Canim yapayi öğrendiğim iyi oldu teşekkürler ben pek bilmiyorum merkezden uzagm ya biraz. Carsiya cikinca bir ugrayayim
Mrb canım hoşgeldin. Yaz arasıra ya merakettim. Benim kızın 10,2 Bilge 11,5 olması gerekiyor dedi düşükmüş yani. Mecbur kullanacak artık dün de gittik bilgeye bezinde sarı lekeler oluyor bazen iştahsız bebek olduğu için idrar yolundan şüphelendim de değilmiş çok şükür. Ilk sözlüğümü de galeri iş merkezi var onun üst katında yapa var ordan aldım oraya uğra bence çok güzel şeyler var tam montessari eğitimine uygun. Bebeğinin ilk doğum günü canım ya kutla bence ilerde resimlerine bakmak ister kızın hesap sorar senden:)
Suyu az tuketiyorsa ondandir lekeler bide çok terliyorsa vücuttan atiyordur suyu ondan da olabilir.
Teşekkürler Canim nasip gerçekten hic aklima gelmezdi benim de bu isim herşey birdenbire oldu kayinvalidem istedi bizde beğendik koyduk. Hernekadar söylenmesi zor olsa da insanlar bir seferde anlayamiyorlar maalesef. Gülay zuhal Tülay zulay birsuru şey söylüyorlar o acidan kotu aslında ama alistik artik :)Kızının adı ne kadar güzel. Ben de çok istemiştim zülal adını ama kısmet olmadı. Adıyla yaşasın derler bizim oralarda. Kızın adıyla yaşasın inşallah.
Biz bayadir severek yiyoruz menenenikızlar benim iştahı kaçan kızım lezzet arıyo artık galiba, sanırım tatsız tuzsuz bulamaç şeylerden bıktı, gerçi meyve ve yoğurda niye küstü anlamadım ama neyse, bu sabah mutlu etti beni...
sabah yine sütü babasıyla zor içirdik ama kahvaltısında çok mutlu etti annesini, bu sabah sütle kahvaltılıkları karıştırmayayım değişik bişey yapayım dedim, bi tatlı kaşığı tereyağına 2-3 yemek kaşığı kadar yazlık domates sosundan ekledim sonra suda bekletilmiş beyaz peynirini, sonra da bebekler için organik yumurtalar var ya küçücük oluyolar onlardan ilk kez beyazıyla birlikte tam yumurta ekledim menemen gibi bişey yaptım kızıma, bi de olmazsa olmaz blendardan geçirip çorba kıvamında yaptım onu, bayıldı, daha olsa yer kıvamındaydı, bi de üstüne 2 tatlı kaşığı harnup pekmezi verdim hazır o kıvamdayken... süt içmedi ekmek tahıl bebe bisküvisi zeytin yemedi ama olsun hepsini koyup döküp saçmaktansa değişik bi kahvaltıyı keyifle kısa sürede yedi, özlemişim valla bu şekilde yemeyi, ikimiz de sinir harbi yaşıyoduk uzun süre mama sandalyesinde kaldıkça iyice geriliyodu yavrucağım da...
tavsiye ederim kızlar menemeni, sizinkiler blendardan geçmeden de yiyebilir...
Hafta iki uç kez veriyorum ekmeğe bana bana yiyoruz:)
Bizde emiyoruz ondan mi acaba. Tülbentle ara ara temizlenmesi gerektiğini duymuştum daha denemedim ama...Canım benim kardeşimi annem 2 yaşına kadar gece gündüz emzirdi. 3 yaşında kardeşimin dişleri hem eridi hemde çürüdü. Çok zor bir olay. Emzirmeyi düşünen anneler çok dikkat edin. Çünkü giden dişlerin yenisi ancak 7 yaşında çıkıyor. Biz çok çekmiştik zor bir şey.
Maasallah bizde takildik mi takiliyoruz bir ara 8de takilmistik birden 8.5 oluverdik şimdide 8.5 da takildik umarim biranda 9u goruveririz bizde çok yavasiz maalesef kilo almada .Merhaba anneler....Nasılsınız bebişlerimiz nasıl..
Arkadaslar mutluyumm..nihayet 8 kiloyu gördük.çok şükür..7 gün var 11 ayımıza.benim parmak kızım bu ay 400 qr aldı...inşallah bir 500 alırda yaşına 8.500 girer.
Güzel haftasonları kızlarAlttan 2 dişimiz daha çıktı toplam 8 dişimiz oldu :) Bir de dün bişey farkettim oğlumun kafasında konak benzeri bişeyler gördüm bu aylarda bebeklerde konak olur mu?
Doğum günleri de geliyor bebişlerimizin.Sanırım bizim doğumgünümüz Nisana kalıcak.En son biz paylaşırız artık fotolarımızı
Bizde de var ufak ufak mustelanin konak önleyici sampuanini kullanmamıza rağmen. Bi de kullanmasak ne olurdu bilmem.
İlk aylarda kaslarimizda bile vardi cilt kurulduğundan sanirim.
Nice güzel uzun ömürleri olsun canım.Allah bahtlarını güzel eylesin.
Canim bebisin hasta değil benceEvde herkes hasta. Oğlum da 2 gündür ishal gece de 2 kere yaptı. Reflor verdim bakalım..
Papatya çok tatlısınız maşallah size.. Bizim de doğum günümüz Pazartesi napıcaz bakalım.. Herkes hasta. Davet de ettik :)
Yenikullanıcı benim oğlum da aşırı huysuz bu aralar. Gece bağırarak uyanıyo. Gündüz altını değiştirilen yedirirken ağlıyor. Ishalden dolayı ağrısı falan mı var bilmiyorm. Şu an göğsümde emerken uyuyor. Bıraktıtınca çok ağlıyor.
Kızlar şükürler olsun bebeğimin inek sütü alerjisi geçmiş. Geçen hafta kan testi yaptırdık.. O şekilde öğrendik. Artık o iğrenç mamayı içmek zorunda değiliz. Yoğurt peynir yiyebileceğiz. Yaşasın :) Allah hasta olan bebeklere şifa versin.
Hem ishal olması hem bagurmasi ve memede sakinlesip uyumasi
Bunlar diş habercisi. Agri lesicisini ihmal etme annesi rahatlasin kuzucuk.
Maasallah...Eki Görüntüle 1002472 Eki Görüntüle 1002474
Bu da benim kızımın doğum gününden. Hamileliğimin 7.ayını doldurduğumdan fotoğrafta pek formda değilimBu arada ikincisi de kız olacak. Nisan sonu gibi.
en son yazdığım mesajı 23-01-2014, 01:03 de yazmışımpc mizide tamire bırakmıştık bugün kavuştum şükür
kızlarrrrr ben 2. ye gebeyimmmmdoğal yolla Rabbime sonsuzzz şükürler olsun dileyen , özlemle bekleyen herkesin hasretini tez zamanda dindirsin Rabbim inşallah şu an 8+2 yim
eee anlatın sizlerde ne var ne yok
Çok sevindim hayirli olsun saglicakla dogsun inşallah..