hakikaten kızlar ya eski üyeler hep gitti, ki ben de eski üye değildi m hamileliğimin son aylarında katılmıştım aranıza, 2 tane mart 2013 annleri grubu vardı ben ona ye olmuşum orada yazıyodum önceleri sonra bu grubu farkedince buradan devam ettim, sonra kapandı diğeri, hatta o grubun kurucusu burada sessiz takipçilerimizden görüyorum bazen :)
ben saydıklarınız dışında sonsy artık girmiyo gerçi face de görüşüyorum ben onunla...
adanam vardı o uzun zamandır yok...
ben facedeki gruba da üyeyim orda oyun grubu oluşturuldu ist.daki 0-30 ay arası bebekler için oyun grubu oluşturuldu bi anaokulunda 2 saat anneli bebekli oradaki öğretmen eşliğinde oyunlar oynanıcak...
katılmak isteyen olur mu...
hakikaten kızlar ya eski üyeler hep gitti, ki ben de eski üye değildi m hamileliğimin son aylarında katılmıştım aranıza, 2 tane mart 2013 annleri grubu vardı ben ona ye olmuşum orada yazıyodum önceleri sonra bu grubu farkedince buradan devam ettim, sonra kapandı diğeri, hatta o grubun kurucusu burada sessiz takipçilerimizden görüyorum bazen :)
ben saydıklarınız dışında sonsy artık girmiyo gerçi face de görüşüyorum ben onunla...
ben facedeki gruba da üyeyim orda oyun grubu oluşturuldu ist.daki 0-30 ay arası bebekler için oyun grubu oluşturuldu bi anaokulunda 2 saat anneli bebekli oradaki öğretmen eşliğinde oyunlar oynanıcak...
Sonsy küstü bence gruba. En son biraz mutsuz ve umutsuzdu. Umarım düzelmiştir ve mutludur.
Benim facebook hesabım yok. O nedenle oyun grubundan haberim yok. Avrupa yakasında oturuyorum. Beni bilgilendirirsen gelmek isterim. Kızım şimdilik yaşıtlarıyla pek iletişime geçemedi. Bütün kuzenleri İzmirde. O burda yalnız kaldı...((
Bende bahsettigin gruba yaziyordum onceleri... seni de orda net hatirliyorum kizinin anneannesinin aldigi pembe etol tarzi kaban hala aklimda harikaydi:) kiz cocuklarina cok guzel seyler var ben genelde esortmanla cikartiyorum oglumu...
bu arada ben beylikduzunde oturuyorum oyun grubuna bende katilabilirim oglumla:))
Ama219121]kızlar kızım hiç ama gerçekten hiçbişey yemek istemiyo, çok üzülüyorum çok yoruluyorum...
dün sabah 100cc devam sütünü eşim ellerini tutarak eğlendirerek zor içirdik....
2 saat sonra kahvaltısını hazırladım her zamanki gibi,, yarısını dökerek bağırarak ağlayarak kaşık elimde bekleyerek bilg. karşısında tam 55 dk. yedi, ama nasıl dökmek yani kasenin 1/4ünü yediyse iyi...en sonunda çok artık avaz avaz ağlamaya sinir yapmaya başladı bıraktım...
sonra zaten bi arkadaşıma gidecektim bu mücadeleye orada girmeyeyim etrafı döke saça batırmayayım diye 4-5 saat aç bırakıp sadece en sevdiği şey yoğurdu vereyim dedim zaten mama sandalyesi olmayınca yedirmek normalde bile zor, orda onların yardımıyla azıcık dökerek yoğurdu yedirdik...
yine 4-5 saat sonra çorba vereyim dedim mümkün olamadı, yine yoğurt verdim yarım kavanoz kadar verebildim avmdeki kafedeki kızın yardımıyal kız neler yapıyo renk renk pipetler veriyo oynatıyo falan yarım saati geçmiştir onu da yemesi...
meyve de çorba da yemedi yani dün...
süt de içmedi...
sonra akşam annemlerdeydik orada 4 kişinin çabasıyla yürütece oturtup avaz avaz ağlatarak arada durup dinlenerek muhallebi yedirdim devam sütlü portakallı,ama daha ilk kaşıktan itibaren istemiyo, nasıl acıkmaz nasıl istemez...
bu sabah da yine eşim işe gitmeden süt içireyim dedim yine kaşıkla zar zor oyalayarak içiriyodum ki yine bi geğirdi sütün tamamını fışkırttı nasıl oluyo anlamıyorum... şimdi hala aç ve kahvaltı vermiycem bekletiyorum uyutmuyorum iyice uykusu gelsin acıksın da uyuturken biberonla süt içirebileyim diye, artık kaşıkla da süt vermek imkansız zaten sıvı b,şey döküp saçıyo bi şekilde ağzına dökmüşsem çeneden aşağı akıtıyo... dün çorba yemedi meyve yemedi bugün onları vereyim diyorum peyniri belki çorbaya falan katarım meyveye de ceviz rendelerim kahvaltı olmayıversin bugün, ama inşallah yedirebilirim, gerçketn çok zor bişey, böyle değildi kızım niye böyle oldu anlamıyorum....
Selam arkadaşlar. Çok şükür emzirme işimiz ikimiz içinde kolaylıkla bitti. Cansu ilk günden sonra beni fazla zorlamadı. Bende dolgunluk, ağrı, sızı yaşamadım. Demekki sütümde bitmişki sıkıntı olmadı. Cansu nun 15 dk. en fala yarım saatte emmesi vardı. Maksimum 3 -5 dk. emer bırakırdı. Süt olmadığından demek çektiği ne kadarsa az idare ediyormuş Aldığı az anne sütü geçici doyma sağladığından hiçbir şeyi yemiyordu. Dün üç kez 125 ml. süt içti ki bu bizim için mucize. 25-30 ml. içmezdi önceden. Yemeklere biraz daha ılımlı. Önceden tadına bakar en fazla kendi kaşığı ile 3 kaşık yerdi. Çok şükür biraz daha yemeye başladı. Kararımın doğruluğu gördükçe allaha şükrediyorum ama vicdanen aramızdaki güzel bağın bitmesi beni üzdü.Sanırım işin içine hormonlarda girince iyice duygusallaştım. Uykusuda dün gece daha iyiydi. Artık emzik ve battaniyesi olunca rahat rahat kendi kendine dalıyor uykuya. Çok şükür ikimizde mutluyuz. Allah herkese bu süreçlerde yardım etsin.
Bende senin gruba ilk yazmalarını hatırlıyorum bebeğin kabız olmuştu 21 gündü sanırım kakasını yapmamıştı nekadar üzülmüştüm cerrahi bi işlem yapılır diye çok endişelenmiştim ilk ozaman dikkatimi çektin
Selam arkadaşlar. Çok şükür emzirme işimiz ikimiz içinde kolaylıkla bitti. Cansu ilk günden sonra beni fazla zorlamadı. Bende dolgunluk, ağrı, sızı yaşamadım. Demekki sütümde bitmişki sıkıntı olmadı. Cansu nun 15 dk. en fala yarım saatte emmesi vardı. Maksimum 3 -5 dk. emer bırakırdı. Süt olmadığından demek çektiği ne kadarsa az idare ediyormuş Aldığı az anne sütü geçici doyma sağladığından hiçbir şeyi yemiyordu. Dün üç kez 125 ml. süt içti ki bu bizim için mucize. 25-30 ml. içmezdi önceden. Yemeklere biraz daha ılımlı. Önceden tadına bakar en fazla kendi kaşığı ile 3 kaşık yerdi. Çok şükür biraz daha yemeye başladı. Kararımın doğruluğu gördükçe allaha şükrediyorum ama vicdanen aramızdaki güzel bağın bitmesi beni üzdü.Sanırım işin içine hormonlarda girince iyice duygusallaştım. Uykusuda dün gece daha iyiydi. Artık emzik ve battaniyesi olunca rahat rahat kendi kendine dalıyor uykuya. Çok şükür ikimizde mutluyuz. Allah herkese bu süreçlerde yardım etsin.
o benim gruba geri dönüşümdü canım :) hamileliğimin son aylarında yine yazıyodum burada ama doğumdan sonra ilk 4 ay ben hiçbişeye yetişemedim bilg.a falan vakit ayıramıyodum pek senin hatırlatığın zamanlar tekrar girmeye başlamıştım, evet canım bizim için de çok endişe verici bi süreçti kaç tane doktor bizim için rekor bi sayı demişti hiç duymamışlar o kadar süre kaka yapmayan bebek :) ben de onca gün nerede sakladı merak ediyorum :) fitilden 10 dak.sonra yapıyodu çünkü toptan... ek gıdaya geçince hiçbi sorunumuz kalmadı çok şükür...
ultrason falan bile çekilmişti o zamanlar...
Benim kızımda o sıralar kabız en fazla 3 gün yapmamıştı ben telaş yapmıştım sizin 21 gün olduğunu okuyunca çok üzüldüm o yavrucuk ne yapıyor diye çok da dua ettim.
Yenikullanıcı nasılsın Cnm? Uzun zamandır yazamıyrm. Tlfndan yarım yamalak bakıp çıkıyorum. Hiçbir şeye yetişemiyorum bu sıralar.
Benim oğlumda hiç yemiyor bu günlerde. Ayağıma yatırarak tlfndan kendi videolarını gözüne sokarak yedirmeye çalışıyorum. Hipnoz olmuş gibi kendisini izlerken tıkıyorum kaşıkları :) doğru değil bu yaptıklarım biliyorum ama asla yemiyor diğer türlü..
Oğlumun 12 resminden oluşan magnet takvimimizin siparişini verdik. Taslağını çok beğendim. Umarım gelince de beğenirim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?