2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ben bugün keçi sütü alarak işe başlıyorum arkadaşlar
inşallah severler
şimdilik gündüzleri vermeyi düşünüyorum sadece
bünyeleri alışınca gece de vereceğim
sonucunu size yazarım

cnm bn 2 haftadir veriyorum keci sutunu. sulandirmadimda. bir yasina kadar sulandirip veriliyor diye biliyorum. cumartesi 1 yasinda olucak nasipse oglum.arada mama da veriyordum onceden. keci sutunu mamaya gore severek icmedi ilk baslarda. miktari az oldu mamadan ama simdi tek keci sutu veriyorum ve guzelce iciyor artik. sanirim alisti tadina

Herkese merhaba
Benimde Nisan 2013 doğumlu bir kızım var, ismi Maya:) Ben de sizi bir süredir takip ediyorum. Malesef nisan anneleri topiğinde iletişimimizi sürdürme imkanı kalmadı, üzücü olaylar yaşandı, herkes kendi adına üzüldü ve geri çekildi Szilerden çok şey öğrendim, aranızdaki seviyeyi korumanızı ve diyaloglarınızın içtenliğini de çok seviyorum. Hepinizin yavrularını öpüyorum, zaman zaman fotoğraf ekliyorsunuz, hepsi de çok tatlı, öpmelik koklamalık. Allah bağışlasın hepsini.
Benim yazma sebebim şu lekeler
Benim de portakal-mandalina suyu ve kuruyup yapışmış yumurta lekeleri favori lekelerim olup, kendilerinden kurtulmak mümkün olmuyorDU. Ta ki kayınvalidem bir deneme yapana kadar:) Sonuç: başarılı:) Zor gelir mi bilmiyorum ama isterseniz siz de deneyin: lekeli giysileri tencerede kaynatın! Önce sabun tozu ile bir çitileyin sonra kaynatın. Umarım sizde de işe yarar:)
Çok sevgiler herkese

Ben doğduğundan beri kaynatıyordum tertemiz oluyor leke falan kalmıyor ama artık zaman bulamıyorum kaynatmaya makineye bile zor atıyorum valla

canım araştırdıysan koala zaten römerin bir alt kalitesi
aldığım için demiyorum canım
gerçekten çok memnunum
ben bile tek başıma takıp, sökebiliyorum
yatış pozisyonu çok iyi
rahatça uyuyabiliyorlar
dik pozisyonundayken dıarıyı seyredemiyorlar henüz
boyları kısa geliyor
bebekleri kavrayışı da çok güzel
kesinlikle memnun kalırsın canım
ben tanesini 340 liradan aldım
ankaradaysan özelcan bebedeb alabilirsin

Merhaba mart anneleri ben 2013 mayıs annelerindenim ve 9, buçuk aylık bir kızım var. Size birşey danışmak istiyorum özel menenjit aşısını yaptırdınız mı? Bizim doktorumuz 10 aylık olunca aşı yapalım dedi ama ben çok kararsız kaldım çünkü bazı doktorlar tavsiye ederken bazıları önermiyor.
sizinde fikrinizi almak istedim

geçmiş olsun cnm. bende 2014 mart annesiyim.

Merhabalar. Ben tütü yapiyorum. ....... Tütü facebook sayfasina bakabilisiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
uzun süre derken daha bebişlerimiz yeni yaşlarına bastılar :26: zaten 2 yaşa kadar emzirme öneriliyor :26:

evet öneriliyornama gecen gün okudum bir aanne yazmış,bır tanıdıgı 2 yaşıan kadar emzirmiş çocugun bütün dişleri çürümüş erimiş diye başka birinden daha duydum...emmeyenlerde biberonla besleniyor o zaman herkesin çürümesi lazım...ben pek anlam veremedim..[/QUOTE]

Ben daha once yazdim bilmiyorum okudunmu.oglum 2 sene emdi gece gunduz suan5 yasi bitcek dislerinde hic sorun yok.eltimin oglu 3 ay emdi sonrabiberon aldi ams cok abur cuburda yiyen bi cocuk.3 yasinda disleri hep curudu bi suru doldu var dislerinde.anne sutu sekerli degil bisi degil.bence cocugun yapisiyla beslenmesiyle alakali.

Kızım çok sinirli. İstediği bir şeye ulaşamayınca, engellenince ya da canı sıkılınca, halının üstünde yüzükoyun tepiniyor, bağırıyor. Başını yere vurup acıtacak diye korkuyorum. Sizin bebeklerinizde de böyle sinir var mı, yoksa benimki mi böyle?:26:

Bizde haftasonu koalanin isifixli modelini aldik. Acikcasi biz hic arastirmadan gittik, magazadaki eleman anlatti biz dinledik:) once farkli bir markayi cok begendik esimle ama kizimi uc kez icine oturttuk, her defasinda sikilip aglamaya basladi, on bari felan vardi onun, guvenlikte cok iyiymis ama bizim kiz sevmedi. Sonra koalayi begendik aldik, eve gelirken oturttuk kizimi, bizim arabada bayagi yuksek durdu koltuk, bakina bakina uyuyakaldi icinde eve gelene kadar. Simdilik memnununuz bizde. Papatya daha uyguna almis, biz jokerden 450ye aldik.

Güle güle kullanın canım bende römer aldım 500 tl ye 900 küsürden inmişti keşke baksaydın gittigidiyordA vardı ama olsun koalada iyidir

Güle güle kullanın canım bende römer aldım 500 tl ye 900 küsürden inmişti keşke baksaydın gittigidiyordA vardı ama olsun koalada iyidir

Kizlar peki sizin bebekleriniz oturuyor mu araba koltugunda. Benim ki hic sevmiyor, hep ariza cikariyor. Sarkilar, turkuler soyluyoruz arabada esimle, biraz pepe seyrettiriyorum. Sonra ben sinirleniyorum. Ben aglasin alismak zorunda diyorum. Esim kucagima almami istiyor tartisiyoruz. Hep stresli geciyor yollar. Hic istemiyorum kizimla bir yerlere gitmeyi. Son iki seferdir de trafikte cok kalinca kustu. Ustu hep ıslandı kuzumun((

Canim benimki daha baslamadi boyle seyler yapmaya. Ama buyudukce yapacagini dusunuyorum. Bugun bir kitap aldim 1-4 yas arasi cocuklarla iletisimle ilgili. Cok tavsiye edilen bi kitap, yeni basladim okumaya sen de bi bak istersen.. Dr Harvey Karp Mahallenin En Mutlu Yumurcağı. Umarim isimize yarar. Sevgiler.

Hosgeldin..evet bu topic masallah cok iyi gidiyor. Herkes birbirine karsi cok saygili. Cocuk yetistirme tarzlarimiz farkli olabiliyor ama onemli olan birbirimizi anlayisla karsilamak. Umarim hep boyle devam eder. Gecen gun kardesim takiliyordu. "Siz cocuklarinizin dugun haberlerini de burdan duyurursunuz" diye:))))

Bebeğimin iştahı 1 haftadır iyiydi Demir ilacına başladık hiç bişe yemiyor yine ben ne yapayım ya versem bi türlü vermesem bi türlü zaten yemeyen bi çocuk bahanesi bol yememek için

Benim eşimde ne olsa kadınlar kulubüne bak bi diyo yada oradakilere sorsana diyor. Geçen gün ayakkabı almaya gittik ortepediks de 170 liraydı bende burdan okumuştum bobux marka iyi diyordu arkadaşlar fiyatıda uygun. Eşime söyledim ondan alalım diye diyoki iyiki şu kadınlar Kulübü'de var:)

:26:
Ayy benim kızım da öyle halıyı ıssırıyor saçını çekiyor hiç tepki vermiyoruz ama hep yapıyor. Elinden hiç bişeyi alamıyoruz ağlıyor ağlayıncada kusuyor. Bizimki artık banyoda da çok ağlıyor ya bugün banyo yaptırdım ağladı çıktık kustu yataklar yorganlar heryer battı o ağladı ben ağladım sonrada Demir ilacını verdim birde oyüzden kustu mahvoldu çocuk ya sonrada aç aç uyudu((

bebeklerin dişlerini temizlemeye başladınızmı??? uzun süre meme emenlerin dişlerimi çürüyormuş erkenden??

benim kızımın da üst yan dişlerinin ikisinde de kararma başlamış. korktum çürümeye mi başladı diye. yatarken hep emiyo. ondan mı acaba. yarın doktorumu arayayım bakalım ne dicek!..

geçen hafta sonu baktık biz de. 95 tl civarı. biz de bi araştıralım öyle alalım dedik. bobux marka dediğin ne kadar uygun acaba!...,

2013 subat&mart anneleri grubun adi...kapali grup istek gonderirsen oradan bulusma haberini ogrenebilirsin yada ben sana buradan haber veririm....

Araba koltugu konusulmus biz ficher price 0-36 almistik isik daha yeni dogdugundan bugune kadar hep koltgunda oturdu sanirim bu yuzden de koltuguna alisik ikimiz uzun sureli yolculuk yapabiliyoruz....

İsik daha iyilesmedi sukur oksurugu suruptan sanirim gecti...fakat zaten istahsiz olan kucuk kus iyice istahsiz oldu ne yiyor ne iciyor....oyhhhh 1 yildir yemesiyle ugrasiyorum yok yok allahim bana sabir isigima istah ver....

oglum istegi olmayinca tepikisini gosteriyor yada mizmizlaniyor ama cok surmuyor elh oyaliyorum baska seylerle hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…