ben bugün keçi sütü alarak işe başlıyorum arkadaşlar
inşallah severler
şimdilik gündüzleri vermeyi düşünüyorum sadece
bünyeleri alışınca gece de vereceğim
sonucunu size yazarım
sulandırıp vereceğim canım
canım sevmeyeceklerini tahmin ediyorum
çünkü ben de hiç sevmem
o yüzden pınarın bebek sütüne başlayacağım
hatta ballısını denettim ikisi de içtiler
canım benimkiler hiç emmediği için sürekli emme durumları yok geceleri
ben hala sütümü sağarak veriyorum
gece iki kere besleniyorlar
her kalkmalarında 120 cc süt içip yatıyorlar
suyla hiç ikna olmuyorlar
uyku semesi su verdim de ortalığı ayağa kaldırdılar
doktora gece beslenmesini keseyim mi dedim, anne sütünü bitirdikten sonra kesmeyi dene
kesemessen ve seni çok zorlamayacaksa gece bir kere süt ver
bir zararı yok bunun dedi
ben hem gece hem gündüz toplamda bir su bardağı süt içirmeye alıştıracağım
söylediklerinde haklısın canım
ama ben iki aydır bebeklerle bizim çamaşırlarımızı aynı anda yıkıyorum
ariel kullanıyorum
3 kere durulama yapıorum
başka türlü o çamaşırlar içime sinmiyor canım
Herkese merhaba
Benimde Nisan 2013 doğumlu bir kızım var, ismi Maya:) Ben de sizi bir süredir takip ediyorum. Malesef nisan anneleri topiğinde iletişimimizi sürdürme imkanı kalmadı, üzücü olaylar yaşandı, herkes kendi adına üzüldü ve geri çekildiSzilerden çok şey öğrendim, aranızdaki seviyeyi korumanızı ve diyaloglarınızın içtenliğini de çok seviyorum. Hepinizin yavrularını öpüyorum, zaman zaman fotoğraf ekliyorsunuz, hepsi de çok tatlı, öpmelik koklamalık. Allah bağışlasın hepsini.
Benim yazma sebebim şu lekeler
Benim de portakal-mandalina suyu ve kuruyup yapışmış yumurta lekeleri favori lekelerim olup, kendilerinden kurtulmak mümkün olmuyorDU. Ta ki kayınvalidem bir deneme yapana kadar:) Sonuç: başarılı:) Zor gelir mi bilmiyorum ama isterseniz siz de deneyin: lekeli giysileri tencerede kaynatın! Önce sabun tozu ile bir çitileyin sonra kaynatın. Umarım sizde de işe yarar:)
Çok sevgiler herkese
merhaba kızlar. bende mart annesiyim. 28 mart doğumlu bir oğlum var. papatya ya bir sorum olacaktı. bu arada yazılarını zevkle takip edenlerdenim bende. hatta ikiz annelerine yazdıklarını da okuyorum :))
bebeklerine kaola marka oto koltuğu aldığını hatırlıyorum. 9-36 kilo olup isofixli olup hemde fiyatı uygun olsun dediğimde karşıma çıkan tek ürün.
memnun musun. senden eğer olumlu referans alırsam hemen internetten sipariş edecem.
Bir de benim kizda atopik dermotit var
Yani bebek egzamasi
Cildiyeye goturdugumde
Doktor kesinlikle deterjan kullanmayin dedi
Sabun tozu sadece.
Bebek deterjani vs
Hic birsey önermedi
Sabun tozundan başka
Ve muhakkak cift durulama.
Sizin bebeklerinizin cildinde sikinti yoktur
Muhakkak
ama nacizane gorusum yine de
Deterjan leke cikarici gibi etkili kimyasallardan olabildigince uzak tutmak
Bebislerimizin kiyafetlerini.
Tum gun tenlerine degiyor cunku
Bitkisel bi deterjan kullaniyorum kendimize de. O bitsin bizim kiyafetleri de sabun tozyla yikamayi dusunuyorum
İyice sogudum valla.
Ha sabun tozu tam cikariyor mu lekeleri hayir. Ama evde giydiklerini cok sorun etmiyorum disarida giydigi kiyafetleri de zaten disarida öyle akacak leke bırakacak şeyler yemiyoruz. O yüzden o kadar kirlenmiyor
Zaten bir yillik hatta mevsimlik
Seneye hiçbirini gidemeyecek bile.
Bu da benim kendince görüşüm arkadaslar
Merhabalar. Ben tütü yapiyorum. ....... Tütü facebook sayfasina bakabilisiniz...kendim denedim fakat hoş durmadı sanki...birde kızımla ugrasmaktan tütü bi yana yemek bile yapamıyorum...çok sinirim bozuk ben nerden bileyim daha ortada ürün yokken para alınacagını...alagaım ürünü görmeden para isteniyor benden...ya yapmazsa yetıstırmezse param ne olacak? hadi böyle bari önceden söyle,ben kızıma ne gıydıreyım şimdi((
bildiğiniz tütücü varsa yazın lütfen
uzun süre derken daha bebişlerimiz yeni yaşlarına bastılar :26: zaten 2 yaşa kadar emzirme öneriliyor :26:
merhaba kızlar. bende mart annesiyim. 28 mart doğumlu bir oğlum var. papatya ya bir sorum olacaktı. bu arada yazılarını zevkle takip edenlerdenim bende. hatta ikiz annelerine yazdıklarını da okuyorum :))
bebeklerine kaola marka oto koltuğu aldığını hatırlıyorum. 9-36 kilo olup isofixli olup hemde fiyatı uygun olsun dediğimde karşıma çıkan tek ürün.
memnun musun. senden eğer olumlu referans alırsam hemen internetten sipariş edecem.
canım araştırdıysan koala zaten römerin bir alt kalitesi
aldığım için demiyorum canım
gerçekten çok memnunum
ben bile tek başıma takıp, sökebiliyorum
yatış pozisyonu çok iyi
rahatça uyuyabiliyorlar
dik pozisyonundayken dıarıyı seyredemiyorlar henüz
boyları kısa geliyor
bebekleri kavrayışı da çok güzel
kesinlikle memnun kalırsın canım
ben tanesini 340 liradan aldım
ankaradaysan özelcan bebedeb alabilirsin
Bizde haftasonu koalanin isifixli modelini aldik. Acikcasi biz hic arastirmadan gittik, magazadaki eleman anlatti biz dinledik:) once farkli bir markayi cok begendik esimle ama kizimi uc kez icine oturttuk, her defasinda sikilip aglamaya basladi, on bari felan vardi onun, guvenlikte cok iyiymis ama bizim kiz sevmedi. Sonra koalayi begendik aldik, eve gelirken oturttuk kizimi, bizim arabada bayagi yuksek durdu koltuk, bakina bakina uyuyakaldi icinde eve gelene kadar. Simdilik memnununuz bizde. Papatya daha uyguna almis, biz jokerden 450ye aldik.
Güle güle kullanın canım bende römer aldım 500 tl ye 900 küsürden inmişti keşke baksaydın gittigidiyordA vardı ama olsun koalada iyidir
Kızım çok sinirli. İstediği bir şeye ulaşamayınca, engellenince ya da canı sıkılınca, halının üstünde yüzükoyun tepiniyor, bağırıyor. Başını yere vurup acıtacak diye korkuyorum. Sizin bebeklerinizde de böyle sinir var mı, yoksa benimki mi böyle?:26:
Herkese merhaba
Benimde Nisan 2013 doğumlu bir kızım var, ismi Maya:) Ben de sizi bir süredir takip ediyorum. Malesef nisan anneleri topiğinde iletişimimizi sürdürme imkanı kalmadı, üzücü olaylar yaşandı, herkes kendi adına üzüldü ve geri çekildiSzilerden çok şey öğrendim, aranızdaki seviyeyi korumanızı ve diyaloglarınızın içtenliğini de çok seviyorum. Hepinizin yavrularını öpüyorum, zaman zaman fotoğraf ekliyorsunuz, hepsi de çok tatlı, öpmelik koklamalık. Allah bağışlasın hepsini.
Benim yazma sebebim şu lekeler
Benim de portakal-mandalina suyu ve kuruyup yapışmış yumurta lekeleri favori lekelerim olup, kendilerinden kurtulmak mümkün olmuyorDU. Ta ki kayınvalidem bir deneme yapana kadar:) Sonuç: başarılı:) Zor gelir mi bilmiyorum ama isterseniz siz de deneyin: lekeli giysileri tencerede kaynatın! Önce sabun tozu ile bir çitileyin sonra kaynatın. Umarım sizde de işe yarar:)
Çok sevgiler herkese
Hosgeldin..evet bu topic masallah cok iyi gidiyor. Herkes birbirine karsi cok saygili. Cocuk yetistirme tarzlarimiz farkli olabiliyor ama onemli olan birbirimizi anlayisla karsilamak. Umarim hep boyle devam eder. Gecen gun kardesim takiliyordu. "Siz cocuklarinizin dugun haberlerini de burdan duyurursunuz" diye:))))
Kızım çok sinirli. İstediği bir şeye ulaşamayınca, engellenince ya da canı sıkılınca, halının üstünde yüzükoyun tepiniyor, bağırıyor. Başını yere vurup acıtacak diye korkuyorum. Sizin bebeklerinizde de böyle sinir var mı, yoksa benimki mi böyle?:26:
bebeklerin dişlerini temizlemeye başladınızmı??? uzun süre meme emenlerin dişlerimi çürüyormuş erkenden??
Selam kizlar..
Diş konuşulmuş benim kizimin
Alt iki dişinda kahverengi noktaciklar
Var birkaç haftadir gözüme carpiyo
Sanki biraz da artiyor gibi
Kan ilacindandir dediler ama biz hic
Kullanma dik ki...
Esim de dun üst dişlerinin
İç kisminda da kararma oldugunu
Farketmiş şekerli birşey de yeniyor
Antibiyotik de kullanmıyor sanirim
Emmekden. Gece beslenmesi fazlaca var
Nette okudum diş hekimin ev götür un muhakkak diyor
Sanirim bir diş hekiminin fikrini almakta
Fayda var.
Benim eşimde ne olsa kadınlar kulubüne bak bi diyo yada oradakilere sorsana diyor. Geçen gün ayakkabı almaya gittik ortepediks de 170 liraydı bende burdan okumuştum bobux marka iyi diyordu arkadaşlar fiyatıda uygun. Eşime söyledim ondan alalım diye diyoki iyiki şu kadınlar Kulübü'de var:)
Grubun adı ne canım?Bir de her hafta oluyor mu buluşma?Oyun evi bilmiyorum ama çevremde 2-3 tane anaokulu var belki onlardan fikir alabilirim.
Alttan iki tane daha dişimiz geldi ama sorunu çözdüm bu akşam kurufasulye falanda değilmiş grip oluyor sanırımBugün burnu akıp durdu hafiften öksürük de vardı uyuyamadı gün içinde pek umarım bu gece uyur. Dışarı çıktığımızda yok nasıl hasta oluyor anlamıyorum
Ben 3 damla veriyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?