- 22 Temmuz 2012
- 532
- 90
- 123
- 40
Derin dün sık sık hapşırıyodu, keyfi yerindeydi ama, inşallah hasta olmaz diyodum ki akşam oldu tam olarak...
yine keyfi yerinde gibi ama burnu tıkalıydı gece hep, sürekli uynadı, uyurken de rahat değildi döne döne mızmızdı hep, iştah yine azaldı dün gece süt içmeden yattı,hapşırırken sümük fışkırtıyo :) dün gce 3 gibi calpol verdim başka ne verilir bilmiyorum, içerse limonlu ıhlamur da vericem birazdan... facede oyun grubu oluşturulmuştu ve bugün gidilicekti, gidemedik üzüldük hepimiz ailecek babası bile :) inşallah ilerlemez iyice hasta olmaz öksürük falan olmaz inşallah geçen sefer b,r ayda zor atlatmıştık... bilmiyorum bu safhadayken doktora gitmeli miyim, yarın zaten doktor randevumuz var 1 yaş kontrolü için...
Senin o dudağına kurban olurum ben maşallah :)Bi de günde yüzmilyonsefer ağlar, çok çirkin olurum, yaaaaaaa :)Eki Görüntüle 1014043
Biz katildik bugun buna, aslinda haftasonu bana uymuyordu ama tesaduf bugun evdeydim, sabah birden gitmeye karar verip ciktik kizimla. Bizim kiz acaip eglendi, cok sevdi etkinlikleri, hic huysuzluk etmedi, aksine surekli gulup oynadi. Hele o boyama etkinliginin basindan zor kaldirdim, ustu basi boya oldu, ustelik boya lekeleri cikar demislerdi ama iki kez yikattim makinede, ariel leke cikarici kattim, yok aynen duruyor lekeler, cop oldu yani bugun giydikleri. Cani sagolsun tabiki, onemli olan onun guzel vakit gecirmesi, ayrica evde agzini acmayan kizim orda koca bir dilim kek yedi:) Biz cok begendik grubu ama bir daha haftasonu musait olup goturebilirmiyim bilmiyorumistanbulda olan anneler, mutlaka katilin sizde eger vaktiniz olursa, cocuklar icin cok eglenceli bir ortam...
Canım geçmiş olsun bizde bikaç gündür aynı durumdayız maalesef. Uyku düzeni de bozuldu herşeyi yiyen çocuk bikaç kaşık aldıktan sonra ağzındakileri dışarı akıtıyor(bu da yeni huyumuz oldu).Ateşi 38i geçmediği sürece calpol verme bence. Ihlamur falan ver,burun spreyiniz varsa uyutmadan önce onu sık,corsal diye bi şurup var onu kullanıyorum ben de. Çabucak geçsin inş.
Senin o dudağına kurban olurum ben maşallah :)
Kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Bu arada Arda'm bugün yürümeye başladı şükürler olsun.Ayaklar paytak paytak gidiyor kollar havada :))
Biz katildik bugun buna, aslinda haftasonu bana uymuyordu ama tesaduf bugun evdeydim, sabah birden gitmeye karar verip ciktik kizimla. Bizim kiz acaip eglendi, cok sevdi etkinlikleri, hic huysuzluk etmedi, aksine surekli gulup oynadi. Hele o boyama etkinliginin basindan zor kaldirdim, ustu basi boya oldu, ustelik boya lekeleri cikar demislerdi ama iki kez yikattim makinede, ariel leke cikarici kattim, yok aynen duruyor lekeler, cop oldu yani bugun giydikleri. Cani sagolsun tabiki, onemli olan onun guzel vakit gecirmesi, ayrica evde agzini acmayan kizim orda koca bir dilim kek yedi:) Biz cok begendik grubu ama bir daha haftasonu musait olup goturebilirmiyim bilmiyorumistanbulda olan anneler, mutlaka katilin sizde eger vaktiniz olursa, cocuklar icin cok eglenceli bir ortam...
Selam kızlar
Bizde doğum günü hazırlığı içindeyiz tablet kullandığım için resim paylaşamıyorum çok üzgünüm
Yenikullanıcı canım müsait olduğunda burda paylaşabilir misin bizim parti hazırlığımızı:))) facebook da ema tasarım paylaşmış bizim ürünleri hazırlar sanırım...heyecanla doğum günümüzü bekliyoruz rabbim tüm bebişlerimize hayırlı uzun ömürler nasip etsin...
Canım çok geçmiş olsun bayadır yoktunNAsilsiniz kizlar?
Biz hastayiz. Daha konusma ve yurume yok.
Dogun gunu konusulmus. Biz gununde pasta alip oyle bi kutladik. Esas hazirlik hastalik gecince olsun dedim. Esimin dogum gunuyle ayni gundu. Ikisini de kutladik.
Ne var ne yok sizden?
Burdan hamile arkadaslara ben de ozeniyorum, bebek istiyorum aslinda ama batuhanin beni bunaltmasi ve esimin annemin istememesi uzerine ben de vazgectim. Arayi acmadan istiyordum aslinda.
Sifaa nasil gidiyor hamilelik kiz?
Heyecanli anne:) biz eminonunden alabildiklerimizi aldik bi de netten siparis vercez sizinkiler gibi insallah. Bizim daha vaktimiz var ama heyecanliyim yine de. senin hazirligina da bayildim
Canım çok geçmiş olsun bayadır yoktun
Ay evet sorma ne güzel duygular bunlar rabbim herkese nasip etsin inş canım
Gördün dimi instagramda ne güzel olmuşlar teyzesi😄biz yenikullanıcı ile aynı yerde yaptırdık fiyatlar piyasaya göre çok uygun görüş bi istersen canım... Bide oyun grubuna bende katılıcam inş gelirsen görüşürüz çok iyi olur...
Bu arada oğlumu emziriyorum ben hala yemek yemesi de idare eder gerçi ama bu çocuk sütleri filan oluyor ya onlardan alıp içirmeli miyim ona? (kahvaltıda filan)
Bir de biberon sorunumuz var biberonla çekmiyor bir şey içirirsem nasıl içireyim bardakla mı ?
Bugun bzm dogum gunumuzduMotora takmis bir sekilde hazirliklari yaptik Cok yorulduk ama gecti bitti hala evin ici balon dolu Temizlik de yarin devam edecek artik
NAsilsiniz kizlar?
Biz hastayiz. Daha konusma ve yurume yok.
Dogun gunu konusulmus. Biz gununde pasta alip oyle bi kutladik. Esas hazirlik hastalik gecince olsun dedim. Esimin dogum gunuyle ayni gundu. Ikisini de kutladik.
Ne var ne yok sizden?
Burdan hamile arkadaslara ben de ozeniyorum, bebek istiyorum aslinda ama batuhanin beni bunaltmasi ve esimin annemin istememesi uzerine ben de vazgectim. Arayi acmadan istiyordum aslinda.
Sifaa nasil gidiyor hamilelik kiz?
Canim sizin adiniza sevindim. Bir sonraki programa bizde katilmak istiyoruz insallah. Belki karşılaşıriz sizlerle de. Bana yerini ayrintili bi sekilde burdan ya da ozelden yazabilir misin? Ben Beylikdüzü nde oturuyorum.
Canim sizin adiniza sevindim. Bir sonraki programa bizde katilmak istiyoruz insallah. Belki karşılaşıriz sizlerle de. Bana yerini ayrintili bi sekilde burdan ya da ozelden yazabilir misin? Ben Beylikdüzü nde oturuyorum.
Selam kızlar
Bizde doğum günü hazırlığı içindeyiz tablet kullandığım için resim paylaşamıyorum çok üzgünüm
Yenikullanıcı canım müsait olduğunda burda paylaşabilir misin bizim parti hazırlığımızı:))) facebook da ema tasarım paylaşmış bizim ürünleri hazırlar sanırım...heyecanla doğum günümüzü bekliyoruz rabbim tüm bebişlerimize hayırlı uzun ömürler nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?