kizlar 6.gunun sonunda temiz bir kulturle ins. taburcu oluyoruz..ama 1 ay sonra NEFROLOJİ de takip altinda olacaz..cok kucukken idrar yolu enfeksiyonu gecirdiginden bobreklerin etkilenip etkilenmedigi takip edilecek..ins birsey cikmaz..
hepinize desteginiz icin tesekkur ederim..iyiki varsiniz..bu topikte nefes aldigimi hissediyorum..
kızlar ya kızımın yüzündeki siviceler geçmiyoo..dr alerji dedi ama neye alerjisi var ne biiyim..ne yapıcammm
Canim cok gecmis olsun Allah bi daha yasatmasin ins
Sirtina mutlaka bisey ort canim uyku sicakligiyla usur
Cok gecmis olsun canim Allah bi daha boyle bisey gostermesin
Edlin geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın
2 kat üst derken bende kısa kollu çıtçıtlı badi ve uzun kollu pijama yada badi giydiriyordum altı bire düşürdüm yani şimdi çorap atlet (çıtçıtlı badi) pijama takımı giydiriyorum eldiven ve şapka yok .zaten böyle giderse hava kısa kollulara başlarız birkaç güne :)))
Sezaryende mekik çekilmeye ne zaman başlanır ki acaba. Dr kontrolüme var daha . gidenler hiç sordu mu nasıl egzersiz yapalım mı falan diye yada neler yapılabilir
çok geçmiş olsun inşallah 1 ay sonrada güzel haberler verirsin
bebiş evini yatagını özlemiştir huysuzluk etmez uzun uzun uyur inş
evet çok doğru söylemişsin benimde hayatım gaz kaka ve süt olduhayatım gez ve kakadan ibaret oldu ha bi de süt nasıl artar
eşim eve gelenlere dikkat edin bizde yedikleriniz süt yapar diye eğleniyo
Bu mantıklıymış bende yapabilirim amatoplanmayacak şekilde çok gerginsermeklazım uyurken eline ayağına dolanmasın.ben yatırırken ince battaniyesini altına seriyorum yatakta, kaldırırken de ona sarıp kaldırıyorum. böylece unutmuyorum sarmayı. yelek giydirmeyi denedim, giydirirken iyi ama uyuyunca çıkarıp yatırayım derken uyanıyor, çıkarmasam terliyor. o yüzden vazgeçtim yelekten.
Evet yeleği uyuduktan sonra çıkarması sorun bencede çünkü çok küçükler ve sık uyuyup sık uyanıyorlar biraz daha büyüdüklerinde yelek daha kullanışlı olur.yeleği hep yanımızda oluyo fakat üzerine giydirmiyorum sırtına örtüyorum çünkü uyuyunca zor çıkıyo üzerinden
yeşil kakayı genelde üşütünce yapıyolar fakat sürekli olmuyo yeşil kaka devam ederse doktora gitmesi lazım
kizlar 6.gunun sonunda temiz bir kulturle ins. taburcu oluyoruz..ama 1 ay sonra NEFROLOJİ de takip altinda olacaz..cok kucukken idrar yolu enfeksiyonu gecirdiginden bobreklerin etkilenip etkilenmedigi takip edilecek..ins birsey cikmaz..
hepinize desteginiz icin tesekkur ederim..iyiki varsiniz..bu topikte nefes aldigimi hissediyorum..
bzidede var o sivilcelerden öpülünce olur diyolar gelene gidene öptürmesem babası yine öpüyo
kızlar ya kızımın yüzündeki siviceler geçmiyoo..dr alerji dedi ama neye alerjisi var ne biiyim..ne yapıcammm
canım büyük geçmiş olsun bizede ders olsun =(Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize arkadaşlar Allahım hepsini korusun kafasındaki şişlikde geçti elh. Buda bize ders oldu sonuçda bu araçların hepsi bebekler için tasarlanmış mühendislik ürünleri,biz neden kendimize göre şekil veriyorsak işte asla ana kuaklarına salıncaklara derin diye ek bişey koymamak gerek arkadaşlar bizim hatamız o oldu içine battaniye serince kemerler boşa çıktı cahil cesareti işte...burda özellikle paylaşıyorumki benzer hatalara düşülmesin inş.
oh oh çok sevindim temiz çıkmasına RABBİM hepimizin bebeğine sağlık versin =)kizlar 6.gunun sonunda temiz bir kulturle ins. taburcu oluyoruz..ama 1 ay sonra NEFROLOJİ de takip altinda olacaz..cok kucukken idrar yolu enfeksiyonu gecirdiginden bobreklerin etkilenip etkilenmedigi takip edilecek..ins birsey cikmaz..
hayır cnm sormadım egzersiz yapayım mı diye =) doktor kendisi söyledi !! ne bu göbek diye =) artık spor yapma zamanı geldi dedi biraz mekik çek dedi !! az ye hamur işini bırak tombik anne istemyrm dedi şaka yolla =))) süt olacak diye ne bulursan yeme dedi =)))) ben sormadan kendi söyledi tatlım ... ki benim hamileikten 5 kilo kalmış tı sadece galiba oda göbişte toplanmış ayol =)))Edlin geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın
2 kat üst derken bende kısa kollu çıtçıtlı badi ve uzun kollu pijama yada badi giydiriyordum altı bire düşürdüm yani şimdi çorap atlet (çıtçıtlı badi) pijama takımı giydiriyorum eldiven ve şapka yok .zaten böyle giderse hava kısa kollulara başlarız birkaç güne :)))
Sezaryende mekik çekilmeye ne zaman başlanır ki acaba. Dr kontrolüme var daha . gidenler hiç sordu mu nasıl egzersiz yapalım mı falan diye yada neler yapılabilir
Birde bebeği uyurken bile homurdanan varmı benimki gibi gazı var sürekli ve uyurken bile kızarıp bozarıyor homurdanıyor mıkırdanıyor.
birde uykusu çok hafif pıt diye uyanıveriyor
ayağımda sallıyorum yere bırakınca ağlıyor
2 saat uyuyacaksa iki saat aralıksız sallanmak istiyor
bunun bebeğe bir zararı olurmuki gecede beşiğinde sallanarak uyuyor
yani tüm uyumaları sallanarak arada çok nadir dalıpta sallanmayı bıraktığımız.
aynı durum bizdede var 1 saattir beşiğinde resmen kuş uykusunda hep sallanmak istiyo bırakınca açıyo gözleri bir türlü dalmıyo uykuya daldığı zaman hafif öksürsem bile uyanıyo bizimkinin uykusu kesin çok hafif olcak bide ara ara durup dururken zıplayarak uyanıyo uykuya dalarkende gözler yarı açık yarı kapalı rüya görüyo hep ya ağlıyo ya gülüyo uykusunda da çok rüya görüyo hızlı hızlı nefes alıyo filan değişik bi çocuk :) bebeğe zararı olmaz canım ama işte sallanmaya alışmaları kötü kendi kendilerine uyumaları lazım ama nerdeee
Geceleri cok bunaliyorum 4-5 saat ugrastirior beni uyumuyor. Kundak cok iyi cozum oluyor ama terliyor bu kez de. Kundaklayip emzigi zorla agzina tiktim. Tam sakinlesti uyudu. Yatagina aldim gozleri acti.
Evden cikip gitmek istedim. o kadar saat uyumadi ya sinirimden olecektim. Arada ben daldikca kafami yatagin basligina vurdum.
Senin ediklerinden dolayi mi alerji olmus yoksa sampuanindan filan mi? Gecmis olsun.kızlar ya kızımın yüzündeki siviceler geçmiyoo..dr alerji dedi ama neye alerjisi var ne biiyim..ne yapıcammm
Biz de cok opuyiruz. Duramiyiruz sivilce de var evet. Baskasina opturmuyoruz biz.bzidede var o sivilcelerden öpülünce olur diyolar gelene gidene öptürmesem babası yine öpüyo
Bak ne guzel oyle uyumaya alismis. En cok hayal ettigim sey oydu.cok sagolun kizlar..allah razi olsun..benim oglum sallayarak uyumaya aliskindi ama hastanede besik olmadigindan cok zorluk cektik bu seferde sallanmadan uyumaya alistiguzelce banyo yaptirdim emzigini verdim besikte oylece baka baka uyudu..
Benim ki homurdaniyor. Fazini cikarmak icin yarim saat ugrasmadiysam ve 2 kere cikmadiysa gazi homurdaniyor uyumuyor. Zor oluyor o kadar sure gaz cikarmaya ugrasmak.Birde bebeği uyurken bile homurdanan varmı benimki gibi gazı var sürekli ve uyurken bile kızarıp bozarıyor homurdanıyor mıkırdanıyor.
birde uykusu çok hafif pıt diye uyanıveriyor
ayağımda sallıyorum yere bırakınca ağlıyor
2 saat uyuyacaksa iki saat aralıksız sallanmak istiyor
bunun bebeğe bir zararı olurmuki gecede beşiğinde sallanarak uyuyor
yani tüm uyumaları sallanarak arada çok nadir dalıpta sallanmayı bıraktığımız.
Kisir mi yiyorsun? Sen de gaz yapmiyor mu canim?slm cnm her annenin en büyük korkusu sütün azalması.her yolu deniceksin mebur :) ben sabahları soğan kavuruyorum içine da bi yumurta hem sağlıklı hemde bol süt yapıyo soğandan dolayı.2 güne bi kendime öğlenleri azıcık ksır yapıyorum bol soğanlı içinde ince bulgur da var süt yapar.sonra ha bide bi karışım yaptım sabah akşam 3-4 tatlı kaşığı yiyorum hemen yazim kuru incir kuru kayısı kuru hurma kuru siyah erik bibe çekirdekli siyah üzüm bunları birer avuç koyuyorum tencereye üstünü azıcık geçecek kadarda su bi taşım kaynatıyorum blenderdan geçiriyorum bi kaba koyduktan sonra üzerine bolca susam bolca ceviz döküyorum öle yiyorum:) cnm isterse tahin pekmezde yiyorum oda süt yapıyo benden bu kadar inş. sütün artar bi dene derim kolay gelsin cnm
Benim kızımda gazını çıkaramıyor sattlerce pıtpıtlıyoruz çok zor çıkarıyor ve hem o çok yıpranıyor yoruluyor hemde ben.Şimdi nurse harveys aldım bir o ilaç kaldı denemediğimiz bakalım işe yarayacakmı tüm gaz ilaçalrını denedik fayda etmiyor.Senin ediklerinden dolayi mi alerji olmus yoksa sampuanindan filan mi? Gecmis olsun.
Biz de cok opuyiruz. Duramiyiruz sivilce de var evet. Baskasina opturmuyoruz biz.
Bak ne guzel oyle uyumaya alismis. En cok hayal ettigim sey oydu.
Benim ki homurdaniyor. Fazini cikarmak icin yarim saat ugrasmadiysam ve 2 kere cikmadiysa gazi homurdaniyor uyumuyor. Zor oluyor o kadar sure gaz cikarmaya ugrasmak.
Kisir mi yiyorsun? Sen de gaz yapmiyor mu canim?
Gecmis olsun edlin. Ins bobrekte bir sey cikmaz.
bzidede var o sivilcelerden öpülünce olur diyolar gelene gidene öptürmesem babası yine öpüyo
Bende o kadar uğraşıyordum ki kollarım falan yoruluyordu artık. Ama artık çözdüm denemediysen tavsiye ederim. Emdikten hemen sonra kaldırıp karnı senin omzuna gelecek şekilde elini sırtında yukarı doğru sıvazlayınca hemen çıkıyor. Göğsünü falan kapatmaya uğraşmıcan yada biberon bittiği gibi hızlıca kaldırcanBenim kızımda gazını çıkaramıyor sattlerce pıtpıtlıyoruz çok zor çıkarıyor ve hem o çok yıpranıyor yoruluyor hemde ben.Şimdi nurse harveys aldım bir o ilaç kaldı denemediğimiz bakalım işe yarayacakmı tüm gaz ilaçalrını denedik fayda etmiyor.
evet çok doğru söylemişsin benimde hayatım gaz kaka ve süt oldueşine çok güldüm.
Bu mantıklıymış bende yapabilirim amatoplanmayacak şekilde çok gerginsermeklazım uyurken eline ayağına dolanmasın.
Evet yeleği uyuduktan sonra çıkarması sorun bencede çünkü çok küçükler ve sık uyuyup sık uyanıyorlar biraz daha büyüdüklerinde yelek daha kullanışlı olur.
Aslında yemyeşil değil yine sarı ama yeşile kaçıyordu rengi bugün normale döndü çok şükür üşütmüş sanırım.
Canım çok geçmiş olsun.etkilenmemiştir inşallah sen içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun.
kızlar o sivilceler ençok anne emzirdikten sonra ıslaklık kalıyor suratında bebişin ,,mama yedikten sonra kalan ıslaklıkta aynısı ben denedim gördüm birgün mam yerken boynuna akmıştı mama çenesinden süzüldü mama silmeyi unutmuşum geceydi sabah kalktık çenesinden aşağıya sivilceler isilik gibi olmuş suratında vardı zaten dedim ondan oluyor doktora gittim alerji olsa vücudunda da olur dedi sebamed yüz kremi önerdi ama nafile iyileşmedi.sonra tekrar gittim doktora hiçbirşey olmaz zamanla geçer dedi (doktorum çok iyi bir çocuk doktoru doçent tavsiye üzerine gidiyrz) sonra bir arkadaş ELİDEL kremi önerdi sürdüm bebeğimin suratına aynı gün iyileşti=)Tavsiye edrim =)
canım büyük geçmiş olsun bizede ders olsun =(
oh oh çok sevindim temiz çıkmasına RABBİM hepimizin bebeğine sağlık versin =)
hayır cnm sormadım egzersiz yapayım mı diye =) doktor kendisi söyledi !! ne bu göbek diye =) artık spor yapma zamanı geldi dedi biraz mekik çek dedi !! az ye hamur işini bırak tombik anne istemyrm dedi şaka yolla =))) süt olacak diye ne bulursan yeme dedi =)))) ben sormadan kendi söyledi tatlım ... ki benim hamileikten 5 kilo kalmış tı sadece galiba oda göbişte toplanmış ayol =)))
Senin ediklerinden dolayi mi alerji olmus yoksa sampuanindan filan mi? Gecmis olsun.
Biz de cok opuyiruz. Duramiyiruz sivilce de var evet. Baskasina opturmuyoruz biz.
Bak ne guzel oyle uyumaya alismis. En cok hayal ettigim sey oydu.
Benim ki homurdaniyor. Fazini cikarmak icin yarim saat ugrasmadiysam ve 2 kere cikmadiysa gazi homurdaniyor uyumuyor. Zor oluyor o kadar sure gaz cikarmaya ugrasmak.
Kisir mi yiyorsun? Sen de gaz yapmiyor mu canim?
Gecmis olsun edlin. Ins bobrekte bir sey cikmaz.
Cildiricam artik bugun durduramiyorum bebegimi hic uyumadi surekli memede surekli agliyo cok yoruldum yine kucagimda suan biraktigim an bagiriyo napicagimi sasirdim evde yanlizim oyyy nekadar zormys ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?