2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bu akşam oğluma ilk defa kurufasulye verdim şimdilik bi sıkıntı yok umarım ilerleyen saatlerde de olmaz :44:

ben bir kaç aydır veriyorum bakliyat hatta 4 ay filan oldu galiba. benim kızımda çok gazlıydı doğduğunda ama bakliyat gaz yapmadı hiç.

Bakliyatı ben de veriyorum arkadaşlar. Benim oğlum da çok gazlı ki hala ara ara çekiyoruz. Ama ben artık her şeyden eğer alerjisi yoksa verme taraftarıyım ki bağırsakları alışsın. Etli kurufasulye bizim favorimiz :)

ay canım okurken bile heyecanlandım ben de merakla ve hevesle bekliyorum...

maşallah canım, benim kızım da yapmıyo henüz çoğunu... ama hergün yeni bişeyler öğrendiğini yaptığını gözlemliyorum çok mutlu oluyorum ben de...

bi ara ben de sol elni kullanıyo genelde solak olucak diydum ama şimdilerde pek dikkat etmiyrum bi gözlemliyeyim...
döküntü kırık leke peşinde benim kızım da, ama yeğenlerim de yapardı çocuklar genelde yapıyolar heralde...

kızlar bizim doğumgünümüz bu perşembe ama 9-10 gün falan erteliyoruz, hazırlıklara da yeni başladım, siparişlerimi veriyorum heyecanlandım sizinle de paylaşayım, bu logo kullanılacak afişimizde sunum çubuklarında falan... hediyelik olarak da bu şişelerden sipariş verdim büyükler için, çocuklara da kızmın resminin olduğu lolipop şekerlerden...
daha balonlar peçeteler hediye torbası mum falan alınıcak, onları da bi siteden beğendim ama adresi bize çok yakınmış gidip görerek alıcam onları...
yerle daha anlaşmadık ama dışarıda yapmaya karar verdik...

bizim şişelerimizde kızımın resminin olduğu logo kullanılacak tabi, kargoda sorun oluyomuş içlerini ben doldurucam şişelerin kolonya, duş jeli ya da sıvı sabun falan...

Canım senin 3 çocuğun mu var? MaşAllah :)

fiyatları makul geldi internet sitesi bile olmayan facebookta profili olan bi tasarım firmasına hem de aynı ilde bile değiliz ankaradaki bi firmaya yaptırıyorum, inşşalah güzel olur memnun kalırım, memnun kalırsam doğumgünü daha geç olanlara tavsiye ederim...

MaşAllah kuzuya :)

Çok güzel olmuş canım ama bunları güzel yapan resimdeki prenses tabi ki Ben de daha başlamadım hazırlıklara yumurta kapıya dayanmadan başlayasım gelmiyor öğrenciyken de böyleydim ben

Kızlar bu arada oğlum akşam bizi hiç uyutmadı desem yeridir.Artık verdiğim kurufasulyeden mi yoksa burnu falan tıkalıydı akşam ondan mı çözemedim.:44:

Çok cicisiniz yaa

Canim sise fikrine bayildim. Bende dusunmeye basladim hatta. Dun avm de bi gulsuyu markasi standi elime gul kolonyasi doktu harika kokuyordu gul suyundan daha etkili hatta elimi sabunlamama ragmen hala kokusu var ondan doldururum diye dusundum bile. Biz bugun 11. Ayi doldurduk yarin eminomune gidip suslemelere bakicam insallah. Adresi verir misin canim siseler icin

canım adresi yok facebookta profili olan biyerden sipariş verdim yerleri ankarada, facebook hesabın varsa ema parti tasarım diye bakarsan çıkıyo, ben bu şişeleri dolu hali 3 tlye falan bazı sitelerde görmüştüm, burada fiyatlar çok uygundu buradan sipariş verdim, boş şişe 1,5 tl kolonya duş jeli ya da lavanta doldururlarsa 2tlydi yalnız içine kolonya falan koyunca kargoda sorun çıkabiliyomuş lavanta tavsiye ettiler ben de böyle pembe bişey olsun istiyorum içinde o yüzden boş sipariş verdim ben doldurucam içini gülsuyu iyi fikirmiş sağol canım... benim aklıma da pembe sıvısabun falan gelmişti ama gülsuyu daha hoş...
bi site vardı ordan pınar altuğ yaptırmış kızının doğumgünü için böyle kolonya şişesi ama onunki püskürtmeliydi galiba 3 tlydi, onu gördüğümden beri aklımda bu şişeler, baştan magnet düşünüyodum daha da ucuza gelirdi ama anneanne babaanne dışında kim kızımın resmini dolabına yapıştırmak isterki atılmasın kızımın resminin olduğu magnet diye düşündüm...

bende o yüzden baskılı magnetlerden yaptırmadım...çerceve yaptırdım isteyen kızımın fotografını koyar isteyen kendı cocugunu yada baska bir fotograf...gerçi bizim dogum gününde aile büyükleri olacak sadece o yüzden cerceveleri seveceklerdir.

masallh cnm kizina bnm oglum da cocunu yapamiyor dediklerinin ama topa vurup vurup dooll diyoruz:)

Ben bursaliyim face grubunda bir bulusma ayarlamaya calisiyoruz ama ben bu hafta sanirim katilamam isik ve ben hastayiz...oyun evi bulalim dedik olmadi senin bildigin varsa paylas bizimle arkadasim belki fikir olur.....

İsik 27.02 tarihinde 1 yasina girdi dogum gununu c.tesi aksami yaptik ama ben isik hastaydik hala daha gecmedi isigin oksurgu artinda bugun doktora goturdum ilaclarini verdim bakalim bu aksam ne olacak...diyet mama bitmisti pastorize sute gecmistim ama sut oksurugu arttirdigi icin birkac gundur vermiyorum hastaliktan isik birsey yemiyor ki zaten normalde de yemezdi kilo vermis tekrar 1 aylik diyet mamaya baslicaz bu aksam....bu arada sifacim bebegin hayirli olsun allah anali babali buyumeyi nasip etsin....bizden bu kadar unutmadan daha yurumuyor isik ama yurumus kadar heryere yetisiyor su haliyle birde yuruse eyvah eyvah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…