2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar ya kızımın yüzündeki siviceler geçmiyoo..dr alerji dedi ama neye alerjisi var ne biiyim..ne yapıcammm

çok geçmiş olsun inşallah 1 ay sonrada güzel haberler verirsin
bebiş evini yatagını özlemiştir huysuzluk etmez uzun uzun uyur inş

Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinize arkadaşlar Allahım hepsini korusun kafasındaki şişlikde geçti elh. Buda bize ders oldu sonuçda bu araçların hepsi bebekler için tasarlanmış mühendislik ürünleri,biz neden kendimize göre şekil veriyorsak işte asla ana kuaklarına salıncaklara derin diye ek bişey koymamak gerek arkadaşlar bizim hatamız o oldu içine battaniye serince kemerler boşa çıktı cahil cesareti işte...burda özellikle paylaşıyorumki benzer hatalara düşülmesin inş.

Canim cok gecmis olsun Allah bi daha yasatmasin ins

Sirtina mutlaka bisey ort canim uyku sicakligiyla usur

Cok gecmis olsun canim Allah bi daha boyle bisey gostermesin

çok geçmiş olsun inşallah 1 ay sonrada güzel haberler verirsin
bebiş evini yatagını özlemiştir huysuzluk etmez uzun uzun uyur inş

cok sagolun kizlar..allah razi olsun..benim oglum sallayarak uyumaya aliskindi ama hastanede besik olmadigindan cok zorluk cektik bu seferde sallanmadan uyumaya alisti guzelce banyo yaptirdim emzigini verdim besikte oylece baka baka uyudu..

hayatım gez ve kakadan ibaret oldu ha bi de süt nasıl artar
eşim eve gelenlere dikkat edin bizde yedikleriniz süt yapar diye eğleniyo
evet çok doğru söylemişsin benimde hayatım gaz kaka ve süt oldueşine çok güldüm.
Bu mantıklıymış bende yapabilirim amatoplanmayacak şekilde çok gerginsermeklazım uyurken eline ayağına dolanmasın.
Evet yeleği uyuduktan sonra çıkarması sorun bencede çünkü çok küçükler ve sık uyuyup sık uyanıyorlar biraz daha büyüdüklerinde yelek daha kullanışlı olur.
Aslında yemyeşil değil yine sarı ama yeşile kaçıyordu rengi bugün normale döndü çok şükür üşütmüş sanırım.

Canım çok geçmiş olsun.etkilenmemiştir inşallah sen içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun.

Kızlar benşim göğüslerim yemek yerken su içerken her zaman değil ama arada sızlıyor annemde süt dolarken oluyordur diyor ama resmen kolumla sarılasım geliyor öyle çok sızlıyor normalmiki sizlerdede oluyormu içindeki damarlar sızlıyor sanki.

Son düzenleme:
Birde bebeği uyurken bile homurdanan varmı benimki gibi gazı var sürekli ve uyurken bile kızarıp bozarıyor homurdanıyor mıkırdanıyor.

birde uykusu çok hafif pıt diye uyanıveriyor

ayağımda sallıyorum yere bırakınca ağlıyor
2 saat uyuyacaksa iki saat aralıksız sallanmak istiyor
bunun bebeğe bir zararı olurmuki gecede beşiğinde sallanarak uyuyor
yani tüm uyumaları sallanarak arada çok nadir dalıpta sallanmayı bıraktığımız.

Son düzenleme:
bzidede var o sivilcelerden öpülünce olur diyolar gelene gidene öptürmesem babası yine öpüyo

kızlar ya kızımın yüzündeki siviceler geçmiyoo..dr alerji dedi ama neye alerjisi var ne biiyim..ne yapıcammm

kızlar o sivilceler ençok anne emzirdikten sonra ıslaklık kalıyor suratında bebişin ,,mama yedikten sonra kalan ıslaklıkta aynısı ben denedim gördüm birgün mam yerken boynuna akmıştı mama çenesinden süzüldü mama silmeyi unutmuşum geceydi sabah kalktık çenesinden aşağıya sivilceler isilik gibi olmuş suratında vardı zaten dedim ondan oluyor doktora gittim alerji olsa vücudunda da olur dedi sebamed yüz kremi önerdi ama nafile iyileşmedi.sonra tekrar gittim doktora hiçbirşey olmaz zamanla geçer dedi (doktorum çok iyi bir çocuk doktoru doçent tavsiye üzerine gidiyrz) sonra bir arkadaş ELİDEL kremi önerdi sürdüm bebeğimin suratına aynı gün iyileşti=)Tavsiye edrim =)
canım büyük geçmiş olsun bizede ders olsun =(
oh oh çok sevindim temiz çıkmasına RABBİM hepimizin bebeğine sağlık versin =)
hayır cnm sormadım egzersiz yapayım mı diye =) doktor kendisi söyledi !! ne bu göbek diye =) artık spor yapma zamanı geldi dedi biraz mekik çek dedi !! az ye hamur işini bırak tombik anne istemyrm dedi şaka yolla =))) süt olacak diye ne bulursan yeme dedi =)))) ben sormadan kendi söyledi tatlım ... ki benim hamileikten 5 kilo kalmış tı sadece galiba oda göbişte toplanmış ayol =)))

aynı durum bizdede var 1 saattir beşiğinde resmen kuş uykusunda hep sallanmak istiyo bırakınca açıyo gözleri bir türlü dalmıyo uykuya daldığı zaman hafif öksürsem bile uyanıyo bizimkinin uykusu kesin çok hafif olcak bide ara ara durup dururken zıplayarak uyanıyo uykuya dalarkende gözler yarı açık yarı kapalı rüya görüyo hep ya ağlıyo ya gülüyo uykusunda da çok rüya görüyo hızlı hızlı nefes alıyo filan değişik bi çocuk :) bebeğe zararı olmaz canım ama işte sallanmaya alışmaları kötü kendi kendilerine uyumaları lazım ama nerdeee

Geceleri cok bunaliyorum 4-5 saat ugrastirior beni uyumuyor. Kundak cok iyi cozum oluyor ama terliyor bu kez de. Kundaklayip emzigi zorla agzina tiktim. Tam sakinlesti uyudu. Yatagina aldim gozleri acti.
Evden cikip gitmek istedim. o kadar saat uyumadi ya sinirimden olecektim. Arada ben daldikca kafami yatagin basligina vurdum.

Hepsi aynı bu bebişlerin demekki bende hiç alıştırmak istemiyordum sallanmaya ama gazı olunca çok ağlayıp kıvranıyor uykuyada geçemiyor mecbur sallayarak uyutmayaı denedik ve alıştı.

Benim kızımda her gece 23:00 da başlıyor 02:30 yada 3 ü buluyor uyuykuya geçmesi o saate kadar sürekli ağlıyor emmek istiyor fazla geliyor çıkarıyor yine emmek istiyor emerkende ağlıyor gaz sancısı tutuyor o saatte.

Senin ediklerinden dolayi mi alerji olmus yoksa sampuanindan filan mi? Gecmis olsun.
bzidede var o sivilcelerden öpülünce olur diyolar gelene gidene öptürmesem babası yine öpüyo
Biz de cok opuyiruz. Duramiyiruz sivilce de var evet. Baskasina opturmuyoruz biz.
cok sagolun kizlar..allah razi olsun..benim oglum sallayarak uyumaya aliskindi ama hastanede besik olmadigindan cok zorluk cektik bu seferde sallanmadan uyumaya alisti guzelce banyo yaptirdim emzigini verdim besikte oylece baka baka uyudu..
Bak ne guzel oyle uyumaya alismis. En cok hayal ettigim sey oydu.
Benim ki homurdaniyor. Fazini cikarmak icin yarim saat ugrasmadiysam ve 2 kere cikmadiysa gazi homurdaniyor uyumuyor. Zor oluyor o kadar sure gaz cikarmaya ugrasmak.
Kisir mi yiyorsun? Sen de gaz yapmiyor mu canim?

Gecmis olsun edlin. Ins bobrekte bir sey cikmaz.

Benim kızımda gazını çıkaramıyor sattlerce pıtpıtlıyoruz çok zor çıkarıyor ve hem o çok yıpranıyor yoruluyor hemde ben.Şimdi nurse harveys aldım bir o ilaç kaldı denemediğimiz bakalım işe yarayacakmı tüm gaz ilaçalrını denedik fayda etmiyor.

hiç öpmuyoruz.zor dayanıyorum ama ben bile öprmüyorum.önce gogus bölgesinde vardı sivicelerden şimdi yüzüne yayıdı kıpkırmızı hametan diye bir krem verdi onu sürüyorum ama geçmedi hiç.bi kaç gün daha beklicem olmadı başka doktora götüreceğim..

Bende o kadar uğraşıyordum ki kollarım falan yoruluyordu artık. Ama artık çözdüm denemediysen tavsiye ederim. Emdikten hemen sonra kaldırıp karnı senin omzuna gelecek şekilde elini sırtında yukarı doğru sıvazlayınca hemen çıkıyor. Göğsünü falan kapatmaya uğraşmıcan yada biberon bittiği gibi hızlıca kaldırcan
Nurse harveys bende kullanıyorum Dr düzenli kullanmamızı günde 4 kez falan vermemizi söyledi bide ben kimyon içiyorum

cok sagolun kizlar..allah razi olsun..

Cildiricam artik bugun durduramiyorum bebegimi hic uyumadi surekli memede surekli agliyo cok yoruldum yine kucagimda suan biraktigim an bagiriyo napicagimi sasirdim evde yanlizim oyyy nekadar zormys ya

Benimki de ayni ben memedeyken birakip huysuzlandiginda diger memeye geciriyorum ve gecirmeden gazini cikariyorum iyi geliyor.

Gercekten zormus meme catlagi ayri dert uykusuzluk ayri yalnizlik ayri kilolar ayri dert ama onun mutluluk icinde hafifce gulmesi bile yetiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…