saolsun cnm szn fotoda pek sirin olmusdoğumgününüz kutlu olsun canım, nice mutlu yaşları olsun.
Canim e5ten giderken incirliye gelmeden bakirkoye sapiyorsunya, biraz ilerde yol ikiye ayriliyor, belediye otobusleri sagdan gidiyor hani, iste otobuslerin yolunu takip ediceksin. Biraz daha asagida otobusler sola meydana dogru donuyorlar, zuhurat baba caddesi sanirim o yol. O yol ustunde meydana gelmeden once solda kaliyor. Mezarligin hizasindan biraz daha geride yani. Otobusle gelirsen onunden geciyor zaten, sol tarafta gorebilirsin. Biz arabayla gittik, arabayida yol ustunde kenara biraktik, bisey olmadi, park sorunu yasamadik yani. Cok karisik olduysa tekrar ozelden sor istersen, anlatirim yine:)
doğumgününüz kutlu olsun canım, nice mutlu yaşları olsun inşallah...
geçmiş olsun canım, doğumgününüz kutlu olsun sizin de,nice güzel yaşları olsun...
canım beylikdüzü için facede ayrıca bi oyun grubu daha görmüştüm bilgin olsun avcılarda biyerde yapıyolardı sanırım, bizimkini de burdan haber veririz yine...
Bugün biz de doğum günümüzü kutladık kızlar :)
Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı, mutlu nice yıllara. Öpüyoruz.
Eki Görüntüle 1015170
Bugun bzm dogum gunumuzduMotora takmis bir sekilde hazirliklari yaptik Cok yorulduk ama gecti bitti hala evin ici balon dolu Temizlik de yarin devam edecek artik
Doğum gününüz kutlu olsun canım güzel yaşları olsun inş.Siz böyle fotolar paylaştıkça beni de bi heyecan basıyor valla
Ooo sizin de az kalmış bizimki 28 mart ama seçimler dolayısıyla 6 nisana aldık kapanış bizim fotolarla olucak sanırımEvet ya bizimde 3 gün kaldı. Heyecan, hazırlıklar son haddinde.
Ooo sizin de az kalmış bizimki 28 mart ama seçimler dolayısıyla 6 nisana aldık kapanış bizim fotolarla olucak sanırım
Canım bence bi doktora görünmende fayda var.Allah korusun ciğerlerine falan inmesin sonradan pişman olma sen de.Kuzucuk da rahatlasın biraz.Merhaba arkadaslar
En son grip olduk diye yazmistim
Tavsiyede bulunan arkadaslarim hepinize cok tesekkur ederim.
B
Biz hala gribimizi geciremedik cunku temali foto c3ktirirken yine usuttum sanirim pasami
Simdi de balgam eklendi kuzum uyurken cok zorlaniyor. Geniz akin5isi mahvediyor oglumu. Limon ve pekmez karistirip veriyorm
Sadece limon suyu veriyorum kasikla. Ihlamur elma kabugu cayi ama fayda etmedi.
Hepimiz ayni yas grubunun anneeleriyiz. Sizce bu sekilde devam mi edeyim yoksa bir doktora mi gotureyim.
Ilac vermeye de razi olamıyorum. Boyle zorlqnmasina da rqzi olamiyorum. Ayni zamqnda ben de hastayim hala iyilesmedim.
Aa süper yalnız değilmişiz :)) Aslında şanslı sayılırız bak herkesden değişik fikirler görüyoruz burdaBizim de aslinda 4 nisan ama 6 sinda yapcaz canim ne guzel yalniz olmicakmisiz:)
Canim cok guzel hazirliklariniz... afisi nerden yaptirdiniz?
çok teşekkür ederim canım,amin, biz de sizi öpüyoruz...
sağol canım duygulanmışım da ben farkında değilmişim :) nasıl başlamışım nası bitirmişim yazıyı...
sağol canım...
evet canım iyi ki doğmuşlar,çok teşekkür ederi
çok güzel hazırlıklar, çok güzel paylaşımlar, hep böyle güzellikler olsun böyle güzellikleri paylaşalım, doğumgününüz kutlu olsun canım şimdiden.... ponponlar da iyi fikir olmuş, yapabilir miyim bilmiyorum şimdilik balonla süslemeyi düşünüyorum ama işine yarayan olur mutlaka... bi ara düşünüyodum en ucuz tanesi 3tl ye bulmuştum....
çok teşekkürler bende almayı düşünüyrdm iyi ki almamışım çünkü çok pahalıı bir tanesi 3 -5lira ben 10 tane 6 aldım krapon kağıdı hepsini kendimiz yaptık nette anlatıyor bak yapamazasab yardımcı olurum
Eki Görüntüle 1015426 Eki Görüntüle 1015423 Eki Görüntüle 1015422 Eki Görüntüle 1015419 Doğum günümüz bugündü arkadaşlar güzel geçti ama çook yorucu.kuzum genel olarak sakindi ama bir çocuğun çlğlık atmasından çok korktu ve onu her gördüğünde hıçkırarak ağladı( şunu anladım ki küçük bebekle bu işler gerçekten zor büyüyüce anlamaya başlayınca keyif alıp daha rahat geçer inşallah.ben bir çok şeyi kendim hazırladım çok keyifliyd hem tecrübe oldu ilk defa cupcake yaptım :) fotolarımızı paylaşalımEki Görüntüle 1015413
Eki Görüntüle 1015426 Eki Görüntüle 1015423 Eki Görüntüle 1015422 Eki Görüntüle 1015419 Doğum günümüz bugündü arkadaşlar güzel geçti ama çook yorucu.kuzum genel olarak sakindi ama bir çocuğun çlğlık atmasından çok korktu ve onu her gördüğünde hıçkırarak ağladı( şunu anladım ki küçük bebekle bu işler gerçekten zor büyüyüce anlamaya başlayınca keyif alıp daha rahat geçer inşallah.ben bir çok şeyi kendim hazırladım çok keyifliyd hem tecrübe oldu ilk defa cupcake yaptım :) fotolarımızı paylaşalımEki Görüntüle 1015413
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?