2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım çok geçmiş olsun çok kötü olmuş ama çok şükür bişey yok bebeğinde bende çok korkuyorum böyle durumlardan

şuan hastaneden yaziyorum.2gundur oglum hastanede yatiyor ne zaman cikacagimiz belli degil.. 43gunluk olduk..idrar yolu enfeksiyonundan dolayi burdayiz..ne olur dua edin kizlar..

canım çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun çok zor inşallah hemen iyileşir bebeğin benim kızımında idrarı sarı ve kokulu korkmaya başladım

mrb arkadasla<r bız 1 aylık olduk bugun asımız vardı.olduk gezmeyı cok sevıyopr oglum dısarı cıkıncacok rahat dun gezmaeye gttık oglusuma pantalon gomlek aldım ayy cok seker oldu yaaa:)sızın bebklerınız nasışl benm oglum cok hareketlı ya..durdugu yerde bı bakıyosun donmus...1 aylık bebk boleolur mu yaaa neyse aglamaya basladı grz

Yine bir dr a sor. Cok dikkatli bir annesin. Ben hic dikkat etmiyorumcisine fila. Tirnak batmasi da konusulmustu o zamana kadar ayaklarinadikkatlice bakmamistim. Biraz dikkatsizim galiba.
kızım 66 günlük 6200gr prima premium care kullanıyoruz 3 numara

Masallah bebegine.

Masalim cisi dediğin idrar sanırım benim kiziminda cisi biraz kokuyor önemli bir seymi acaba hiç aklıma gelmemişti. Ayak tırnaklarına geçen uzamismi diye baktım ama batan varmı dikkat etmedim. 2 numara kullaniyorm bir kaç gündür. ama bugün pantolonunda biraz islaklik vardı bacağının yanından cisi sızmış, bacaklar ince geldi sanırım tam saramamis:) 1 numarada küçük geliyor biraz kilo alana kadar 2 numarayla idare edicez artık :)

Hıı bu arada bugün gezmeye gittik yazmistimya bir ara mağazanın aynasından basenlerime kaydı gözlerim. Allahım dedim bu benmiyim. Nolmus bana öyle :) evde oturunca neyin ne olduğu anlaşılmıyor. :))

Kizlar iki gunfur sutum cok az ya zaten ole hic bizaman cok olmadi ama iki gundur iyice axaldi aksamdan aksama mama veriyofum ama daha fazla vermek istemiyorum sutumu artirmk icin napiyim helva yiyorim suda cok iciyorum baska napiyim

koku varsa ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır bızde de lmuştu,belkide normaldır doktora söylersen tahlil ister zaten..

canım çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun çok zor inşallah hemen iyileşir bebeğin benim kızımında idrarı sarı ve kokulu korkmaya başladım

cnm cok sagol..sari olmasi neyse de kokulu olmasi skinti..cunku dr lar enfeksiyon da ozellikle idrari kokuyormu diye soruyor..gecmis olsun ins biseyi cikmaz..

Kizlar iki gunfur sutum cok az ya zaten ole hic bizaman cok olmadi ama iki gundur iyice axaldi aksamdan aksama mama veriyofum ama daha fazla vermek istemiyorum sutumu artirmk icin napiyim helva yiyorim suda cok iciyorum baska napiyim
Sorma canim benim de 2gundur az.oglum doymuyo.arada 2 3 kez mama veriyorum.ama portakal iyi geliyor. Bir de kayisi hosafi diolar.insaallah artar sutumuz.

Cok geçmiş olsun. Bise çıkmamış çok şükür. Allah bi daha gostermesin

Amin canım. Nasilsin bu arada bebegin nasil

Arkadaslar benim oglum memeden inmek istemiyor. O nedenle sutum yenilenmeden oglum emmek istiyor.o zmn da yetmiyor.cildiriyor mama vermek zrnda kaliyorum ama hic istemiyorum. Benim gibi olup ek mama da veren varsa ne kdr veriyorsunuz. Lutfen bilgi verin.cok sinirim bozuluyor mama vermemek icin direniyorum ama ciglik cigliga bagiriyor.versem biturlu vermesem biturlu.ben 3 kez filan veriyorum ek.60lik 3 kez falan

Hıı bu arada bugün gezmeye gittik yazmistimya bir ara mağazanın aynasından basenlerime kaydı gözlerim. Allahım dedim bu benmiyim. Nolmus bana öyle :) evde oturunca neyin ne olduğu anlaşılmıyor. :))
Aynen öyle canım ben de cok huzursuzum kilolarimdan.sen normal mi yaptin sezeryan mi? Kac kilo verdin? Ben normal yaptim hala 10kg gazla var.emzordikce zayiflarsin diolar.sutum bebegime yeter insaallah da emziririm.sen emziriyor musun?

Benimde ole surekli memede durmak istiyo onun icin sutum yetmiyo iku gundur dahada azaldi bende 60lik 2 kere veeiyorum

Clue canim mrb.senin sut durumun ne oldu artti mi.benim de 2 gundur sutum az oglum doymuyor.gunde 2 3 kez mama veriyorum versem daha da alir.canim sıkıldı. Alissin istemiyorum.tavsiye etcegin bise var mi.bir de sen de normal dgm yaptin sanirim.kac kilo verdin.benim 10 gitti 10 kaldi.ona da taktim).

Kızlar bebeklerinizi yataktan emzirmek için kaldırdığınızda yelek giydiriyormusunuz yada battabniyeye sarıyormusunuz ben uykuluyken unutuyorum bezen sarmayı öylece sıcak yataktan çıkarıp emziriyorum üşütecek diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…