2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Slm. Ben de bir seyler yazmak istedim. Ben de oglumun onune yiyecekleri koydum ama tek yaptigi minciklayip minciklayip yere atmak. Inan yemek degilde bozuk para biraksam onune agzina atar. Yemeklere gelince gicigi var.

Slm. Ben de bir seyler yazmak istedim. Ben de oglumun onune yiyecekleri koydum ama tek yaptigi minciklayip minciklayip yere atmak. Inan yemek degilde bozuk para biraksam onune agzina atar. Yemeklere gelince gicigi var.

işşte aynen benim kızım, ne olsa ağzına atar yiyecek bişey olunca hiç tutmak bile istemiyo ya mıncıklayıp atıyo bikenara...
dün bi dilim ayva verdim dolaptan soğuk hem dişlerine iyi gelir hem de tadını alsın diye, ben de görsün diye ağzıma sokuyorum onun eline tutturuyorum ağzına götürüyorum bağırıyo istemiyo tutmak bile... benim kızım yiyen değil yedirilen bi bebek... iyiy besleniyosa kilosu gelişimi iyiyse gerçekten benden dolayı ondan değil :)

dişler çok zorluyo bilmiyorum hangisi çıkıyo kesinlikle açmıyo sğzını baktırmıyo ama dün gece nasıl itreye titreye ağlıyo acıdan, emziği alıyo ağzına ara ara sokup paçalıycakmış gibi ısırıyo... baya uzun sürdü bikaç denemeyle uyudu sonra rahatladı...

kızımın iyice huysuzluk var üzerinde, sabah erken kalkmıştı zaten, içti sütünü yaptı kahvaltısını esniyodu zaten uyutayım dedim ayakta durmuyo kucakta durmuyo ağlayıp bağırıyo, bıraktım salona onu gittim mutfağa, bi baktım tv karşısında oyuncak köpekçiğinin üstüne kapanmış 2 kat olmuş uyuyo arada köpekçiğin müziği çalıyo uyanmıyo, aldım yatırdım sonra...

Evde herkes hasta. Oğlum da 2 gündür ishal gece de 2 kere yaptı. Reflor verdim bakalım..

Papatya çok tatlısınız maşallah size.. Bizim de doğum günümüz Pazartesi napıcaz bakalım.. Herkes hasta. Davet de ettik :)

Yenikullanıcı benim oğlum da aşırı huysuz bu aralar. Gece bağırarak uyanıyo. Gündüz altını değiştirilen yedirirken ağlıyor. Ishalden dolayı ağrısı falan mı var bilmiyorm. Şu an göğsümde emerken uyuyor. Bıraktıtınca çok ağlıyor.

Kızlar şükürler olsun bebeğimin inek sütü alerjisi geçmiş. Geçen hafta kan testi yaptırdık.. O şekilde öğrendik. Artık o iğrenç mamayı içmek zorunda değiliz. Yoğurt peynir yiyebileceğiz. Yaşasın :) Allah hasta olan bebeklere şifa versin.

maşallah, çok tatlı çok yakışıklı, takvim de çok güzel olmuş, pozlarınız da süper....
nerde yaptırdın canım, sanırım fikrimi değiştirebilirim...

Teşekkür ederiz teyzesi..
www.bebishco.com bir incele istersen güzel şeyler var. Çok da ekonomik. Yerleri izmirde.20 tanesini 50 liraya yaptırdım. Dün geldiler çok beğendim :)

Teşekkür ederiz teyzesi..
www.bebishco.com bir incele istersen güzel şeyler var. Çok da ekonomik. Yerleri izmirde.20 tanesini 50 liraya yaptırdım. Dün geldiler çok beğendim :)

o siteye bakmıştım ben de, yaptırırsam memnun kaldığın için orasını tercih edebilirim, gerçekten güzel olmuş...

doğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yaşları olsun tütülü cici kızın, sana da sağlıkla ikincisini de kucağına almak nasip olsun, hep birlikte nice senelere canım...

Teker teker kutlaniyor dogumgunleri. Allah butun bebeklere annesi babasiyla saglikli guzel gunler versin insallah.
Aksam hamsi vardi evde. Yarim yarim koydum onune. 4-5 tane yedi heralde. Az yese de kendi yemesi daha cok hosuma gidiyor. Cogunlukla zorlamiyorum yemesi icin. Ustune biraz meme emdi yatti. Haftasonlari cok nazli oluyor bisey yemek istemiyor.

canım atlamışım bu yazını, çok geçmiş olsun hepinize, doğumgününe kadar iyileşirsiniz inşallah...
alerjinizin geçtiğine de çok sevindim, afiyetle yesin şimdi inşallah...
amin canım, hastalık zor, bebekte daha zor, Allah herkese şifa versin...

kızlar kurufasulye konuşluyodu soruluyodu verdim ben bugün 2 öğün, yok şimdilik bi problem, sevdi de diyebilirim, etli yaptım, domates sosu, soğan,havuç,köy biberiyle...

Bebeğine artık bal veren var mı? Ben bugün verdim, bir yaşını bitirmeye şurada 9 gün kaldı, bir şey olmaz inşAllah. Yatmadan milupanın 7 tahıllı mamasına bir minik muz, çeyrek yemek kaşığı bal, geçen gün yaptığım çökelekten 1-2 tatlı kaşığı koydum,onu yedirdim. Tadını da sevdi sanırım. :)

en son yazdığım mesajı 23-01-2014, 01:03 de yazmışım pc mizide tamire bırakmıştık bugün kavuştum şükür

kızlarrrrr ben 2. ye gebeyimmmm doğal yolla Rabbime sonsuzzz şükürler olsun dileyen , özlemle bekleyen herkesin hasretini tez zamanda dindirsin Rabbim inşallah şu an 8+2 yim

eee anlatın sizlerde ne var ne yok

Ben ilk kez..milupanın ballı kaşık mamasını aldım..gerçi onum üzerinde 8 ay yazıyor ama biz ilk denememizi 11 aylıkken yapmış olduk..
Bende sana ekim annelerine yazdim bir heyecanla..çok sevindim arkadaşım. ..sağlıkla al kucağına bebişini.Azramız abla oluyor maşallah

benim kızımda da ara ara azıcık olabiliyo canım doktor cildiyle alakalı dedi...
çok az ama bizde bikaç küçücük kabuk gibi...
zeytin yağı falan iyi geliyomuş doktor da söyledi hiç de sürmedim...
Dün akşam banyodan önce zeytinyağı sürdüm ama sanırım bikaç kere daha sürmem gerekicek. Hiç ellettirmiyor da kafasını ya kaçıp duruyor :)

Yere atmalara bayılıyorlar ztn bizimki de öyle ama ben yine de veriyorum eline bişeyler muhakkak.Hemşiremiz bize yere bişeyler attığı zmn tepki vermeyin demişti tepki verdikçe yaptığı hareketin hoşumuza gittiğini zannedip tekrarlıyormuş.Ben de görmemezlikten gelmeye çalışıyorum ama çok başarılı olduğum söylenemez :)

Kaç tane dişi var canım en son hangisi çıktı?

Eki Görüntüle 1002205

İşte benim yakışıklı prensim :) maşallah :)
Maşallah subhanallah çok tatlıı.Gerçekten takvim de güzel olmuş canım.

Güzel yaşları olsun İpekçiğin.Allahım hayırlısıyla ikincisini de kucağına almayı nasip etsin inş.

kızlar kurufasulye konuşluyodu soruluyodu verdim ben bugün 2 öğün, yok şimdilik bi problem, sevdi de diyebilirim, etli yaptım, domates sosu, soğan,havuç,köy biberiyle...
Ben sormuştum canım yakın zmnda ben de bir deneyip yazarım size.Afiyet olsun kuzucuğa da.

Gözünüzaydın canım hayırlısıyla gelsin inş.

Tam 2,5 saattir oğlumu uyutmak için uğraşıyorum. Doğduğundan beri uykularımız problemli ztn bazı anneler yemesinden şikayet ederler ben de uykusundan.Bi ara tam düzene giriyor oh be diyorum sonra bi gece de yine eskiye dönüyoruz niye böyle oluyor anlamıyorum.Sinirlerim yıprandı bunaldım iyice valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…