peditus birçok şeye iyi geliyor aslında canım muhtemelen genize akıntı yaptı o yüzden öksürüyor.bence bitkisel tedaviye yarın da devam et aslında 1-2 kussa balgam atsa rahatlar yavrucak..kızlar aşıdan sonra iyice kötüleşti keşke yaptırmasaydık, sürekli ama sürekli tahmin edemeyeceğiniz kadar sık hapşırıyo ve sürekli her hapşırmada sümük fışkırıyo, öğlen uykusunu öksürük tuttu uyuyamadı sonra tekrar halsizlikten uyudu... gün içinde ara sıra öksürdü halbuki hiç öksürmüyodu... bugün iki kere çubuk tarçınlı ıhlamur demledim limon sıkıp verdim sabahkinde bal da verdim ilk kez, dün zaten doktordaydık peditus ve coldmix kullanıyo 5 gün devam edin dedi başka bişey vermedi, şimdi öksürük de var bi daha götürsek mi ki, ilerlemesinden bronşiolit falan olmasından yine korkuyorum... başka tavsiyeleriniz var mı napsak...
zaten şevkle yaptığın şeyleri yemez bu kuzucuklar :)okuldan çıktım bir sevinçle eve geldim
köfte yaptım, güzelce yedireyim dedim
ama hiç yemediler çok üzüldm ya
şevkimi kırdılar
sonra aldım anneme gittim çocukları
orada makarna varmış onu yediler
kızlar nihayet oto koltuğumuzu aldık biz de, römer king plus,orjinal havlu kılıfıyla beraber 600tlye 6 taksit, unkapanından, almayanlar varsa tavsiye ederim çok iyi fiyat...
kızım arabada kıpır kıpır ayakta, inşallah koltukta oturmayı öğrenir sever koltuğunu...
Günaydın herkese. Bugün Cansu'mun doğum günü.Çok mutlu, çokda heyecanlıyım. Allahım herkesin, benim evlatlarımızı korusun nice güzel günlerini göstersin. Eki Görüntüle 1018799 Eki Görüntüle 1018800
Günaydın herkese. Bugün Cansu'mun doğum günü.Çok mutlu, çokda heyecanlıyım. Allahım herkesin, benim evlatlarımızı korusun nice güzel günlerini göstersin. Eki Görüntüle 1018799 Eki Görüntüle 1018800
Bebekleriniz kıyafet seçmeye başladı mı bizimki başladı sarıyı çok seviyor geçengün lcw gittik orda sarı bi hırkayı tuttu bırakmadı daha elinden alınacada ağladı mutlu olsun diye aldık neyapalım. Hırkayı giydirince kendini seviyor aynanın karşısına geçip ayyy ayyy diyor:) şimdiden başladık kıyafet seçmeye çekeceğimiz var
Tünaydın :)Günaydınlaarrr
Arkadaşlar oğlum uyurken emzikle uyuyor ve saatlerce ağzında kalıyor emzik,artık yaşında nerdeyse ve emziği bıraktırmak istiyorum bikaç denemem başarısızlıkla sonuçlandı emziksiz uyutamadım bi türlü.Sizce neler yapabilirim?:44:
Başlamadı hatta giyinmeyi soyunmayı hiç ama hiç sevmiyor.Bebekleriniz kıyafet seçmeye başladı mı bizimki başladı sarıyı çok seviyor geçengün lcw gittik orda sarı bi hırkayı tuttu bırakmadı daha elinden alınacada ağladı mutlu olsun diye aldık neyapalım. Hırkayı giydirince kendini seviyor aynanın karşısına geçip ayyy ayyy diyor:) şimdiden başladık kıyafet seçmeye çekeceğimiz var
Ben de emziksiz annelerdenim canım. Bilemedim ki.Günaydınlaarrr
Arkadaşlar oğlum uyurken emzikle uyuyor ve saatlerce ağzında kalıyor emzik,artık yaşında nerdeyse ve emziği bıraktırmak istiyorum bikaç denemem başarısızlıkla sonuçlandı emziksiz uyutamadım bi türlü.Sizce neler yapabilirim?:44:
Giyinmeyi hiç sevmiyoruz. Bin bir şaklabanlıkla giydiriyorum çorapları giydirmeye gücüm yetmiyor, pası babamıza atıyoruz.Bebekleriniz kıyafet seçmeye başladı mı bizimki başladı sarıyı çok seviyor geçengün lcw gittik orda sarı bi hırkayı tuttu bırakmadı daha elinden alınacada ağladı mutlu olsun diye aldık neyapalım. Hırkayı giydirince kendini seviyor aynanın karşısına geçip ayyy ayyy diyor:) şimdiden başladık kıyafet seçmeye çekeceğimiz var
Maşallah kuzuya, yürür annesi inşallah, kaygılanma.merhaba kızlar,
papatya kaola oto koltuğunu aldım. tavsiyen için teşekkürler.
çok memnun kaldım bende. ama ben senin kadar ucuza alamadım. ayhan bebekten
430 liraya aldım. bahsettiğin yerde zam yapmış. 399 liraydı fakat stoklarında yoktu ürün.
Bende sizlere oğlumdan bahsedeyim. 28 martta doğduk biz. 11 ayı doldurmasına 1 hafta kala kilosu 12, boyu da 80 cm. di.
Boyu uzun olduğundan kilosunu gösteren bir bebek değil. Zayıf duruyor. Yeme konusunda oğlumla ilgili bir sıkıntı yaşamadım
şükürler olsun. Reklam ya da karşında şebekliklerle bir şekilde her gün yemesi gerekenleri hasta falan olmadığı sürece yiyiyor.
Benim sıkıntı uyku. Gece çok sık kalkıyor. Aksam 9 gibi yatıp sabah 5 te ayakta. Aylardır her sabah 5 de kalkıyorum. Gündüzde en fazla 1,5 saat
uyuyor. Yani toplamda günde 10 saat bile uyumuyor. Dokttora sordum. Bir sıkıntısı yoksa olabilir. Demekki o kadar uyku ona yetiyor. Yapısı bu.
Uyumayı sevmeyen bir bebek dedi. Zaten az uyuyor. O uyuduğu az zamanda da sürekli emmeye uyanıyor. Çalışıyorum. Ve bu durum beni çok zorluyor.Neyse buna da şükür.
Benim oğlum henüz yürümüyor. 7. ayı dolmadan tutunup ayağa kalkmaya emeklemeye başlayınca herkes bu çoçuk kesin erken yürür demişlerdi. Tay tay duruyor ama yürüme konusunda hiç bir isteği ve gayreti yok. Hatta yürümesi için ısrarcı olduğumuzun farkında. Tek elle tutup yürüyen çoçuk bu aralar onu bile yapmıyor. Hemen oturuyor yürütmeye başlayınca. Canı ne zaman isterse o zaman yürüsün. Allah bebeklerimize can sağlığı versin.
nice yaslara cansu hanimGünaydın herkese. Bugün Cansu'mun doğum günü.Çok mutlu, çokda heyecanlıyım. Allahım herkesin, benim evlatlarımızı korusun nice güzel günlerini göstersin. Eki Görüntüle 1018799 Eki Görüntüle 1018800
kızlar bal bize alerji yaptı, 2 gündür b rçay kaşığı koyuyorum ıhlamurun içine, yanakları çok kötü olsu kızard dokusu değişti yine....
vermiycem yarından sonra bakalım düzelecek mi... başka alerji yapan oldu mu baldan...
biz henüz tanışmadık balla canım,gerçi ilk kez herobabynin ballı muzlu cicibebesinden aldım birkaç gündür veriyorum ama tabi ne kadar bal vardır ki içinde
kızlar bal bize alerji yaptı, 2 gündür b rçay kaşığı koyuyorum ıhlamurun içine, yanakları çok kötü olsu kızard dokusu değişti yine....
vermiycem yarından sonra bakalım düzelecek mi... başka alerji yapan oldu mu baldan...
Merhaba arkadaşlar,
Balı ben de vermeye başladım. Çay kaşığı ile saf şekilde. Şükür bir problem çıkmadı.
Oğlum bugün bakıcısında uslu uslu durmuş.
Ben de epey özledimdi.
Eve geldik, zararlı bir nesneyi elinden aldım vermedim diye başladı kıyamet koparmaya.
Vay sen misin vermeyen.
Başka oyuncaklara daldırmaya çalışıyorum ama nafile.
Aksilendi bir kere.
[Babasına da "babasına çekmiş" diyorum. "Vallahi işin var" diyor]
Eşim de geç gelecek bugün.
Hadi oğluşum banyo zamanı, dedim.
Suya girdik çıktık ve şükürler olsun uyudu.
Ben de bol köpüklü bir Türk kahvesi yaptım.
"Değme keyfime değme"
Rabbim bozma bu rüyayı.
Bakalım kaç dakika sürecek.
Ya da saniye mi desem ya da ya da salise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?