Ben dr a sormustum. Hep ayni tarafa yatiyor kafasi yamulur mu diye. Olmaz oyle sey demisti. Demekki oluyormus. Gecmis olsun cnm.bizde 3damla veriyorduk ama bizim kızın küçükken hep aynı tarafa yatmaktan kafası yamuldu, 1yaşına kadar düzelirmiş ama düzelme süreci hızlansın diye doktor 5damlaya çıkardı deviti. onun dışında kiloyla alakalı birşey demedi.
Ben direk veriyorum. Kac dk kaynatiyorsun yumurtayi?kızlar kahvaltıda beyaz peynirle yumurta sarısını nasıl veriyorsunuz? sulandırmadan kuru kuru mu yada sulandırıyorsanız neyle? bende artık kahvaltıya başlatıcam tosuncuğu
Dr oyle yapabilirsin demisti.kızlar pirinç unu maması veriyormusunuz bebeklerinize,birde bebe bisküvisi veriyormusunuz veriyorsanız tarifini yazarmısınız? pirinç unu muhallebisi yapıp içine bebe bisküvisi atsam olurmu ki?
Drek tabagina bosaltiyorum ben.Selam anneler ve minnoşları.biz ek qidaya gecdik.2 eylulden simdiye kadar.havuç, patates, bulgur ve azcıq pirinçle yapıyorum püresini.içine ek olarak ne katıyım.bide katarken yinemi 1 2 kaşıqla alıştırmam lazım.yoksa artıq alışdımı direkt tabağını boşaltalımmı
Cok mantikli. Bneimki de hep uyaniyor.biz de aynı durumdayız önceleri gecede 2-3 kere uyanan oğlum şimdi saat başı kalkacak neredeyse.bizim doktorumuz da katı gıdaya geçtiğimiz için bu dönemde bebeklerin annem beni bırakacak korkusuna kapıldığını söyledi.sık kalkmaları bu yüzdenmiş ben yine gecede 2-3 kez emziriyorum onun dışında pış pışlayarak uyutmaya çalışıyorum.bir de bazen benim yerime babamız gidiyor uyuttmaya o zaman daha az uyanıyor geceleri annem gelmiyor nasılsa deyip umudu kesiyor herhalde:)imkanın varsa bir de böyle dene istersen.
Bir derdim var....kizimin poposu kutusu kipkirmizi pisik olmus sanirim canida aciyor ara ara agliyor....halbuki dogdugundan beri kakasini hic silmedim suyla yikadim ve sebamed krem kullandim...2 gundur surekli kaka yapiyor sanirim kaka asitli ve yakiyor acaba disi cikacak ondan mi? yoksa baska birseymi?bugun utalk pudra ve sudacrem aldim bakalim ne olacak...eczaci ben cocuklarima hep sudacrem kullandim dedi sebamed pek onermiyor doktorlar dedi ama bu aya kadar hic pisik olmamisti....aglamasi aci aci pamuk kizimin icim parcalaniyor her altini actigimda o kirmiziligi gorunce benim canim yaniyor....bebekler aglamasin canlari yanmasin...
Evet beceremiyorum. Kac dk kaynatayim. Once kisik ateste kaynamasini bekliyorum. Kaynamaya baslayinca ne kadar sure sonra alayim ocaktan?
sanirim cilten cilde degisiyor bnm ogluma da pudra iyi gelmisti krem gecirmedi ama pudra gecirdi pisigini
Ben dr a sormustum. Hep ayni tarafa yatiyor kafasi yamulur mu diye. Olmaz oyle sey demisti. Demekki oluyormus. Gecmis olsun cnm.
Canım 4 dk.
Altını kapattıktan sonra sıcak suyun içinden çıkar. Yoksa orda da pişmeye devam ediyor.
Benim oğluşun da kafası yamulmuştu. Sağlı sollu yatırıyorum gündüzleri. Kafamızın arkası epey düzleşti. Ben de artırayım bari deviti :)
Kızlar yoğurtlarınızı hangi sütle yapıyorsunuz? Sorum arada kaynamış.
Cnm 4 dk kaynatirim sagol. Aoc gunluk sutle ya da aoc nin icinde mayasi da olan sutle apiyorumCanım 4 dk.
Altını kapattıktan sonra sıcak suyun içinden çıkar. Yoksa orda da pişmeye devam ediyor.
Benim oğluşun da kafası yamulmuştu. Sağlı sollu yatırıyorum gündüzleri. Kafamızın arkası epey düzleşti. Ben de artırayım bari deviti :)
Kızlar yoğurtlarınızı hangi sütle yapıyorsunuz? Sorum arada kaynamış.
Bu arada yazmıştım, biz de ek gıdaya başladık.
Başlangıç için ölçünüz ne kadardı?
2-3 çay kaşığı?
bizde 3damla veriyorduk ama bizim kızın küçükken hep aynı tarafa yatmaktan kafası yamuldu, 1yaşına kadar düzelirmiş ama düzelme süreci hızlansın diye doktor 5damlaya çıkardı deviti. onun dışında kiloyla alakalı birşey demedi.
Evet beceremiyorum. Kac dk kaynatayim. Once kisik ateste kaynamasini bekliyorum. Kaynamaya baslayinca ne kadar sure sonra alayim ocaktan?
biz de ek gıda almaya başladık.sebzeyi pek yemiyor diğerlerinide zorla olsa alıyo.
anneler siz bebeklerinize kan damlasını kaç damla veriyosunuz.hala 4 damla mı yoksa giderek artıyo mu.
birde kan damlasını süt ile beraber verilmiyo sanırım.Siz nasıl yapıyosunuz?
arkadaşlar size iki sorum olacak:
1-benim kızım 6.5 aylık oldu,gözlerinde bazen kayma oluyor..sizde de var mı??acaba bu normal midir??
2-biberonla bebeğe nasıl kahvaltı veriyorsunuz..ben denedim delikten akmıyor...biberonun ucundan biraz açtım yine tıkanıyor..siz bunu nasıl hallettiniz??kaşıkla çok zaman kaybı yaşıyorum...biberonun ucunu tamamen mi kesmem lazım??
biz de ek gıda almaya başladık.sebzeyi pek yemiyor diğerlerinide zorla olsa alıyo.
anneler siz bebeklerinize kan damlasını kaç damla veriyosunuz.hala 4 damla mı yoksa giderek artıyo mu.
birde kan damlasını süt ile beraber verilmiyo sanırım.Siz nasıl yapıyosunuz?
1-benim kızım 6.5 aylık oldu,gözlerinde bazen kayma oluyor..sizde de var mı??acaba bu normal midir??
2-biberonla bebeğe nasıl kahvaltı veriyorsunuz..ben denedim delikten akmıyor...biberonun ucundan biraz açtım yine tıkanıyor..siz bunu nasıl hallettiniz??kaşıkla çok zaman kaybı yaşıyorum...biberonun ucunu tamamen mi kesmem lazım??
Kızlar, aşı takviminde 1 yaşına kadar aşı yok ama hemşire bana 9. ayda da aşısı olduğunu söyledi. Konyaya Suriyeliler geldikten sonra kızamık vakaları 4-5 kat artmış. Kızamık aşısı olacağız 9 aylıkken. Aslında 1 yaş aşısında da var kızamık ama
Bana hemsire saglik bakanligi cikarabilir 9.ayda duruma bakariz dedi...Kızlar, aşı takviminde 1 yaşına kadar aşı yok ama hemşire bana 9. ayda da aşısı olduğunu söyledi. Konyaya Suriyeliler geldikten sonra kızamık vakaları 4-5 kat artmış. Kızamık aşısı olacağız 9 aylıkken. Aslında 1 yaş aşısında da var kızamık ama
Canım, benim bebiş de sebze çorbasını suratını ekşiterek yiyor, 2-3 kaşık.
Son konrtolde kanımız biraz düşük çıktı. Doktor kan ilacını 5 damlaya çıkardı. Süt ve süt ürünleri ile verilmemesi gerektiğini söyledi.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?