- 22 Temmuz 2012
- 532
- 90
- 123
- 40
anladım canım neyseki iyileşiyor bile maşallah son olsun inşallahAmin canım sağol tüm yavrucukları korusun.
Bi yanık kazası atlattık canım sıcak fırına dokundu sağ avuç içi yandı su topladı falan ama atlatmak üzereyiz,çok sağol canım
Fotonuz pek tatli :)
Yeni yasiniz kutlu olsun askerliklerini
Dugunlerini gorursun insallah
Ana ogul grip olduk kizlar... galiba bana oglumdan bulasti... pekmez iciriyorum.. limon suyu iciriyorm. Kasikla. Sudan baska hicbirsey icmez oglum.
Sizin tavsiyeleriniz neler?
Ayyy ben de disari da yapmayi düşünüyorum.
Babanne ve dedemiz gelecekler memleketten.
Oonlar gelince de davetli sayisi artacak
O yuzden disarida yapmaya karar verdik
Eki Görüntüle 1003956
Teyzeleri bu da benim yaralı kuşum.Ama bugün sargıyı elimizden çıkartıp duruyoruz ben de en sonunda pes ettim çıkarttım iyice ztn geçmek üzere su toplanan yerler kurumuş hep.Çok şükür.Allah beterinden korusun.
Babamız çok geç yatmıştı, muhtemel geç kalkacaktı.
Hava da ılımsı gibiydi bugün.
Oğlumun kangurusu babamızın bazasının altındaydı, alamadım. Bebek arabası da çok hantal. Üstelik bizim buralar yokuş.
Onla uğraşasıya değin, kaptığım gibi bebişi çıktık dışarı.
Yavrum yakşalık 15 gündür hava muhalafeti yüzünden evde, kafeste kapalı kalmıştı.
Birer simit aldık, ana parka gittik, kuşlara simit attık, izledi uzun uzun. Balık aldık,
2,5 saat sonra eve geldik.
Yaradana sığınıp temizliğe giriştim.
Salatayı tepsiye koyup balıklarla uğraşırken baktım ki oğlumun üstü başı, halı hep salata.
Yedi, uyudu şimdi.
Sil süpür tozdu zerreydi derken, yeni geçtim bilgisayar başına.
Ay yeni oturdum gün boyu.
Çoooook yorgunum
Üstüne oğluş kalkacak, ona banyo yaptırılacak, lavabolar temizlenecek püffff
Ya Rabbi şükür, şükür ki yorulmak paslanmaktan çoook daha güzel..
Ütüyü unutmuşum kızlar, oğlum boyunda 74 cm
Bizim yaralı kuşumuz, ikizlerimiz, ipekböcümün kızı..bütün bebişlerim çok tatlı maşallah. ...
Cemrem geçmiş olsun güzelim. ...kızlar yazmış zaten gerekeni..uygula..geçer yakımda in şa Allah. .
Benimde boynum tutmuş malesef....kipirdayamıyorum.felaket acıyor.....kızlarlada baya zor...yemekde yapamadım bugün...patates havuç soğan haşladım.sütle ezdim..yedirdim cadıma.seviyor onu...büyük kızçemde püreyi balıkla yedi...bende salata kocişle yedim..her şeyin başı sağlık canlarya...hasta olunca hiç bir şey yapamıyor insan....
3. bebek düşünüp ama hemen düşünmüyorsun sanırım :26: eğer istiyorsun istediğin ve hazır olduğun vakitte gelsin inşallahHamilelikden korku bendede var..sadece bende iki çocuk var diye korkuyorum. ..bir olsaydi bu kadar korkmazdlm.....Allahım sen koru diyorum hep....kızlar büyüdükce rahatlıyor insan azıcıkda olsa. ..bi kere artık kendi yiyor..kucak istemiyor.tuvaletini kendi yapiyor.kendi uyuyor....ağlayınca niye ağladığını ne istediyini söylüyor..veeeee başka bir sürü şey...büyüdükce eminim artiyor bu liste..ve bütün bunlardan sonra 3 çocuk diyince haliyle böyle oıuyprumeşimde bu 4 sene içinde oldu oldu.olmadısa sen doğurmazsin bidaha diyor rahata alışdıkdan sonra yeniden yapmak zor mesela benim eltim oğlu küçük kızımdam 3.5 ay küçük...1 sene sonra 4 numarayı istiyor..emzirmediği için erken de ola bilir bu arada ilk oğlu martda 5 yaşına giricek.
çok sağol tatlım inşallah dilediğin vakitte sende kucaklarsın 2. miniğininasılsınız görüşmeyeli? giremedim uzun zamandır. malum sınavlar bir yandan kızım bir yandan.. fırsat vermiyorlar..
kızım 11+12 sinde. doğum günümüz için ufaktan hazırlıklara başladım.
kızım yürümeye başladı bu arada.
geçmişi okudum ki güzel haberler aldım..
şifa cnm hayırlı olsum bebişin, çok sevindim. Kısmetse ben de 3. yaşında falan düşünüyorum inşallah..
size bişey sorucam kızlar.. öncelikle kızıma kahvaltısını minik ekmek üzerine tereyağı, yumurta,labne ve reçel sürüp lokma lokma veriyorum. yalnız 2 lokma en fazla 4 lokmadan sonra yemiyor. ben de hepsini pekmez ve ceviz iilave edip portakal suyuyla sulandırarak karıştırıp veriyordum. zar zor yiyordu. doktoruma sordum, o da karıştırma, hepsinin tatlarını bilsin dedi. iki lokma yiyorsa yeter ona dedi. bende de soru işareti oldu. haliyle kahvaltıdan doymadan kalkıyo kızım.
Dicem şu ki sizce nasıl yaptırabilirim ben kızıma kahvaltısını?
Önerileriniz var mı kızlarr?
bayıldım bu magnet takvime. baktım çok güzelleri de var. ben de böyle biişey düşünmeye başladım. yalnız bi sorum olucak. 50 tl ye yaptırmışsın. kargo dahil sana ne kadara mal oldu?
nasılsınız görüşmeyeli? giremedim uzun zamandır. malum sınavlar bir yandan kızım bir yandan.. fırsat vermiyorlar..
şifa cnm hayırlı olsum bebişin, çok sevindim. Kısmetse ben de 3. yaşında falan düşünüyorum inşallah..
size bişey sorucam kızlar.. öncelikle kızıma kahvaltısını minik ekmek üzerine tereyağı, yumurta,labne ve reçel sürüp lokma lokma veriyorum. yalnız 2 lokma en fazla 4 lokmadan sonra yemiyor. ben de hepsini pekmez ve ceviz iilave edip portakal suyuyla sulandırarak karıştırıp veriyordum. zar zor yiyordu. doktoruma sordum, o da karıştırma, hepsinin tatlarını bilsin dedi. iki lokma yiyorsa yeter ona dedi. bende de soru işareti oldu. haliyle kahvaltıdan doymadan kalkıyo kızım.
bayıldım bu magnet takvime. baktım çok güzelleri de var. ben de böyle biişey düşünmeye başladım. yalnız bi sorum olucak. 50 tl ye yaptırmışsın. kargo dahil sana ne kadara mal oldu?
Aramızda Bursalı arkadaşlar var mı acaba? Oğlumun arkadaşa ihtiyacı varGeçen hastaneye gitmiştik oğlumla aynı aylarda olduğunu düşündüğüm bi kız çocuğu daha vardı oğlum ona sesleniyor o oğluma Artık aralarında ne konuştularsa bebek diliyle :) Bütün gün benden başka kimseyi görmüyor çocuk o yüzden bi arkadaşı falan olsa gelişimine katkısı olur diye düşünüyorum.
nasılsınız görüşmeyeli? giremedim uzun zamandır. malum sınavlar bir yandan kızım bir yandan.. fırsat vermiyorlar..
çok sağol canım benim aminn evet cimcimem büyüdüde abla bile oluyor evet aslında araları kısa ya demi büyüyecekler birlikte inşallahKargo dahil 58 liraya mal oldu Cnm.
Şifacım hayırlı olsun 2. Bebeğin..Allah kucağına da almayı nasip etsin.ne güzel abla kardeş büyür giderler.
canım bende hemen şüphelenmedim ve ilk kez gecikmiştim işte bak gebeyimKızlar adetım 15 gün gecıktı neden böyle oldu anlamadımnormal oluyordu 5 aydır bir tek bu ay olmuyorum bi türlü...sizlerde varmı böyle gecıkmeler...hala emzırıyorum ama aylardır oluyordum...
çok sağol canım benim aminn evet cimcimem büyüdüde abla bile oluyor evet aslında araları kısa ya demi büyüyecekler birlikte inşallah
canım bende hemen şüphelenmedim ve ilk kez gecikmiştim işte bak gebeyimama bence test yaptır emin ol müsaitsen yarın ilgilen sonucu alalım bakalım
canım bende hayatımda hiç doğal gebe kalmamıştım kızımı tüp bebek tedavisi ile kucakladımben hiç düşünmüyorum bir bebek dahacanım sen istiyormuydun yani korunmuyormuydunuz acaba??biz korunuyoruz olmaması lazım ama insan korkuyor??15 gundur adet sancısı gibi agrı cekıyorum ama baslamıyor...
canım bende hayatımda hiç doğal gebe kalmamıştım kızımı tüp bebek tedavisi ile kucakladımve dr.um tedbir amaçlı doğum sonrası ilk 6 ay korunmamızı önerdi bizde aynen 6 aydan sonra bıraktık ama hiç doğal yolla gebe kalacağımı aklıma getirmedim hatta bikaç yıl sonra yine tüp bebek tedavisi yaparız diye düşünüyorduk 2. için işte Rabbim mucize diledi bize çok şükür oldukça şaşkın sevinçliyiz bendede adet olacakmışım gibi ağrılar oldu hatta bu yüzden günler geçti hiç şüphelenmedim geç adet olacağımı düşündüm ve artık test yapayım kafam rahat olsun dedim bu yüzden sende sitres yapma test yaptır ki netleşsin durumun :26:
Merhaba kızlar, ikinci defa anne olacak arkadaşlar inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alır ve o mutluluğu tekrar yaşarsınız. Şartlar uygun olursa ben kızım 3 yaşındayken tekrar bir çocuk sahibi olmayı isterim. Doğumun o mucizevi ortamını tekrar yaşamak, henüz gözlerini yeni hayata açmış bebeğimi kucaklamak fikri beni çok motive ediyor. Bebek büyütmenin zorluklarını ise bu aralar pek düşünmüyorum. Çünkü evet çok zorlandım, bunalımları girdim, çıktım, fiziksel acılar çektim, ağladım, uykusuz kaldım, sinirlerim bozuldu ama çoğu geçti. Zor zamanlar bir şekilde geçiyor ve sana dünya tatlısı bir yavrucak kalıyor. Bebeklerimiz bir yaşlarını dolduruyorlar umarım hepimiz için zor zamanların geride kaldığı daha keyifli, daha neşeli günler gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?