hımm geçmiş olsun dışarı çıkmak sorun değil bize sağolsun karşı komşu bebeğiyle geçen hafta gelip bulaştırıp kaçtılarGrubun adı ne canım?Bir de her hafta oluyor mu buluşma?Oyun evi bilmiyorum ama çevremde 2-3 tane anaokulu var belki onlardan fikir alabilirim.
Alttan iki tane daha dişimiz geldi ama sorunu çözdüm bu akşam kurufasulye falanda değilmiş grip oluyor sanırımBugün burnu akıp durdu hafiften öksürük de vardı uyuyamadı gün içinde pek umarım bu gece uyur. Dışarı çıktığımızda yok nasıl hasta oluyor anlamıyorum
Ben 3 damla veriyorum canım.
dr.a soracaklarımızın çoğunu sormayı unutup dönüyoruz demiArkadaşlar ben yine size bişey sorucam. Derin dondurucuda 2 tane eylül ayından kalan anne sütü var versem bişey olur mu?6 ay geçmiş üstünden tereddüt ettim vermek için?
uzun süre derken daha bebişlerimiz yeni yaşlarına bastılar :26: zaten 2 yaşa kadar emzirme öneriliyor :26:bebeklerin dişlerini temizlemeye başladınızmı??? uzun süre meme emenlerin dişlerimi çürüyormuş erkenden??
Evet tatlim gidicem insallahhava yağmurlu olcak diyolar ama cok heveslendim annemi alip gidicem. Karsilasiriz belki ben kocaman bebek arabasiyla keltos oglunu tasiyan anne olucam eger tanirsaan:)
Cailiou bebek:))ben anneme bırakıp tek gidicem yada kardeşimle tanırım seni instagramdan tanışıyoruz ya ortak özelliğimiz çok zaten:)))
doğumgünü için hazırlık yapanlara kolay gelsin diyorum en iyisi dışarıda yapmak gerçekten çünkü sonrası toplanmak temizlemek zor oluyor çocukla..
kızlar deviti kaç damla veriyorsunuz ?
Canım saolasın bende orda sipariş verdim biraz önce gerçekten fiyatlar çok uygunmuş sizinkinin mavisi puantiyelisinden bizimkide çok tatlı oldular acayip mutlu oldum yarında eminönüne gidicem şeker hamuru malzemleri almaya tek eksik pastamız oda hallolcak inşalla
Erdemine canım yarın sende mi gidiyosun belki karşılaşırız:))
yenikullanıcı enerjine ve zevkine şapka çıkarıyorum
kızlar ben 8. aydan itibaren çocukların kıayfetlerini sabun tozu ile değil de normal deterjanla yıkyorum ama
özellikle elma ve portakal lekelerini çıkaramıyorum
ne kadar temiz olursa olsun
kirli gibi duruyorlar
ariel kullanıyorum
arielin leke çıkarıcısını aldım lekelerim çıkmadı
kosla aldım çıkaramadım
bugün nette okudum meşe külü ile çıkaranlar varmış
yarın gidip fırından meşe külü isteyeceğim
önerilerinize açığım arkadaşlar
Benim oglum vucutta fazla d vitamininden dolayi bobreklerinde kum olusmus hayta farketmeseydik tasa cevircekmis hemen d vitaminini kestirdi doktor.
Kizimda 11 kilo ama 3 damlayi gecmiyevek dedi hem cocuk doktorumuz hemde oglumu bu kum icin goturdugum nefrolog.onada kizimaada veriyoz bisi olurmu dedihimde 3 damla verilcek dedi.tekrar doktorunuza sorun fazlasi zararli.
Yenikullanıcı Cnm süper olmuş. Derin hanımın da maşallahı var. Ömrü de yüzü gibi güzel olsun inşallah :) biz az kişiyle birkaç arkadaş ve aile arasında kutladık. O yüzden aile kalabalık olunca magnet tercih ettim. Biz kaybederiz onlar kaybetmezler :) bu arada dışarıda yapacaktın doğumgününü de mi? Bana da ayır bir tane :)
Grubun adı ne canım?Bir de her hafta oluyor mu buluşma?Oyun evi bilmiyorum ama çevremde 2-3 tane anaokulu var belki onlardan fikir alabilirim.
Alttan iki tane daha dişimiz geldi ama sorunu çözdüm bu akşam kurufasulye falanda değilmiş grip oluyor sanırımBugün burnu akıp durdu hafiften öksürük de vardı uyuyamadı gün içinde pek umarım bu gece uyur. Dışarı çıktığımızda yok nasıl hasta oluyor anlamıyorum
Ben 3 damla veriyorum canım.
Arkadaşlar ben yine size bişey sorucam. Derin dondurucuda 2 tane eylül ayından kalan anne sütü var versem bişey olur mu?6 ay geçmiş üstünden tereddüt ettim vermek için?
bebeklerin dişlerini temizlemeye başladınızmı??? uzun süre meme emenlerin dişlerimi çürüyormuş erkenden??
işte böyle birşey
ben bugün keçi sütü alarak işe başlıyorum arkadaşlar
inşallah severler
şimdilik gündüzleri vermeyi düşünüyorum sadece
bünyeleri alışınca gece de vereceğim
sonucunu size yazarım
ben bugün keçi sütü alarak işe başlıyorum arkadaşlar
inşallah severler
şimdilik gündüzleri vermeyi düşünüyorum sadece
bünyeleri alışınca gece de vereceğim
sonucunu size yazarım
hımm geçmiş olsun dışarı çıkmak sorun değil bize sağolsun karşı komşu bebeğiyle geçen hafta gelip bulaştırıp kaçtılargelen-gidenlerden almıştır oğlun iyileşsin hemencik
dr.a soracaklarımızın çoğunu sormayı unutup dönüyoruz demivalla bilemiycem canım ben hiç anne sütü dondurucuya koymadım :26:
dışarı çıkmasa da havada mikrop var bizler dışardan getirebiliyoruz falan ... geçmiş olsun canım, geçsin inşallah çabucak...
bilmiyorum bi bilgim yok ama nolur nolmaz kullanma canım ben böyle şeylerde çok pimpirikliyimdir...
canım ben de şu an dolaptaki süt stoklarımı tüketiyorum
7 aylık süt de var
ben verdim bir şey olmadı
olsa olsa vitamin değerini biraz daha kaybetmiştir dedim
sonuçta anne sütü illaki az da olsa faydası vardır
zaten dolaptan çıkan anne sütünün tadı çok kötü
demir tadı geliyor ağzıma
allahtan bebeklerin damak tadı bizimki gibi değil de içebiliyorlar
papatyacım keçi sürütünü direkt mi vericeksin sulandırıcak mısın, facedeki grupta konuşulmuştu doktoru ağır gelir sulandırın falan demiş...
İnşallah severler canım. Ben de Cansu ya denedim ama mümkün değil almadı. Doğrusu ısıtırken benim bile kokusundan midem mahvoldu. Hiç sevmem keçi ürünlerini.Galiba Cansu da bana benziyor. Gece beslenmesine devam mı ? Biz bıraktık şükür. Geceleri sadece su içip geri yatıyoruz.
Bir de benim kizda atopik dermotit var
Yani bebek egzamasi
Cildiyeye goturdugumde
Doktor kesinlikle deterjan kullanmayin dedi
Sabun tozu sadece.
Bebek deterjani vs
Hic birsey önermedi
Sabun tozundan başka
Ve muhakkak cift durulama.
Sizin bebeklerinizin cildinde sikinti yoktur
Muhakkak
ama nacizane gorusum yine de
Deterjan leke cikarici gibi etkili kimyasallardan olabildigince uzak tutmak
Bebislerimizin kiyafetlerini.
Tum gun tenlerine degiyor cunku
Bitkisel bi deterjan kullaniyorum kendimize de. O bitsin bizim kiyafetleri de sabun tozyla yikamayi dusunuyorum
İyice sogudum valla.
Ha sabun tozu tam cikariyor mu lekeleri hayir. Ama evde giydiklerini cok sorun etmiyorum disarida giydigi kiyafetleri de zaten disarida öyle akacak leke bırakacak şeyler yemiyoruz. O yüzden o kadar kirlenmiyor
Zaten bir yillik hatta mevsimlik
Seneye hiçbirini gidemeyecek bile.
Bu da benim kendince görüşüm arkadaslar
Bir de benim kizda atopik dermotit var
Yani bebek egzamasi
Cildiyeye goturdugumde
Doktor kesinlikle deterjan kullanmayin dedi
Sabun tozu sadece.
Bebek deterjani vs
Hic birsey önermedi
Sabun tozundan başka
Ve muhakkak cift durulama.
Sizin bebeklerinizin cildinde sikinti yoktur
Muhakkak
ama nacizane gorusum yine de
Deterjan leke cikarici gibi etkili kimyasallardan olabildigince uzak tutmak
Bebislerimizin kiyafetlerini.
Tum gun tenlerine degiyor cunku
Bitkisel bi deterjan kullaniyorum kendimize de. O bitsin bizim kiyafetleri de sabun tozyla yikamayi dusunuyorum
İyice sogudum valla.
Ha sabun tozu tam cikariyor mu lekeleri hayir. Ama evde giydiklerini cok sorun etmiyorum disarida giydigi kiyafetleri de zaten disarida öyle akacak leke bırakacak şeyler yemiyoruz. O yüzden o kadar kirlenmiyor
Zaten bir yillik hatta mevsimlik
Seneye hiçbirini gidemeyecek bile.
Bu da benim kendince görüşüm arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?