2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

güle güle kullansınlar canım...
paylaşsana sen de, birbirimize fikir oluyo bak, içi boş çerçeve magnet de iyiymiş...

facede de okumuştum geçmiş olsun canım...

maşallah oğluna çok sağol canım bu arada

Oooo 2 gün giremedim 2 yeni bebek haberi maşşallah size allah hayırlı sağlıkı bi şekilde kucağınıza almsı nasşp etsin inşş
ayy benimmi gözümden kaçtı diğer arkadaş kim :26: amin canım benim çok sağol

Bnm oglumda 10 adima kadar atio hemn tutunacagi biyer ariyor dusmemk icin
maşallah yürümeye başlamış paytak paytak darısı bize ve bekleyenlere

yaaa bayıldım kızına maşallahhh eminim kardeşli büyümek çok zevkli olacak bizde de böyle güzel anılar olsun tüm isteyenlere inşallahh öptük sizi bu arada teşekkür ederim çok sağoll

demek maçcı 3 geldi olsun olsun tatlıdır her hareketi maşallah prensese

bayıldımmm maşallahhhhh süper bi hazırlık var çok güzel yaşansın inşallah

bizim şişelerimizde kızımın resminin olduğu logo kullanılacak tabi, kargoda sorun oluyomuş içlerini ben doldurucam şişelerin kolonya, duş jeli ya da sıvı sabun falan...
süper fikirlermiş ya harikasın

Kızlar bu arada oğlum akşam bizi hiç uyutmadı desem yeridir.Artık verdiğim kurufasulyeden mi yoksa burnu falan tıkalıydı akşam ondan mı çözemedim.:44:
bence yeni bi diş geliyor olabilir miki burnu tıkalıysa tamam sorun oluyor uyuması çok geçmiş olsun iyileşsin çabucak

canım geçmiş olsun size iyileşin hemen demek gününüzü kutladınız daha nice sağlıklı keyifli yıllara öptük sizi

doğumgünü için hazırlık yapanlara kolay gelsin diyorum en iyisi dışarıda yapmak gerçekten çünkü sonrası toplanmak temizlemek zor oluyor çocukla..

kızlar deviti kaç damla veriyorsunuz ?

doğumgünü için hazırlık yapanlara kolay gelsin diyorum en iyisi dışarıda yapmak gerçekten çünkü sonrası toplanmak temizlemek zor oluyor çocukla..

Devit normalde 3 damla ama 1 yaşına kadar verilecek demişti doktor. Artık vermesek te oluyor yani.

Devit normalde 3 damla ama 1 yaşına kadar verilecek demişti doktor. Artık vermesek te oluyor yani.

Bizim bıngıldak henüz kapanmamış bu yüzden devam dedi sağlık ocağı...bir de anlam veremedim kg.su kadar verilecek dedi çok saçma değil mi kan damlasıyla mı karıştırdı acaba dr. olacak kişi ?

aynen dışarıda kutlamak en iyisi canım biz 3 aylıkken başladık damla sayımızı artırmaya ( 5 damla ) hatta geçenlerde 1 yaş aşısı için sağlık ocağındaydık aile hekimi 6 damlaya çıkarmamı söyledi ve 1 yaş kontrolü için dr.umuz izinli olduğu için başka bir çocuk dr.una muayene olmak zorunda kaldık bu dr.sa 2 yaşa kadar devam edilecek dedi :26: bende 1 yaşa kadar biliyordum amaaa ayımıza göre bıngıldak açık olduğu için sanırım uzatmaları oynuyoz :26:

kapandıysa verilmesede olur evet

Bizim bıngıldak henüz kapanmamış bu yüzden devam dedi sağlık ocağı...bir de anlam veremedim kg.su kadar verilecek dedi çok saçma değil mi kan damlasıyla mı karıştırdı acaba dr. olacak kişi ?
bencede karıştırılmış kan damlasıyla şükür biz kan damlasından kurtulduk sadece devit-3 e devam edicezzz

Bence kan damlasıyla karıştırmış.
evett

ben hamile kaldım kalalı daha hiç olmadım adet. gidip doktora da sormadım, çünkü emzirdiğim içindir diye düşünüyorum. çünkü sık sık emiyor kızım. gece de.

güzel dileklerin için teşekkürler. ben de 3 yaşında düşünüyorum 2. bebeği. ama eşimle bir türlü hemfikir olamadık. o hemen yapalım isitoyor. benimse kariyerimle ilgili planlarım var ve zaten hazır değilim. bugün de konusu geçti, kız 3 yaşına geldiğinde ben isticem mi bakalım diyo. çünkü yaşı o zaman 36 olucak, yaşlandığını düşünüyo galiba. :)

Kızlar bugün bizim doğum günümüz. Gece sabaha kadar uyumadık. Sabah okuldaydım. Hazırlıklarım bitti şükür. Ama ben de bittim. Misafirler gelmeden 1 saatcik uyuyabilsem:)

ayy ben de bi atlatsam da bu şekilde güzel anılarımı paylaşsam sizinle. bizimki 19 unda ama 22 sinde yapıcaz inşallah. hazırlıklar da başladı.

ayakta abartmıyorum dakikalarca duruyorlar ama yürümüyorlar
yürüsünler istiyorum ben hem de çok

canlarım benim. fotonuza da bayıldım. çok tatlısınız. aslında aramızda en şanslısı sensin. en azında 2. çocuk derdin yok.
benim ki de yürüyo ama biraz tembellik de yaptığı oluyo. bazen de tüm odaları turluyo peşimde.
Allah hepsine uzun ömürler versin..

şifaaa cnm irmikli bebe büskivisi tarifini aldım. hiç böyle şeyler yapmıyorum kızıma. halbuki abur cubura bayılıyo. çubuk kraker vereceğime bu daha iyi olucak sanırım. hemen yapıcam teşekkürler.

yeni kullanıcıı.. doğum günü hazırlıklarını gördüm, çok beğendim. kafam da karışmadı değil. çünkü ben magnet takvimlerden yaptırmayı düşünüyordum. bunlar da mantıklı geldi bana. ayrıca uygunmuş da. tekrar bi düşünmeliyim.

Canım saolasın bende orda sipariş verdim biraz önce gerçekten fiyatlar çok uygunmuş sizinkinin mavisi puantiyelisinden bizimkide çok tatlı oldular acayip mutlu oldum yarında eminönüne gidicem şeker hamuru malzemleri almaya tek eksik pastamız oda hallolcak inşalla
Erdemine canım yarın sende mi gidiyosun belki karşılaşırız:))

Canım bende yarın ordayım :)))

ALLAH mı söyletti kırmızıyla işaretledim yazdığını
rica ederim bu arada aynen ne kadar doğal beslenirseler karr yarasın prensesine

kızlar ben 8. aydan itibaren çocukların kıayfetlerini sabun tozu ile değil de normal deterjanla yıkyorum ama
özellikle elma ve portakal lekelerini çıkaramıyorum
ne kadar temiz olursa olsun
kirli gibi duruyorlar
ariel kullanıyorum
arielin leke çıkarıcısını aldım lekelerim çıkmadı
kosla aldım çıkaramadım
bugün nette okudum meşe külü ile çıkaranlar varmış
yarın gidip fırından meşe külü isteyeceğim

önerilerinize açığım arkadaşlar

yumurtayı epeydir zor yediriyordum
3 gün ara verdim yumurtaya
belki özlerler diye ama özlememişler
ben de yumurtayı yarın rafadan vereceğim
sonucu size yazarım kızlar

Benim oglum vucutta fazla d vitamininden dolayi bobreklerinde kum olusmus hayta farketmeseydik tasa cevircekmis hemen d vitaminini kestirdi doktor.
Kizimda 11 kilo ama 3 damlayi gecmiyevek dedi hem cocuk doktorumuz hemde oglumu bu kum icin goturdugum nefrolog.onada kizimaada veriyoz bisi olurmu dedihimde 3 damla verilcek dedi.tekrar doktorunuza sorun fazlasi zararli.

Son düzenleme:
Canım bende yarın ordayım :)))

Evet tatlim gidicem insallah hava yağmurlu olcak diyolar ama cok heveslendim annemi alip gidicem. Karsilasiriz belki ben kocaman bebek arabasiyla keltos oglunu tasiyan anne olucam eger tanirsaan:)

Yenikullanıcı Cnm süper olmuş. Derin hanımın da maşallahı var. Ömrü de yüzü gibi güzel olsun inşallah :) biz az kişiyle birkaç arkadaş ve aile arasında kutladık. O yüzden aile kalabalık olunca magnet tercih ettim. Biz kaybederiz onlar kaybetmezler :) bu arada dışarıda yapacaktın doğumgününü de mi? Bana da ayır bir tane :)

Ben bursaliyim face grubunda bir bulusma ayarlamaya calisiyoruz ama ben bu hafta sanirim katilamam isik ve ben hastayiz...oyun evi bulalim dedik olmadi senin bildigin varsa paylas bizimle arkadasim belki fikir olur.....
Grubun adı ne canım?Bir de her hafta oluyor mu buluşma?Oyun evi bilmiyorum ama çevremde 2-3 tane anaokulu var belki onlardan fikir alabilirim.
bence yeni bi diş geliyor olabilir miki burnu tıkalıysa tamam sorun oluyor uyuması çok geçmiş olsun iyileşsin çabucak
Alttan iki tane daha dişimiz geldi ama sorunu çözdüm bu akşam kurufasulye falanda değilmiş grip oluyor sanırım Bugün burnu akıp durdu hafiften öksürük de vardı uyuyamadı gün içinde pek umarım bu gece uyur. Dışarı çıktığımızda yok nasıl hasta oluyor anlamıyorum

Ben 3 damla veriyorum canım.

Arkadaşlar ben yine size bişey sorucam. Derin dondurucuda 2 tane eylül ayından kalan anne sütü var versem bişey olur mu?6 ay geçmiş üstünden tereddüt ettim vermek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…