2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Markasi ne canim.ben de almk istiyorum.bu arada sen ankarada misin adanada misin adanali bir arkadas vardi sen miydin.ben matematik mezunuyum o da oleydi sanirim sen misin o.))

markası beurer diye birşey. bak şunun aynısı: Beurer 2 Yönlü 69 Kanal Bebek Telsizi (JBY92) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com sesi güzel iletiyor, heryerden çekiyor ama yanında taşıdığının şarjı birgünde bitiyor, nerdeyse her gece şarj ediyorum. diğerlerinin ne kadar gidiyor şarjı bilmiyorum.

yok canım ben istanbuldayım. ne ankarayla ne de adanayla alakam yok. matematikçide değilim, kimya mühendisiyim ben:)

Anladim canm.karistirdm o zaman.calisiyor musun.ben kpss zedeyim.simdilik calismiyorum.ozel ders falan veriyorum.

Bu arada urunu inceledim.cok kullanisli görünüyor. Arastiriyorum bakalim uygun fiyatli bise bulursam ii olur

Anladim canm.karistirdm o zaman.calisiyor musun.ben kpss zedeyim.simdilik calismiyorum.ozel ders falan veriyorum.

Allah yardımcın olsun, gerçekten kpss zor, çok yükseldi puanlar artık. inşallah başarırsın sende. bende şuan evdeyim. 5yıl bir fabrikada çalıştım ama hamilelikte ayrıldım. çok kimyasalla uğraşıyorduk, sürekli laboratuarda onların gazlarını solumak bebek için tehlikeli dedim, hamileliği bahane edip tazminatımıda alıp bıraktım işi. kızım 6aylık felan olunca tekrar iş bakmaya başlıycam inşallah.

Ahhh kpssden dilim yandi.90puanla acikta kaldim.snra evlendim.80aldim.olmadi.oncesi de var tabii. Soğudum artik.ben de bebis buyusun bakacam.hayirlisi olsun hakkimizda.hamileyken isini birakman ii olmus.insaallah istedigin gibi bir is bulursun

Kizlar kabizlik vardi bende. Buyuk tuvaletimden sonra kanama oldu. Makat mi kanadi icten mi geldi bilmiyorum ya.

Memur olanlar bu parayi aldiniz mi?

ben almak için okuluma dilekçe verdim ama daha yatırmadılar parayı neredeyse 1 ay olacak.

bnmdetuvaletimi yaparken kanamam oluyor(kabızsam eğer) doğumdan sonra hemoroid oldu ne yazık ki

Son düzenleme:
ben almak için okuluma dilekçe verdim ama daha yatırmadılar parayı neredeyse 1 ay olacak.

bnmdetuvaletimi yaparken kanamam oluyor(kabızsam eğer) doğumdan sonra hemoroid oldu ne yazık ki

Cvp icin cok tesekkur ederim cnm.
Ben okula dilekce vermeyi unuttum. Yarin milli egitimi arayip sorucam bu isi. Bizim okuldakier pek bi sey bilmiyorlar.

Gunaydin kizlarrr ya benim bebegim beni emdikten donra cok kusuyo ama mamadan sonra okadar kusmuyo neden olur sizce

Günaydın anneler,bebekleriniz sağlık içindedir inşallah. Kızlar bugün 46 günlük olduk bir günü diğerini tutmuyor 40 ından sonra huyu belli olur derler ama nerdeeeeeee Az çok uyku düzeni belli olmaya başladı şükür. Kızlar benim kızımın saçının içi kırmızı beneklerle ve sivilce ile dolu, üstelik saçı çok hızlı dökülüyor sizlerde de bu durum var mı? Doktora göstereceğim artık.

günaydın canım mreak etme benim bebeğiminde saçları öle hızlı döküldü hatta önce önleri döküldü kel adamlar gibi:) ama yavaş yavaş çıkmaya başladı sivilcelere gelince bizdede vard hatta nerdeyse tüm kafasında aylık kontrolünde doktora sordum olur öle dedi
sık sık yıka temizle dedi zamanla azaldı...

İçimi ferahlattın canım sağol. Bir gün durup bir gün banyo yaptırıyorum zaten biraz daha ısınsın havalar günlük yaptırmaya başlayacağım, inşallah kısa sürede geçer. Benim kızımın da ilk önü döküldü şuan çıktı bile önleri geri. Kıyafeti, yattığı yer, elleri sürekli kıl. Üstelik eli hep ağzında gün içinde temizliyorum kıları genzine falan gider diye.

ben eldivenlerini hala çıkarmaya korkuyorum elleri hep yüzünde çiziyor tırnaklarınıda bir türlü kestirmiyor br kaç kere kestik ama çok çabuk uzuyor

bizimde eller kollar hiç durmuyo eldivenlerde artık sıcak geliyo sanırım ama çok uyandırıyo kendini pijamasının içine sokayım dedim ama onada kızıyo uyku durumlarıda aynı bizde geçerli kaç kere uyandığı belli değil dalgın 15 dk bile uyumuyo dileğine yürekten katılıyorum biri yazsın deliksiz uyudu diye

Arkadaşlar bebek telsozi aldoniz mi.ben annemlerde oldgm icin ihtiyac duymadım ama eve gecince duymazs die alsam mi diorum

Bende aldım canım weewellin çokta memnunum çok işe yarıyor gerçekten almadan önce habire odaya git gel zor oluyodu benim sarjıda baya gidiyo

Gunaydin kizlarrr ya benim bebegim beni emdikten donra cok kusuyo ama mamadan sonra okadar kusmuyo neden olur sizce

Bizimde öyle anne sütü daha yağlı sanırım ondan öyle oluyo.

selam kizlar biz 2bucuk aylik olduk bile..bebegimin herseyine alistim artik uykusu duzenli kakasi duzenli masallahh..ama tek sorun kusuyordu vve istahi yok.dr.giturdum 6bucuk kilo olmus dr.cok kilolu 6 aylik bebegin kilosu var dedi..mama miktarini azalt dedi ben istahsiz duye giturmystum..gercekten 20-30ml ucip birakiyor nasil kili aliyor anlamiyorum?suratu renksiz..gayet iyieyip gonderdi..aptamil cok kusturuyirdu dun bebelaca gectim simdi iyi kusmadi bunda..

En son asisinda 5kio 200gr.di...12gundurde hep kusmasi istahsizligi varken 6kilo 500gr.olmus..12gunde1kilo ustu almis nasil ve nedendir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…