- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
Geçen hafta kayınvalidem vefat etti. Bebeğimin babaannesi için bir fatiha okur musunuz?
bugun sonuçları drye gösterdik kızlar.malesef kızım tamamen alerjik bir bünyeye sahipmiş.çok sık hasta olur dedi.bununla çok uğraşacaksınız dedi(süt ürünleri 2 yaşına kadar yasaklandı.sonra yine değerlendirecek.bir sürü ilaç verdi.makina aldırdı bize.omron nebulizer diye.makinadan ventolin nebules serum fizyolojikle karıştırılarak günde 3kez ve pulmicort günde 2 kez bu hava makinasıyla verilecek.ayrıca augmentin antibiyotik verdi.bunları kullanan varmı kızlar.
sonunda benim gibi çocuğuna televizyon izleten bir anne görüyorum :) Sırf çocuğu izlemesin diye televizyonu kapatıp oturan ailelerin olduğunu duyunca kendi hareketimi garipsedim. Sonra düşündüm ki ben çalışan bir anneyim çocuğum dışında da ilgilenmem gereken şeyler var. Onları yapabilmek için televizyon muhteşem bir araç bence. Çizgi film favorilerimiz de aynı bu arada :)
geçmiş olsun canım...Herkese çok geçmiş olsun arkadaşlar, rabbim bebeklerimize de bize de sağlık sıhhat versin, hasta olan bebeklerimize benim bebeğime de acil şifalar diliyorum allahtan. Bebeklerin hasta olması ne kadar üzücü bi durummuş. Biz de bu geceyi ateşli geçirdik.
Geçen hafta kayınvalidem vefat etti. Bebeğimin babaannesi için bir fatiha okur musunuz?
Yenikullanici ben de aşıları senin gibi yaptırıcam
Zaten bu aralar dişlerden çok huzursuz bir de aşı fazla gelir bize.
Oyuncak konuşulmuş. Benimki oyuncak içinde yüzüyor. Valla o kadar yoruluyorum ki yeter ki dursun.
Yürüteç ile geziyor
Çizgifilmlerini izliyor.
Keloğlan, canım kardeşim, köstebekgiller :) en sevdikleri.
Sweet85 ismini söyleyince benim kızım da bakmıyor.
Db55 doktordan 14ünd randevu aldık. Bu ay burada demiş telefondaki.
Iyi ksamlar kizlar.
Suzi genelde okuyorum ama sayfalar hizli ilerleyince kopukluk oluyor. Batuhan oglum herseyime ortak oluyir. Ipad e de dogal olarak. Bu yuzden sadece okumakla yetiniyorum.
Ise de basladim. Benim annem ve babam bize geldiker onlar bakiyorlar.
Ben doktordan çok çok da memnun değilim aslında
Klasik işlemleri yapıyor. Boy kilo. Şunu yesin bunu yesin. Kabızlığa çözüm bulamadı ayrıca ilk başlarda kızım 90lık süt içiyordu az diyordu arayı aç filan. Meğer tamamen mamadanmış ağır geliyormuş. Kabızlık nedeniyle bebelac aldık 180 içiyor. Önceden 90 içiyordu dedim. A bak demek şişkinlik yapıyormuş çocuk biliyormuş kendini diyor. Çok sinirlendim de birşey demedim. Bunu kendisinin de tahmin etmesi gerekirdi. Belki de daha iyi kilo alacaktı mamayı o zaman değiştirmemi söyleseydi. Neyse...
Kızım da sevmiyor :) ağlıyor hep
Zaten sigortadan 3 hakkımız kalmış
12 aylıkken bitmiş oluyor.
Memorial ile henüz anlaşma yok sanırım Sigortanın.
Ben galiba kalan 2 hakkımı da Medicanadan herhangi bir doktora götüreceğim.
Ne güzel yazmışsın. Okuması çok eğlenceli :)
Senin hala sütün var mı ya
Hayret valla iki bebeğe rağmen
Maşallah maşallah diyeyim
:)
okudum cnm Allah rahmet eyleyin basiniz saolsunGeçen hafta kayınvalidem vefat etti. Bebeğimin babaannesi için bir fatiha okur musunuz?
büyüdüklerini görmek çok güzel ama şu anda pilim bitmiş durumda
banyo yapacağım daha ve
süt de sağmam gerekiyor
hiç yerinde durmayan iki canavar var evimde
her yere tutunup kalkmaya çalışan iki canlı
buldukları her şeyi ağızlarına götüren iki meraklı
yemek yerken birbirlerini güldürmek için sürekli gülen ve tüküren iki kirli
altlarını değiştirirken oyun olsun diye çıplak popo ile emekleyen iki yaramaz
beni de kucağına al diye bakan iki göz
biraz da beni sev diyen iki bakış
akşam bu saatte pili biten mutluama çooook yorgun bir duygu var elimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?