2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Gecmis olsun. Idrar yolu enfeksiyonudur buyuk ihtimal, en kolay cozumu bol su ic, gunde 4-5lt yi felan bitir ve ayaklarini usutmemeye dikkat et, birara bendede olmustu, ciplak ayakla banyo balkon felan yikasam hemen etkileniyordum.

Gecmis olsun. Idrar yolu enfeksiyonudur buyuk ihtimal, en kolay cozumu bol su ic, gunde 4-5lt yi felan bitir ve ayaklarini usutmemeye dikkat et, birara bendede olmustu, ciplak ayakla banyo balkon felan yikasam hemen etkileniyordum.

antibiyotik kullandınmı acaba? emzirme döneminde sakıncalı yazıyor bir çogunda

canım benimkiler de 28 şubat doğumlu, benimkiler de sürünemiyorlar
ben tutarsam ayakta duruyorlar ama kendileri tutunup kalkmıyor
bence acele ediyoruz daha bir ayları var
endişelenmiyorum ben hem de hiç
kafana takma annesi, zamanı var daha
[/B][/QUOTE]

benim kızımda 28 Şubat doğumlu. ellerinden tutarsam ayakta duruyor ama kendisi kalkmıyor henüz. emeklemede hep geri geri:) her bebeğin gelişimi ayrı ve aceleye gerek yok. bu günlerin tadını çıkarmak lazım. yürümeyen bebek yok nasılsa:) arkalarından koşarken bu günleri mum ile arayacağız zaten:):)

Maydanoz suyu icebilirsin arkadasim....bir tutam maydanozu sicak suya koy demlensin...bende sistit var en dogal yontem bu....
Bu arada ben nezle oldum birazcik kizima gecti....evden disari cikmam evlilik yildonumumuzde carsamba aksami disari ciktim islak sacla gunduz kuafore gittim...usuttum sanirim...bu arada 8.ay kontrolumuzde kan tahlili yapildi artik kan ilaci vermiyorum....degerler yukselmis....

evlilik yıldönümünüz için mutluluklar dilerim,nezle için geçmiş olsun kan degerleri içinde maşallah diyorum :) maydanozu deneyeyım bende..antibiyotik kullanıyormusun sistit için canım? emzirirken kullanılan antıbıyotık varmı acaba ?

Ben hamile kalmadan önce olmuştum idrarından kan geliyordu antibiyotik ve fitil kullandım geçti ama çok iğrenç bişe idrara çıkarken ağlıyordun resmen bi kadın doğumcuya git bence iyice ilerlemeden

Ben hamile kalmadan önce olmuştum idrarından kan geliyordu antibiyotik ve fitil kullandım geçti ama çok iğrenç bişe idrara çıkarken ağlıyordun resmen bi kadın doğumcuya git bence iyice ilerlemeden

evet kötu bırsey...suan kan yok idrar yaptıktan sonra yanma oluyor bende...antıbıyotık ıstemıyorum emzırırken dogal bır yol olsa keske...

bak ben de bazen öyle düşünüyorum ama gerçekten gitmeyip de mutsuz olacağına gitsin diyorum
Allahtan annemler, kayınvalidemler falan burdalar, yoksa insan tek başına zorlanır
eşime vakfa çok bağlı, ben de aktif olarak vakıf işlerine katılıyordum
ama yaklaşık 9 aydır ara vermiştim
bugün gittim, çok özlemişim, çok mutlu oldum...

hamilelikte veya emzırırken ilaç kullandınmı canım??sen sistiti nasıl atlatıyorsun?

evet kötu bırsey...suan kan yok idrar yaptıktan sonra yanma oluyor bende...antıbıyotık ıstemıyorum emzırırken dogal bır yol olsa keske...

Maydanoz suyu hemen geciriyor...tabi tedavi etmiyor o anlik yada birkac gun iyi geliyor....idrarda yanmanin sebebi yumurtaliktaki iltihabin idrar yollarina gecmesi maydanoz suyu dogal idrar sokturucu oradaki iltihap idrar ile disari atiliyor

hamilelikte veya emzırırken ilaç kullandınmı canım??sen sistiti nasıl atlatıyorsun?

Bol su iç idrarın rengi su gibi olacak şekilde. Sakın sıcak suya falan oturma internette öyle yazıyo ben yapmıştım doktor kızdı o anlık hafifletir ama iltihabı artırır dedi

arkadaşlar kızımın uykusu çok düzeldi maşallah ama oğlum hala bizi çok yoruyor
geceleri kabusa çeviriyor ve hala sabah 5.30 da uyanıyor

8 ayları doldu, hala desteksiz uzun süre oturamıyorlar, sürünmüyorlar

kızımın iki dişi var ama oğlumda hala tık yok

okuldan gelince beni gördüklerinde sevinçten çıldırıyorlar, elleri kolları çırpınıyor resmen
mest oluyorum mest

çok şükür hala süt verebiliyorum

günlük gibi oldu biraz ama bizde durumlar bu
sizlerde neler var canlar?

Kızımı acile götürdük.solunum yolu enfeksiyonuymuş.o kadar halsizki.7 aylık 7 kiloydu.zaten zayıfdı.kuş kadar kaldı.Allah başka dert vermesin.

Benim oğluş da 10 gün sonra 8 ayını dolduracak inşallah.Desteksiz tam oturamıyor daha,biraz duruyor kaykılıyor sonra bi tarafa :) Döne döne her tarafa gidiyor,sandalyenin altına girmiş dün :) Eller kollar bizimkinde de maşallah havalanacaksın oğlum kuş gibi birazdan diyorum :) İki dişimiz var,yavaş yavaş çıkıyorlar.

antibiyotik kullandınmı acaba? emzirme döneminde sakıncalı yazıyor bir çogunda

yok canım kullanmadım ilaç. doktor bol su iç demişti, öyle geçti ama aylarca üşüttükçe tekrarladı hep, çok şükür olmuyor uzun süredir. benim yanmanın yanında sürekli tuvaletim var gibi hissediyordum.

maşallah kuzularına.

benim kızımında düzene giren gece uykusu bayram tatilinde bozuldu, geç yatıp geç kalkıyor şuan, tekrar düzeltmeye çalışıyorum.

5.aydan beri dişleri çıkıyor, şuan 7dişi var, 8.cisi yolda.

7aylık olunca desteksiz oturmaya başladı, şuan nerdeyse 8buçuk aylık olucak ve artık çok rahat oturuyor, devrilmiyor.

yuvarlanarak heryere gidiyordu ama emekleme çalışmaları hızlandı buara, popoyu kaldırıyor ama henüz emeklemeyi beceremeyip sürünerek istediği şeye ulaşıyor. birde popoyu kaldırınca kendini öne atıyor birden, öylede ilerliyor:)

ve de aşırı hareketli, iki sn durduğu yerde duramıyor, şimdiden evde yaramazlığa, kırıp dökmeye başladı.

Kızımı acile götürdük.solunum yolu enfeksiyonuymuş.o kadar halsizki.7 aylık 7 kiloydu.zaten zayıfdı.kuş kadar kaldı.Allah başka dert vermesin.

geçmiş olsun, inşallah tez zamanda atlatır, sağlığına kavuşur kızın. Allah şifa versin...

Kızım sayıklıyor ateşden.göz bebeğim....dua edin kızlar.doktor amcamızdan çok uzaktayıız.başka doktorlara güvenemiyorum

inşallah en kısa sürede atlatır iyileşir bebeğin canım....

canım oğlun uyandığında kızını uyandırmıyo mu diye aklıma geldi, benim kızıım en ufak bi seste uyanıyo,
bizde uyku düzeni ne iyi ne kötü idare eder bu aralar, pek istikrarlı değil aslında, bi gece uyandığında 1 saat 2 saat ayakta tutuyo uyumuyo, bi gece sık sık uyanıyo, bi gece 2 defa uyanıyo bi gece sadece bi kere uyanıyo... gündüz uykuları da öyle, her gün 3 kere uyutuyorum, kimi gün yarımşar saat kimi gün 40ar dakika, bazı gün de bi uykusunu 1 buçuk 2 saat diğerlerini daha az uyuyabiliyo, dedim ya sese çok duyarlı kızım herhangi bi seste uyanıveriyo...
4 gün sonra 8 aylık olucak kızım, dişimiz hala yok bizim, desteksiz oturuyo, emekliyo, koltuğa kayolaya tutunup kalkıyo... ama bu süreç çok yorucu canım hep muzur şeylerin peşinde ve sık sık düşüyo vuruyo kafayı oraya buraya bu gece yine uyumadan az evvel düştü vurdu kafayı karyolaya baya kötü... acaba bişey oldu mu diye içim içimi yiyo sonra... ne zaman odadan çıksam onu yalnız bıraksam ya bi kabloyu çekeliyo ya bi prizi parmaklıyo ya halı püsküllerini yoluyo ya da konsolun çekmecesini açıyo, bi keresinde en alt çekmeceyi çekmecenin altına yatıp kafasının üstünde açmış sıkışmış nasıl ağlıyo, nasıl kurtarıcamı şaşırdım,kafayı yan çevirip yanağını kulağını fala ezip çıkarmıştım...
taze fasulye yemeğini ezerek mi verdin canım, benim kızım az pütürlü bişeyi bile yemiyo meyveyi çorbayı blenderdan geçiriyorum, hiç problemsz yiyo o zaman, cam rende kullanıyodum meyveye eskiden çok zor yediriyodum bikaç gündür blender kullanıyorum bayıla bayıla yiyo... çorbalarda da kırma et tavuktan dolayı blender kullanıyorum sürekli... yoğurt zaten damağına göre... yani iyice alıştı bu kıvama, nasıl alıştırıcam bilmiyorum... geçenlerde ekmek konuşuluyodu, ben de özendim vermeye çalıştım herşeyi tutup ağzına götüren çocuk ne elini sürüyo ne ağzını açıyo eline bile almadı ekmeği, ben koparıp ağzına vermeye çalıştım dudaklarını kilitliyo,eskaza diline deyince diliyle dışarı itiyo...
uzun oldu ama bizde de durumlar böyle canım...

Dün gece kızımı saat 1 den 5 e kadar uyutmaya çalıştım. 5 te bir yarım saat uyudu, 5 buçukta kalktı her zamanki gibi. Dün gece babaannesi kalp krizi geçirmiş, adı konulanı hissetti herhalde diye düşündüm. Rabbim şifa versin, henüz erken diye arayamadım inşAllah şimdi iyidir.

çok geçmiş olsun canım, benim oğluma da üst solunum yolu enfeksiyonu diyip antibiyotik verdiler boşu boşuna
sonradan 6. hastalık olduğu ortaya çıktı, bebeklerin hasta olması çok zor

geçmiş olsun canım, rabbim şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…