Ben direk veriyorum canım, peynirim süzme peynir olduğu için tuzlu değil. Kendi çatalı var hepsini ayrı ayrı olduğu gibi yiyor, domatesi de arkasına veriyorum emiyor parça koparıyor böylece damağına yapışan yumurtayı da temizlemiş oluyor, sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür. Eğer yeni başlıyorsan bebeğinde kabul ederse ayrı ayrı vermeni tavsiye ederim şimdiden öyle yemeye alışmış olur.
hoşgeldiniz tatlım o kadar sevindim ki minik prensesin demekki tatil havasında iştahım açılacak diye beklemiş hepYuvaya donus...tatilimiz bitti 8 saatlik uzun donus yolculugu sonunda evimize geldik....tatilde kizimin tatmadigi sey kalmadi aramizda kalsin izgara baligi parmaklarimla ezip verdim kedi gibi yalana yalana yedi
Biz kahvaltiya cok onceden basladik kahvaltimiz soyle....120 cc.pinar bebek sutune 5 tane bebe buskivisi bazende yarimdan biraz fazla bebek ekmegi,labne peyniri yada tuzsuz lor,yumurta sarisi,badem yada ceviz,keciboynuzu pekmezi karistirp biberonda veriyorum....ek gida bu aralar veremedim yarin itibariyle yeniden denemelere baslicam....gariptirki kasikla yemiyor elimle verdigimde yiyor....insallah hersey yoluna girer.....
hoşgeldiniz tatlım o kadar sevindim ki minik prensesin demekki tatil havasında iştahım açılacak diye beklemiş hepyarasın şifa olsun
maşallah ne iyi etmişsiniz tatile çıkmaklaHic sorma sifacim cingen besiginde uyuyan kizim orada otelin park yataginda yatti simdi totosu yere degerek uyuyor en cok buna seviniyorum...dun gece geldik gelir gelmez cingen besigini kaldirdim park yatagi alta indirdim simdi kendi yataginda yatiyor...baktik yine huy degistiriyor bodruma tekrar gider duzeltir geliriz.....
Canım, ben 1 yaşına kadar bebişlere bal, portakal, çilek ve domates verilmez biliyorum.
Lolocum, mama sandalyesi pek hoşmuş. Güle güle kullan, bol bol yesin bebişin.
yelten, benim bebeğin kakası bazen mukuslu ve koyu yeşil, bazen açık sarı, bazen açık yeşil. Doktorumuz normal dedi.
maşallah ne iyi etmişsiniz tatile çıkmaklaohh mışıl-mışıl uyusunda büyüsün prensesimiz öptük kocaman
D vitaminini demir diye okumusum. 3 damla veryorum
kızlar pirinç unu maması veriyormusunuz bebeklerinize,birde bebe bisküvisi veriyormusunuz veriyorsanız tarifini yazarmısınız? pirinç unu muhallebisi yapıp içine bebe bisküvisi atsam olurmu ki?
Ben pirinc unu mamasini bazen 120 cc.suya 1 tatli kasigi koyup pisirip sogumasina yakin kendi mamasindan koyup yapiyorum bazen pinar bebek sutuyle ayni olculerde yapip bu kez kendi mamasindan koymuyorum.tatilde otelde pisiremeyecegim icin 150 cc.kendi mamasindan yapip ic e 5 tane bebe buskivisi ile aksam mamasi hazirladim 5 aksam boyle idare ettim....
pirinç unu kaç dakika kaynatılıyor,birde bebe bisküvisini meyve sularıyla vereyim diyorum ben
Ben daha once meyve puresinin icine 1 tane koyuyordum yiyordu ama ebe meyveyi yogurtla ver dedi....yedimi yemedi tabiki...simdi uyuyor uyaninca yogurt vericem icine 1 tane buskivi koyucam...hekimden sorma cekenden sor demisler ne yerse artik onu veriyorum cunku kizim cok istahsiz o olmaz bu olmaza bakamiyorum...baktim yiyor veriyorum....benim kizim yemeyen kucuk kalmis bebek cinsi...tatilde 4,5 aylik bebek vardi babadi sizinki daha kucuk galiba dedio kadar minyon yani
Ben daha once meyve puresinin icine 1 tane koyuyordum yiyordu ama ebe meyveyi yogurtla ver dedi....yedimi yemedi tabiki...simdi uyuyor uyaninca yogurt vericem icine 1 tane buskivi koyucam...hekimden sorma cekenden sor demisler ne yerse artik onu veriyorum cunku kizim cok istahsiz o olmaz bu olmaza bakamiyorum...baktim yiyor veriyorum....benim kizim yemeyen kucuk kalmis bebek cinsi...tatilde 4,5 aylik bebek vardi babadi sizinki daha kucuk galiba dedio kadar minyon yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?