kizlar 6.gunun sonunda temiz bir kulturle ins. taburcu oluyoruz..ama 1 ay sonra NEFROLOJİ de takip altinda olacaz..cok kucukken idrar yolu enfeksiyonu gecirdiginden bobreklerin etkilenip etkilenmedigi takip edilecek..ins birsey cikmaz..
hepinize desteginiz icin tesekkur ederim..iyiki varsiniz..bu topikte nefes aldigimi hissediyorum..
kızlar ya kızımın yüzündeki siviceler geçmiyoo..dr alerji dedi ama neye alerjisi var ne biiyim..ne yapıcammm
Kızlar benşim göğüslerim yemek yerken su içerken her zaman değil ama arada sızlıyor annemde süt dolarken oluyordur diyor ama resmen kolumla sarılasım geliyor öyle çok sızlıyor normalmiki sizlerdede oluyormu içindeki damarlar sızlıyor sanki.
Birde bebeği uyurken bile homurdanan varmı benimki gibi gazı var sürekli ve uyurken bile kızarıp bozarıyor homurdanıyor mıkırdanıyor.
ayağımda sallıyorum yere bırakınca ağlıyor
2 saat uyuyacaksa iki saat aralıksız sallanmak istiyor
bunun bebeğe bir zararı olurmuki gecede beşiğinde sallanarak uyuyor
yani tüm uyumaları sallanarak arada çok nadir dalıpta sallanmayı bıraktığımız.
canim ben battaniyesini hep basucuna koyuyorum.kalktigi zaman gozumun onunde oldugu icin hatirlayip uzerine aliyorum.bide aliskanlikda var tabi.Kızlar bebeklerinizi yataktan emzirmek için kaldırdığınızda yelek giydiriyormusunuz yada battabniyeye sarıyormusunuz ben uykuluyken unutuyorum bezen sarmayı öylece sıcak yataktan çıkarıp emziriyorum üşütecek diye korkuyorum.
çok geçmiş olsun canım
allahım korusun hepsini
ne kadara incesin canım
teşekkür ederim
çok geçmiş olsun canım
db cim inanki şu anki en büyük tesellim bu
bir daha doğurmayacağım diyorum
bu günler geçecek diyorum
doğup da büyümeyen var mı diyorum
ben mamamdan sonra su vermiyorum
doktorumuz verin demedi çünkü
sana doktorun mu söyledi bunu?
Hayir canim ama oglumun agzi yapis yapis oluyo susuzluktannn bi de pamukcuk derdimiz var
senin oğlun kaç günlük oldu benim kızım 33 günlük.
hiç öpmuyoruz.zor dayanıyorum ama ben bile öprmüyorum.önce gogus bölgesinde vardı sivicelerden şimdi yüzüne yayıdı kıpkırmızı hametan diye bir krem verdi onu sürüyorum ama geçmedi hiç.bi kaç gün daha beklicem olmadı başka doktora götüreceğim..
Aynen öyle canım ben de cok huzursuzum kilolarimdan.sen normal mi yaptin sezeryan mi? Kac kilo verdin? Ben normal yaptim hala 10kg gazla var.emzordikce zayiflarsin diolar.sutum bebegime yeter insaallah da emziririm.sen emziriyor musun?
iyi akşamlar
bebişlerinizi kaç saat aralıklarla emziriyorsunuz
Kızlar bebeklerinizi yataktan emzirmek için kaldırdığınızda yelek giydiriyormusunuz yada battabniyeye sarıyormusunuz ben uykuluyken unutuyorum bezen sarmayı öylece sıcak yataktan çıkarıp emziriyorum üşütecek diye korkuyorum.
Birde bebeği uyurken bile homurdanan varmı benimki gibi gazı var sürekli ve uyurken bile kızarıp bozarıyor homurdanıyor mıkırdanıyor.
birde uykusu çok hafif pıt diye uyanıveriyor
ayağımda sallıyorum yere bırakınca ağlıyor
2 saat uyuyacaksa iki saat aralıksız sallanmak istiyor
bunun bebeğe bir zararı olurmuki gecede beşiğinde sallanarak uyuyor
yani tüm uyumaları sallanarak arada çok nadir dalıpta sallanmayı bıraktığımız.
Oglum artik memede degil omuzda ya da pusette sallanarak uyuyo goguslerim artik perisanlari oynamiyor:))
kizlar 6.gunun sonunda temiz bir kulturle ins. taburcu oluyoruz..ama 1 ay sonra NEFROLOJİ de takip altinda olacaz..cok kucukken idrar yolu enfeksiyonu gecirdiginden bobreklerin etkilenip etkilenmedigi takip edilecek..ins birsey cikmaz..
hepinize desteginiz icin tesekkur ederim..iyiki varsiniz..bu topikte nefes aldigimi hissediyorum..
55 gunluk oglum. 4. Ayda bitecek bu gaz sorunu.
kızlar emzirme sütyeni kaplı kullanan varmı malum yaz geldi digerlerinden uçlar belli oluyor kaplı aradım ama bitek internette buldum
Oglum artik memede degil omuzda ya da pusette sallanarak uyuyo goguslerim artik perisanlari oynamiyor:))
ilk defa senden duydum canım şimdi netten baktım gerçekten güzelmiş. dediğin gibi hem göğüs ucu görünüyor hemde iki göğüs arası dümdüz duruyormuş gibi bir tuhaf bunlar.
maşallah oğluşuna darısı diğer bebişlerimize inş. benim kızımda memede uyumayı seviyor ama her defasında gazını çıkarırken huysuzlanıyor uyanıyor garibimin fazladan boş boşuna emmiş oluyor...
gece lambası kullananlar saat kaçtan sonra açıyorsunuz gece lambanızı. gece uyumadığı zaman saatlerce ayağımda sallayınca yada kucakta gezdirince benim ruhum daralıyor gece lambasıyla...
geçmiş olsun canım inşallah böbrekleride temiz çıkar bebişini öp benim için çok sevindim herşeyin geride
tesekkurler kizlar..cok sagolun..geçmiş olsun cnm allah tekrar yaşatmasın inşallah bişey çıkmaz ozamana
Arkadaşlar bebek telsozi aldoniz mi.ben annemlerde oldgm icin ihtiyac duymadım ama eve gecince duymazs die alsam mi diorum
ben kullanıyorum canım doğduğundan beri. eşimin bir arkadaşı hediye almıştı bize. çok işime yarıyor inanki. uyuyunca telsizi açıp çekiyorum odasının kapısını, rahat rahat işimi yapıyorum. sürekli kulağım onda olmuyor ağladımı diye. hatta diğer odalarda müzik felan açıyorum iş yaparken, hem odasının kapısı kapalı olduğundan bebek sesden etkilenmiyor, hemde ben ağlarsa rahatça duyuyorum onu.
ilk defa senden duydum canım şimdi netten baktım gerçekten güzelmiş. dediğin gibi hem göğüs ucu görünüyor hemde iki göğüs arası dümdüz duruyormuş gibi bir tuhaf bunlar.
maşallah oğluşuna darısı diğer bebişlerimize inş. benim kızımda memede uyumayı seviyor ama her defasında gazını çıkarırken huysuzlanıyor uyanıyor garibimin fazladan boş boşuna emmiş oluyor...
gece lambası kullananlar saat kaçtan sonra açıyorsunuz gece lambanızı. gece uyumadığı zaman saatlerce ayağımda sallayınca yada kucakta gezdirince benim ruhum daralıyor gece lambasıyla...
Arkadaşlar bebek telsozi aldoniz mi.ben annemlerde oldgm icin ihtiyac duymadım ama eve gecince duymazs die alsam mi diorum
Ben kullaniyorum cnm cok ise yariyor ozellikle misafir gelince evin kalabaligindan duymuyosun weewell marka bnmki
Canim ne guzel yapiyorsun.bende mide sorunu vr.olmasa yerim.tabi ki bi de kilo sorunum varslm cnm her annenin en büyük korkusu sütün azalması.her yolu deniceksin mebur :) ben sabahları soğan kavuruyorum içine da bi yumurta hem sağlıklı hemde bol süt yapıyo soğandan dolayı.2 güne bi kendime öğlenleri azıcık ksır yapıyorum bol soğanlı içinde ince bulgur da var süt yapar.sonra ha bide bi karışım yaptım sabah akşam 3-4 tatlı kaşığı yiyorum hemen yazim kuru incir kuru kayısı kuru hurma kuru siyah erik bibe çekirdekli siyah üzüm bunları birer avuç koyuyorum tencereye üstünü azıcık geçecek kadarda su bi taşım kaynatıyorum blenderdan geçiriyorum bi kaba koyduktan sonra üzerine bolca susam bolca ceviz döküyorum öle yiyorum:) cnm isterse tahin pekmezde yiyorum oda süt yapıyo benden bu kadar inş. sütün artar bi dene derim kolay gelsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?