Kızlar bugün bizim doğum günümüz. Gece sabaha kadar uyumadık. Sabah okuldaydım. Hazırlıklarım bitti şükür. Ama ben de bittim. Misafirler gelmeden 1 saatcik uyuyabilsem:)
Bu akşam oğluma ilk defa kurufasulye verdim şimdilik bi sıkıntı yok umarım ilerleyen saatlerde de olmaz :44:
iyiki doğdunuz:)
Şifanın çok tebrik ederim yürümeye gelince inanın doğumunda bile bukadar sevinmemişimdir one büyük bi mutluluk benim rahatsız bi kız kardeşim var 17 yaşında ama çok değil yürümesi biraz bozuk oğlum oyeyzesini 3 aylıktan beri her gördüğünde katıla katıla gulerdi onu çok seviyo bügün kızlar bana geldi teyzesinin biri ayakta çok sevdiği baya uzak oturuyoruz bi baktım o çok sevdiği teyzesine doğru gidiyo şok oldum ben bi böyle kaldım sonra başladım bağırmaya 10 dakika rahat sevinç çığlığı attım maşallah oğluma çok güzel bişey iş şimdi ikinci bebeği olanlar görmemişin oğlu olmuş diyecek ama gerçekten öyle hemen sevinçten kalem bulup duvara tarih saat kazıdım darısı tüm benilerin başına aminnnnnnn tatlı rüyalar hepinize
Günaydın teyzeleri.Bugün Cansu ve ben çok neşeli başladık güne. Bu sabah biz uyuduk abileri baba gönderdi okula. Uyandığımızda evde kimse kalmamıştı. Genelde herkesi uğurlar el sallardık. Mutfakta ikimize kahvaltı hazırladım Cansu ya hadi mama yiyelim dedim. Oda dönüp elini buzdolabına yasladı diğer geliyle gel gel yapıp bir yandanda sesleniyor; Buda Alle adi (Buğra Alper hadi) Allahım büyümüşde abilerini kahvaltıya çağırırmışAllahım nasıl hoşuma gitti.
Cansu işleri bayağı ilerletti. Yürüme olayı felaket artık resmen adım adım takip ediliyorum. Cumartesi çamaşır yerleştiriyorum dolaplara heryede dibimdeydi. Beni takip etmeyi seviyor. Taki abiler eve gelinceye kadar. Onları gördünmü beni falan unutuyor. Artık söylediklerimi anlıyor. Dergi ve kitap karıştırmıya bayılıyor. Market kataloglarında oyuncak sayfaları uzun uzun inceleniyor. Bebek dergilerinde her bebek seviliyor. Bazen bebeği seviyormusun kızım diyince dergi kucağına bastırıp öpüyor. Burun kulak göz ayak el hepsini hem kendi üzerinde hemde bizde gösteriyor. Dün akşam televizyonu kapatıp hep beraber oyun oynadık. Cansu ya Alperin kulağı nerde Buğranın gözü nerde gibi sorular sorup bulduğunda alkışladık. Çok eğlenceliydi.
Allahım herşeyi zamanında yaşamayı nasip etsin. Bebek haberi olan arkadaşlara hayılı olsun. Doğum günü olan miniklere nice güzel yaşlar olsun. Herkesi öpüyoruz.
Ay bu arada ne söyleyeceğimi unuttum. Bizim evde o kadar çok maç seyredilirki malum 3 erkek olunca. Cansu da öğrendi şimdi maç görünce topunu arayıp buluyor sonra ayağıyla vurup go diyor. Allahım bana 3 tane yetiyordu kızımdamı maççı olacak diyorum :18:
Cansu solak galiba yemesi için verdiğim herşeyi sol eliyle yiyor. Siz dikkat ettiniz mi bebeişleriniz ne durumda?
Birde dökülenleri toplama konusunda bugünlerde takıntılı. Ben topladığım için taklit mi ediyor yoksa gerçekten rahatsız mı oluyor henüz çözemedim. Bir obsesif abimiz var inş. Cansu da olmaz.
Günaydın teyzeleri.Bugün Cansu ve ben çok neşeli başladık güne. Bu sabah biz uyuduk abileri baba gönderdi okula. Uyandığımızda evde kimse kalmamıştı. Genelde herkesi uğurlar el sallardık. Mutfakta ikimize kahvaltı hazırladım Cansu ya hadi mama yiyelim dedim. Oda dönüp elini buzdolabına yasladı diğer geliyle gel gel yapıp bir yandanda sesleniyor; Buda Alle adi (Buğra Alper hadi) Allahım büyümüşde abilerini kahvaltıya çağırırmışAllahım nasıl hoşuma gitti.
Cansu işleri bayağı ilerletti. Yürüme olayı felaket artık resmen adım adım takip ediliyorum. Cumartesi çamaşır yerleştiriyorum dolaplara heryede dibimdeydi. Beni takip etmeyi seviyor. Taki abiler eve gelinceye kadar. Onları gördünmü beni falan unutuyor. Artık söylediklerimi anlıyor. Dergi ve kitap karıştırmıya bayılıyor. Market kataloglarında oyuncak sayfaları uzun uzun inceleniyor. Bebek dergilerinde her bebek seviliyor. Bazen bebeği seviyormusun kızım diyince dergi kucağına bastırıp öpüyor. Burun kulak göz ayak el hepsini hem kendi üzerinde hemde bizde gösteriyor. Dün akşam televizyonu kapatıp hep beraber oyun oynadık. Cansu ya Alperin kulağı nerde Buğranın gözü nerde gibi sorular sorup bulduğunda alkışladık. Çok eğlenceliydi.
Allahım herşeyi zamanında yaşamayı nasip etsin. Bebek haberi olan arkadaşlara hayılı olsun. Doğum günü olan miniklere nice güzel yaşlar olsun. Herkesi öpüyoruz.
kızlar bizim doğumgünümüz bu perşembe ama 9-10 gün falan erteliyoruz, hazırlıklara da yeni başladım, siparişlerimi veriyorum heyecanlandım sizinle de paylaşayım,Eki Görüntüle 1007992 bu logo kullanılacak afişimizde sunum çubuklarında falan... hediyelik olarak da Eki Görüntüle 1007996 bu şişelerden sipariş verdim büyükler için, çocuklara da kızmın resminin olduğu lolipop şekerlerden...
daha balonlar peçeteler hediye torbası mum falan alınıcak, onları da bi siteden beğendim ama adresi bize çok yakınmış gidip görerek alıcam onları...
yerle daha anlaşmadık ama dışarıda yapmaya karar verdik...
Çok güzel olmuş canım ama bunları güzel yapan resimdeki prenses tabi kikızlar bizim doğumgünümüz bu perşembe ama 9-10 gün falan erteliyoruz, hazırlıklara da yeni başladım, siparişlerimi veriyorum heyecanlandım sizinle de paylaşayım,Eki Görüntüle 1007992 bu logo kullanılacak afişimizde sunum çubuklarında falan... hediyelik olarak da Eki Görüntüle 1007996 bu şişelerden sipariş verdim büyükler için, çocuklara da kızmın resminin olduğu lolipop şekerlerden...
daha balonlar peçeteler hediye torbası mum falan alınıcak, onları da bi siteden beğendim ama adresi bize çok yakınmış gidip görerek alıcam onları...
kızlar bizim doğumgünümüz bu perşembe ama 9-10 gün falan erteliyoruz, hazırlıklara da yeni başladım, siparişlerimi veriyorum heyecanlandım sizinle de paylaşayım,Eki Görüntüle 1007992 bu logo kullanılacak afişimizde sunum çubuklarında falan... hediyelik olarak da Eki Görüntüle 1007996 bu şişelerden sipariş verdim büyükler için, çocuklara da kızmın resminin olduğu lolipop şekerlerden...
kızlar bizim doğumgünümüz bu perşembe ama 9-10 gün falan erteliyoruz, hazırlıklara da yeni başladım, siparişlerimi veriyorum heyecanlandım sizinle de paylaşayım,Eki Görüntüle 1007992 bu logo kullanılacak aafişimyaizde num çubuklarında falan... hediyelik olarak da Eki Görüntüle 1007996 bu şişelerden sipariş verdim büyükler için, çocuklara da kızmın resminin olduğu lolipop şekerlerden...
Canim sise fikrine bayildim. Bende dusunmeye basladim hatta. Dun avm de bi gulsuyu markasi standi elime gul kolonyasi doktu harika kokuyordu gul suyundan daha etkili hatta elimi sabunlamama ragmen hala kokusu var ondan doldururum diye dusundum bile. Biz bugun 11. Ayi doldurduk yarin eminomune gidip suslemelere bakicam insallah. Adresi verir misin canim siseler icin
canım adresi yok facebookta profili olan biyerden sipariş verdim yerleri ankarada, facebook hesabın varsa ema parti tasarım diye bakarsan çıkıyo, ben bu şişeleri dolu hali 3 tlye falan bazı sitelerde görmüştüm, burada fiyatlar çok uygundu buradan sipariş verdim, boş şişe 1,5 tl kolonya duş jeli ya da lavanta doldururlarsa 2tlydi yalnız içine kolonya falan koyunca kargoda sorun çıkabiliyomuş lavanta tavsiye ettiler ben de böyle pembe bişey olsun istiyorum içinde o yüzden boş sipariş verdim ben doldurucam içini gülsuyu iyi fikirmiş sağol canım... benim aklıma da pembe sıvısabun falan gelmişti ama gülsuyu daha hoş...
bi site vardı ordan pınar altuğ yaptırmış kızının doğumgünü için böyle kolonya şişesi ama onunki püskürtmeliydi galiba 3 tlydi, onu gördüğümden beri aklımda bu şişeler, baştan magnet düşünüyodum daha da ucuza gelirdi ama anneanne babaanne dışında kim kızımın resmini dolabına yapıştırmak isterki atılmasın kızımın resminin olduğu magnet diye düşündüm...[/QUOTE
ayni fikirdeyim canim. Bende magnetler icin ayni seyi dusundum. Bahsettigim gülsuyu degil gul kolanyasiydi rengi pespembe...mis gibi kokar cok da cici olur.
canım adresi yok facebookta profili olan biyerden sipariş verdim yerleri ankarada, facebook hesabın varsa ema parti tasarım diye bakarsan çıkıyo, ben bu şişeleri dolu hali 3 tlye falan bazı sitelerde görmüştüm, burada fiyatlar çok uygundu buradan sipariş verdim, boş şişe 1,5 tl kolonya duş jeli ya da lavanta doldururlarsa 2tlydi yalnız içine kolonya falan koyunca kargoda sorun çıkabiliyomuş lavanta tavsiye ettiler ben de böyle pembe bişey olsun istiyorum içinde o yüzden boş sipariş verdim ben doldurucam içini gülsuyu iyi fikirmiş sağol canım... benim aklıma da pembe sıvısabun falan gelmişti ama gülsuyu daha hoş...
bi site vardı ordan pınar altuğ yaptırmış kızının doğumgünü için böyle kolonya şişesi ama onunki püskürtmeliydi galiba 3 tlydi, onu gördüğümden beri aklımda bu şişeler, baştan magnet düşünüyodum daha da ucuza gelirdi ama anneanne babaanne dışında kim kızımın resmini dolabına yapıştırmak isterki atılmasın kızımın resminin olduğu magnet diye düşündüm...
masallh cnm kizina bnm oglum da cocunu yapamiyor dediklerinin ama topa vurup vurup dooll diyoruz:)Günaydın teyzeleri.Bugün Cansu ve ben çok neşeli başladık güne. Bu sabah biz uyuduk abileri baba gönderdi okula. Uyandığımızda evde kimse kalmamıştı. Genelde herkesi uğurlar el sallardık. Mutfakta ikimize kahvaltı hazırladım Cansu ya hadi mama yiyelim dedim. Oda dönüp elini buzdolabına yasladı diğer geliyle gel gel yapıp bir yandanda sesleniyor; Buda Alle adi (Buğra Alper hadi) Allahım büyümüşde abilerini kahvaltıya çağırırmışAllahım nasıl hoşuma gitti.
Canım senin 3 çocuğun mu var? MaşAllah :)
Aramızda Bursalı arkadaşlar var mı acaba? Oğlumun arkadaşa ihtiyacı varGeçen hastaneye gitmiştik oğlumla aynı aylarda olduğunu düşündüğüm bi kız çocuğu daha vardı oğlum ona sesleniyor o oğluma Artık aralarında ne konuştularsa bebek diliyle :) Bütün gün benden başka kimseyi görmüyor çocuk o yüzden bi arkadaşı falan olsa gelişimine katkısı olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?