Kızlar bebeklerinizi yataktan emzirmek için kaldırdığınızda yelek giydiriyormusunuz yada battabniyeye sarıyormusunuz ben uykuluyken unutuyorum bezen sarmayı öylece sıcak yataktan çıkarıp emziriyorum üşütecek diye korkuyorum.
iyi akşamlar
bebişlerinizi kaç saat aralıklarla emziriyorsunuz
bende unutuyorum o yelek olayına alışamadık daha
gece battaniye an kolayı ama genelde gaz çıkartırken aklıma geliyo
Bende unutuyorum bugünde birkez kakası yeşildi korktum acaba üşüttümü diye şmdi tekrar yapsın diye bekliyorum yine yeşilde yarın dr a götürmem gerekirmi neden yeşil kaka yapar?
Clue canim mrb.senin sut durumun ne oldu artti mi.benim de 2 gundur sutum az oglum doymuyor.gunde 2 3 kez mama veriyorum versem daha da alir.canim sıkıldı. Alissin istemiyorum.tavsiye etcegin bise var mi.bir de sen de normal dgm yaptin sanirim.kac kilo verdin.benim 10 gitti 10 kaldi.ona da taktim).
Kızlar bebeklerinizi yataktan emzirmek için kaldırdığınızda yelek giydiriyormusunuz yada battabniyeye sarıyormusunuz ben uykuluyken unutuyorum bezen sarmayı öylece sıcak yataktan çıkarıp emziriyorum üşütecek diye korkuyorum.
Saat basi istiyor veriyoum. Dr 2 saatte demisti ama bas edemiyorum.iyi akşamlar
Kizlar iki gunfur sutum cok az ya zaten ole hic bizaman cok olmadi ama iki gundur iyice axaldi aksamdan aksama mama veriyofum ama daha fazla vermek istemiyorum sutumu artirmk icin napiyim helva yiyorim suda cok iciyorum baska napiyim
Herkese hayırlı haftalar, bizde çok zor bir hafta sonu geçirdik oğlumuzu anakucağından düşürdük. babamızla hafta sonu dışarı çıkmıştık anakucağında oğlumuz hem arabada hem gittiğimiz yerde rahat uyur demiştik,kemerini takmamıştık çok derin ve zaten kuzucuk dönmüyor diye. arabadan indik babası taşıyordu bir elinden diğerine geçirirken kaydı kuzucuk baktım yerde ,şok olduk hemen acillere koştuk film di emar dı elh. Travmatik bi durum çıkmadı ama birazşişlik var meleğimin kafasında oda zamanla geçer dedi doktorlar...size tavsiyem asla bebişleri hiçbir araba salıncak koltuk v.b. ne kemersiz oturtmayın olmayacak şeyler oluyor malesef. Çevresinde böyle kazaları tecrübe edinenler oldumu? inşaallh ilerde bi sıkıntı olmaz şimdi çok şükür gayet iyi ama..Rabbim emanetlerini korusun ...
ahh papatyaaammm valla yakininda olsaydim yardima gelirdim arkadasim.
cok zor seninkisiyaaaa!!!!!!!
bebisler bari azcik uslu olsalar yaaa!!!
malesefki bizde dusurduk anakucagindan.
hemde saglik ocaginda.
kontrol icin goturmustuk.
o anki korkumu anlatamam.bebisim hem korkudan hem acidan cok agladi.
yuzunde ve kafasindahafif bir cizik vardi sadece.
esim biraz tuttuda duserken cok daha sert dusmesini onledi.ama yinede cok agladi kuzum(
Cnm gercekten Allah yardimcin olsun. Simdi cok bunaliyorsun ama onlar buyuyunce ikiz dogurmanin kaymagini yiyeceksin. Ben snin gibi ikiz dogurmus olsaydim bir daha cocuk dusunmezdim. Zaten 2 cocugum bir dogurmaya bir hamilelikle gelmis olacakti. Sen ikiz dogurdun sanslisin. Baska bir hamilelik gecirmesen bile 2 cocugun var.
Bugun sutum neredeyse hic yoktu annem de gitti oglum ilk defa tum gun uyumadi ve resmen gun boyu mama verdim simdi uyudu umarim uyanmaz mama veren anneler bebise mamadan sonra ne kadar su veriyosunuz? Benn her mamadan snra yarimm cay kasigi veriyorum yanlis bisey yapmak istemiyorum
Kizlar iki gunfur sutum cok az ya zaten ole hic bizaman cok olmadi ama iki gundur iyice axaldi aksamdan aksama mama veriyofum ama daha fazla vermek istemiyorum sutumu artirmk icin napiyim helva yiyorim suda cok iciyorum baska napiyim
çok geçmiş olsun canım
allahım korusun hepsini
ne kadara incesin canım
teşekkür ederim
çok geçmiş olsun canım
db cim inanki şu anki en büyük tesellim bu
bir daha doğurmayacağım diyorum
bu günler geçecek diyorum
doğup da büyümeyen var mı diyorum
ben mamamdan sonra su vermiyorum
doktorumuz verin demedi çünkü
sana doktorun mu söyledi bunu?
herkes haftasonu gezmeye cıkmış ne güzel,biz ev gezmesı yaptık bıraz onun dısında kızım 2 gundur cok kusuyo o yuzden pek cıkmak ıstemedım dısarı..moralim bozuldu emıyo sonra cıkarıyo her emme sonrası kusuyor eskıden bu kadar fazla degıldı,buyudukce gecer dıyodum ama cogalıcakmı anlamadım..bizim haftasonu boyle sıkıcı gectı malesef
Allahım yavrularımıza bol bol uyku versin
gazsız ve rahat kaka yapacakları bi gün olsun
sütümüz çok olsun huysuzlanmasınlar
hastalarımız hemen iyileşsin inşallah
eldivenleri çıkardınız mı? ben antalyada yaşıyorum oldukça sıcak artık burası
bugün çıkardım tırnaklarını kesip ama bi yandan da üşürmü ki diye tedirginim
şapka da sürekli takmıyorum. yalnız hala çorap + 2 kat alt 2 kat üst giydiriyorum üstün biri uzun biri kısa kollu
oda sıcaklığımız 24 lerde fazla mı acaba
Herkese hayırlı haftalar, bizde çok zor bir hafta sonu geçirdik oğlumuzu anakucağından düşürdük. babamızla hafta sonu dışarı çıkmıştık anakucağında oğlumuz hem arabada hem gittiğimiz yerde rahat uyur demiştik,kemerini takmamıştık çok derin ve zaten kuzucuk dönmüyor diye. arabadan indik babası taşıyordu bir elinden diğerine geçirirken kaydı kuzucuk baktım yerde ,şok olduk hemen acillere koştuk film di emar dı elh. Travmatik bi durum çıkmadı ama birazşişlik var meleğimin kafasında oda zamanla geçer dedi doktorlar...size tavsiyem asla bebişleri hiçbir araba salıncak koltuk v.b. ne kemersiz oturtmayın olmayacak şeyler oluyor malesef. Çevresinde böyle kazaları tecrübe edinenler oldumu? inşaallh ilerde bi sıkıntı olmaz şimdi çok şükür gayet iyi ama..Rabbim emanetlerini korusun ...
sevgili annişler kızım 1 aylık yüzünde ve vücüdunda sivilceler var dr hamaten krem verdi ama daha doğal bir yol var mı acaba ne zaman geçer.sizinkilerde de olmuşmuydu.dr alerji yada sıcaktan olmuştur diyo.komşumda buna adetli biri bakmış diyo..
iyi akşamlar
Bende unutuyorum bugünde birkez kakası yeşildi korktum acaba üşüttümü diye şmdi tekrar yapsın diye bekliyorum yine yeşilde yarın dr a götürmem gerekirmi neden yeşil kaka yapar?
kizlar 6.gunun sonunda temiz bir kulturle ins. taburcu oluyoruz..ama 1 ay sonra NEFROLOJİ de takip altinda olacaz..cok kucukken idrar yolu enfeksiyonu gecirdiginden bobreklerin etkilenip etkilenmedigi takip edilecek..ins birsey cikmaz..
hepinize desteginiz icin tesekkur ederim..iyiki varsiniz..bu topikte nefes aldigimi hissediyorum..
kizlar 6.gunun sonunda temiz bir kulturle ins. taburcu oluyoruz..ama 1 ay sonra NEFROLOJİ de takip altinda olacaz..cok kucukken idrar yolu enfeksiyonu gecirdiginden bobreklerin etkilenip etkilenmedigi takip edilecek..ins birsey cikmaz..
hepinize desteginiz icin tesekkur ederim..iyiki varsiniz..bu topikte nefes aldigimi hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?