2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar 1 hafta oluyor kızıma ilk sözlüğüm diye bi kitap aldım gerçekten çok faydalı bi kaç kavramı öğrendi sorduğumda parmağımla gösteriyor tavsiye ederim

Canım bence senin kızım bi rahatsızlığı var çünkü eskiden iyi yiyor diyordun belki diş olabilir kansızlık veya idrar yolu iltihabıda iştahsızlık yapıyormuş bi doktora gidin istersen

canım haklısın normal bi durum gerçekten hiç abartmıyorum yazdıklarımda, eğer yarın da aynı olursa gideriz sanırım, daha dün sabah 55 dakikada yarım kase kahvaltıyı döke saça yerken sinirden eşimi aradım çocuğun da sesi avaz avaz o da doktora götürelim demişti, inşallah yoktur bişeyi diştendir inşallah...

Kızlar 1 hafta oluyor kızıma ilk sözlüğüm diye bi kitap aldım gerçekten çok faydalı bi kaç kavramı öğrendi sorduğumda parmağımla gösteriyor tavsiye ederim

bizde de var ondan canım ama kızım onu da diş kaşıyıcı yapmıştı her bi sayfanın kenar köşeleri kopup ıslayıp ıslayıp kpardı,ağzına atıyo kppardığı parçayı vermiyorum artık eline, şiödi yenisini aldık hayvanlar olanını ...

İyi aksamlar kizlar
cannancin buralardayim ben. Sizi takipteyim hep. Hamile olduğumu ogrendigimden bu yana bu topigi takip ediyorum abartmiyorum her sayfayi okumusumdur bir hafta giremesem bile kaldigim sayfayi buluyor oradandevam ediyorum ookunmaya ama çok aktif değilim iste...
Biraz da konusmayi değil dinlemeyi seven bir yapim var ondan sanirim..

Bu arada ilk sozlugum adında çok kitap var yazarı ne sizinkinin bende birkaç kitap alacagim bu ara zulale

Dogumgunu hazirliklari da tam gaz devam etmekte herkeste. Bizim öyle bir telasimiz yok. Bizim evde doğum günü sevgililer günü evlilik yildonumu vs kutlanmiyor kendi halimizde bir yasina giriveriyoruz :)
Bu arada cannan bizde hic kan ilaci kullanmadik sadece uç gün verdim kizin öyle kabiz oldu ki yapamadigi için agladi uyuyamadi. Bilge hanim çok israr etti ver diye kiyamadim kuzuma vermedim dokuz aylikken kanina bakildi 11.8 cikti sanirim 12 olmaliymis bilge hanim gerek yok verme dedi sinir da ama sorun yok iyi demişti sizin kaç cikti

Yenikullanici gerçekten çok zor yemeyen çocuk benim kizin da istahsiz. Bir ara çok iyiydi azilar bizi mahvettin iştah falan biraknadi bir ay önce ilk azimiz cikti onbeş gün önce de ikincisi . belki sizin de diş sikintisidir annesi aciyordur diş yerleri. Bizim cikmasina rağmen hala istahi düzelmesi zorlamiyorum ben az az yiyor iste. Sik sik emzirmeye calisiyorum.
Azikari cijaran var mi kizlar bana biraz erken geldi de.

Kizlar bi de bizim altta iki disimiz var ikisi de biraz siyahlasmaya baslamis. Tülbentle silinmesi gerektiğini duymuştum ama neden olur acaba.
Antibiyotik desen en son kasimda iki kez kullanmak zorunda kalmistik bi daha da kullanmadik. Kan ilaci desem uç kere vermiştim alti aylikken.
Saglik ocagina girmiştim bir ara. Aile hekimine sordum kan ilacindandir dedi. Kan ilaci vermedim hic dedim o zaman kan ilaci baslatalim kansizlik da dişleri karartir dedi:) bu nazil yaman çelişki anlamadim:)

Bu arada bir geldim pir geldim diyorum:)
Sanirim bazen usengeclik yapiyor ve yazmiyorum. Ama sizleri okumak gerçekten keyifli. Her yazan da kendimden bir parca buluyorum. Herkese iyi geceler annelere ve bebislere tatli ve deliksiz uykular...

Bu arada ilk sozlugum adında çok kitap var yazarı ne sizinkinin bende birkaç kitap alacagim bu ara zulale

bizdeki buydu canım http://www.dr.com.tr/kitap/benim-mi.../cocuk-gelisim-kitaplari/urunno=0000000376122

şimdikiyse bu http://www.dr.com.tr/kitap/bebek-do.../cocuk-gelisim-kitaplari/urunno=0000000333035

hç duymamıştım bebeğin dişinde siyahlık olmasını jiç aklıma da gelmezdi, dikkat edeyim, gerçi hiç baktırmıyo dişlerine çok kıymetli...

Bu arada bir geldim pir geldim diyorum:)
Sanirim bazen usengeclik yapiyor ve yazmiyorum. Ama sizleri okumak gerçekten keyifli. Her yazan da kendimden bir parca buluyorum. Herkese iyi geceler annelere ve bebislere tatli ve deliksiz uykular...

kesinlikle öyle canım aynı süreci yaşıyoruz hepimiz ve biçoğumuz da aynı şeyleri yaşıyoruz, iyi ki geldin arada katıl böyle, senden de öğreneceklerimiz var mutlaka...

inşallah diş sıkıntısıdır ve çabucak da geçer inşallah canım, ben de ona yormak istiyorum, dişleri de zorluyo çünkü ona bağlıyorum ben de.... ama ne çıkıyo ben de bilmiyorum bakmıyorum pek, baktırmıyo :) görünen 5 tane var 6.patlamak üzereydi geçelerde şimdi ne durumda haberim yok...

arkadaşlar geçen gün parkta 2.5 yaşında bir çocuk gördüm
ısrarla salıncaktan inmiyordu
ben de sırada bekliyorum tabi
annesi dedi ki
bugün bize müsaade edin
çok ağladı yavrum, gönlü olana kadar sallansın
dişçiden geliyoruz dedi
antibiyotik kullanmaya ve emmeye bağlı olarak üstten 4 dişi çürüdü de onu çektirdik dedi
çok şaşırdım
bebeklerin dişinin çürüdüğünü ve çekildiğini hiç bilmiyordum

bugün bizim doğum günümüz
şimdi okula gideceğim
gelince ikizleri banyo yaptıracağım
sonra pastaları almaya gideceğim
ailecek olalım derken il dışından bile misafirimiz geldi
kalabalığız bugün
allahım nice güzel yaşlarını göstersin sağlıkla hepimize inşallah
fotoğraflarını paylaşırım sizinle mutlaka

Son düzenleme:
bugün bizim doğum günümüz
şimdi okula gideceğim
gelince ikizleri banyo yaptıracağım
sonra pastaları almaya gideceğim
ailecek olalım derken il dışından bile misafirimiz geldi
kalabalığız bugün
allahım nice güzel yaşlarını göstersin sağlıkla hepimize inşallah
fotoğraflarını paylaşırım sizinle mutlaka

Son düzenleme:

Mrb canım hoşgeldin. Yaz arasıra ya merakettim. Benim kızın 10,2 Bilge 11,5 olması gerekiyor dedi düşükmüş yani. Mecbur kullanacak artık dün de gittik bilgeye bezinde sarı lekeler oluyor bazen iştahsız bebek olduğu için idrar yolundan şüphelendim de değilmiş çok şükür. Ilk sözlüğümü de galeri iş merkezi var onun üst katında yapa var ordan aldım oraya uğra bence çok güzel şeyler var tam montessari eğitimine uygun. Bebeğinin ilk doğum günü canım ya kutla bence ilerde resimlerine bakmak ister kızın hesap sorar senden:)

nice uzun yaşları olsun sağlıkla mutlulukla 2 kardeşin...
iyi olmuş kalabalık güzel, daha güzel olmuş doğumgünleri...
bizim doğumgünümüz 6 mart ama ya 9 martta ya da bi hafta sonrasında 16 marta falan kutlayacağız, bugün babam ameliyat oluyo olsun bi bakalım duruma göre...

Nice saglikli huzurlu sizli yillari olsun yavrularin... fotolari bekliyoruz merakla...

Acil sifalar canim babana. InsaAllah kolayca atlatsin.

Kızının adı ne kadar güzel. Ben de çok istemiştim zülal adını ama kısmet olmadı. Adıyla yaşasın derler bizim oralarda. Kızın adıyla yaşasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…