2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canim yapayi öğrendiğim iyi oldu teşekkürler ben pek bilmiyorum merkezden uzagm ya biraz. Carsiya cikinca bir ugrayayim
Suyu az tuketiyorsa ondandir lekeler bide çok terliyorsa vücuttan atiyordur suyu ondan da olabilir.
Kızının adı ne kadar güzel. Ben de çok istemiştim zülal adını ama kısmet olmadı. Adıyla yaşasın derler bizim oralarda. Kızın adıyla yaşasın inşallah.
Teşekkürler Canim nasip gerçekten hic aklima gelmezdi benim de bu isim herşey birdenbire oldu kayinvalidem istedi bizde beğendik koyduk. Hernekadar söylenmesi zor olsa da insanlar bir seferde anlayamiyorlar maalesef. Gülay zuhal Tülay zulay birsuru şey söylüyorlar o acidan kotu aslında ama alistik artik :)

Biz bayadir severek yiyoruz meneneni
Hafta iki uç kez veriyorum ekmeğe bana bana yiyoruz:)
Bizde emiyoruz ondan mi acaba. Tülbentle ara ara temizlenmesi gerektiğini duymuştum daha denemedim ama...

Maasallah bizde takildik mi takiliyoruz bir ara 8de takilmistik birden 8.5 oluverdik şimdide 8.5 da takildik umarim biranda 9u goruveririz bizde çok yavasiz maalesef kilo almada .

Canim bebisin hasta değil bence
Hem ishal olması hem bagurmasi ve memede sakinlesip uyumasi
Bunlar diş habercisi. Agri lesicisini ihmal etme annesi rahatlasin kuzucuk.
Maasallah...

Çok sevindim hayirli olsun saglicakla dogsun inşallah..

çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

Kaç tane dişi var canım en son hangisi çıktı?

.

alt ortada 2 tane
üst ortada 2 ve onun solunda 1 taneydi sağında da 1 tane patlamış
görünürde 5 ama 6. da patlamış...

tebrik ederim cnm Rabbm saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins

Allah sağlıkla kucağına aldırsın, hayırlı olsun. İstiyorsan ikiz de olsun

Tekrar hamile kalmaktan benim ödüm kopuyor

Rabbim kızıma sağlıklı ömürler versin, bebeği olmayanlara versin. Ben daha da istemem sanırım, en azından epey bir süre istemem o kesin.

Eki Görüntüle 1002205

İşte benim yakışıklı prensim :) maşallah :)
Maşallah yavruna canım, çok hoş olmuş

Güya buranın sıkı takipçisiyim derim, ipekböceğim, bilmiyordum hamileliğini.
Yavrularınla ve yuvanla sonsuz mutluluklar..
Doğum günü fotoları geliyorrrrrrrrrrrrrr, yuppi

Ay ay ay, ne güzel haberler geliyor ay, maşallah subhanallah

Gozun aydin sifacim ya daha yazicam ama bebis durmuyor

aammmmaaaannnnnnnn ne güzel bir haber
sağlıcakla kucağına al canım inşallah

tüp bebekten sonra normal yolla gebe kalanları duyuyorum
onlar adına çok seviniyorum
çok çok çooooook güzel

arkadaşlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
okudum ama evim çok kalabalıktı yazamadım
misafirlerimi az önce gönderdim

çok yorucuydu ama çok güzeldi her şey
doğum günü ertesi ev mahvoluyor inanın
o yorgunlukla temizlik ise daha zor oluyor inanın
yapmayan arkadaşlar
imkanınız varsa dışarıda yapın

bizim doğum günümüz sazlı sözlü oldu
babamız ve dedemiz
bir de arkadaşımız saz çaldı
ikizlerin oynamaları ise çok güzeldi

bebekler resimlerde hiç durmadılar
resimler pek güzel değil ama
kamera görüntülerimiz ise harika
pastalarından da yediler
em de bayılarak
sonra uzun uzun yazarım
allahım nicelerine sağlıkla erdirsin hepimizi inşallah
amin

alt ortada 2 tane
üst ortada 2 ve onun solunda 1 taneydi sağında da 1 tane patlamış
görünürde 5 ama 6. da patlamış...
Yan dişler de arka arkaya geliyor ztn bizim de şimdi alt yanlar patlamış çok huysuz bu aralar ne versen yiyen çocuk şimdi zar zor ağzını açıyor. Dişlerine de bakamıyorum ağzını açmıyor ki.
Bu arada maşallah diyim de nazar değmesin iki gecedir 6 saat deliksiz uyuyoruz şükürler olsun bugünleri de mi görücektik.Allahım bitmesin bitmesin bu rüya :)) Darısı diğer arkadaşların başına inş.

Ana ogul grip olduk kizlar... galiba bana oglumdan bulasti... pekmez iciriyorum.. limon suyu iciriyorm. Kasikla. Sudan baska hicbirsey icmez oglum.
Sizin tavsiyeleriniz neler?

Ayyy ben de disari da yapmayi düşünüyorum.
Babanne ve dedemiz gelecekler memleketten.
Oonlar gelince de davetli sayisi artacak
O yuzden disarida yapmaya karar verdik

Fotonuz pek tatli :)
Yeni yasiniz kutlu olsun askerliklerini
Dugunlerini gorursun insallah

Oh oh ohhh ne guzellllkk
Valla ben de istemiyor değilim
Ammmmmaaaa totim saglam degil malesef :))

Seni cok cok coooooook iyi anliyorum canim
Bem de hem yemek h uyku problemi varrrrrrr
Hasta oldum bunun bunalimdaaaann

Ana ogul grip olduk kizlar... galiba bana oglumdan bulasti... pekmez iciriyorum.. limon suyu iciriyorm. Kasikla. Sudan baska hicbirsey icmez oglum.
Geçmiş olsun canım tez zmnda iyileşirsiniz inş. Öksürük falan varsa ayva iyi gelir.Ihlamur falan da içirebilirsin.Bir de tavuk suyuna çorba falan yap istersen o da işe yarıyor.

Hamiş anneler Allah hayırlı etsin inşallah. Benim bidahakine hiç cesaretim yok hatta her ay hamilelik korkusu yaşıyorum adetlerimde düzensizleşti doğumdan sonra adet olana kadar elim yüreğimde oluyo valla benim hamileliğim çok zor geçti şimdi hamile olsam kızım zaten zor bi bebek ne yaparım amannnnn huni takar gezerim

nazımm tatlım evet gördüm yazmışsın ayy evet kızım büyüdüde abla oluyorrr amin canım benimm

çok sağol canım amin

çok sağol canım amin inşallahhh

çok teşekkürler tatlımm amin

tebrik ederim cnm Rabbm saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ins
teşekkürler canımm amin inşallah

valla kızımı tedaviyle kucakladım biliyorsun çok istedim ikiz olmasını ama tek bebiş geldi meğer ben ikiz anası değil 2 bebiş anası olacakmışım var Rabbimin bir bildiği korkma beeee Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez demeliyiz her daim başta sağlıkla ilerleyelim sonra gönlümüzdekiler nasip olsun inşallah hayırlıca

evett daim olsun hepimizin en güzel haberleri çok sağol cnm

Gozun aydin sifacim ya daha yazicam ama bebis durmuyor
çok çok sağol canım benimm olsun vakit buldukça görüşürüz nasılsa öptük sizi

aammmmaaaannnnnnnn ne güzel bir haber
sağlıcakla kucağına al canım inşallah

tüp bebekten sonra normal yolla gebe kalanları duyuyorum
onlar adına çok seviniyorum
çok çok çooooook güzel
evetttt bu güzel haber muhteşemmm çok sağol papatyamm amin cnm evet bende mucizelere çok tanık oldum ama başıma geleceğini hiç hissetmemiştim nasibimizde varmış diledi Rabbime sonsuz şükür

portakal, mandalina , ıhlamur içse şifa olsa inşallah geçmiş olsun iyileşin çabucak

Oh oh ohhh ne guzellllkk
Valla ben de istemiyor değilim
Ammmmmaaaa totim saglam degil malesef :))

Seni cok cok coooooook iyi anliyorum canim
Bem de hem yemek h uyku problemi varrrrrrr
Hasta oldum bunun bunalimdaaaann
çok sağol canım pijamakolikdaşımmm inşallah hazır hissettiğin an gelsin 2. minnoş sağlıklıca

amin canım çok sağol , evet tabiki bebek büyütmek zorlukları olsada annelik duygusu muhteşem ötesiiiii benimde ilk gebeliğim zorluydu hatta üzüntülere boğuldum hayat işte zaman seni oluruna ilerletiyor güçlü olmanı sağlıyor

maşallah canım hayırdır yaaa ne sargısı noldu eline :26: geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Coook gecmis olsun. Allah beterinden korusun.
Amin canım sağol tüm yavrucukları korusun.

maşallah canım hayırdır yaaa ne sargısı noldu eline :26: geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Bi yanık kazası atlattık canım sıcak fırına dokundu sağ avuç içi yandı su topladı falan ama atlatmak üzereyiz,çok sağol canım

Çok güzel, çok tatlısınız. Cennetiniz daim olsun güzelim.
Canım, sen bir limonun suyunu sık içine yarım çay kaşığı tuz at, ekşiliğini sen ayarla iç. Oğluşa da ıhlamur, portakal suyu tavsiye ederim. Benim oğlum hasta iken sadece tarhana çorbası içiyor. Yazdan yapmasaydım ne yapardım bilmiyorum. Geçsin gitsin pis mikroplar sizden
Huni mi, ikinciye gerek yok, hepimiz zaman zaman takıyoruz. Yaşasın HAB! (Hunili anneler birliği) :)

Amanınnn kuzuya maşallah. Birden kendi oğluma benzettim. Maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…