aynen canım aynennnn sanki benim elimdeymişde ben yetersiz kalıyorum gibi hissediyorumm canla-başla bekliyoruz yürümesiniiiiiiiayakta abartmıyorum dakikalarca duruyorlar ama yürümüyorlar
yürüsünler istiyorum ben hem de çok
emziren anneler hepinizin adeti düzenli herhalde? pek cevap veren olmuyor...ben hamilelikten cok acaba kist falan yüzündenmi gecıktı onu düşünüyorum...korunurken hamıle kalmam zor herhalde...33 yasındayım bu gune kadar hiç gecikmemişti :
üzülme cANIM tek değilsin bende senin gibiyim doktora sordum tahlil falan yapmadı konuşma arasında sordum süt hormonların yüksek olabilir ondandır dedi.doğumdan 7 ay sonra adet oldum sonrasında ise hep düzensiz 1,5 2 ayda anca oluyorum boşuna test alma ben o şüpheye düşüp çok testi çöpe attım.2 çocuğuda bi yapayım bu adet stresinde kurtulayım artık menopoza mı giriyom yok ne oluyosa her ay her ay aynı stres adet oldum olmadım.bebeşonu öptüm
sagol canım öperim sende öp :) evet gercekten stres beklemek..bende dogumdan 7 ay sonra oldum ilk adeti daha sonra bırkac gun gecıkme oluyordu normal yani ama bu ay 15 gün gecti sinir oldum...test alıp bakacagım gerci olmaması lazım ama insan düşünüyor...burada doktoruyla konusan varsa dıye sordum...
Bu akşam oğluma ilk defa kurufasulye verdim şimdilik bi sıkıntı yok umarım ilerleyen saatlerde de olmaz :44:
ayakta abartmıyorum dakikalarca duruyorlar ama yürümüyorlar
emziren anneler hepinizin adeti düzenli herhalde? pek cevap veren olmuyor...ben hamilelikten cok acaba kist falan yüzündenmi gecıktı onu düşünüyorum...korunurken hamıle kalmam zor herhalde...33 yasındayım bu gune kadar hiç gecikmemişti
Bu akşam oğluma ilk defa kurufasulye verdim şimdilik bi sıkıntı yok umarım ilerleyen saatlerde de olmaz :44:
ayakta abartmıyorum dakikalarca duruyorlar ama yürümüyorlar
Merhaba değerli anneler, burada daha önce ev yapimi bebe biskuvisi tarifi verilmişti. Bana simdi lazim oldu ama geçmiş sayfalarda bulamıyorum. Acaba aranizda bilen varsa ve tarifini yazarda çok sevinirim.
Merhabalar, ben de bir tarif vermek istedim. Gurme bebek sitesinden. Tarifte şeker var. Ben bir kere şeker yerine pekmez koydum ama tadı ve kıvamı güzel olmadı. Şekerli yaptıklarım daha güzel oluyor. Fakat şeker miktarı çok geldi bana, bayağı tatlı oluyor. Bu sebeple azalttım şekeri. Kızım hem eline alıp yiyor hem de muhallebilerine meyvelerine katıyorum. Tavsiye ederim. Tarifin linki aşağıda. Bebişlere afiyet olsun.
http://www.gurmebebek.com/kemirme-biskuvileri-515
emziren anneler hepinizin adeti düzenli herhalde? pek cevap veren olmuyor...ben hamilelikten cok acaba kist falan yüzündenmi gecıktı onu düşünüyorum...korunurken hamıle kalmam zor herhalde...33 yasındayım bu gune kadar hiç gecikmemişti
Canim benim masallah kizina nazar degmesin. Abilerle buyumenin avantaji galiba. Bizimki daha bunlarin cogunu yapamiyor. Senin kizinin gelisimi bayagi onden gidiyor.Günaydın teyzeleri.Bugün Cansu ve ben çok neşeli başladık güne. Bu sabah biz uyuduk abileri baba gönderdi okula. Uyandığımızda evde kimse kalmamıştı. Genelde herkesi uğurlar el sallardık. Mutfakta ikimize kahvaltı hazırladım Cansu ya hadi mama yiyelim dedim. Oda dönüp elini buzdolabına yasladı diğer geliyle gel gel yapıp bir yandanda sesleniyor; Buda Alle adi (Buğra Alper hadi) Allahım büyümüşde abilerini kahvaltıya çağırırmışAllahım nasıl hoşuma gitti.
Cansu işleri bayağı ilerletti. Yürüme olayı felaket artık resmen adım adım takip ediliyorum. Cumartesi çamaşır yerleştiriyorum dolaplara heryede dibimdeydi. Beni takip etmeyi seviyor. Taki abiler eve gelinceye kadar. Onları gördünmü beni falan unutuyor. Artık söylediklerimi anlıyor. Dergi ve kitap karıştırmıya bayılıyor. Market kataloglarında oyuncak sayfaları uzun uzun inceleniyor. Bebek dergilerinde her bebek seviliyor. Bazen bebeği seviyormusun kızım diyince dergi kucağına bastırıp öpüyor. Burun kulak göz ayak el hepsini hem kendi üzerinde hemde bizde gösteriyor. Dün akşam televizyonu kapatıp hep beraber oyun oynadık. Cansu ya Alperin kulağı nerde Buğranın gözü nerde gibi sorular sorup bulduğunda alkışladık. Çok eğlenceliydi.
Allahım herşeyi zamanında yaşamayı nasip etsin. Bebek haberi olan arkadaşlara hayılı olsun. Doğum günü olan miniklere nice güzel yaşlar olsun. Herkesi öpüyoruz.
benim de düzensiz arkadaşım,ben emzirmeye bağlıyorum...
Canim ben emziriyorum, adetlerim duzenli sayilmaz hatta hic takip etmiyorum diyebilirim. Cunku bende spiral var. Dogumdan 2 ay sonra taktirdim.
Allah gönüne göre versin canım, enerjine hayranım bu arada, çalışıyodun sanırım bir de bebek, br de ikincisi... ben evdeyim ve tek bebekle mızmızlanıyorum...
evet canım çalışıyorum süt izni de bitti geçen haftaiçimden geliyor işte Allah kısmet ederse isterim bir tane daha zaten zor yapıyoruz çocuğu problemler var daha bekleyip riske atmak istemiyorum. yaşta 35 oldu:) biliyorum yorulacağım ama dediğin gibi bu aralar ekstra bir enerji var üstümde:):) Allah isteyene nasip etsin İnşallah
Canim benim masallah kizina nazar degmesin. Abilerle buyumenin avantaji galiba. Bizimki daha bunlarin cogunu yapamiyor. Senin kizinin gelisimi bayagi onden gidiyor.
Buyudukce cok tatli oluyorlar gercekten. Ben de heyecanla konusacagi gunleri bekliyorum. O sorsun ben cevap vereyim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?