2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Bende kuru incir yediriyorum çok seviyor sen cennet hurmasını yediriyorsun canım

Kızlar ben kızıma devam sütü vermiyorum anne sütü ve ek gıda veriyorum acaba çorbalarına falan katsam mı?
Kızım günlük yoğurt,meyve,sebze çorbası, ve tarhana çorbası yiyor ve aralarda da emziriyorum.

Papatya50 canım çok geçmiş olsun. Kaç gündür kızımın huysuzlugu nedeniyle bakamamistm. Şimdi yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Çok şükür geçmiş rabbim bütün bebeklere sağlık nasip etsin...

ben de 3 gündür hurma veriyorum papatyacım benim kızım da çok sevdi, ki bi süredir meyve sevmiyodu bağıra çağıra yediriyodum hurmayı problemsiz yiyo, 2 gün sadece hurma verdim, dün biraz da öbür meyvelerden de yesin diye muz ve üzüm de kattım içine...

canım kendi sütün yetiyosa aç kalmadığından eminsen doyup uyuyosa ve kilo alımı da iyiyse niye veresin ki devam sütü, senin sütün daha faydalı, bence kendi sütün yetiyosa ilaveten vereceğin devam sütü senden emeceği miktarı azaltıcaktır... ama doymadığını düşünüyosan ve kilo alımı azsa doktoruna sorup biraz da devam sütü ver tabi...

Kizlar selam bir sorum olacak bebegim 23 subat dogumlu 8 ay 1 haftalik yani. Ne emekliyor ne de tutunarak ayakta durabiliyor bunlari yapamayan varmi ki acaba bukadarken

Kizlar selam bir sorum olacak bebegim 23 subat dogumlu 8 ay 1 haftalik yani. Ne emekliyor ne de tutunarak ayakta durabiliyor bunlari yapamayan varmi ki acaba bukadarken ben yuruttugumde basiyor ama

Tüm hasta bebişlere çoook acil şifalar,iyileşenlere çok büyük geçmiş olsun ve allah bir daha vermesin temennilerimi yolluyorum.

Kizlar selam bir sorum olacak bebegim 23 subat dogumlu 8 ay 1 haftalik yani. Ne emekliyor ne de tutunarak ayakta durabiliyor bunlari yapamayan varmi ki acaba bukadarken ben yuruttugumde basiyor ama

Benim bebeğim seninkinden 2 hafta kadar küçük.Bizde de her hangi bir emekleme ya da ayağa kalkma çalışması yok.İşi gücü yerlerde dolansın yuvarlana yuvarlana :) Alt ön iki dişi var,henüz heceleme yok.Hatta daha tam desteksiz bile oturamıyor.Biraz duruyor sonra bi tarafa kaykılıyor :)) Her çocuğun gelişimi farklı,tedirgin olacak bir durum olduğunu zannetmiyorum.Öyle olsa doktorumuz bilglendirirdi.Umarım biraz içini rahatlatabilmişimdir :)

Her çocuğun gelişimi farklı olur, endişelenecek bir şey yok. Benimki emekliyor (daha çok sürünme şeklinde), desteksiz oturuyor da, ama şimdilik bir yere tutunup kalktığı falan yok. Oturduğumuz odadan mutfağa yanıma gelir, orada su şişeleriyle oynar, kendince eğlenir işte :)

Bende kuru incir yediriyorum çok seviyor sen cennet hurmasını yediriyorsun canım
canım cennet hurması yediriyorum zaten epeydir
benim dediğim şu ramazanlarda oruç açmak için olanları var ya onları kastediyorum

ben de vermiyorum canım
sütün artı ek gıda daha ne olsun ki
harika

çok sağol canım, amin

Kizlar selam bir sorum olacak bebegim 23 subat dogumlu 8 ay 1 haftalik yani. Ne emekliyor ne de tutunarak ayakta durabiliyor bunlari yapamayan varmi ki acaba bukadarken

canım benimkiler de 28 şubat doğumlu, benimkiler de sürünemiyorlar
ben tutarsam ayakta duruyorlar ama kendileri tutunup kalkmıyor
bence acele ediyoruz daha bir ayları var
endişelenmiyorum ben hem de hiç
kafana takma annesi, zamanı var daha

hadi ya ( bir vakıfzede de sensin demek ki....
ben bu şartlarda başka bebiş düşünmekte zorluk çekiyorum şayet....

benim de annem bakıyor, sabah geliyor... ben de öğleye kadar çalışıp geliyorum hemen eve... neyse ki okulum yakın..
benim de bir ara şöyle 3-4 gün, gece ağlayarak uyanırdı, ne yapsak uyutamazdık ve minimum 1 saat ayakta dururduk...

zor gerçekten... uyumayan bebek annesi olmak yorucu....

ayrıca dün öyle yorgundum ki akşam 7 de ölüyorum uykusuzluktan, eşime gelmiş eve işten, yalvarıyorum nolur gitme vakıfa bu akşam diye... neyse gitmedi önce... ama öyle bir mahçup mahçup duruyor ki, yok toplantımız vardı çok mahçup kaldım gitmediğim için deyip üzüntülü üzüntülü durunca, e git bari dedim... yani ne edeyim ki... adam orda mutmain.... diyecek bir şey yok... :26:

Benim yeğenimde öyleydi canım 9 aylıkkwn emeklerden yürüdü canını sıkma bebekten bebeğe değişir kıyaslama diğer bebeklerle

Benim sütüm azdı aslında ama kuzum mamayı hiç kabul etmedi şimdi kilo alışıda az en fazla aldığı ay 400 gram alıyor az yemiyor ama bünyesi öyle herhalde birde çok hareketli bi dakika durmuyor doktor az kilo alışınıda buna bağlıyor

bugün kayınvalidem etli, patatesli yeşil fasulye pişirdi bizim için ama tuzsuz yaptı
sofraya bebeklerimle birlikte oturduk
bizimle aynı yemeği yediler çok da sevdiler
benimkiler ısrarla başka tatlar istiyorlar artık

İçinde salça oluyo o yemeğin salça veriyormusun canım

Kirim cok hasta...39.6 ateshi.burnuda akiyor.cok uzuluyyoruz.eve donmeliyiz.bu yuzden donemiycez...

Kızım sayıklıyor ateşden.göz bebeğim....dua edin kızlar.doktor amcamızdan çok uzaktayıız.başka doktorlara güvenemiyorum

çok geçmiş olsun kendi doktorunuzu arayamıyor musun canım ya?yazık minnoşa

Arayıb haber verdik canım...amaa 600 km.uzaktayız.yarın yola çıkacakdık.artık öbür gidecez.ateşi düşer inşallah

merhaba kızlar uzun bır zamandır giremedim herkes iyidir umarım...bir iki gündür bir sorunum var idrar yaparken yanma oluyor emziriyorum ilaç almak istemiyorum ama böyle geçmez sanırım...yaşayan varmı böyle bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…