2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kızlar sizleri özledim vallahi :)
Bilgisayarın başına geçer geçmez ilk işim buraya göz atmak oluyor.
Öyle bendensiniz :)

Yenikullanıcı, canım geçmiş olsun. Bizim de hastalıklarımız ağır oluyor maalesef. Rabbim beterinden korusun.
papatyacım, kelin merhemi olsa başına sürermiş, inan bilmiyorum ne yapmak gerektiğini.

Bu arada kızlar ben de normal doğurdum. Yenikullanıcı canım sizde tahmini doğum kilosu farkı azmış. Bizde 39'da doktor 3,5 kilo gözüküyor, haftaya artar, doğuramazsın dedi, adını unuttum, rahme konan fitil yoluyla suni sancı verdi ve normal doğum oldu.

Sezeryan olanlar ya da bir daha normal doğum yapamayacak olanlar, lütfen affetsin beni.
Kırk defa doğursam yine normal doğumu tercih ederim.
Öyle ki 6'da başladı sancılarım, şiddeti artarak, saat 4.10'da oğlumu kucağıma aldım.
Hayatımda her şeyin ama her şeyin zirve yaptığı geceydi. Aşkın, acının, mutluluğun, huzurun, dinginliğin, rahatın..
Eşime bir daha aşık oldum o gece.
Acıların, sancıların zirvesindeydim.
Bir yandan uyku bir yandan sancı.
Son raddelerde yatağı yumrukluyor, feryada başlıyordum.
[Eşim "Sana söylemedim ama, ne zormuş bu normal doğum, yahu herkesi sezeryana alsalar" dedimdi diyor :)]
Yan oda sakinleri gelinleri sesimi duymasın diye kapıları kapatmışlar :)
Şunu dediğimi hatırlıyorum:
"Bi de derler ki bebek doğar, 'Uykusu gecelere merhaba' derler. Boşversene sen, sancısız gecelere merhaba"
Uzattım da, keşke herkes o anı yaşasa.

Şu sandalyeyi çekmeye bayılıyordum, babam ayaklarına kağıt yapıştırmış, aşağıya ses gitmesin diye.
Bi de bana çok ağlıyor diyorlar.
Sevdiğim her şeyi elimden alıyorsunuz
Yaaaaa

Canım geçmiş olsun bizde bikaç gündür aynı durumdayız maalesef. Uyku düzeni de bozuldu herşeyi yiyen çocuk bikaç kaşık aldıktan sonra ağzındakileri dışarı akıtıyor(bu da yeni huyumuz oldu).Ateşi 38i geçmediği sürece calpol verme bence. Ihlamur falan ver,burun spreyiniz varsa uyutmadan önce onu sık,corsal diye bi şurup var onu kullanıyorum ben de. Çabucak geçsin inş.

Bi de günde yüzmilyonsefer ağlar, çok çirkin olurum, yaaaaaaa :)Eki Görüntüle 1014043
Senin o dudağına kurban olurum ben maşallah :)

Kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar

Bu arada Arda'm bugün yürümeye başladı şükürler olsun.Ayaklar paytak paytak gidiyor kollar havada :))

canım gördüm resimlerinizi çok özendim bi dahakini kaçırmak istemiyorum böyle özgürce oynayabileceği bu kadar yaşıtıyla bi arada olacağı bi rtamı başka nerde bulabilir ki...

sağol canım, peditusla coldmix aldım onları kullanıyorum şimdilik...

Kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar

Bu arada Arda'm bugün yürümeye başladı şükürler olsun.Ayaklar paytak paytak gidiyor kollar havada :))

ne güzel görünüyodur paytak paytak,maşallah, ben merakla bekliyorum diyodum ya hep sabırla bekliyorum artık ben de küçük paytağımı...

Selam kızlar
Bizde doğum günü hazırlığı içindeyiz tablet kullandığım için resim paylaşamıyorum çok üzgünüm
Yenikullanıcı canım müsait olduğunda burda paylaşabilir misin bizim parti hazırlığımızı:))) facebook da ema tasarım paylaşmış bizim ürünleri hazırlar sanırım...heyecanla doğum günümüzü bekliyoruz rabbim tüm bebişlerimize hayırlı uzun ömürler nasip etsin...

Bugun bzm dogum gunumuzdu Motora takmis bir sekilde hazirliklari yaptik Cok yorulduk ama gecti bitti hala evin ici balon dolu Temizlik de yarin devam edecek artik

gökalp maşallah sana
naza değmesin sana
yaramazlık yapabildiğiniz kadar yapın
çünkü sevginiz içimize sığmıyor

NAsilsiniz kizlar?
Biz hastayiz. Daha konusma ve yurume yok.
Dogun gunu konusulmus. Biz gununde pasta alip oyle bi kutladik. Esas hazirlik hastalik gecince olsun dedim. Esimin dogum gunuyle ayni gundu. Ikisini de kutladik.

Ne var ne yok sizden?
Burdan hamile arkadaslara ben de ozeniyorum, bebek istiyorum aslinda ama batuhanin beni bunaltmasi ve esimin annemin istememesi uzerine ben de vazgectim. Arayi acmadan istiyordum aslinda.

Sifaa nasil gidiyor hamilelik kiz?

Canim sizin adiniza sevindim. Bir sonraki programa bizde katilmak istiyoruz insallah. Belki karşılaşıriz sizlerle de. Bana yerini ayrintili bi sekilde burdan ya da ozelden yazabilir misin? Ben Beylikdüzü nde oturuyorum.

Heyecanli anne:) biz eminonunden alabildiklerimizi aldik bi de netten siparis vercez sizinkiler gibi insallah. Bizim daha vaktimiz var ama heyecanliyim yine de. senin hazirligina da bayildim

Canım çok geçmiş olsun bayadır yoktun
Heyecanli anne:) biz eminonunden alabildiklerimizi aldik bi de netten siparis vercez sizinkiler gibi insallah. Bizim daha vaktimiz var ama heyecanliyim yine de. senin hazirligina da bayildim

Ay evet sorma ne güzel duygular bunlar rabbim herkese nasip etsin inş canım
Gördün dimi instagramda ne güzel olmuşlar teyzesi😄biz yenikullanıcı ile aynı yerde yaptırdık fiyatlar piyasaya göre çok uygun görüş bi istersen canım... Bide oyun grubuna bende katılıcam inş gelirsen görüşürüz çok iyi olur...

Insallah canim cok istiyoruz, gorusuruz de umarim. Benim esim evliligimizin ilk yillarinda markete bile yollamazdi tek basima simdi cok calisiyo oglu da hep gezmek istiyo kendi ilgilenemwdigi icin kendi sorup duruyo hani oyun grubuna gidicektiniz fakan diye. Yani oglum esimi asiri degistirdi...

İnşallah canım benim eşim de öyle hala da aynı bebek arabası ile bile çıkarmama izin vermiyo çok zorlanıyorum bende ailem yakın allahtan babam gelip alıyo bizi ev yakın olduğu halde:) yaz gelsin mecbur izin vercek diye düşünüyorum:)))

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canim ben de emziriyorum. Bizimki de biberon almadi. Bir haftadir bardakla iciriyorum normal sutu. Cocuk sutunden daha almadim cunku gunde 100 cc ancak iciyordur. Alisma asamasinda simdilik. Sen daha once bardakla biseyler icirdiysen kolay icer bardaktan diye dusunuyorum.

Bugun bzm dogum gunumuzdu Motora takmis bir sekilde hazirliklari yaptik Cok yorulduk ama gecti bitti hala evin ici balon dolu Temizlik de yarin devam edecek artik

doğumgününüz kutlu olsun canım, nice mutlu yaşları olsun inşallah...

geçmiş olsun canım, doğumgününüz kutlu olsun sizin de,nice güzel yaşları olsun...

Canim sizin adiniza sevindim. Bir sonraki programa bizde katilmak istiyoruz insallah. Belki karşılaşıriz sizlerle de. Bana yerini ayrintili bi sekilde burdan ya da ozelden yazabilir misin? Ben Beylikdüzü nde oturuyorum.

canım beylikdüzü için facede ayrıca bi oyun grubu daha görmüştüm bilgin olsun avcılarda biyerde yapıyolardı sanırım, bizimkini de burdan haber veririz yine...

Canim e5ten giderken incirliye gelmeden bakirkoye sapiyorsunya, biraz ilerde yol ikiye ayriliyor, belediye otobusleri sagdan gidiyor hani, iste otobuslerin yolunu takip ediceksin. Biraz daha asagida otobusler sola meydana dogru donuyorlar, zuhurat baba caddesi sanirim o yol. O yol ustunde meydana gelmeden once solda kaliyor. Mezarligin hizasindan biraz daha geride yani. Otobusle gelirsen onunden geciyor zaten, sol tarafta gorebilirsin. Biz arabayla gittik, arabayida yol ustunde kenara biraktik, bisey olmadi, park sorunu yasamadik yani. Cok karisik olduysa tekrar ozelden sor istersen, anlatirim yine:)

işte bunlar da Ömer Eymen'in doğumgünü hazırlıkları...
bunlar internet siparişleri, başka hazırlıkları da var ben gördüm, çok cici herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…