2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

geçmiş olsun canım inşallah böbrekleride temiz çıkar bebişini öp benim için çok sevindim herşeyin geride kaldığına

kızlar ya kızımın yüzündeki siviceler geçmiyoo..dr alerji dedi ama neye alerjisi var ne biiyim..ne yapıcammm

ek besin veriyosan tek tek ver dene hangisinde bu lekeler artıyo

süt dolarken sızlıyo
bişeyden şüpheleniyosan genel cerraha git tedbir amaçlı

ben sallamaya hiç alıştırmadım bi kere çok ağladığında ayağıma koydum salladım ohh hemen hoşuna gitti alışmasın diye hemen geri aldım

birde uykusu çok hafif pıt diye uyanıveriyor
benimkide aynı sürekli değil ama arada uyurken inleme sesi gibi sesler çıkarıyo
uyurken ıkınıyo sesler çıkarıyo ağlamazsa hiç ellemiyorum ıkınıp ıkınıp uyuyo
ağlıcak gibi olursa masaj yapıp biraz seviyorum

benim bebeğimde göbek fıtığı var çok uğraştırıyo bağlıyorum kayıyo bantlıyorum tahriş oluyo ne yapacağımı şaşırdım

canim ben battaniyesini hep basucuna koyuyorum.kalktigi zaman gozumun onunde oldugu icin hatirlayip uzerine aliyorum.bide aliskanlikda var tabi.
aman dikkat et.en cok boyun kismini ve ayak kismini sar.cunku ordan soguk giererse kotu.(

cok samimiyim gercekten.oyle bir sansim olsaydi emin ol canim bunu yapardim.
ama bide bebeklerinin birini ayri birini ayri yere koysan olmazmi?belkide biri aglayinca digeri agliyodur.sonra birbirlerinin sesine korkup yine agliyolardir.yani birbirlerinden etkilenebiliyo olabilir.bide onlarla konusarak oksayarak sakinlestirmeyi dene canim.

Hayir canim ama oglumun agzi yapis yapis oluyo susuzluktannn bi de pamukcuk derdimiz var

ben emziriyorum benimkininde agzi kuru canim.doktor agzi kurursa birazcik suyla yada anne sutuyle agzini islatabilirsiniz demisti.bi miktar verebilirsin agzi kurudunda.

hayatim benim kizimdada vardi sivilceler.hatta gogus bolgesine kadar yayilmisti.2 3 haftalikken basladi.simdi 2 ayli yeni gecti.ama bazen tek tuk cikiyo.
doktor sivi bir ilac verdi yuzune surmem icin ama bu ilac sadece azaltir gecirmez dedi cunku bendeki hormonlar ona gecince cilt altinda asiri yaglanma oluyodu.hatta saclari bile cok yaglaniyodu.seninkinin saclarida yaglaniyomu?bide tabi sicak yada bir kumas parcasinin sivilceli kisma degmesiyle artabilirde.

Aynen öyle canım ben de cok huzursuzum kilolarimdan.sen normal mi yaptin sezeryan mi? Kac kilo verdin? Ben normal yaptim hala 10kg gazla var.emzordikce zayiflarsin diolar.sutum bebegime yeter insaallah da emziririm.sen emziriyor musun?

45 gün oluyor canım sezeryan olalı hala 8 kilo fazlam var göbeğin g si yoktu bende basenim biraz vardı ama şimdi hem göbekliyim hemde basenler iyce burdayım diyor. sporu çok seviyorum dikiş korkum olmasa fırsat buldukça yapıcam ama biraz daha zamanın geçmesini bekliyorum...kızımı emziriyorum mamada veriyorum tabi yetmiyor sütüm. emzirince gider kilolar diyorlar ama gece saatlerce meme ağzında e birde uyutmak için bir kucakta pişpişle gez ayrıca ayakta salla dur. uyuduğunda karnımın kazındığını hissediyorum hemen birşeyler atıştırıyorum yatıyorum. böylede kilo verilmiyor ki. yatağımın başından topkeklerim bisküvilerim eksik olmuyor ayağımda sallarken atıştırıyorum...

iyi akşamlar
bebişlerinizi kaç saat aralıklarla emziriyorsunuz

canım uyanınca meme istiyor zaten sonrada başlıyor mızmızlanmaya sussun diye tıkıyorum memeyi ağzına her istediğinde. hep kendi kendime saat başı vericem diyorum ama kızımın inadına yenik düşüyorum... dr. 2 saatte bir ver hazımsızlık yapar rahatsız olur diyor ama bunu bebişler anlamıyor. emziğe alıştırmak istemiyorum biraz daha direnicem baktım olmuyor alırsa emzikle oyalamayı düşünüyorum.

bir kaç kere yelek denedim ama uyku düzeni olmadığı için pek kullanamadım. yeleği çıkarıp saatlerce ayağımda sallıyordum uyumuyordu. yelek sırtında gazını çıkarırken bakıyordum uykusuna yenik düşüp uyumuş. ben de battaniye kullananlardanım. uyuduğunda üstte kalan battaniyeyi kenarlara açıyorum gece kalkınca da battaniyeye sarıp alıyorum.

benim bebeğimde uyurken homurdanıyor, ıkınıyor bazende nefessiz kalıyor sanki hızlı hızlı nefes almaya başlıyor. ben de ayağımdan indiremiyorum uzun zamandır uykusu hafifledi zor uyuyor dün akşam en az 7 kere uyudu uyandı. en fazla 10 dakika uyudu. sonra ancan 1 saatlik uykuya geçebildi. bir çok kişi yazmış demekki bu dönemde olan bir şey. inş. birgün sabah kaktığımızda şu topiği okurken biri bebeğimin artık uykusu düzene oturdu yazarda gerisi çorap söküğü gibi gelir. malum biri naparsa diğeride aynını yapıyor bu mart bebeklerinin.

eli kolu havada çok uçuşuyor kendini uyandırıyor yüzüne çarpıp kundak yapayım dedim ama ondanda sinirleniyor uykusu tamamen kaçıyor napıcam şaştım...

bugün 3 defa alıntı yaptım sabahtan beri şükür şimdi yazabildim

kızlar emzirme sütyeni kaplı kullanan varmı malum yaz geldi digerlerinden uçlar belli oluyor kaplı aradım ama bitek internette buldum

Oglum artik memede degil omuzda ya da pusette sallanarak uyuyo goguslerim artik perisanlari oynamiyor:))

Oglum artik memede degil omuzda ya da pusette sallanarak uyuyo goguslerim artik perisanlari oynamiyor:))

benimkide sadece omuzda sallanarak uyuyor omuzlarım kopuyo valla.
aglamaktan sesi kısıldı kaçgündür huzursuz hastamı diye doktora götürdük gaz dedi başka bi ilaç verdi bide masaj gösterdi masaj yapmazsanız ilacın bi anlamı yok dedi.Bide pamukçuk olmuş onada ilaç verdi

geçmiş olsun cnm allah tekrar yaşatmasın inşallah bişey çıkmaz ozamana

kızlar emzirme sütyeni kaplı kullanan varmı malum yaz geldi digerlerinden uçlar belli oluyor kaplı aradım ama bitek internette buldum

ilk defa senden duydum canım şimdi netten baktım gerçekten güzelmiş. dediğin gibi hem göğüs ucu görünüyor hemde iki göğüs arası dümdüz duruyormuş gibi bir tuhaf bunlar.

maşallah oğluşuna darısı diğer bebişlerimize inş. benim kızımda memede uyumayı seviyor ama her defasında gazını çıkarırken huysuzlanıyor uyanıyor garibimin fazladan boş boşuna emmiş oluyor...

gece lambası kullananlar saat kaçtan sonra açıyorsunuz gece lambanızı. gece uyumadığı zaman saatlerce ayağımda sallayınca yada kucakta gezdirince benim ruhum daralıyor gece lambasıyla...

Chezman mı öyle bir markada var ben siparis ettim gelicek bakalim

Arkadaşlar bebek telsozi aldoniz mi.ben annemlerde oldgm icin ihtiyac duymadım ama eve gecince duymazs die alsam mi diorum

geçmiş olsun canım inşallah böbrekleride temiz çıkar bebişini öp benim için çok sevindim herşeyin geride

geçmiş olsun cnm allah tekrar yaşatmasın inşallah bişey çıkmaz ozamana
tesekkurler kizlar..cok sagolun..
lolo cum biz gobegi dustukten sonra uzun sure bagladik ve gobek deligi artik icerde..ama bu hastane olayinda okadar cooook agladigi tekrar pirtlicak diye cok korktum ama sukur bisey olmadi

Arkadaşlar bebek telsozi aldoniz mi.ben annemlerde oldgm icin ihtiyac duymadım ama eve gecince duymazs die alsam mi diorum

ben kullanıyorum canım doğduğundan beri. eşimin bir arkadaşı hediye almıştı bize. çok işime yarıyor inanki. uyuyunca telsizi açıp çekiyorum odasının kapısını, rahat rahat işimi yapıyorum. sürekli kulağım onda olmuyor ağladımı diye. hatta diğer odalarda müzik felan açıyorum iş yaparken, hem odasının kapısı kapalı olduğundan bebek sesden etkilenmiyor, hemde ben ağlarsa rahatça duyuyorum onu.

Markasi ne canim.ben de almk istiyorum.bu arada sen ankarada misin adanada misin adanali bir arkadas vardi sen miydin.ben matematik mezunuyum o da oleydi sanirim sen misin o.))

Darisi basina ins:) emmekten sut birakmiyodu boyle iyi oldu kendi kendine alisti is yaparken de pusete koydum bakina bakina uyudu alisti

Canim ne guzel yapiyorsun.bende mide sorunu vr.olmasa yerim.tabi ki bi de kilo sorunum var(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…