2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ayakta abartmıyorum dakikalarca duruyorlar ama yürümüyorlar
yürüsünler istiyorum ben hem de çok

aynen canım aynennnn sanki benim elimdeymişde ben yetersiz kalıyorum gibi hissediyorumm canla-başla bekliyoruz yürümesiniiiiiii

kızlar benden başka gebe olanlar kimler :26:
hani yoktum ya ne zamandır neler kaçırdımsa artık

Bu akşam oğluma ilk defa kurufasulye verdim şimdilik bi sıkıntı yok umarım ilerleyen saatlerde de olmaz :44:

canım ben aynı günde 2 öğün verdim bişey olmadı :)

aynen canım ya, uzun zamandır ayaklanmıştı zaten, ayakta da duruyo ama yürümesi gerekince iniveriyo yere emkliyo ya da tutunabileceği bi yere kadar emekleyip ayağa kalkıyo, ama yürüyüşü çok değişti koşturuyo artık resmen, ama tutuna tutuna... ben de merakla ve hevesle yürümesini bekleyenlerdenim...

benim de düzensiz arkadaşım,ben emzirmeye bağlıyorum...

Uzun zamandır okuyamıyor ve yazamıyordum.(gerçi ben de yazmaktan çok okumayı sevenlerdenim)
Biz de 27sinde yaşımızı doldurduk Allaha şükürler olsun gördük bugünü..
doğum günümüzü yaptık aile arası 20-25 kişi filandık çocuklarla karmaşa gürültü patırtı derken atlattık şükür..
bugün 1 yaş aşılarını yaptırdım boy-kg bakıldı 75 cm boyumuz 9 kg.ağırlığımız..
3 ayda 500 gr.almış görünüyor.
az geldi gözüme ama sağlık olsun ince yapılı benim oğlum

Bu akşam oğluma ilk defa kurufasulye verdim şimdilik bi sıkıntı yok umarım ilerleyen saatlerde de olmaz :44:

canım ben aynı günde 2 öğün verdim bişey olmadı :)

aynen canım ya, uzun zamandır ayaklanmıştı zaten, ayakta da duruyo ama yürümesi gerekince iniveriyo yere emkliyo ya da tutunabileceği bi yere kadar emekleyip ayağa kalkıyo, ama yürüyüşü çok değişti koşturuyo artık resmen, ama tutuna tutuna... ben de merakla ve hevesle yürümesini bekleyenlerdenim...

Şifanın çok tebrik ederim yürümeye gelince inanın doğumunda bile bukadar sevinmemişimdir one büyük bi mutluluk benim rahatsız bi kız kardeşim var 17 yaşında ama çok değil yürümesi biraz bozuk oğlum oyeyzesini 3 aylıktan beri her gördüğünde katıla katıla gulerdi onu çok seviyo bügün kızlar bana geldi teyzesinin biri ayakta çok sevdiği baya uzak oturuyoruz bi baktım o çok sevdiği teyzesine doğru gidiyo şok oldum ben bi böyle kaldım sonra başladım bağırmaya 10 dakika rahat sevinç çığlığı attım maşallah oğluma çok güzel bişey iş şimdi ikinci bebeği olanlar görmemişin oğlu olmuş diyecek ama gerçekten öyle hemen sevinçten kalem bulup duvara tarih saat kazıdım darısı tüm benilerin başına aminnnnnnn tatlı rüyalar hepinize

Oooo 2 gün giremedim 2 yeni bebek haberi maşşallah size allah hayırlı sağlıkı bi şekilde kucağınıza almsı nasşp etsin inşş

Bnm oglumda 10 adima kadar atio hemn tutunacagi biyer ariyor dusmemk icin

Merhaba değerli anneler, burada daha önce ev yapimi bebe biskuvisi tarifi verilmişti. Bana simdi lazim oldu ama geçmiş sayfalarda bulamıyorum. Acaba aranizda bilen varsa ve tarifini yazarda çok sevinirim.

Merhabalar, ben de bir tarif vermek istedim. Gurme bebek sitesinden. Tarifte şeker var. Ben bir kere şeker yerine pekmez koydum ama tadı ve kıvamı güzel olmadı. Şekerli yaptıklarım daha güzel oluyor. Fakat şeker miktarı çok geldi bana, bayağı tatlı oluyor. Bu sebeple azalttım şekeri. Kızım hem eline alıp yiyor hem de muhallebilerine meyvelerine katıyorum. Tavsiye ederim. Tarifin linki aşağıda. Bebişlere afiyet olsun.

http://www.gurmebebek.com/kemirme-biskuvileri-515

Teşekkür ederim metro25. Bu tarifide denerim. Çok çok az şekerin bir zararı olmaz herhalde.

Günaydın teyzeleri.Bugün Cansu ve ben çok neşeli başladık güne. Bu sabah biz uyuduk abileri baba gönderdi okula. Uyandığımızda evde kimse kalmamıştı. Genelde herkesi uğurlar el sallardık. Mutfakta ikimize kahvaltı hazırladım Cansu ya hadi mama yiyelim dedim. Oda dönüp elini buzdolabına yasladı diğer geliyle gel gel yapıp bir yandanda sesleniyor; Buda Alle adi (Buğra Alper hadi) Allahım büyümüşde abilerini kahvaltıya çağırırmış Allahım nasıl hoşuma gitti.

Cansu işleri bayağı ilerletti. Yürüme olayı felaket artık resmen adım adım takip ediliyorum. Cumartesi çamaşır yerleştiriyorum dolaplara heryede dibimdeydi. Beni takip etmeyi seviyor. Taki abiler eve gelinceye kadar. Onları gördünmü beni falan unutuyor. Artık söylediklerimi anlıyor. Dergi ve kitap karıştırmıya bayılıyor. Market kataloglarında oyuncak sayfaları uzun uzun inceleniyor. Bebek dergilerinde her bebek seviliyor. Bazen bebeği seviyormusun kızım diyince dergi kucağına bastırıp öpüyor. Burun kulak göz ayak el hepsini hem kendi üzerinde hemde bizde gösteriyor. Dün akşam televizyonu kapatıp hep beraber oyun oynadık. Cansu ya Alperin kulağı nerde Buğranın gözü nerde gibi sorular sorup bulduğunda alkışladık. Çok eğlenceliydi.

Allahım herşeyi zamanında yaşamayı nasip etsin. Bebek haberi olan arkadaşlara hayılı olsun. Doğum günü olan miniklere nice güzel yaşlar olsun. Herkesi öpüyoruz.

Son düzenleme:

Canim ben emziriyorum, adetlerim duzenli sayilmaz hatta hic takip etmiyorum diyebilirim. Cunku bende spiral var. Dogumdan 2 ay sonra taktirdim.

Ay bu arada ne söyleyeceğimi unuttum. Bizim evde o kadar çok maç seyredilirki malum 3 erkek olunca. Cansu da öğrendi şimdi maç görünce topunu arayıp buluyor sonra ayağıyla vurup go diyor. Allahım bana 3 tane yetiyordu kızımdamı maççı olacak diyorum :18:

Cansu solak galiba yemesi için verdiğim herşeyi sol eliyle yiyor. Siz dikkat ettiniz mi bebeişleriniz ne durumda?

Birde dökülenleri toplama konusunda bugünlerde takıntılı. Ben topladığım için taklit mi ediyor yoksa gerçekten rahatsız mı oluyor henüz çözemedim. Bir obsesif abimiz var inş. Cansu da olmaz.

Son düzenleme:
Canim benim masallah kizina nazar degmesin. Abilerle buyumenin avantaji galiba. Bizimki daha bunlarin cogunu yapamiyor. Senin kizinin gelisimi bayagi onden gidiyor.
Buyudukce cok tatli oluyorlar gercekten. Ben de heyecanla konusacagi gunleri bekliyorum. O sorsun ben cevap vereyim:))))

benim de düzensiz arkadaşım,ben emzirmeye bağlıyorum...

tek değilim yani,emzirmeyle alakalı büyük ihtimal...uzun günler gecikiyordur seninde o zaman

Canim ben emziriyorum, adetlerim duzenli sayilmaz hatta hic takip etmiyorum diyebilirim. Cunku bende spiral var. Dogumdan 2 ay sonra taktirdim.

emzirenler genelde böyle demek canım

Kesinlikle abiler çok etkiliyor. İlk oğlum yavaş yavaş halletmişti herşeyi ikincide araları 2 yaş olunca tam taklit ikiside çok eğlendi fakat Cansu herşeyin tadını çıkıyor. Etrafında 4 kişi dönüp dürüyor. Hepimizden birşey kapıyor. Allah hepsinin güzel günlerini göstersin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…