2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım maşallah, gerçekten çok şeker okuması bile...
ben hep eskiden beri ikiz çocuğum olsun isterdim çok severdim ikiz bebekleri, şu an 2 tane olmasını kaldırabilirmiydim yetişebilir miydim emin değilim ama :)
çok çok sevimli eğlenceli oldukları kesin...

Resimlerine baktim arkadasim masallah kizina.....
Ebahcım bende kullanıyorum ekledim seni çok tatlısınız maşallah sende bakarsın bize:)
Bende saraçoğlundan şöyle bir şey duydum lavantayı kaynatıp yatak odamızda ya da bebeğiniz nerde uyuyosa orada bir kaç dk buharınızı gezdirdiğimizde mikropları kırıyor ve hastalıklara karşı koruyomuş lavanta bulamadım aktardan bulunca yapıcam inşallah sizle de paylaşıyım dedim:)

amin canım, cümlemizinkine

emin ol kalkardın canım
Allahım onun gücünü veriyor ama bir yardımcın şart olurdu

Canım senin kullanıcı adın ne senide ekliyim başka kullanan var mı kızlar güzel oluyo böyle anneler ve bebişleri görmek çok daha eğlenceli:)

Ben de kullanıyorum canim adim emineerol... resimlere bakmak keyifli oluyor

Günaydın kızlar benim kızım w oturuş şekli var hep öyle oturmak istiyor şimdi baktım da çok zararlıymış sizde dikkat edin

Günaydın kızlar benim kızım w oturuş şekli var hep öyle oturmak istiyor şimdi baktım da çok zararlıymış sizde dikkat edin

şimdi araştırdım canım ayakların içe basmasını tetikliyomuş, doğru olabilir, ben uzun yıllar öyle otururdum hala da oturabilirim istediğimde kendim oturmuyorum artık :) ve ikisinde değil ama sağ ayağım benim de içe basar biraz, bağlantıı olabilir gerçekten, hiç aklıma gelmezdi... kızım öyle oturmuyo sanırım hiç dikkatimi çekmedi bundan sonra iyi ce gözlemliycem...

bu arada dün ayakkabı almaya gittik, ayakkabıcı önermedi, 1 yaşına kadar rahat rahat yürürsün çorapla dışarda da böyle patikler giydirin yeter bu bilekli ayakkabılar rahatsız eder onu şimdi dedi... almadık... baya da araştırmıştım internette o muiyi bu mu iyi diye baya heveslenmiştim :)

Merhaba hanımlar, nasılsınız? Umarım her şey yolundadır, bizim huysuzluğumuz diz boyu umarım huyu olmaz Youtube da çivil şarkıları izleyerek eğleniyoruz tavsiye ederim, eğlenceli ve ilerisi için öğretici

merhaba kızlar çok giremiyorum artık kızım sürekli hareket halinde vakit bulamıyorum oturup bakmaya...bazen yazdıklarımın cevabına bile bakamıyorum kızımın dişi çıkmadı hala..9 ay bitti doktor 1 ay daha bekleyelim cıkmazsa d vitamini kapsülü kullanırız dedi...d vitamini eksik diyemi cıkmıyor yani? sizlerde varmı bu konuyu bilen?

slm kızlar. artık nerdeyse hiç giremiyorum ama size danışmak istediğim bi konu var umarım yardımcı olursunuz. oğlum 7 mart doğumlu 4 -5 aydır geçmeyen hırıltısı var burun akıntısı ve öksürükte eşlik ediyor genelde. hiç bir şekilde iyileşmiyor sürekli tekrarlıyor bide gözünde sulanma oluyor sürekl. doktora götürüyorum ilaç veriyo önemli değil devamlı burnu açık kalcak serum fizyolojik kullan diyolar. geçen hafta marmara araştırmaya götürdüm antibiyotik verdi falan neyse bide alerji baksın dedi. bugün alerji doktoruna gösterdik 2 yaşından önce burun spreyleri kullanılmıyor kandan baksak bile ilaç veremiceğim için çocuğu boşuna delmiş oluruz dedi vücut testide 2 yaşından sonra dedi bizi gönderdi. çok canım sıkkın 2 yaşına kadar böyle bilinmezliklemi yaşıcam ben neye alerjisi var diye. çok uzun oldu hakkınızı helal edin ne yapayım sizce özel önerebilceğiniz doktor varmı istanbuldayım ben.

Canim bizimde persembe 9 ay dolacak hala disimiz yok bende endiselenmiyorum desem yalan olur
Kontrole gittigimizde konusuuz muhakkak doktorla bakalim bizim doktorumuz ne diycek
Kabariklik var bizde ama hala patlamadi

Son düzenleme:
Canim bizimde persembe 9 ay dolacak hala disimiz yok bende endiselenmiyorum desem yalan olur
Kontrole gittigimizde konusuuz muhakkak doktorla bakalim bizim doktorumuz ne diycek
Kabariklik var bizde ama hala patlamadi

1 aydır altlar kabarık cıkabılır demişti gecen ay doktor ama yok hala...çıkmazsa d vitamini kapsülü veriliyormuş..10 ayda cıkması gerekiyormuş normalinde...bakalım size ne diyecek doktor paylaşırsın canım unutmazsan

gecmiş olsun canım...alerjiyi bilmiyorum ama bi ara bizde oldu burun akıntısı geniz akıntısı tıkanıklık,sanırım üşüttü...o dönem otri bebe kullandık burnunu temizledim hep temiz havaya cıkardım cok sıcakta tutmadım odada gectı 2 hafta içinde...zor bir durum biliyorum umarım gecer,önerebilecegım bir doktor yok acıkcası cok iyi diyebilecegım..

teşekkür ederim otri bebeyi bende kullanıyorum. çok zor gerçekten ya allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza

cnm bizdede aylardır aynı sorun var.özel bir drye gittik.görür görmez bu alerji dedi.test istedi ve devlet hastaneleri yapmadı testi.bizde özel labaratuarda yaptık ve drnin dediği çıktı.alerjik bünyeli.süt ürünlerini yasakladı.ilaçlı buhar veren makina aldırdı.1 hafta kullanacağız.

fiyat olarak nekadar tuttu. bide hangi doktora götürüyosun bende özele götürcem ama iyi doktor bulmam lazım.

9.ay kontrolünde doktor kızımın dişini kontrol etti bi tanecik var o da yeni çıktıı dedim, hiç de olmayabilirdi 13.aya kadar normal demişti, endişelenme canım...

kreste oldugu icin sicak tutsun ayagini diye ben gecenlerde aldim ayakkabi. normal sert tabanli ayakkabilar gibi degil yumusak bisey aslinda ama icim rahat etmiyor giydirmiyorum yinede surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…