2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bugün biz de doğum günümüzü kutladık kızlar :)

Eki Görüntüle 1015170

Çok tatlısınız, çok cicisiniz. İçim kıpır kıpır oluyor
Nice yıllara, yaşlara, sağlıkla, huzurla, mutlulukla inşallah.

Cemrem canım ihmal etme götür doktora. Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım.
Balgam atması iyidir diye biliyorum. Öksürük de keza. Vücudun mikropları def etmeye çalıştığının göstergesi.
Götür kuzunu doktora.
Acil şifalar dilerim.

Anneler bakıyorum kaç zamandlr ama yazamadım bir türlü....isimler aklımda ama birini unuturum diye saymiyorum tek tek...doğum günü bebişlerimize maşallah. .o kadar tatlılarki.Allah nazarlardan saklasın.Allah sağlıklı sıhhat lı ömür nasib etsin..çokkkkkk beğendim hepsini
Cemrem geçmiş olsun oğluşa canım ya...doktora mutlaka götür...öyle balgamlı benim büyük kızda olurdu arada. .burda balgam getirici fitil filan vermişkerdide iki güne geçmişdi

Herkese merhaba, cook uzunca bir zamandir yazamiyorum topige, e hatta KKya da giremedim, insallah herkesler iyidir :)
Bebisler buyumus masallah, yas gunu kutlamalari baslamis, benim oglumda bugun 1 yasina girdi :) Allah'a sonsuz sukurler olsun :))
daha dun gibi burda gun sayiyorduk dogum icin :)) bu arada bizim topigin dogum hikayesi bolumu vardi, nerde hanimlar bulamadim, bir dogum hikayesi de ben yazayim istedim, herkese sevgiler, gorusmek uzere

facedeki grubunuzun adı ne ben de katılmak istiyorum da...

Şubat & Mart 2013 Anneleri
ve
Avrupa Yakası 2013 Bebekleri Oyun Grubu
diye 2 ayrı grup var canım... ilki buradaki paylaşımlarımız gibi... ikincisi oyun grubu...

balgam falan da var diyosun gripten öte bişey olabilir canım bence de bi doktora git, ilaç kullanmak ben de istemiyorum ama iyileşemedikçe daha kötü oluyolar hem daha da ilerleyebilir Allah korusun...

eline sağlık canım herşey çok güzel görünüyo, nice yaşlarınız olsun hep birlikte...

teşekkür ederim doğu günümüz oldu bugün foto paylaşıcam afiş petek butik facebook sayfası biz memnun kaldık :)

Tesekkur ederim canim... hazirliklariniz da cok guzel hersey harika... nice yaslari olsun inşaAllah

Nice yaşlarınız olsun canım herşey harika görünüyor marifetli hatunsun belli :)) Ben de grapon kağıdı aldım bakalım yapabilecek miyim olmadı senden yardım isteyebilirim dimi?

Doğum gününüz kutlu olsun canım Doğum hikayeleri bölümü de 5.sayfada çıkıyor canım

Son düzenleme:
Tüm bebeklerimizin doğum günü kutlu olsun çok tatlılar çok ciciler maşallah..

Kızlar dün akşam çok kötü bir şey oldu. Oğlum mama sandalyesinden düştü (eşim kucağına almak için mama sandalyesinin masasını gevşetmiş sonra da unutmuş. Oturttu.oğlum da bana gelmek için çırpınırken masaya birlikte yere kapaklandı ağzı yüzü kan içîndeydi dişleri dudağını kesmiş. Ememiyor. Sabaha kadar ağladı. Sütümü sağıp kaşıkları verdim istemiyor. Üst dudağı öyle şiş ki.. Off Rabbim beterinden korusun ama çok çok üzüldüm ömrümden ömür gitti. Onu öyle kanlar içerisinde görmek off bizim hatamızda.. İnşallah emmeyi bırakmaz.. Şu an feryat figan acıdan kesinlikle almıyor(

Son düzenleme:

bizde katıldık çok güzel oldu. bize uzak olduğu için diğerlerine katılmamız zor görünüyor ama bakacağız artık uygun zamanımız olursa zorlarız koşulları:)

çok geçmiş olsun . umarım hemen iyileşirsiniz

tüm doğum günü olanların doğum günleri kutlu olsun. tüm çocuklarımızın bahtı açık olsun, yüzleri hep gülsün.

bizim doğum günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkürler.

bizim bugün aşı günümüz öğlen doktora gidiyoruz. kızımı aşı sonrası bakıcı ile eve göndereceğim ve işe döneceğim: (içim hiç rahat değil ateşi filan çıkarda bakıcı bilemez ne yapacağını diye endişeleniyorum. anne olmak böyle bir şeymiş sizlerin aşı sonrası ateşi çıkmış mıydı?

biz bu arada yürümeye başladık. paytak paytak eller havada bir gelişi var çok komik. birde bakışı var ki bana "bak nasıl işler beceriyorum" diye gururlu gururlu:) 6-7 adım sonrası kendini atıyor yine pıtı pıtı emeklemeye devam orası ayrı:)

hafta sonu ikea'dan tünel ve çadır aldım,çadırın içinden çıkmıyor. tünelde bir ileri bir geri gidip geliyor.birde kocaman bir abaküs var orada renkli tahta boncuklarıyla kızım delirdi, çok sevdi. almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. bizden şimdilik bu kadar gelişmeler

sevgiler herkese

Ah canim cok gecmis olsun, cabuk iyilesir cocuklarin yaralari, sen ara ara ver memeyi yavas yavas alir insallah

herkese guzel bir gun dilerim bu arada, oglus birakmiyo simdilik :)

Canım yaa, kıyamam kuzuya, çok büyük ve de bununla geçmiş olsun. Kaygılanma annesi, acısı dinince inşallah emmeye devam edecektir.
Acil şifalar dilerim.

Kıyamam ya canım benim çok geçmiş olsun biran önce geçer inş. (

Canım çok geçmiş olsun. Acısı gecince emer inşallah.

canım çok üzüldüm gerçekten,çabucak iyileşir emmeyi de bırakmaz inşallah... yavrum canı acıyodur şimdi tabi...

maşallah canım darısı başımıza ... bizde de renkli ahşap koordinasyon merkezi var benimki de onunla oynamaya bayılıyo...

ben mutlaka yaptırıcam canım önümüzdeki ay hep aklımda zaten, doktor böyle demeseyydi daha 9.aydan beri istiyorum aklımda...

Doğum günü kutlu olsun yakışıklının. Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Öpüyorum

çok çok geçmiş olsun canım

aşı bizde aşı yapmadı
o dediğin oyuncakların hepsi bizim evimizde de var
benimkiler de bayılıyorlar
tünele art arda giriyorlar küçür tırtıllarım benim

Cok gecmis olsun kuzuya. Ins devam eder annesi merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…