merhaba kızlar uzun bır zamandır giremedim herkes iyidir umarım...bir iki gündür bir sorunum varidrar yaparken yanma oluyor emziriyorum ilaç almak istemiyorum ama böyle geçmez sanırım...yaşayan varmı böyle bir durum...
Gecmis olsun. Idrar yolu enfeksiyonudur buyuk ihtimal, en kolay cozumu bol su ic, gunde 4-5lt yi felan bitir ve ayaklarini usutmemeye dikkat et, birara bendede olmustu, ciplak ayakla banyo balkon felan yikasam hemen etkileniyordum.
merhaba kızlar uzun bır zamandır giremedim herkes iyidir umarım...bir iki gündür bir sorunum varidrar yaparken yanma oluyor emziriyorum ilaç almak istemiyorum ama böyle geçmez sanırım...yaşayan varmı böyle bir durum...
Maydanoz suyu icebilirsin arkadasim....bir tutam maydanozu sicak suya koy demlensin...bende sistit var en dogal yontem bu....
Bu arada ben nezle oldum birazcik kizima gecti....evden disari cikmam evlilik yildonumumuzde carsamba aksami disari ciktim islak sacla gunduz kuafore gittim...usuttum sanirim...bu arada 8.ay kontrolumuzde kan tahlili yapildi artik kan ilaci vermiyorum....degerler yukselmis....
evlilik yıldönümünüz için mutluluklar dilerim,nezle için geçmiş olsun kan degerleri içinde maşallah diyorum :) maydanozu deneyeyım bende..antibiyotik kullanıyormusun sistit için canım? emzirirken kullanılan antıbıyotık varmı acaba ?
Arayıb haber verdik canım...amaa 600 km.uzaktayız.yarın yola çıkacakdık.artık öbür gidecez.ateşi düşer inşallah
Ben hamile kalmadan önce olmuştum idrarından kan geliyordu antibiyotik ve fitil kullandım geçti ama çok iğrenç bişe idrara çıkarken ağlıyordun resmen bi kadın doğumcuya git bence iyice ilerlemeden
hadi ya (bir vakıfzede de sensin demek ki....
ben bu şartlarda başka bebiş düşünmekte zorluk çekiyorum şayet....
benim de annem bakıyor, sabah geliyor... ben de öğleye kadar çalışıp geliyorum hemen eve... neyse ki okulum yakın..
benim de bir ara şöyle 3-4 gün, gece ağlayarak uyanırdı, ne yapsak uyutamazdık ve minimum 1 saat ayakta dururduk...
zor gerçekten... uyumayan bebek annesi olmak yorucu....
ayrıca dün öyle yorgundum ki akşam 7 de ölüyorum uykusuzluktan, eşime gelmiş eve işten, yalvarıyorum nolur gitme vakıfa bu akşam diye... neyse gitmedi önce... ama öyle bir mahçup mahçup duruyor ki, yok toplantımız vardı çok mahçup kaldım gitmediğim için deyip üzüntülü üzüntülü durunca, e git bari dedim... yani ne edeyim ki... adam orda mutmain.... diyecek bir şey yok... :26:
Maydanoz suyu icebilirsin arkadasim....bir tutam maydanozu sicak suya koy demlensin...bende sistit var en dogal yontem bu....
Bu arada ben nezle oldum birazcik kizima gecti....evden disari cikmam evlilik yildonumumuzde carsamba aksami disari ciktim islak sacla gunduz kuafore gittim...usuttum sanirim...bu arada 8.ay kontrolumuzde kan tahlili yapildi artik kan ilaci vermiyorum....degerler yukselmis....
evet kötu bırsey...suan kan yok idrar yaptıktan sonra yanma oluyor bende...antıbıyotık ıstemıyorum emzırırken dogal bır yol olsa keske...
hamilelikte veya emzırırken ilaç kullandınmı canım??sen sistiti nasıl atlatıyorsun?
hamilelikte veya emzırırken ilaç kullandınmı canım??sen sistiti nasıl atlatıyorsun?
arkadaşlar kızımın uykusu çok düzeldi maşallah ama oğlum hala bizi çok yoruyor
geceleri kabusa çeviriyor ve hala sabah 5.30 da uyanıyor
8 ayları doldu, hala desteksiz uzun süre oturamıyorlar, sürünmüyorlar
kızımın iki dişi var ama oğlumda hala tık yok
okuldan gelince beni gördüklerinde sevinçten çıldırıyorlar, elleri kolları çırpınıyor resmen
mest oluyorum mest
çok şükür hala süt verebiliyorum
günlük gibi oldu biraz ama bizde durumlar bu
sizlerde neler var canlar?
antibiyotik kullandınmı acaba? emzirme döneminde sakıncalı yazıyor bir çogunda
okuldan gelince beni gördüklerinde sevinçten çıldırıyorlar, elleri kolları çırpınıyor resmen
mest oluyorum mest
Kızımı acile götürdük.solunum yolu enfeksiyonuymuş.o kadar halsizki.7 aylık 7 kiloydu.zaten zayıfdı.kuş kadar kaldı.Allah başka dert vermesin.
Kızım sayıklıyor ateşden.göz bebeğim....dua edin kızlar.doktor amcamızdan çok uzaktayıız.başka doktorlara güvenemiyorum
mest oluyorum mest
çok geçmiş olsun canım, benim oğluma da üst solunum yolu enfeksiyonu diyip antibiyotik verdiler boşu boşunaKızımı acile götürdük.solunum yolu enfeksiyonuymuş.o kadar halsizki.7 aylık 7 kiloydu.zaten zayıfdı.kuş kadar kaldı.Allah başka dert vermesin.
Dün gece kızımı saat 1 den 5 e kadar uyutmaya çalıştım. 5 te bir yarım saat uyudu, 5 buçukta kalktı her zamanki gibi. Dün gece babaannesi kalp krizi geçirmiş, adı konulanı hissetti herhalde diye düşündüm. Rabbim şifa versin, henüz erken diye arayamadım inşAllah şimdi iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?