- 25 Şubat 2014
- 899
- 1.705
- 133
nice uzun yaşları olsun sağlıkla mutlulukla 2 kardeşin...
iyi olmuş kalabalık güzel, daha güzel olmuş doğumgünleri...
bizim doğumgünümüz 6 mart ama ya 9 martta ya da bi hafta sonrasında 16 marta falan kutlayacağız, bugün babam ameliyat oluyo olsun bi bakalım duruma göre...
Acil sifalar canim babana. InsaAllah kolayca atlatsin.
Çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda atlatır baban. Benim kızım 13 Mart doğumlu 15 Martta yapacağım doğumgününü. Cumartesi günü olsun ki Pazar gününe dinleneyim diye düşünüyorum. Daha önce hiç mevlüt okutmamıştık. Önce bir hoca gelecek dua edeceğiz hem şükür duası olur hem de geleceğimiz için olur. Sonra da 10-15 kişilik sevdiklerimizle küçük bir kutlama yapacağız. Kızımdan başka bebek olmayacak yine...((
Ayrıca dün yaptığım tütüyü giydirdim kızıma çekiştirip durdu. Üstünde bırakmıcak gibi görünüyor. Şimdi etek almaya karar verdim. İyi ki papatya yazmış geçen gün yoksa kızım doğumgününde külotlu çorabıyla dolaşacaktı. Gerçi o halini ben çok tatlı buluyorum ama..:)))
arkadaşlar geçen gün parkta 2.5 yaşında bir çocuk gördüm
ısrarla salıncaktan inmiyordu
ben de sırada bekliyorum tabi
annesi dedi ki
bugün bize müsaade edin
çok ağladı yavrum, gönlü olana kadar sallansın
dişçiden geliyoruz dedi
antibiyotik kullanmaya ve emmeye bağlı olarak üstten 4 dişi çürüdü de onu çektirdik dedi
çok şaşırdım
bebeklerin dişinin çürüdüğünü ve çekildiğini hiç bilmiyordum
bugün bizim doğum günümüz
şimdi okula gideceğim
gelince ikizleri banyo yaptıracağım
sonra pastaları almaya gideceğim
ailecek olalım derken il dışından bile misafirimiz geldi
kalabalığız bugün
allahım nice güzel yaşlarını göstersin sağlıkla hepimize inşallah
fotoğraflarını paylaşırım sizinle mutlaka
kızlar benim iştahı kaçan kızım lezzet arıyo artık galiba, sanırım tatsız tuzsuz bulamaç şeylerden bıktı, gerçi meyve ve yoğurda niye küstü anlamadım ama neyse, bu sabah mutlu etti beni...
sabah yine sütü babasıyla zor içirdik ama kahvaltısında çok mutlu etti annesini, bu sabah sütle kahvaltılıkları karıştırmayayım değişik bişey yapayım dedim, bi tatlı kaşığı tereyağına 2-3 yemek kaşığı kadar yazlık domates sosundan ekledim sonra suda bekletilmiş beyaz peynirini, sonra da bebekler için organik yumurtalar var ya küçücük oluyolar onlardan ilk kez beyazıyla birlikte tam yumurta ekledim menemen gibi bişey yaptım kızıma, bi de olmazsa olmaz blendardan geçirip çorba kıvamında yaptım onu, bayıldı, daha olsa yer kıvamındaydı, bi de üstüne 2 tatlı kaşığı harnup pekmezi verdim hazır o kıvamdayken... süt içmedi ekmek tahıl bebe bisküvisi zeytin yemedi ama olsun hepsini koyup döküp saçmaktansa değişik bi kahvaltıyı keyifle kısa sürede yedi, özlemişim valla bu şekilde yemeyi, ikimiz de sinir harbi yaşıyoduk uzun süre mama sandalyesinde kaldıkça iyice geriliyodu yavrucağım da...
tavsiye ederim kızlar menemeni, sizinkiler blendardan geçmeden de yiyebilir...
Canım benim kardeşimi annem 2 yaşına kadar gece gündüz emzirdi. 3 yaşında kardeşimin dişleri hem eridi hemde çürüdü. Çok zor bir olay. Emzirmeyi düşünen anneler çok dikkat edin. Çünkü giden dişlerin yenisi ancak 7 yaşında çıkıyor. Biz çok çekmiştik zor bir şey.
Canım zor valla yemek yemeyen çocuk. Bende Cansu yla epey uğraşıyorum.Son günlerde daha iyiyiz gerçi.Dün akşam abileri zeytinli çörek yapmıştım biraz dilimlenmiş zeytin kalınca oyalansın diye çay tabağının içinde Cansu ya verdim. Çok ilgilenmedim bakalım ne yapacak diye. Ağzına aldı sonra attı sonra tekrar aldı ve yedi. Bu zamana kadar zeytinle tanışmışlığı yoktu. Sonra hepsini yedi. Baktım birşeyler daha versem diye 1 küçük portakalı zar şeklinde doğradım. Onlarıda bitirdi. Bence fırsat vermek lazım. Birde çok üstüne düşmemek. Çünkü bu minikler geldikleri yerde herşeyi öğrenip gelmişler sanki. Yavaş yavaş kendi kendine birşeyler yemesi için fırsat versen annesi belki alışır. İlk başlarda eminim zor olur ama alışır diye düşünüyorum. (Uzaktan birşeyler söylemek zor ama nacizane fikrim. Sakın yanlış anlama.)
Rabbim saglikli sihatli hayirli bir omur nasip etsin ins hep beraber.bugün bizim doğum günümüz
şimdi okula gideceğim
kalabalığız bugün
Merhaba anneler....Nasılsınız bebişlerimiz nasıl..
Arkadaslar mutluyumm..nihayet 8 kiloyu gördük.çok şükür..7 gün var 11 ayımıza.benim parmak kızım bu ay 400 qr aldı...inşallah bir 500 alırda yaşına 8.500 girer.
Yenikullanıcı babana çok geçmiş olsun Cnm. İnşallah ameliyatı başarılı geçmiştir.
Ben de magnet düşünmüyordum pek. Ama Takvimli olan hoşuma gitti. Sürekli tlfndan giriyorum.bilg. Açınca becerevilirsem koyarım inşallah.
Papatyacım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah bebişlerinin. Mutlu yıllar :)
Kizlar bi de bizim altta iki disimiz var ikisi de biraz siyahlasmaya baslamis. Tülbentle silinmesi gerektiğini duymuştum ama neden olur acaba.
Antibiyotik desen en son kasimda iki kez kullanmak zorunda kalmistik bi daha da kullanmadik. Kan ilaci desem uç kere vermiştim alti aylikken.
Saglik ocagina girmiştim bir ara. Aile hekimine sordum kan ilacindandir dedi. Kan ilaci vermedim hic dedim o zaman kan ilaci baslatalim kansizlik da dişleri karartir dedi:) bu nazil yaman çelişki anlamadim:)
Eki Görüntüle 1001413
ikisinin de düzgün durduğu ender resimlerden biri
Eki Görüntüle 1001413
Eki Görüntüle 1001413
bugün bizim doğum günümüz
şimdi okula gideceğim
kalabalığız bugün
Güzel haftasonları kızlarAlttan 2 dişimiz daha çıktı toplam 8 dişimiz oldu :) Bir de dün bişey farkettim oğlumun kafasında konak benzeri bişeyler gördüm bu aylarda bebeklerde konak olur mu?
Doğum günleri de geliyor bebişlerimizin.Sanırım bizim doğumgünümüz Nisana kalıcak.En son biz paylaşırız artık fotolarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?