büyüdüklerini görmek çok güzel ama şu anda pilim bitmiş durumda
banyo yapacağım daha ve
süt de sağmam gerekiyor
hiç yerinde durmayan iki canavar var evimde
her yere tutunup kalkmaya çalışan iki canlı
buldukları her şeyi ağızlarına götüren iki meraklı
yemek yerken birbirlerini güldürmek için sürekli gülen ve tüküren iki kirli
altlarını değiştirirken oyun olsun diye çıplak popo ile emekleyen iki yaramaz
beni de kucağına al diye bakan iki göz
biraz da beni sev diyen iki bakış
akşam bu saatte pili biten mutluama çooook yorgun bir duygu var elimizde
Ebahcım bende kullanıyorum ekledim seni çok tatlısınız maşallah sende bakarsın bize:)Resimlerine baktim arkadasim masallah kizina.....
Bende saraçoğlundan şöyle bir şey duydum lavantayı kaynatıp yatak odamızda ya da bebeğiniz nerde uyuyosa orada bir kaç dk buharınızı gezdirdiğimizde mikropları kırıyor ve hastalıklara karşı koruyomuş lavanta bulamadım aktardan bulunca yapıcam inşallah sizle de paylaşıyım dedim:)Slm kızlar facede okudum bugün soğan kesip evin bi köşesine koymak hastalıklara çok iyi geliyormş hastalık yoksa bile olmasını engelliyormuş.eskiden ananem kesip koyardı nazar için derdi şimdi bakmıyorumda eskiden nazar için falan denilen şeyleri şuan sağlık için yapıyoruz.
Kizlar instagram kullanan varmiii ordan da ekleyelim birbirimizi ya
Harikasın canım:) ne kadar güzel anlatmışsın. Bunların aynısını benim oğlum da yapıyor. Şimdi 2 tane llduğunu düşünüyorum da, harika bir duygu olmalı. Rabbim sağlık sıhhat, hayırlı ömür versin yavrularına
canım maşallah, gerçekten çok şeker okuması bile...
ben hep eskiden beri ikiz çocuğum olsun isterdim çok severdim ikiz bebekleri, şu an 2 tane olmasını kaldırabilirmiydim yetişebilir miydim emin değilim ama :)
çok çok sevimli eğlenceli oldukları kesin...
Canım senin kullanıcı adın ne senide ekliyim başka kullanan var mı kızlar güzel oluyo böyle anneler ve bebişleri görmek çok daha eğlenceli:)
Günaydın kızlar benim kızım w oturuş şekli var hep öyle oturmak istiyor şimdi baktım da çok zararlıymış sizde dikkat edin
Geçen hafta kayınvalidem vefat etti. Bebeğimin babaannesi için bir fatiha okur musunuz?
Ben de kullanıyorum canim adim emineerol... resimlere bakmak keyifli oluyor
merhaba kızlar çok giremiyorum artık kızım sürekli hareket halinde vakit bulamıyorum oturup bakmaya...bazen yazdıklarımın cevabına bile bakamıyorumkızımın dişi çıkmadı hala..9 ay bitti doktor 1 ay daha bekleyelim cıkmazsa d vitamini kapsülü kullanırız dedi...d vitamini eksik diyemi cıkmıyor yani? sizlerde varmı bu konuyu bilen?
Canim bizimde persembe 9 ay dolacak hala disimiz yok bende endiselenmiyorum desem yalan olur
Kontrole gittigimizde konusuuz muhakkak doktorla bakalim bizim doktorumuz ne diycek
Kabariklik var bizde ama hala patlamadi
slm kızlar. artık nerdeyse hiç giremiyorum ama size danışmak istediğim bi konu var umarım yardımcı olursunuz. oğlum 7 mart doğumlu 4 -5 aydır geçmeyen hırıltısı var burun akıntısı ve öksürükte eşlik ediyor genelde. hiç bir şekilde iyileşmiyor sürekli tekrarlıyor bide gözünde sulanma oluyor sürekl. doktora götürüyorum ilaç veriyo önemli değil devamlı burnu açık kalcak serum fizyolojik kullan diyolar. geçen hafta marmara araştırmaya götürdüm antibiyotik verdi falan neyse bide alerji baksın dedi. bugün alerji doktoruna gösterdik 2 yaşından önce burun spreyleri kullanılmıyor kandan baksak bile ilaç veremiceğim için çocuğu boşuna delmiş oluruz dedi vücut testide 2 yaşından sonra dedi bizi gönderdi. çok canım sıkkın 2 yaşına kadar böyle bilinmezliklemi yaşıcam ben neye alerjisi var diye. çok uzun oldu hakkınızı helal edin ne yapayım sizce özel önerebilceğiniz doktor varmı istanbuldayım ben.
gecmiş olsun canım...alerjiyi bilmiyorum ama bi ara bizde oldu burun akıntısı geniz akıntısı tıkanıklık,sanırım üşüttü...o dönem otri bebe kullandık burnunu temizledim hep temiz havaya cıkardım cok sıcakta tutmadım odada gectı 2 hafta içinde...zor bir durum biliyorum umarım gecer,önerebilecegım bir doktor yok acıkcası cok iyi diyebilecegım..
slm kızlar. artık nerdeyse hiç giremiyorum ama size danışmak istediğim bi konu var umarım yardımcı olursunuz. oğlum 7 mart doğumlu 4 -5 aydır geçmeyen hırıltısı var burun akıntısı ve öksürükte eşlik ediyor genelde. hiç bir şekilde iyileşmiyor sürekli tekrarlıyor bide gözünde sulanma oluyor sürekl. doktora götürüyorum ilaç veriyo önemli değil devamlı burnu açık kalcak serum fizyolojik kullan diyolar. geçen hafta marmara araştırmaya götürdüm antibiyotik verdi falan neyse bide alerji baksın dedi. bugün alerji doktoruna gösterdik 2 yaşından önce burun spreyleri kullanılmıyor kandan baksak bile ilaç veremiceğim için çocuğu boşuna delmiş oluruz dedi vücut testide 2 yaşından sonra dedi bizi gönderdi. çok canım sıkkın 2 yaşına kadar böyle bilinmezliklemi yaşıcam ben neye alerjisi var diye. çok uzun oldu hakkınızı helal edin ne yapayım sizce özel önerebilceğiniz doktor varmı istanbuldayım ben.
cnm bizdede aylardır aynı sorun var.özel bir drye gittik.görür görmez bu alerji dedi.test istedi ve devlet hastaneleri yapmadı testi.bizde özel labaratuarda yaptık ve drnin dediği çıktı.alerjik bünyeli.süt ürünlerini yasakladı.ilaçlı buhar veren makina aldırdı.1 hafta kullanacağız.
merhaba kızlar çok giremiyorum artık kızım sürekli hareket halinde vakit bulamıyorum oturup bakmaya...bazen yazdıklarımın cevabına bile bakamıyorumkızımın dişi çıkmadı hala..9 ay bitti doktor 1 ay daha bekleyelim cıkmazsa d vitamini kapsülü kullanırız dedi...d vitamini eksik diyemi cıkmıyor yani? sizlerde varmı bu konuyu bilen?
kreste oldugu icin sicak tutsun ayagini diye ben gecenlerde aldim ayakkabi. normal sert tabanli ayakkabilar gibi degil yumusak bisey aslinda ama icim rahat etmiyor giydirmiyorum yinede sureklişimdi araştırdım canım ayakların içe basmasını tetikliyomuş, doğru olabilir, ben uzun yıllar öyle otururdum hala da oturabilirim istediğimde kendim oturmuyorum artık :) ve ikisinde değil ama sağ ayağım benim de içe basar biraz, bağlantıı olabilir gerçekten, hiç aklıma gelmezdi... kızım öyle oturmuyo sanırım hiç dikkatimi çekmedi bundan sonra iyi ce gözlemliycem...
bu arada dün ayakkabı almaya gittik, ayakkabıcı önermedi, 1 yaşına kadar rahat rahat yürürsün çorapla dışarda da böyle patikler giydirin yeter bu bilekli ayakkabılar rahatsız eder onu şimdi dedi... almadık... baya da araştırmıştım internette o muiyi bu mu iyi diye baya heveslenmiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?