Herkese hayırlı haftalar, bizde çok zor bir hafta sonu geçirdik oğlumuzu anakucağından düşürdük. babamızla hafta sonu dışarı çıkmıştık anakucağında oğlumuz hem arabada hem gittiğimiz yerde rahat uyur demiştik,kemerini takmamıştık çok derin ve zaten kuzucuk dönmüyor diye. arabadan indik babası taşıyordu bir elinden diğerine geçirirken kaydı kuzucuk baktım yerde ,şok olduk hemen acillere koştuk film di emar dı elh. Travmatik bi durum çıkmadı ama birazşişlik var meleğimin kafasında oda zamanla geçer dedi doktorlar...size tavsiyem asla bebişleri hiçbir araba salıncak koltuk v.b. ne kemersiz oturtmayın olmayacak şeyler oluyor malesef. Çevresinde böyle kazaları tecrübe edinenler oldumu? inşaallh ilerde bi sıkıntı olmaz şimdi çok şükür gayet iyi ama..Rabbim emanetlerini korusun ...
Kızlar prima Premium care kullananlar kaç numarasını kullanıyorsunuz. 1 sanki küçük geliyor 2 de bayağı büyük duruyor karar veremedim hangisini kullansam diye.
şuan hastaneden yaziyorum.2gundur oglum hastanede yatiyor ne zaman cikacagimiz belli degil.. 43gunluk olduk..idrar yolu enfeksiyonundan dolayi burdayiz..ne olur dua edin kizlar..
Yine bir dr a sor. Cok dikkatli bir annesin. Ben hic dikkat etmiyorumcisine fila. Tirnak batmasi da konusulmustu o zamana kadar ayaklarinadikkatlice bakmamistim. Biraz dikkatsizim galiba.kızlar ben 1 haftadır işe başladım ve kendimden geçtim internete ilk kez girebildim geçmiş yapamadım daha yetişemiyorum ne kızıma ne eve ne kocama ne yaptığımı bilmiyorum annem var iyiki o idare ediyor yardımcı oluyor yoksa imkanı yok zaten kızlar size bir sorrum var kızımın çişinin sarı ve kokulu olduğunu farkettim haftaya çarş.kontrolü var sizce bekliyim mi yoksa hemen doktora götüreyim mi önemli bişey olabilir mi
kızım 66 günlük 6200gr prima premium care kullanıyoruz 3 numara
kızlar ben 1 haftadır işe başladım ve kendimden geçtim internete ilk kez girebildim geçmiş yapamadım daha yetişemiyorum ne kızıma ne eve ne kocama ne yaptığımı bilmiyorum annem var iyiki o idare ediyor yardımcı oluyor yoksa imkanı yok zaten kızlar size bir sorrum var kızımın çişinin sarı ve kokulu olduğunu farkettim haftaya çarş.kontrolü var sizce bekliyim mi yoksa hemen doktora götüreyim mi önemli bişey olabilir mi
canım çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun çok zor inşallah hemen iyileşir bebeğin benim kızımında idrarı sarı ve kokulu korkmaya başladım
Sorma canim benim de 2gundur az.oglum doymuyo.arada 2 3 kez mama veriyorum.ama portakal iyi geliyor. Bir de kayisi hosafi diolar.insaallah artar sutumuz.Kizlar iki gunfur sutum cok az ya zaten ole hic bizaman cok olmadi ama iki gundur iyice axaldi aksamdan aksama mama veriyofum ama daha fazla vermek istemiyorum sutumu artirmk icin napiyim helva yiyorim suda cok iciyorum baska napiyim
Cok geçmiş olsun. Bise çıkmamış çok şükür. Allah bi daha gostermesinHerkese hayırlı haftalar, bizde çok zor bir hafta sonu geçirdik oğlumuzu anakucağından düşürdük. babamızla hafta sonu dışarı çıkmıştık anakucağında oğlumuz hem arabada hem gittiğimiz yerde rahat uyur demiştik,kemerini takmamıştık çok derin ve zaten kuzucuk dönmüyor diye. arabadan indik babası taşıyordu bir elinden diğerine geçirirken kaydı kuzucuk baktım yerde ,şok olduk hemen acillere koştuk film di emar dı elh. Travmatik bi durum çıkmadı ama birazşişlik var meleğimin kafasında oda zamanla geçer dedi doktorlar...size tavsiyem asla bebişleri hiçbir araba salıncak koltuk v.b. ne kemersiz oturtmayın olmayacak şeyler oluyor malesef. Çevresinde böyle kazaları tecrübe edinenler oldumu? inşaallh ilerde bi sıkıntı olmaz şimdi çok şükür gayet iyi ama..Rabbim emanetlerini korusun ...
Amin canım. Nasilsin bu arada bebegin nasilhastane odasinda tam 7 bebek var ve hepsi saati kurulmus gibi ayni anda cigligi basiyor...dusunsenize 7bebek cigligi ayni anda bir de yaninda 7anne piş pişii..
insanda beyin kalmiyor ve kendi bebeginin sesini zor seciyorsun..ama susunca da hepsi bir anda susuyor..iste o an ki sessizlik paha bicilemez.. cok uzun surmuyor ne yazik ki...
rabbim tum hastalara sifa versin ve beterinden korusun ins..
Aynen öyle canım ben de cok huzursuzum kilolarimdan.sen normal mi yaptin sezeryan mi? Kac kilo verdin? Ben normal yaptim hala 10kg gazla var.emzordikce zayiflarsin diolar.sutum bebegime yeter insaallah da emziririm.sen emziriyor musun?Hıı bu arada bugün gezmeye gittik yazmistimya bir ara mağazanın aynasından basenlerime kaydı gözlerim. Allahım dedim bu benmiyim. Nolmus bana öyle :) evde oturunca neyin ne olduğu anlaşılmıyor. :))
Arkadaslar benim oglum memeden inmek istemiyor. O nedenle sutum yenilenmeden oglum emmek istiyor.o zmn da yetmiyor.cildiriyor mama vermek zrnda kaliyorum ama hic istemiyorum. Benim gibi olup ek mama da veren varsa ne kdr veriyorsunuz. Lutfen bilgi verin.cok sinirim bozuluyor mama vermemek icin direniyorum ama ciglik cigliga bagiriyor.versem biturlu vermesem biturlu.ben 3 kez filan veriyorum ek.60lik 3 kez falan
iyi akşamlar
bebişlerinizi kaç saat aralıklarla emziriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?