2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bugün kızmın doğumgünüüüü....
içimde çok çok farklı bi heyecan yok açıkçası....
bugüne dair bi hazırlığımız da yok...
ama ben hergün çok mutluyum onun varlığından...
hergün yaptığı bişey beni heyecanlandırıyo,sık sık yüzümü güldürüyo sık sık gözlerimi dolduruyo....
iyi ki var kızım, iyi doğmuş yavrum, kocaman kız oldu maşallah... vaktimi hayatımı doldurdu, herşeyim oldu...
onu çooooook seviyorum....
ona da söyledim böyle şeyler size de yazıyorum... niye bilmiyorum birazcık da ağlıyorum...
akşama bir küçük pasta keser ilk kez mum üfletmeyi öğretir haftaya hazırlık yaparız,
bidahaki haftasonu inşallah kalabalıkça kutlarız...

Aynen canım hafta boyunca tam alıştırıyorum düzene haftasonu geldi mi babanneye gidiyoruz ne uyku düzeni kalıyor ne kurallar Ama artık daha iyi anlıyor yapıp yapmaması gerekenleri.Kızıcağımı bildiği bişeyi yapıcağı zmn önce yüzüme bakıyor

Doğum gününüz kutlu olsuunnn Çok çok güzel bir ömrü olsun inş. prensesin. Senden de fotoları bekliyoruz o zmn :) Ben de anne olduğumdan beri çok duygusallaştım bazen oğlumun doğduğu günü falan düşünürken bile yaşlar süzülüyor

Evlenmeden önce annem 'bütün gün işim bitmiyor,hiç oturamıyorum' derdi de abartma anne derdim.Şimdi kendi halime bakıyorum ve annemi çok iyi anlıyorum.Hergün bi iş çıkıyor muhakkak,evde oldun mu evin işi bitmiyor valla.Sabah 8de mesai başlıyor gece 12ye kadar.Bir de sınava hazırlanmaya çalışıyorum bu halde nasıl olcaksa? Bulaşığı,yemeği,çamaşırı... Hele eşimin çoraplarını katlarken bi kırkayakla mı evliyim acaba diye de düşünmüyor değilim.

Nice sağlıklı, mutlu, güzel yıllara. Anne ve babasıyla bir ömür tüm güzellikler kızının olsun.Kocaman öpüyoruz.

hanımlar selam herkese ben 2014 haziran annesi adayıyım
sizden bir ricam var mart doğumlu bir yeğenim var tütü etek yapıyorum doğum günü partisi için ama benden uzakta olduğu için bel olcusunu bilmiyorum
lastiği kaç cm olması gerekiyor
yardımlarınız için teşekkür ederim şi,mdiden

Doğum gününüz çook kutlu olsun, nice nice yaşlara :)

kesinlikle anlıyolar artık canım benimki de muzur bişey yaparken muzur biyere giderken bana bakıyo beni kontrol ediyo da benim kızmam caydırıcı olmuyo ben bakıyo muyum diye kontrol ede ede yapıyo yapacağını gördüysem hızlanıyo...
sağol canım, bu akşamdan foto olmaz sanırım da haftaya koyarım inşallah...

Doğum gününüz çook kutlu olsun, nice nice yaşlara :)

çok teşekkür ederim canım ...

Doğum gününüz kutlu olsun Cnm sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum. Duygularını ne güzel dile getirmişsin.

Benim ki de ilk koltuğa koyarken ağlıyo araba hareket edice susuyo bi derdi yoksa ağlamıyo yani bebek arabasında da aynı şekilde ilk ağlıyo sonra hemen susuyo mecbur olduğunu ona hissettirmiş olmuşumdur umarım:))

İyi ki doğmuş derincik nice yıllara canım...

maşallah iyiki doğmuş prensesin daha nice sağlıklı-keyifli yıllara , her gününüz hep gülücüklü ve dolu-dolu ilerlesin

evett annemde hep derdi anne olunca anlarsın diye hem çok zor hem çok çok güzel muhteşem bir duygu Rabbim dileyen herkese tattırsın inşallah

selam canım öncelikle tebrik ederim sağlıklıca, sıkıntısızca ve vaktinde bebeğini kucaklaman dileğiyle

ve gelelim ölçüye canım yeğeninin boy-kilosunu mutlaka iletmen lazım ölçüye yakın olanımız yine yardımcı olacaktır

katı meyve sıkacağım yok ben sadece limon sıkacağından mandalina, portakal sıkıp içirebiliyorum yarasın bebeğine

Haahhhaaaa...cok tatlisin canim. Benim de haftasonlarim esimin birbirine cok benzeyen siyah coraplarini eslestirmekle geciyor:))) bizim evde de var bir kirkayak

Merhaba arkadaşlar bizim doğum günümüz de 8 mart hazırlıklar yapıldı yarın babanemizin evine gidicez aile içi bir kutlama olucak .Fikir olması için hazırlıklarımızı anlatmak istiyorum çünkü ben de çok araştırmak zorunda kaldım.Krapon kağıdı alıp bir sürü ponpon çok basit nette yapılışı var mavi ve beyaz puantiyeli balonlar aldık,oğlumuzun resminin olduğu bir afiş hazırlattık 2 günde hazırlandı saolsunlar bugün geldi çok beğendik.peçete ve tabak aldım yine mavi puantiyeli .en önemlisi tüllerimiz mavi ve beyaz tül aldım masa önününe süslemek için.güzel olucağını düşünüyorum.ponponlarımız çok olduğu için perdeye falan aslıcaz.Organizasyona şirketlerine para vermeye hiç gerek yok bence.bir de magnet yaptırdık netten hediye bir takvim gönderdiler.böyle bakalım nasıl geçicek doğumgünümüz foto paylaşırım yine kolay gelsin herkese sevgiler. afişimiz ve ponponlarımız magnetlerimizi de ekliycem

gökalp ten bizde iki tane var
bizim ev de aynı böyle
ama bizimki çok çok dağınık
çok tatlı maşallah kuzuma

nice yaşlarını sağlıkla musmutlu karşılayın inşallah

oğlum keçi sütünü hiç sevmedi
kızım severek içti ama
bugün ishal olmuş kuzum
(((

Evet Canim klari ve sodasani duymuştum bir ara takintiliydim bu konuda. Çok arastirmistim alman markasi ikisi de organik ürünler. Bende sodasanda karar kilmistim ama malatyada bulamadim netten sipariş vermem gerekiyordu. Derken geçenlerde tesadüfen e bebekte gördüm burada yeni acildi sayilir e bebek.
Alayim diye düşünürken cildi için gittiğimiz doktora sordum
O da ben bilmiyorum o markaları dedi:)
Sen en iyisi sabun tozu kullan deyince Vazgeçtim iste....
Klasik sabun tozuna devam..
Bende evdeki temizlik malzemeleri için
Kendi kullandigimiz camasir deterjani da dahil ersag adında denizli de üretilen
Organik bir marka kullanıyorum
Ersagin hammaddesi de ritha bitkisi.
Dediğin gibi olabildiğince uzak durmaya calisiyorum kimyasallardan
Değdiğini düşünüyorum senin gibi, sagliktan önemlisi yok çünkü.
Amway falan tarih oldu artik bende...

Bu arada:
Yenikullanici doğum gununz kutlu olsun.
Rabbim güzelliklerle dolu bir omur nasip etsin yavruna..

Asyaseyhan yaramaz kusun çok tatli
İnan bizde boyleyiz
Evimiz cooook daginik
Anneannemiz bizim YARDIMCINIZ
O çok kiziyor bize
Herşeye izin veriyormusum
Tepeme cikarmis sonra:)
bu konuda hic
Anlasamiyoruz annemle
Esim hic karismaz ama..
Bende kisitlamayalim özgür olsun diyorum tabi kendine zarar verebileceği durumlar hariç..
Özgüveni yuksek bir birey olsun diye cabam.
Esim ve ben bizim gibi olsun istemiyoruz.
Annem de olsa olsa arsiz olur bu boyle diyor:)

ben bunu basaramadım henüz... emzik hiç almadı zaten..uyanınca su verirsem daha cok aglayıp atıyor biberonu.....

Cansu da emziği sadece yatağında alıyor. Normalde hiç emmez. Uykusu gelince kabul ediyor emziği. Su verince ilk günler oda yaptı huysuzluk ama şimdi alıştı. Birkaç gün sabır lazım ve kararlı davranmak.

Permanganat:
Canim beni. Kiz da acayip sinirli
İstediği olmazsa kendini yerlere atiyor maalesef ve agliyor hem de boncuk boncuk
Yalanciktan değil yani
Yaslar yanaklarında donup kaliyor yuvarlak yuvarlak...
Hic kiyamiyorum ama tepki vermemeye calisiyorum ben de.

Cannan:
Umarim geçicidir istahsizligi
Biz iki azi cikardik ikisinde de
Hic yemedi kizim gerçekten
Çok kotu yememeleri
Simdi düzeldi şükür
Ama hep minigiz biz. 8.5 kilocuk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…