2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Valla hayranım ikiz bebek annelerine.Ben bitanesine yetişemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz helal olsun.

doğum gününüz kutlu olsun:)

Allahım ne güzel bir haber, ilki tüp bebek miydi canım? bende çok istiyorum ikinciyi hemen kısmet olursa ama birinci aşılama ileydi birkaç aydır da korunmuyoruz ama bişey yok inşallah bizimde normal yolla oluverir:) resmen bebek krizi geldi bana, çok istiyorum ...çoook çok tebrik ederim...

Son düzenleme:
Kızlar bugün bizim doğum günümüz. Gece sabaha kadar uyumadık. Sabah okuldaydım. Hazırlıklarım bitti şükür. Ama ben de bittim. Misafirler gelmeden 1 saatcik uyuyabilsem:)

Okuldan dönüşte annemden kızımı alıp eve dönerken her gün parka gidip bir 5 dk salıncağa biniyoruz, alırken tepiniyor ''inmeyeceğim'' diye. Bir alıştı pir alıştı. :)

Haftaya pazartesi de bizim doğum günümüz. Ama biz kimseyi çağırmayacağız. Pazar günü bir pasta alıp annemlerle ve abimlerle keseceğiz, bir de 20 tane magnet yaptırdım, hatırası kalsın diye o kadar. Ben üşengeç adamım hiç uğraşamam valla :)

Aslında ona da gerek görmedim ya, doğumunda canımla uğraşmaktan fırsat bulup ta yaptırıp hatıra dağıtmadık. Diş buğdayı falan da yapmadım. ,E bari doğum gününden fotoğraflar ve magnetler bir hatıra kalsın dedim.

Kızlar bugün bizim doğum günümüz. Gece sabaha kadar uyumadık. Sabah okuldaydım. Hazırlıklarım bitti şükür. Ama ben de bittim. Misafirler gelmeden 1 saatcik uyuyabilsem:)
Nice nice mutlu yıllara canım Bunlar tatlı yorgunluklar annesi :)

emziren anneler hepinizin adeti düzenli herhalde? pek cevap veren olmuyor...ben hamilelikten cok acaba kist falan yüzündenmi gecıktı onu düşünüyorum...korunurken hamıle kalmam zor herhalde...33 yasındayım bu gune kadar hiç gecikmemişti

bende diş bugdayı yapmadım çok gösterişli bişeyler yapmayacagım doğum gununde...evde aile arasında halalar dayı büyükler falan...bende üşengecim galiba :) zor olacak bu bile:)

insallah sende yeni bebegını kucagına alırsın,isteyınce hersey olur...ben düşünmüyorum suan kızım hala tüm vaktimi alıyor gündüz,geceler hala uykusuz bizde malesef 20 kilo verdim halada verıyorum uykusuzluk yorgunluk az yemek derken..tekrar bebek isteyenleri tebrik ediorum bu aralar:) insallah güzel günler olur herkes için

Merhaba değerli anneler, burada daha önce ev yapimi bebe biskuvisi tarifi verilmişti. Bana simdi lazim oldu ama geçmiş sayfalarda bulamıyorum. Acaba aranizda bilen varsa ve tarifini yazarda çok sevinirim.

Allah gönüne göre versin canım, enerjine hayranım bu arada, çalışıyodun sanırım bir de bebek, br de ikincisi... ben evdeyim ve tek bebekle mızmızlanıyorum...

doğumgününüz kutlu olsun canım, nice doğumgünleriniz olsun... tahmin ediyorum yorgunluğunu,ama eminim değicek...
senden de doğumgünü resmi bekliyoruz...

şimdiden doğumgününüz kutlu olsun canım, olsun önemli olan ona kalan resimler, nasıl gözün aluyosa öyle olsun...

Canım ben emzirmiyorum. Adetim de hep düzenli. Bir test alsana, rahat edersin.

Canim tebrik ederim. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah, masallah...
aminn canım benimm çok sağol

çok sağol canım aminnn inşallah ne güzel bi dua ALLAH razı olsun aynenn herşeye rağmen yine yeniden anne olmak yakışır hepimize isteyen herkese sağlıklıca inşallahhh

evetttt kızım tüp bebek teyzesi inşallah yakında seninde müjdeni alalımmmm

maşallah iyiki doğmuş bebeğin upuzun daha nice sağlıklı-keyifli yıllara

benimkide içime sinmedi gebelikten dolayı aşırı halsiz ve uyku halindeydimm hazırlanamdım bile istediğim gibi bende magnet hazırlıycammm becerebilirse keçe filan aldım

dr.a gitmeni öneririm neden geciktiğinin cevabı en iyi dr. verir sen hem sitreslisin canım ilk fırsatta haberini bekliyorumm

inşallah canım aminnnn bende aynen kızımla meşgulüm heppp gerçi gece uykumuz gündüze göre fena değil darısı size bak yaşlarına basıyorlar hemmm inşallah uyku-beslenme düzenleri artık tamtamına oturmuş olurrrrr

Merhaba değerli anneler, burada daha önce ev yapimi bebe biskuvisi tarifi verilmişti. Bana simdi lazim oldu ama geçmiş sayfalarda bulamıyorum. Acaba aranizda bilen varsa ve tarifini yazarda çok sevinirim.
İrmikli bebek bisküvisi tarifi malzemeler:

2 çay bardağı un
Yarım çay bardağı irmik
2 çay bardağı pirinç unu
2 yemek kaşığı pekmez
4 yemek kaşığı tereyağı

Tereyağı, un, pekmez, pirinç unu ve irmiği hamur haline gelene kadar yoğurun.
Hamurdan bebeğin yiyebileceği büyüklükte parçalar koparın ve yuvarlak bir şekil verin. Önceden 175 derecede ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin.

yarasın miniğine

Çok tesekkur ederim. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin inşallah. Kizinizida saglikla buyutun. Benim oglumda basarisiz 2 asilama 1 Tüp bebek tedavisi sonrasi kendiliğinden geldi. İyiki boyle mucizeler oluyor.

Çok tesekkur ederim. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin inşallah. Kizinizida saglikla buyutun. Benim oglumda basarisiz 2 asilama 1 Tüp bebek tedavisi sonrasi kendiliğinden geldi. İyiki boyle mucizeler oluyor.
rica ederim canım amin çok sağol duaların için ALLAH razı olsun aaa bak ne güzel bi mucize dilemiş Rabbim oğlunuzu bağışlamış maşallahhh kocamannn gerçekten iyiki mucize geliyorr hasretle bekleyenlere hep duam inşallah tatmayan kalmasın bu muhteşem duyguyu

Bu akşam oğluma ilk defa kurufasulye verdim şimdilik bi sıkıntı yok umarım ilerleyen saatlerde de olmaz :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…