bende o yüzden baskılı magnetlerden yaptırmadım...çerceve yaptırdım isteyen kızımın fotografını koyar isteyen kendı cocugunu yada baska bir fotograf...gerçi bizim dogum gününde aile büyükleri olacak sadece o yüzden cerceveleri seveceklerdir.
Ben bursaliyim face grubunda bir bulusma ayarlamaya calisiyoruz ama ben bu hafta sanirim katilamam isik ve ben hastayiz...oyun evi bulalim dedik olmadi senin bildigin varsa paylas bizimle arkadasim belki fikir olur.....
İsik 27.02 tarihinde 1 yasina girdi dogum gununu c.tesi aksami yaptik ama ben isik hastaydik hala daha gecmedi isigin oksurgu artinda bugun doktora goturdum ilaclarini verdim bakalim bu aksam ne olacak...diyet mama bitmisti pastorize sute gecmistim ama sut oksurugu arttirdigi icin birkac gundur vermiyorum hastaliktan isik birsey yemiyor ki zaten normalde de yemezdi kilo vermis tekrar 1 aylik diyet mamaya baslicaz bu aksam....bu arada sifacim bebegin hayirli olsun allah anali babali buyumeyi nasip etsin....bizden bu kadar unutmadan daha yurumuyor isik ama yurumus kadar heryere yetisiyor su haliyle birde yuruse eyvah eyvah....
maşallah oğluna çok sağol canım bu aradaŞifanın çok tebrik ederim yürümeye gelince inanın doğumunda bile bukadar sevinmemişimdir one büyük bi mutluluk benim rahatsız bi kız kardeşim var 17 yaşında ama çok değil yürümesi biraz bozuk oğlum oyeyzesini 3 aylıktan beri her gördüğünde katıla katıla gulerdi onu çok seviyo bügün kızlar bana geldi teyzesinin biri ayakta çok sevdiği baya uzak oturuyoruz bi baktım o çok sevdiği teyzesine doğru gidiyo şok oldum ben bi böyle kaldım sonra başladım bağırmaya 10 dakika rahat sevinç çığlığı attım maşallah oğluma çok güzel bişey iş şimdi ikinci bebeği olanlar görmemişin oğlu olmuş diyecek ama gerçekten öyle hemen sevinçten kalem bulup duvara tarih saat kazıdım darısı tüm benilerin başına aminnnnnnn tatlı rüyalar hepinize
ayy benimmi gözümden kaçtı diğer arkadaş kim :26: amin canım benim çok sağolOooo 2 gün giremedim 2 yeni bebek haberi maşşallah size allah hayırlı sağlıkı bi şekilde kucağınıza almsı nasşp etsin inşş
maşallah yürümeye başlamış paytak paytak darısı bize ve bekleyenlereBnm oglumda 10 adima kadar atio hemn tutunacagi biyer ariyor dusmemk icin
yaaa bayıldım kızına maşallahhh eminim kardeşli büyümek çok zevkli olacak bizde de böyle güzel anılar olsun tüm isteyenlere inşallahh öptük siziGünaydın teyzeleri.Bugün Cansu ve ben çok neşeli başladık güne. Bu sabah biz uyuduk abileri baba gönderdi okula. Uyandığımızda evde kimse kalmamıştı. Genelde herkesi uğurlar el sallardık. Mutfakta ikimize kahvaltı hazırladım Cansu ya hadi mama yiyelim dedim. Oda dönüp elini buzdolabına yasladı diğer geliyle gel gel yapıp bir yandanda sesleniyor; Buda Alle adi (Buğra Alper hadi) Allahım büyümüşde abilerini kahvaltıya çağırırmışAllahım nasıl hoşuma gitti.
Cansu işleri bayağı ilerletti. Yürüme olayı felaket artık resmen adım adım takip ediliyorum. Cumartesi çamaşır yerleştiriyorum dolaplara heryede dibimdeydi. Beni takip etmeyi seviyor. Taki abiler eve gelinceye kadar. Onları gördünmü beni falan unutuyor. Artık söylediklerimi anlıyor. Dergi ve kitap karıştırmıya bayılıyor. Market kataloglarında oyuncak sayfaları uzun uzun inceleniyor. Bebek dergilerinde her bebek seviliyor. Bazen bebeği seviyormusun kızım diyince dergi kucağına bastırıp öpüyor. Burun kulak göz ayak el hepsini hem kendi üzerinde hemde bizde gösteriyor. Dün akşam televizyonu kapatıp hep beraber oyun oynadık. Cansu ya Alperin kulağı nerde Buğranın gözü nerde gibi sorular sorup bulduğunda alkışladık. Çok eğlenceliydi.
Allahım herşeyi zamanında yaşamayı nasip etsin. Bebek haberi olan arkadaşlara hayılı olsun. Doğum günü olan miniklere nice güzel yaşlar olsun. Herkesi öpüyoruz.
demek maçcı 3 geldiAy bu arada ne söyleyeceğimi unuttum. Bizim evde o kadar çok maç seyredilirki malum 3 erkek olunca. Cansu da öğrendi şimdi maç görünce topunu arayıp buluyor sonra ayağıyla vurup go diyor. Allahım bana 3 tane yetiyordu kızımdamı maççı olacak diyorum :18:
Cansu solak galiba yemesi için verdiğim herşeyi sol eliyle yiyor. Siz dikkat ettiniz mi bebeişleriniz ne durumda?
Birde dökülenleri toplama konusunda bugünlerde takıntılı. Ben topladığım için taklit mi ediyor yoksa gerçekten rahatsız mı oluyor henüz çözemedim. Bir obsesif abimiz var inş. Cansu da olmaz.
bayıldımmm maşallahhhhh süper bi hazırlık var çok güzel yaşansın inşallahkızlar bizim doğumgünümüz bu perşembe ama 9-10 gün falan erteliyoruz, hazırlıklara da yeni başladım, siparişlerimi veriyorum heyecanlandım sizinle de paylaşayım,Eki Görüntüle 1007992 bu logo kullanılacak afişimizde sunum çubuklarında falan... hediyelik olarak da Eki Görüntüle 1007996 bu şişelerden sipariş verdim büyükler için, çocuklara da kızmın resminin olduğu lolipop şekerlerden...
daha balonlar peçeteler hediye torbası mum falan alınıcak, onları da bi siteden beğendim ama adresi bize çok yakınmış gidip görerek alıcam onları...
yerle daha anlaşmadık ama dışarıda yapmaya karar verdik...
süper fikirlermiş ya harikasınbizim şişelerimizde kızımın resminin olduğu logo kullanılacak tabi, kargoda sorun oluyomuş içlerini ben doldurucam şişelerin kolonya, duş jeli ya da sıvı sabun falan...
bence yeni bi diş geliyor olabilir mikiKızlar bu arada oğlum akşam bizi hiç uyutmadı desem yeridir.Artık verdiğim kurufasulyeden mi yoksa burnu falan tıkalıydı akşam ondan mı çözemedim.:44:
canım geçmiş olsun size iyileşin hemen demek gününüzü kutladınız daha nice sağlıklı keyifli yıllara öptük siziBen bursaliyim face grubunda bir bulusma ayarlamaya calisiyoruz ama ben bu hafta sanirim katilamam isik ve ben hastayiz...oyun evi bulalim dedik olmadi senin bildigin varsa paylas bizimle arkadasim belki fikir olur.....
İsik 27.02 tarihinde 1 yasina girdi dogum gununu c.tesi aksami yaptik ama ben isik hastaydik hala daha gecmedi isigin oksurgu artinda bugun doktora goturdum ilaclarini verdim bakalim bu aksam ne olacak...diyet mama bitmisti pastorize sute gecmistim ama sut oksurugu arttirdigi icin birkac gundur vermiyorum hastaliktan isik birsey yemiyor ki zaten normalde de yemezdi kilo vermis tekrar 1 aylik diyet mamaya baslicaz bu aksam....bu arada sifacim bebegin hayirli olsun allah anali babali buyumeyi nasip etsin....bizden bu kadar unutmadan daha yurumuyor isik ama yurumus kadar heryere yetisiyor su haliyle birde yuruse eyvah eyvah....
tek değilim yani,emzirmeyle alakalı büyük ihtimal...uzun günler gecikiyordur seninde o zaman
emzirenler genelde böyle demek canım
Devit normalde 3 damla ama 1 yaşına kadar verilecek demişti doktor. Artık vermesek te oluyor yani.doğumgünü için hazırlık yapanlara kolay gelsin diyorum en iyisi dışarıda yapmak gerçekten çünkü sonrası toplanmak temizlemek zor oluyor çocukla..
kızlar deviti kaç damla veriyorsunuz ?
Devit normalde 3 damla ama 1 yaşına kadar verilecek demişti doktor. Artık vermesek te oluyor yani.
Bizim bıngıldak henüz kapanmamış bu yüzden devam dedi sağlık ocağı...bir de anlam veremedim kg.su kadar verilecek dedi çok saçma değil mi kan damlasıyla mı karıştırdı acaba dr. olacak kişi ?
aynen dışarıda kutlamak en iyisidoğumgünü için hazırlık yapanlara kolay gelsin diyorum en iyisi dışarıda yapmak gerçekten çünkü sonrası toplanmak temizlemek zor oluyor çocukla..
kızlar deviti kaç damla veriyorsunuz ?
kapandıysa verilmesede olur evetDevit normalde 3 damla ama 1 yaşına kadar verilecek demişti doktor. Artık vermesek te oluyor yani.
bencede karıştırılmış kan damlasıyla şükür biz kan damlasından kurtulduk sadece devit-3 e devam edicezzzBizim bıngıldak henüz kapanmamış bu yüzden devam dedi sağlık ocağı...bir de anlam veremedim kg.su kadar verilecek dedi çok saçma değil mi kan damlasıyla mı karıştırdı acaba dr. olacak kişi ?
evettBence kan damlasıyla karıştırmış.
emziren anneler hepinizin adeti düzenli herhalde? pek cevap veren olmuyor...ben hamilelikten cok acaba kist falan yüzündenmi gecıktı onu düşünüyorum...korunurken hamıle kalmam zor herhalde...33 yasındayım bu gune kadar hiç gecikmemişti
Merhaba kızlar, ikinci defa anne olacak arkadaşlar inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alır ve o mutluluğu tekrar yaşarsınız. Şartlar uygun olursa ben kızım 3 yaşındayken tekrar bir çocuk sahibi olmayı isterim. Doğumun o mucizevi ortamını tekrar yaşamak, henüz gözlerini yeni hayata açmış bebeğimi kucaklamak fikri beni çok motive ediyor. Bebek büyütmenin zorluklarını ise bu aralar pek düşünmüyorum. Çünkü evet çok zorlandım, bunalımları girdim, çıktım, fiziksel acılar çektim, ağladım, uykusuz kaldım, sinirlerim bozuldu ama çoğu geçti. Zor zamanlar bir şekilde geçiyor ve sana dünya tatlısı bir yavrucak kalıyor. Bebeklerimiz bir yaşlarını dolduruyorlar umarım hepimiz için zor zamanların geride kaldığı daha keyifli, daha neşeli günler gelir.
Kızlar bugün bizim doğum günümüz. Gece sabaha kadar uyumadık. Sabah okuldaydım. Hazırlıklarım bitti şükür. Ama ben de bittim. Misafirler gelmeden 1 saatcik uyuyabilsem:)
ayakta abartmıyorum dakikalarca duruyorlar ama yürümüyorlar
yürüsünler istiyorum ben hem de çok
canım adresi yok facebookta profili olan biyerden sipariş verdim yerleri ankarada, facebook hesabın varsa ema parti tasarım diye bakarsan çıkıyo, ben bu şişeleri dolu hali 3 tlye falan bazı sitelerde görmüştüm, burada fiyatlar çok uygundu buradan sipariş verdim, boş şişe 1,5 tl kolonya duş jeli ya da lavanta doldururlarsa 2tlydi yalnız içine kolonya falan koyunca kargoda sorun çıkabiliyomuş lavanta tavsiye ettiler ben de böyle pembe bişey olsun istiyorum içinde o yüzden boş sipariş verdim ben doldurucam içini gülsuyu iyi fikirmiş sağol canım... benim aklıma da pembe sıvısabun falan gelmişti ama gülsuyu daha hoş...
bi site vardı ordan pınar altuğ yaptırmış kızının doğumgünü için böyle kolonya şişesi ama onunki püskürtmeliydi galiba 3 tlydi, onu gördüğümden beri aklımda bu şişeler, baştan magnet düşünüyodum daha da ucuza gelirdi ama anneanne babaanne dışında kim kızımın resmini dolabına yapıştırmak isterki atılmasın kızımın resminin olduğu magnet diye düşündüm...
Canim sise fikrine bayildim. Bende dusunmeye basladim hatta. Dun avm de bi gulsuyu markasi standi elime gul kolonyasi doktu harika kokuyordu gul suyundan daha etkili hatta elimi sabunlamama ragmen hala kokusu var ondan doldururum diye dusundum bile. Biz bugun 11. Ayi doldurduk yarin eminomune gidip suslemelere bakicam insallah. Adresi verir misin canim siseler icin
ALLAH mı söylettiben hamile kaldım kalalı daha hiç olmadım adet. gidip doktora da sormadım, çünkü emzirdiğim içindir diye düşünüyorum. çünkü sık sık emiyor kızım. gece de.
güzel dileklerin için teşekkürler. ben de 3 yaşında düşünüyorum 2. bebeği. ama eşimle bir türlü hemfikir olamadık. o hemen yapalım isitoyor. benimse kariyerimle ilgili planlarım var ve zaten hazır değilim. bugün de konusu geçti, kız 3 yaşına geldiğinde ben isticem mi bakalım diyo. çünkü yaşı o zaman 36 olucak, yaşlandığını düşünüyo galiba. :)
ayy ben de bi atlatsam da bu şekilde güzel anılarımı paylaşsam sizinle. bizimki 19 unda ama 22 sinde yapıcaz inşallah. hazırlıklar da başladı.
canlarım benim. fotonuza da bayıldım. çok tatlısınız. aslında aramızda en şanslısı sensin. en azında 2. çocuk derdin yok.
benim ki de yürüyo ama biraz tembellik de yaptığı oluyo. bazen de tüm odaları turluyo peşimde.
Allah hepsine uzun ömürler versin..
şifaaa cnm irmikli bebe büskivisi tarifini aldım. hiç böyle şeyler yapmıyorum kızıma. halbuki abur cubura bayılıyo. çubuk kraker vereceğime bu daha iyi olucak sanırım. hemen yapıcam teşekkürler.
yeni kullanıcıı.. doğum günü hazırlıklarını gördüm, çok beğendim. kafam da karışmadı değil. çünkü ben magnet takvimlerden yaptırmayı düşünüyordum. bunlar da mantıklı geldi bana. ayrıca uygunmuş da. tekrar bi düşünmeliyim.
Bizim bıngıldak henüz kapanmamış bu yüzden devam dedi sağlık ocağı...bir de anlam veremedim kg.su kadar verilecek dedi çok saçma değil mi kan damlasıyla mı karıştırdı acaba dr. olacak kişi ?
Canım bende yarın ordayım :)))
Grubun adı ne canım?Bir de her hafta oluyor mu buluşma?Oyun evi bilmiyorum ama çevremde 2-3 tane anaokulu var belki onlardan fikir alabilirim.Ben bursaliyim face grubunda bir bulusma ayarlamaya calisiyoruz ama ben bu hafta sanirim katilamam isik ve ben hastayiz...oyun evi bulalim dedik olmadi senin bildigin varsa paylas bizimle arkadasim belki fikir olur.....
Alttan iki tane daha dişimiz geldi ama sorunu çözdüm bu akşam kurufasulye falanda değilmiş grip oluyor sanırımbence yeni bi diş geliyor olabilir mikiburnu tıkalıysa tamam sorun oluyor uyuması çok geçmiş olsun iyileşsin çabucak
Ben 3 damla veriyorum canım.kızlar deviti kaç damla veriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?