaldım çoook.
büyük kızım ada hastaydı zaten kulağındaki problem çok arttı artık bizi duymaz oldu buradaki dr lar doğru düzgün anlamayınca adanaya gittik 15 gün kayınvalidemlerde kaldık. ne güzel adanada iyileşmişti çocuk buraya geldik yine hasta.. havasından mıdır suyundanmıdır bilmiyorum sevemedim şurayı bitürlü.. bu yaz gidicez inşallah.
edlin canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm inşallah hemencik iyileşir bebişin. küçükler hasta olmasın ya
kızlar pişik için 99 diye bi krem var 2009 mart annelerinde kullanan çok ve çok iyi oldğunu söylüyorlar nette aratınca çıkıyor.
kanguru değil de wrap sling aldım dün geldi bugün biraz taktım ama yorum yapacak kadar kullanamadım henüz
bez olarak prima premium care kullanıyoruz 2 numara küçük gelmeye başladı 3 e geçicem bunlar bitince.
şimdi nehiri emzircem sonra da uyuruz. nehir uyuyor da uyanmaz inşallah
benimkiler yine cumartesi ve pazar çıldırdılar
size yemin ediyorum iki gün boyunca
gündüz 12 gibi başlayıp akşam 8 e kadar ağladılar
bir yerden sonra bende film koptu
bebekleri karşıma koydum
öylece bakıyorum
annem delirdiğimi sandı
ben de ağlama limitlerine bakıyorum dedim
çünkü bir insanın ağlama limiti vardır
inanın benimkilerde yok
çocukları çatlatacaksın dedi bana kızdı
annemle de tartıştık sonra
ama sağ olsun evimi baştan aşağı temizledi
sonra akşam 8 de arabayla gezdik anca uydular
gece de hiç uyuyamadan pazara başladık
ve aynı korkunç senaryoyu yaşadım gün boyu
annem yanımdaydı ama yetemedik
ve gün akşam 8.30 da araba gezintisiyle sonlandı
uyumayı unuttuklarını düşünüyorum
ben de iki günde toplam 5 saat anca uyuyabilmişimdir
tüm gün neredeyse ben de ağladım
bebekleri eşime bırakıp saat 4 e kadar uyudum bu gece
ve şimdi yine uyanıklar
bir birini alıyorum bir diğerini
ve asıl kabus
bugün yalnızım
allahım yardımcım olsun
Allahım yavrularımıza bol bol uyku versin
gazsız ve rahat kaka yapacakları bi gün olsun
sütümüz çok olsun huysuzlanmasınlar
hastalarımız hemen iyileşsin inşallah
eldivenleri çıkardınız mı? ben antalyada yaşıyorum oldukça sıcak artık burası
bugün çıkardım tırnaklarını kesip ama bi yandan da üşürmü ki diye tedirginim
şapka da sürekli takmıyorum. yalnız hala çorap + 2 kat alt 2 kat üst giydiriyorum üstün biri uzun biri kısa kollu
oda sıcaklığımız 24 lerde fazla mı acaba
Herkese hayırlı haftalar, bizde çok zor bir hafta sonu geçirdik oğlumuzu anakucağından düşürdük. babamızla hafta sonu dışarı çıkmıştık anakucağında oğlumuz hem arabada hem gittiğimiz yerde rahat uyur demiştik,kemerini takmamıştık çok derin ve zaten kuzucuk dönmüyor diye. arabadan indik babası taşıyordu bir elinden diğerine geçirirken kaydı kuzucuk baktım yerde ,şok olduk hemen acillere koştuk film di emar dı elh. Travmatik bi durum çıkmadı ama birazşişlik var meleğimin kafasında oda zamanla geçer dedi doktorlar...size tavsiyem asla bebişleri hiçbir araba salıncak koltuk v.b. ne kemersiz oturtmayın olmayacak şeyler oluyor malesef. Çevresinde böyle kazaları tecrübe edinenler oldumu? inşaallh ilerde bi sıkıntı olmaz şimdi çok şükür gayet iyi ama..Rabbim emanetlerini korusun ...
Cnm gercekten Allah yardimcin olsun. Simdi cok bunaliyorsun ama onlar buyuyunce ikiz dogurmanin kaymagini yiyeceksin. Ben snin gibi ikiz dogurmus olsaydim bir daha cocuk dusunmezdim. Zaten 2 cocugum bir dogurmaya bir hamilelikle gelmis olacakti. Sen ikiz dogurdun sanslisin. Baska bir hamilelik gecirmesen bile 2 cocugun var.benimkiler yine cumartesi ve pazar çıldırdılar
bebekleri karşıma koydum
öylece bakıyorum
annem delirdiğimi sandı
inanın benimkilerde yok
ve şimdi yine uyanıklar
ve asıl kabus
bugün yalnızım
allahım yardımcım olsun
Gecmis olsun cnm. Ben de korkuyorum dusurmekten. Hele de gaz cikarirken dusururum de boynunu kirarim diye korkuyorum. Allah korusun.Herkese hayırlı haftalar, bizde çok zor bir hafta sonu geçirdik oğlumuzu anakucağından düşürdük. babamızla hafta sonu dışarı çıkmıştık anakucağında oğlumuz hem arabada hem gittiğimiz yerde rahat uyur demiştik,kemerini takmamıştık çok derin ve zaten kuzucuk dönmüyor diye. arabadan indik babası taşıyordu bir elinden diğerine geçirirken kaydı kuzucuk baktım yerde ,şok olduk hemen acillere koştuk film di emar dı elh. Travmatik bi durum çıkmadı ama birazşişlik var meleğimin kafasında oda zamanla geçer dedi doktorlar...size tavsiyem asla bebişleri hiçbir araba salıncak koltuk v.b. ne kemersiz oturtmayın olmayacak şeyler oluyor malesef. Çevresinde böyle kazaları tecrübe edinenler oldumu? inşaallh ilerde bi sıkıntı olmaz şimdi çok şükür gayet iyi ama..Rabbim emanetlerini korusun ...
Kızalr otribebe burun aspratörü kullnıyormusunuz.Benim kızımın gribi yok ama burnu tıkanıyor bende her gün bir defa otri bebe ile çekiyorum ama bunun ona bir zararı olurmu yada burun deliklerinde ileriye dönük bir genişleme olabilirmi ?
Birde damla damlatmıyorum öyle kuru ekiyorum geliyor damlayı sık kullanmak zararlı olur belki diye kullanmıyorum.
Bizde 2gündür dısardayız temiz hava bebege de iyi geliyor.ben emzirme önlügü aldım takıyorum onu emziriorum napim yoksa dısarı cıkamıcam.
Bide havalar düzeldi ama ben hala 2kat alt ve corap uzun kollu cıtcıtlı badi esortman üstü giydiriorum kalın mi siz ne giydiriosunuz ûsür diye korkuorum
benimkiler yine cumartesi ve pazar çıldırdılar
bebekleri karşıma koydum
öylece bakıyorum
annem delirdiğimi sandı
inanın benimkilerde yok
ve şimdi yine uyanıklar
ve asıl kabus
bugün yalnızım
allahım yardımcım olsun
herkes haftasonu gezmeye cıkmış ne güzel,biz ev gezmesı yaptık bıraz onun dısında kızım 2 gundur cok kusuyo o yuzden pek cıkmak ıstemedım dısarı..moralim bozuldu emıyo sonra cıkarıyo her emme sonrası kusuyor eskıden bu kadar fazla degıldı,buyudukce gecer dıyodum ama cogalıcakmı anlamadım..bizim haftasonu boyle sıkıcı gectı malesef
Allahım yavrularımıza bol bol uyku versin
gazsız ve rahat kaka yapacakları bi gün olsun
sütümüz çok olsun huysuzlanmasınlar
hastalarımız hemen iyileşsin inşallah
eldivenleri çıkardınız mı? ben antalyada yaşıyorum oldukça sıcak artık burası
bugün çıkardım tırnaklarını kesip ama bi yandan da üşürmü ki diye tedirginim
şapka da sürekli takmıyorum. yalnız hala çorap + 2 kat alt 2 kat üst giydiriyorum üstün biri uzun biri kısa kollu
oda sıcaklığımız 24 lerde fazla mı acaba
Herkese hayırlı haftalar, bizde çok zor bir hafta sonu geçirdik oğlumuzu anakucağından düşürdük. babamızla hafta sonu dışarı çıkmıştık anakucağında oğlumuz hem arabada hem gittiğimiz yerde rahat uyur demiştik,kemerini takmamıştık çok derin ve zaten kuzucuk dönmüyor diye. arabadan indik babası taşıyordu bir elinden diğerine geçirirken kaydı kuzucuk baktım yerde ,şok olduk hemen acillere koştuk film di emar dı elh. Travmatik bi durum çıkmadı ama birazşişlik var meleğimin kafasında oda zamanla geçer dedi doktorlar...size tavsiyem asla bebişleri hiçbir araba salıncak koltuk v.b. ne kemersiz oturtmayın olmayacak şeyler oluyor malesef. Çevresinde böyle kazaları tecrübe edinenler oldumu? inşaallh ilerde bi sıkıntı olmaz şimdi çok şükür gayet iyi ama..Rabbim emanetlerini korusun ...
sevgili annişler kızım 1 aylık yüzünde ve vücüdunda sivilceler var dr hamaten krem verdi ama daha doğal bir yol var mı acaba ne zaman geçer.sizinkilerde de olmuşmuydu.dr alerji yada sıcaktan olmuştur diyo.komşumda buna adetli biri bakmış diyo..
kızlar bide bebeğinizi neyde taşıyosunuz dışarı çıkınca.bizim haftaya kırkımız çıkıcak ne alsam karar veremedim.
kızlar bide bebeğinizi neyde taşıyosunuz dışarı çıkınca.bizim haftaya kırkımız çıkıcak ne alsam karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?