Canım bence senin kızım bi rahatsızlığı var çünkü eskiden iyi yiyor diyordun belki diş olabilir kansızlık veya idrar yolu iltihabıda iştahsızlık yapıyormuş bi doktora gidin istersen
Kızlar 1 hafta oluyor kızıma ilk sözlüğüm diye bi kitap aldım gerçekten çok faydalı bi kaç kavramı öğrendi sorduğumda parmağımla gösteriyor tavsiye ederim
Bu arada ilk sozlugum adında çok kitap var yazarı ne sizinkinin bende birkaç kitap alacagim bu ara zulale
Kizlar bi de bizim altta iki disimiz var ikisi de biraz siyahlasmaya baslamis. Tülbentle silinmesi gerektiğini duymuştum ama neden olur acaba.
Antibiyotik desen en son kasimda iki kez kullanmak zorunda kalmistik bi daha da kullanmadik. Kan ilaci desem uç kere vermiştim alti aylikken.
Saglik ocagina girmiştim bir ara. Aile hekimine sordum kan ilacindandir dedi. Kan ilaci vermedim hic dedim o zaman kan ilaci baslatalim kansizlik da dişleri karartir dedi:) bu nazil yaman çelişki anlamadim:)
Bu arada bir geldim pir geldim diyorum:)
Sanirim bazen usengeclik yapiyor ve yazmiyorum. Ama sizleri okumak gerçekten keyifli. Her yazan da kendimden bir parca buluyorum. Herkese iyi geceler annelere ve bebislere tatli ve deliksiz uykular...
Yenikullanici gerçekten çok zor yemeyen çocuk benim kizin da istahsiz. Bir ara çok iyiydi azilar bizi mahvettin iştah falan biraknadi bir ay önce ilk azimiz cikti onbeş gün önce de ikincisi . belki sizin de diş sikintisidir annesi aciyordur diş yerleri. Bizim cikmasina rağmen hala istahi düzelmesi zorlamiyorum ben az az yiyor iste. Sik sik emzirmeye calisiyorum.
Azikari cijaran var mi kizlar bana biraz erken geldi de.
İyi aksamlar kizlar
cannancin buralardayim ben. Sizi takipteyim hep. Hamile olduğumu ogrendigimden bu yana bu topigi takip ediyorum abartmiyorum her sayfayi okumusumdur bir hafta giremesem bile kaldigim sayfayi buluyor oradandevam ediyorum ookunmaya ama çok aktif değilim iste...
Biraz da konusmayi değil dinlemeyi seven bir yapim var ondan sanirim..
bugün bizim doğum günümüz
şimdi okula gideceğim
gelince ikizleri banyo yaptıracağım
sonra pastaları almaya gideceğim
ailecek olalım derken il dışından bile misafirimiz geldi
kalabalığız bugün
allahım nice güzel yaşlarını göstersin sağlıkla hepimize inşallah
fotoğraflarını paylaşırım sizinle mutlaka
bugün bizim doğum günümüz
şimdi okula gideceğim
gelince ikizleri banyo yaptıracağım
sonra pastaları almaya gideceğim
ailecek olalım derken il dışından bile misafirimiz geldi
kalabalığız bugün
allahım nice güzel yaşlarını göstersin sağlıkla hepimize inşallah
fotoğraflarını paylaşırım sizinle mutlaka
nice uzun yaşları olsun sağlıkla mutlulukla 2 kardeşin...
iyi olmuş kalabalık güzel, daha güzel olmuş doğumgünleri...
bizim doğumgünümüz 6 mart ama ya 9 martta ya da bi hafta sonrasında 16 marta falan kutlayacağız, bugün babam ameliyat oluyo olsun bi bakalım duruma göre...
Bu arada ilk sozlugum adında çok kitap var yazarı ne sizinkinin bende birkaç kitap alacagim bu ara zulale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?