2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Oyyyy nasıl güzel bir foto maşallah. .Allah mutluluğunu zu daim etsin canım....benimkide öyle canım ya...11 aylık kontrol ülümüzde 73 boyumuz 46 baş çevresi 8 kg çıktı...bir şey demedi doktor...en son 4 ay önce kontrol etmişdi .o zaman 6.600 qr.67 boy.44 başıydı..benimkide minyon bir bebek..ablasının aksine.o bir yaşında 81 sm di...ben çokkk takıyordum kafaya..artık takmıyorum..sağlık diyorum...yemeside çok çok iyi maşallah. ...blender kullanmiyoruz. .eti çiğniyoruZ...manken kızım diyorum hep..

Canım bende somon veriyodum hep hamileliğimde de hep somon yedim doktor tavsiyesi ile ama papatyanın dediği de doğru malesef
Bu arada soranlar için norveç somonu nu hemen hemen tüm balıkçılar satıyor biz metrodan alıyoduk genelde....

Canım geliyor musun oyun grubuna bu hafta başlıyor 15 mart itibari ile biz yenikullanıcı ile 22 snden itibaren katılıcaz bi aksilik olmazsa kayıt yaptırmak gerekiyormuş canım ya face yok mu senin
Kızlar başka avrupa yakasında ikamet edipte katılmak isteyen olursa 5443727323 bu numara ile irtibat kurabilirsiniz.
Çok eğlenceli olmuş geçen hafta resim gönderdiler içim gitti valla parmak boya ile etkinlik yapmışlar anneler bebekler baştan aşağıya boyanmışlar işte özgürlük:))))

Gelicem insallah canim. O zama biz de 22 sinde gideriz hem tanismis oluruz. Face im yok maleseff esimin falan da yok . Bu numaradan kayit yaptirabiliyorsak iletisime gecerim ben. Haber verdigin icin saolasin

Rica ederim canım whatsapp kullanıyosan özelden atıyım numaramı irtibatlı olalım...

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben de oyun grubuna katılmak isteyenlerdenim. Bende bu hafta değil haftaya katılmayı düşünüyordum. Sizinle de tanışmış oluruz ne güzel. Clue Cnm sende müsait olursan gelsene. Geciktirdiğimiz tanışmayı gerçekleştirmiş oluruz:) bu arada bende de Facebook yok bana saatleri içeriğini yazarsanız çok memnun olurum.

Ay ay ayyyy şimdi bu havayla uçarım ben valla Sağol canım allah herkesin yuvasını mutlu etsin. Ayrıca seninde gayet güzel göründüğünü hatırlıyorum önceki resimlerden. Haksızlık etme kendine.

Sağol canım hepimizin yuvası, çocukları mutlu olsun inşallah. Bende çok takmıyorum şükür sağlığı, huzuru yerinde.Annesi 35 yaşında 45 kilo olursa kızı da bu kadar olur diyorum. İhtiyacı kadar yiyor demekki aç olsa ağlar huysuzlanır. Oğlanları doyuramazdım bebekken, kızımda az yiyor ne yapayım. Vicdanım rahat elimden geleni yapıyorum.Allah sağlık sıhhat versinde, gerisi boş.

Son düzenleme:

Ben de katılmayı isterim ama maalesef eşim yanaşmaz

bilmiyorum ki canım norveç somonu var mıdır bakıcaz artık, ben de istavrit yediriyodum genelde...
yoğurdu severek yiyo Derin de 3/4 bardak kadar falandır yoğurt makinasının kavanozları, versem yer ama bi bardak...

yumurta ben de bebish organik ya da flotty alıyorum canım, tavuğu da migrostan organik tavuk... norveç somonu bulursam haber veririm...

bizimki de yoğurtu anca beş yemek kaşığı kadar zorla yiyor. ama benim yoğurtlar biraz ekşi oluyr. nasıl tatlandırabilirz ki aacaba

canım bence de mayadandır, yeni tatlı bi maya kullanıp yeniden başla... ben bazen mayayı kaçırıyorum o zamnalar pınarın organik yoğurdu var ondan alıp onunla mayalıyorum aynısı oluyo,ama yoğurt makinasında yapıyorm ben ekşi olmuyo...

canım hiç öyle durmuyo aslında resimde, maşallah çok da tatlı...

Allah Allah nerden bulacağız şimdi Norveç somonu :)
Ben de hamsi veriyordum, istavrit falan daha doğrusu mevsime göre.

Biz ailecek koyun etini sevmiyoruz. Kokuyor sanki. Mecbur dana eti.

canım ben de bilmiyorum bulur muyuz bakıcaz artık doktor öyle dedi hamsi istavrit marmara kardeniz balığı vermeyin dedi...
koyun eti biz de çok kullanmayız ama derin için zaten eti ayrı alıp poşetleyip kaldırıyodum dolaba hala ayrı yemek pişiriyorum, o yüzden ona koyun eti alırız artık...

canım bu hafta 11de bakırköyde arcus anaokulunda toplanılıyo, hep orada yapılıcak, saatleri değişirse haber veririz,her hafta katılıcaklara ayrı ücret,ayda 2 kez katılacaklara ayrı ücret 1 kez katılacaklara ayrı ücret olucak, ama yarına kadar fenerbahçem in yazdığı telefona kayıt yaptırıp hangi gruba katılacağını bildirmen gerekiyo adını bebeğinin adını ayını falan...biz kayıt olduk 2 haftada bir katılıcaz ama bu hafta hasta diye başlayamıyoruz bi sonraki hafta başlıycaz inşallah.. ya evet clue de gelse ama onun haftasonu o saatlerde kursu vardı sanırım oyüzden katılmıycaktı, ama geçen hafta katıldı onlar...

Brc canım bende bursada nilüferdeyim sen nerdesin ? bız gecenlerde ebah234 le buluştuk yavruları bir araya getırdık pek güzel oldu :) yakında face grubuda toplanıcak ama doğumgünleri bitince olur heralde.

Uzun zamandır girmemiştim foruma cok birikmiş oku oku bitmedi :) öncelikle Şifacım çok sevindıi Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin ve hamile olan tüm annelerede aynı şekilde forumda baya hamile var galiba kimin en yakın doğum ? Mayacım umarım sende en kısa zamanda dileğine kavuşursun tatlı kızına bir kardeş verir Rabbim :)

Doğumgününü kutlayan ve kutlucak olan tüm bebeklerede Allah sağlıklı uzunnnnnn musmutlu ömürler nasib etsin Rabbim hepsini iyi insanlarla karşılaştırsın :)

yenikullanıcı sizede çok geçmiş olsun umarım daha iyiidir kızın onların hastalığı çok zor onlar hep iyi olsun ...

Papatya sizin resminizede bayıldım ikiside çok tatlı maşallah bizimkininde düzgün bir resmi yok sabit durmadığı için :)

bütün bebıslerın resımlerıde cok tatlı ayrıca kocaman oldular valla bizde 27 şubatta doğumgünümüzü kutladık bol koşturmalı ve telaşeliydi geçti gitti :)

bu ara aklımı kurcalayan menenjit aşısı dr muz iki doz yapıcaz dedı ama bızım durum karısık :S ilk doz bir ay sonra olucak ve bız bı hafta sonrasında yurtdısına çıkıcaz ikinci dozda gelınce olucak artık ama ben tek doz yeterli olur mu diye endıselıyım tek doz yaptırdanda var 2 yasından önce ıkı doz olması gerek dıyende yenıkullanıcı sende yazmıssın 2 yasından önce mutlaka ıkı doz demıs doktorunuz ama tek doz olanda cok daha koruyucu olur dıye tek doz olanı mı yaptırsam bılemıyorum cok kafam karışık :S

bu arada tvde ibrahim saraçoğlu var dünyanın en faydalı pekmezı keciboynuzu ama soğuk press özellikle emzıren annelere hem süt yapar hemde demır deposu dıyo

Canim cok istiyorum katilmayi, hatta oyun grubu kuralim diye ilk biz toplasip konusup kararlastirdik ama maalesef haftasonu benim kursum var saat 2ye kadar, haftaicide calisan anneler oldugu icin haftasonu olsun dedi cogunluk, oyle oldu gecen hafta bi aksilik oldu, kizimi birakacak kimse kalmadi birden, kursa gidemeyince bende alip oyun grubuna goturdum, cok da guzel gecti, eglendi kizim ama maalesef her haftasonu mumkun degil getirmem yaza kadar. Haftaici olan baska bir grup bakicam ben artik.

Evet canim kursa gidiyorum haftasonu saat 10dan 2ye kadar. Gecen hafta gidip cok eglendik biz, siz vaktiniz varsa goturun mutlaka, insallah guzel etkinlikler olur da eglenir minikler bolbol.

benim kızımda küçücük teyzesi
71 cm boy
9 kilo
ama benim kızım 45 cm doğdu diye avutuyorum kendimi
ama kısa olacak biliyorum
çünkü ben de kısayım
ben 1.58 boy
57 kiloyum
aslında kısa olmasını istemiyorum ama tek tesellim
çok şükür sağlık problemi yok çitlembiğimin

oğlum şu an 75cm
herhalde seneye ikiz değil de kardeş gibi görünürler diyorum

çok çok güzel görünüyorsunuz
maşallah

ben bunu böyle düşünmemiştim. doktor da yavaştan dene diyince denemeye başlamıştım. ama gelişme yok. keçi sütüne tepki vermedi. onun dışında her türlü ürüne tepki oluşuyor hemen. ya zaten adana başkent gastroenteroloji bölümüne gideceğim adam akıllı bir profesörle görüşüp testi yaptırırım. bizim doktorumuz iki yaşına dek geçecek gibi değil dedi bize bakalım adana ne diyecek? sana da teşekkür ederim mercan. hatırladım senin bebik te alerjisi olan bir bebekti. sayende bi çok şeyi öğrenmiştim. aydınlattığın için sağol. artık daha dikkatli olurum.

Ben Norveç somonu veriyordum balıkçı onu tavsiye etmişti bende onu alıp buzluna atmıştım haftada bi defa çorbalarına koyuyorum

sağol canım daha iyi ilaçlar iyi geliyo...
doktora menenjit aşısının tek ya da 2 doz olanı diye 2 çeşidi olmadığını söylüyo ve tek doz yapılırsa 2 yaşından önce yeterli gelmeyeceğini söylüyo, öbür gittiğim doktor da 1 yaşından sonra tek doz yetiyo diyo, ben de anlamadım...
ben başlarda üzüm pekmezi veriyodum burda okudukça ben debayadır hernup pekmezi veriyorum canım...

bu sabha kızım oyuncaklarıyla oynarkken nasıl düştüğünü görmdim ama düştü konsolun sesi geldi ağlamasına koştum,
pek ağlayan bi beke değil çok ağladı dedim çok canı acıdı heralde emziğini verdim, farkettim burnu akmış çıkardım emziği silmek için,
bi baktım emzik kan içinde, dudağına da bulaşmış, ıslak mendille ağzında gezdirdim kan oldu hep, dişleri kanamış yavrumun, nasıl üzüldüm, daha kötüsü beni yatıştırıcana eşimin tansiyonu düştü eli ayağı salındı,Allah korusun yavrularımızı ya, bu aralar çok düşüyo bizimki, 2 gün önce de alnında ufak bi morluk yaptı... bişey olmamıştır dimi, dişleri için doktıra götürmeye baktırmaya gerek var mıdır... geçti şu an bişeyi yok ama...

Canim cok uzuldum co gecmis olsun... bence gerek yok belki disi dudagiji falan kesmis kanatmistir. Hepimizin basina geluyor gelecek de. Allah beterinden korusun

http://www.ikea.com.tr/urundetay/10192013/busa_oyun_tuneli.aspx?onerilen
http://www.ikea.com.tr/urundetay/10243574/busa_cadir.aspx
kızlar daha önce maya da yazmıştı ama
ben de söyleyeyim dedim
benimkiler bayılarak oynuyorlar

Papatyacım ilaç gibi geldi bu oyuncaklar bana seninkilerin sevmesine de sevindim. tabi ki bu çocukların dikkat aralığı biraz kısa oluyor sanırım. benimki bir oyuncağa bayılıyor 3-4 gün başından ayrılmıyor sonra da yüzüne bakmıyor bende haftalık aralıklarla dönüşümkü oyuncaklar çıkarıyorum hepsini aynı anda çıkarmıyorum. birde ikea'dan abaküs aldım ben onu da çok sevdi haberiniz olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…