2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Şu anda kızımı ayağımda sallıyorum
ağlayacak gibi ses çıkardı
meğer gülüyormuş
kahkaha attı :)

korktum :)

Canım bencede mamaları karıştırma kaşıkta bile içinden çıkanı kullanın yazıyo miktar önemliyse bence bu da önemlidir

Bende bugün ev tarhanası yaptım ev iğrenç kokuyor ablamların bahçesi var sebzeler organikti değerlendireyim dedim yarında manyı yapacaz kızıma 3-4 tane haşlar yoğurtlar yediririm hazır bi yemek olur

canım aldığın yere götürsene mamayı
bence kabul ederler iadeyi
kabul etmezlerse de sma mama ile değiştirirsin
çünkü mamaya bir dolu paralar ödüyoruz
yazık değil mi?

sen meslek lisesinde misin canım?
ben meslek lisesindeyim be bilişimcilerin ve muhasebecilerin öyle bir durumu var da
ders+rehberlik 30 saat demişsin ya

ben meslek lisesindeyim,
okulumuzda ikili eğitim var
iki gün saat 10.30 gidiyorum, bir gün 12.00 de bir gün de 7.30 ders başı yapıyorum
süt iznim yok
boş günüm var, ama okulda ortalama 5 saat kalıyorum
okulumuzda dersler blok, yani 80 dk
çabuk bitiyor dersler

Elimde aptamil kaldı süt içirirken iki ölçek aptamil üç ölçek bebelac koymamın bir sakıncası var mı?
Yani ikisini karıştırmamın.

Ben bununla ilgili bir başlık bile açmıştım, tatmin edici cevap alamayınca karıştırmayı denedim, bir sorun yaşamadım, aylardır da karıştırıyorum çoğu kez. Bazen tek veriyorum. Deminki verdiğim mamasında da golden goat ile sma yı karıştırıp verdim.

Canım bencede mamaları karıştırma kaşıkta bile içinden çıkanı kullanın yazıyo miktar önemliyse bence bu da önemlidir
içerikler aynı diye düşündüm ama ben de şüpheliyim

canım fişimiz yok gimsadan almıştık ama bugün eşime denettireyim belki değiştirirler
Meslek lisesi değil. Aslında rehberlik görevi almayacaktım da idare ısrar etti bana ihtiyaçları var
Ben de bu sayede giriş çıkış saatlerimi istediğim gibi ayarlattım

Slm nasilsin cnm. Biz dun bu saatlerde bebisle ugrasiyorduk. Ben pes ettim. Biraz halsizligim var. hasta oluyorum sanirim. Esime biraktim. Cok gec uyudu yavrum.

Sende de iyi enerji varmis masallah.

kızlarrrr selammmm,

girmeyeli 5 ay oldusanırım nasıl ozlemişim burayı...

malesef internetim yok artık..biz 7 aylık olduk teyzeleri..

2 tane allttan dişimiz çıktı şimdi üsttekiler iştahsızlık hat safhada,

Allahtan emyor. ama biraz geçmişi okudum bir sürü şey veriyorsunuz.

bizimki içse bi çorba oda azıcık. yazın şeftali seviyordu. her gün veriyodum..

şimdi hiç bir meyveyi beğenmiyo. milupa verdi şeftalili bir ara ondanda sıkıldı.

portakal suyu sıkıyorum beğenmiyo.

yürüyen var mı aranızda. bizim ki yürümeye çok meraklı. emekler gibi yapıyo ama kıç havada,

dizlerini koymuyo hiç tutunup kalkmaya çalışıyo...

ben çocuktan sonra acayipmanyak takıntılı bi kadın oldum

öpenlere nasıl ters bakıyorum çocuğu kucağına alıp kimse gidemiyo. kimselere güvenemedim,

birakamadım sevgisi ağır bastı işe başlayamadım

bir sürede başlayamam hayırlısı artık...

Slm kızlar bebeklerinizin mamasını ısıtırken mikrodalga kullanıyormusunuz zararlımı acaba

Ben kullanmıyorum, mamaların üzerinde de kullanmayın yazıyor. Her yeri eşit ısıtmadığından bebeğin ağzı yanabiliyormuş.

Kızlar merhaba
İzmirde yasayan bebegını sünnet ettıren arkadaşlar Nereye kıme yaptırdınız? yada bıldıgınız doktor varsa tavsıye edermısınız?Tercıhım çocuk cerrahı
canım nerdesiniz bilmiyorum ama karşıyaka/girnede isi var sünnet çocuk cerrahisi var. CENGİZ GİDENER ve Aydın MEVSİM çok iyi doktorlar. zaten çok kalabalık bu alanda uzmanlar. ben oğlum 3.5 aylıkken yaptırdım.
http://www................/turkiye/cocuk-cerrahisi/38584/opr.dr.-cengiz-gidener.htm

benim kızım da popo hava ayakta çabalarken emeklemeye başladı kısa süre sonra da kalktı az az sıralıyo sık sık da düşüyo :) sizin de kalkmanız sıralamanız yakındır...
iştah bizim de azaldı ama ek gıdalarla aramız genel anlamda fena sayılmaz, devam sütüyla aramız iyi değil, bir de meyveyle... muhallebiyi zaten bıraktık artık, kahvaltı,yoğurt fena değil çorbayla aramız çok iyi... ama bugün ilk kez balık vereyim dedim balık çorbası yaptım kızım hiiiç sevemedi bıraktık...
aynı takıntılı haller ben de hamilelikte başladı kızım doğduktan sonra hele had safhada :)

Slm kızlar bebeklerinizin mamasını ısıtırken mikrodalga kullanıyormusunuz zararlımı acaba
ben hiç mikrodalga kullanmıyorum canım genel anlamda herkes için zararlı diye biliyorum ben de... çok da gerekli değil aslında almasaydın keşke, bende mama ısıtıcı var arzumun kendim almadım, onu bile kullanmıyorum mutfakta elimin altında kalabalık istemiyorum... önceden kaynattığım suyu cezvede azıcıcık ılıtmak yetiyo zaten, eminim mikrodalgayla aynı sürede ılınıyodur 1 dk. bile sürmüyo çünkü... alıştım bu düzene bana pratik geliyo...

arkadaşlar çok zor günler attattık, çok şükür geçti gitti
eren 6. hastalık geçirdi ama hastalığın adını bugün koyabildik
cuma günü okuldan gelince erenin ateşinin olduğunu farkettim, ölçtüm 38.5
hemen duş aldırdım, üzerini incelttim, calpol verdim
ateşi düştü bende yatırdım, olayın vehametini kavrayamamışım
gece bir kalktım çocuk yanıyor, ateş 39 derece
neyse sabahı ettik, ateş oldu 39.2
koştuk hastaneye
her şey normal
ciğer, kulak boğaz temiz, hafif bir öksürük var ama geniz akıntısıymış
idrar yollarından şüphelendiler, sonuç temiz çıkınca gribal enfeksiyon diyip antibiyotik verdiler
bebeğim hastanede beziyle geziyor ama ateş bana mısın demiyor
eve geldik, soyduk ereni, duş aldırdık, yine sadece bez var ama ateş 39.7 oldu
biz şoklardayız ve acayip paniğiz
çocuk ılık suyun altında 20 dk duruyor
havlu ile kurulamak yok, su kendi kendine kuruyacak ama bu erenin ateşini 38.5 a kadar bile düşürmüyor
colpol ün yanında başka bir doktor
12 saatte bir kullanmak üzere ibufen verdi
ki daha etkili bir ateş düşrücü
yatarken yapmamız için bir de fitil verdi
havale önleyici dedi
bunları dinlerken kafayı yiyecek gibi oldum
kuzum cayır cayır yanıyor ve hiç bir şey yapamıyoruz
pazar günü yine kabus gibi geçti
tüm gün duş, kasık, kotuk altı ve enseye soğuk kompres
ve ateş düşürücülerle
dün gece zirveyi gördük, ateş 39.9
inanın takatimin kalmadığıı hissettim
ve gece 38.5 u görünce bir kez daha ibufen verdim
hiç uyumadan başında bekliyoruz bu arada eşimle
sabah doğru ateş düşmeye başladı
sabah 36.5 gördük, sonra 37 de bitlendi çok şükür
yüzü tüm döküntü oldu
ve döküntüden sonra doktor 6. hastalık olduğunu söyledi

allahım çocuklarımız hiç hasta olmasın
çok çok çok zor

geçmiş olsun canım, tek belirtisi ateş ve sonrasında döküntü mü? tahlillerde filan cıkmıyor mu?allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun Cnm. Geçmiş gitmiş çok şükür. Bilmediğimiz duymadığımız ne de çok hastalık var. Rabbim dermansız dert vermesin.

üzüldüm canım okudukça, Allah tekrarını yaşatmasın kimseye de yaşatmasın...

Cok gecmis olsun, Allah birdaha hastalik gostermesin ogluna da kizina da insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…