2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda atlatır baban. Benim kızım 13 Mart doğumlu 15 Martta yapacağım doğumgününü. Cumartesi günü olsun ki Pazar gününe dinleneyim diye düşünüyorum. Daha önce hiç mevlüt okutmamıştık. Önce bir hoca gelecek dua edeceğiz hem şükür duası olur hem de geleceğimiz için olur. Sonra da 10-15 kişilik sevdiklerimizle küçük bir kutlama yapacağız. Kızımdan başka bebek olmayacak yine...((
Ayrıca dün yaptığım tütüyü giydirdim kızıma çekiştirip durdu. Üstünde bırakmıcak gibi görünüyor. Şimdi etek almaya karar verdim. İyi ki papatya yazmış geçen gün yoksa kızım doğumgününde külotlu çorabıyla dolaşacaktı. Gerçi o halini ben çok tatlı buluyorum ama..:)))

Acil sifalar canim babana. InsaAllah kolayca atlatsin.

sağol canım,amin...

sağol canım, Allah kabul etsin ve doğumgünü kutlu olsun şimdiden, ailesiyle sağlıkla mutlu nice yılları olsun...
ya evet tütü olayı bu sene risk de bundan sonraki yıllarda da favorileri olur malum kız çocukları süslü püslü kabarık şeyleri pek bi seviyo...
zeynep de alışmıştır inşallah bugün doğumgünleri...

kızlar benim iştahı kaçan kızım lezzet arıyo artık galiba, sanırım tatsız tuzsuz bulamaç şeylerden bıktı, gerçi meyve ve yoğurda niye küstü anlamadım ama neyse, bu sabah mutlu etti beni...
sabah yine sütü babasıyla zor içirdik ama kahvaltısında çok mutlu etti annesini, bu sabah sütle kahvaltılıkları karıştırmayayım değişik bişey yapayım dedim, bi tatlı kaşığı tereyağına 2-3 yemek kaşığı kadar yazlık domates sosundan ekledim sonra suda bekletilmiş beyaz peynirini, sonra da bebekler için organik yumurtalar var ya küçücük oluyolar onlardan ilk kez beyazıyla birlikte tam yumurta ekledim menemen gibi bişey yaptım kızıma, bi de olmazsa olmaz blendardan geçirip çorba kıvamında yaptım onu, bayıldı, daha olsa yer kıvamındaydı, bi de üstüne 2 tatlı kaşığı harnup pekmezi verdim hazır o kıvamdayken... süt içmedi ekmek tahıl bebe bisküvisi zeytin yemedi ama olsun hepsini koyup döküp saçmaktansa değişik bi kahvaltıyı keyifle kısa sürede yedi, özlemişim valla bu şekilde yemeyi, ikimiz de sinir harbi yaşıyoduk uzun süre mama sandalyesinde kaldıkça iyice geriliyodu yavrucağım da...
tavsiye ederim kızlar menemeni, sizinkiler blendardan geçmeden de yiyebilir...

Canım benim kardeşimi annem 2 yaşına kadar gece gündüz emzirdi. 3 yaşında kardeşimin dişleri hem eridi hemde çürüdü. Çok zor bir olay. Emzirmeyi düşünen anneler çok dikkat edin. Çünkü giden dişlerin yenisi ancak 7 yaşında çıkıyor. Biz çok çekmiştik zor bir şey.

Son düzenleme:

Hadi bakalım allahım nice güzel, sağlıklı, mutlu, anneli babalı doğum günleriniz olur inşallah. Tatlı telaşına allah yardım etsin.Kalabalığa imreniyorum valla...Kocaman öpüyorum ikizleri

Son düzenleme:

Canım zor valla yemek yemeyen çocuk. Bende Cansu yla epey uğraşıyorum.Son günlerde daha iyiyiz gerçi. Dün akşam abileri zeytinli çörek yapmıştım biraz dilimlenmiş zeytin kalınca oyalansın diye çay tabağının içinde Cansu ya verdim. Çok ilgilenmedim bakalım ne yapacak diye. Ağzına aldı sonra attı sonra tekrar aldı ve yedi. Bu zamana kadar zeytinle tanışmışlığı yoktu. Sonra hepsini yedi. Baktım birşeyler daha versem diye 1 küçük portakalı zar şeklinde doğradım. Onlarıda bitirdi. Bence fırsat vermek lazım. Birde çok üstüne düşmemek. Çünkü bu minikler geldikleri yerde herşeyi öğrenip gelmişler sanki. Yavaş yavaş kendi kendine birşeyler yemesi için fırsat versen annesi belki alışır. İlk başlarda eminim zor olur ama alışır diye düşünüyorum. (Uzaktan birşeyler söylemek zor ama nacizane fikrim. Sakın yanlış anlama.)

Son düzenleme:
Merhaba anneler....Nasılsınız bebişlerimiz nasıl..
Arkadaslar mutluyumm..nihayet 8 kiloyu gördük.çok şükür..7 gün var 11 ayımıza.benim parmak kızım bu ay 400 qr aldı...inşallah bir 500 alırda yaşına 8.500 girer.

Benim oglum 2 sene gece gunduz emdi.yakinda 5 yasi bitcek masallah inci gibi disleri var hic dis sikintimiz olmadi.ama benim oglum seker cikolata yemez vermedim hic alistirmadim simdide sevmez o yuzden.ayrica hic biberon emzik vermedim belki bununlada alakali olabilir.
Ayrica 3 ayliktan 2 yasina kadarda bobregine idrar kactigi icin her gece koruyucu antibiyotik icti.bunlaravragmen bisi olmadi.bence baska bisiyle alakali olabilir.

Son düzenleme:

bi öğürmeden yemeye alışsın ben de vericem canım kendi kendine yesin de benim kontrolümde bile her denemede başarısız oluyoruz...

Rabbim saglikli sihatli hayirli bir omur nasip etsin ins hep beraber.

Kuzucuga masallah

Yenikullanıcı babana çok geçmiş olsun Cnm. İnşallah ameliyatı başarılı geçmiştir.
Ben de magnet düşünmüyordum pek. Ama Takvimli olan hoşuma gitti. Sürekli tlfndan giriyorum.bilg. Açınca becerevilirsem koyarım inşallah.

Papatyacım sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah bebişlerinin. Mutlu yıllar :)

olmadı canım pazartesi ye kaldı, çok sağol...
biz de muhtemelen bi 10 gün sonra 16 martta falan yaparız doğumgününü...
koy magnetlerini de yakışıklı oğlunu da görelim...

Sizin ilaca gerek yokmuş bizimde sizinki gibi olsaydı vermezsin canım. Sağlık ocakları kan damlasına ve d vite odaklanmışlar ondan başka bişe bilmiyorlar ben dinlemiyorum onları

Güzel haftasonları kızlar Alttan 2 dişimiz daha çıktı toplam 8 dişimiz oldu :) Bir de dün bişey farkettim oğlumun kafasında konak benzeri bişeyler gördüm bu aylarda bebeklerde konak olur mu?
Doğum günleri de geliyor bebişlerimizin.Sanırım bizim doğumgünümüz Nisana kalıcak.En son biz paylaşırız artık fotolarımızı

Nice güzel uzun ömürleri olsun canım.Allah bahtlarını güzel eylesin.

benim kızımda da ara ara azıcık olabiliyo canım doktor cildiyle alakalı dedi...
çok az ama bizde bikaç küçücük kabuk gibi...
zeytin yağı falan iyi geliyomuş doktor da söyledi hiç de sürmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…