ben bebeklerime her gün bir tane hurma yedirmeye başladım, çok severek yiyorlar
aynı şeylerden sıkıldılar sanırım, değişik tatlar istiyorlar artık
haftaya da güzel kuru incir bulursam günde bir tane de onu yedirmeye başlayacağım
ben bebeklerime her gün bir tane hurma yedirmeye başladım, çok severek yiyorlar
aynı şeylerden sıkıldılar sanırım, değişik tatlar istiyorlar artık
haftaya da güzel kuru incir bulursam günde bir tane de onu yedirmeye başlayacağım
Kızlar ben kızıma devam sütü vermiyorum anne sütü ve ek gıda veriyorum acaba çorbalarına falan katsam mı?
Kızım günlük yoğurt,meyve,sebze çorbası, ve tarhana çorbası yiyor ve aralarda da emziriyorum.
Kizlar selam bir sorum olacak bebegim 23 subat dogumlu 8 ay 1 haftalik yani. Ne emekliyor ne de tutunarak ayakta durabiliyor bunlari yapamayan varmi ki acaba bukadarkenben yuruttugumde basiyor ama
Kizlar selam bir sorum olacak bebegim 23 subat dogumlu 8 ay 1 haftalik yani. Ne emekliyor ne de tutunarak ayakta durabiliyor bunlari yapamayan varmi ki acaba bukadarkenben yuruttugumde basiyor ama
canım cennet hurması yediriyorum zaten epeydirBende kuru incir yediriyorum çok seviyor sen cennet hurmasını yediriyorsun canım
Kızlar ben kızıma devam sütü vermiyorum anne sütü ve ek gıda veriyorum acaba çorbalarına falan katsam mı?
Kızım günlük yoğurt,meyve,sebze çorbası, ve tarhana çorbası yiyor ve aralarda da emziriyorum.
Papatya50 canım çok geçmiş olsun. Kaç gündür kızımın huysuzlugu nedeniyle bakamamistm. Şimdi yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Çok şükür geçmiş rabbim bütün bebeklere sağlık nasip etsin...
Kizlar selam bir sorum olacak bebegim 23 subat dogumlu 8 ay 1 haftalik yani. Ne emekliyor ne de tutunarak ayakta durabiliyor bunlari yapamayan varmi ki acaba bukadarken
çok ortak yönümüz varmış
okurken böyle oldum
eşim de 8-5 çalışır
sonra 17.30 gibi gelir, 18.45 gibi çıkar, vakıfa gider, saat 9 gibi gelir
iyiki işe başladım diyorum
en azından bebekle 24 saat boyunca ben ilgilenmemiş ve de çok bunalmamış oluyorum
sabahları kayınvalidem gelip bakıyor
ah bir de uykumu tam alsam
aynen dediğin gibi, bazı geceler çok şanslıyım, 2 ya da 3 kere emer, başka da gıkı çıkmaz
ama bazı geceler, hem çok sık emer hem de ara verip en az bi saat uğraştırır uyumak için
mesela iki gecedir uyanıyor gecenin ortasında, uyutmaya çalışıyorum, benim uyku da bölünüp gidiyo tabi
artık sık kalkmaya da razı oldum, bari uyanıp uykusuna ara vermesin, emzirince geriye dalsın bi daha uykuya
canım cennet hurması yediriyorum zaten epeydir
benim dediğim şu ramazanlarda oruç açmak için olanları var ya onları kastediyorum
ben de vermiyorum canım
sütün artı ek gıda daha ne olsun ki
harika
çok sağol canım, amin
canım benimkiler de 28 şubat doğumlu, benimkiler de sürünemiyorlar
ben tutarsam ayakta duruyorlar ama kendileri tutunup kalkmıyor
bence acele ediyoruz daha bir ayları var
endişelenmiyorum ben hem de hiç
kafana takma annesi, zamanı var daha
bugün kayınvalidem etli, patatesli yeşil fasulye pişirdi bizim için ama tuzsuz yaptı
sofraya bebeklerimle birlikte oturduk
bizimle aynı yemeği yediler çok da sevdiler
benimkiler ısrarla başka tatlar istiyorlar artık
Kızım sayıklıyor ateşden.göz bebeğim....dua edin kızlar.doktor amcamızdan çok uzaktayıız.başka doktorlara güvenemiyorum
çok geçmiş olsunkendi doktorunuzu arayamıyor musun canım ya?yazık minnoşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?