Kızlar az önce aşıdan geldik. Hemşire Cansu'yu görünce çok şaşırdı.Kilosuna, boyuna baktı kafa çevresi dahil hiçbiri artmamış. Aynı en son aşıdaki (9.ay) değerleri. Kıyamadı 3 aşı ağır gelebilir suçiçeğini bir ay sonra yapalım dedi. Benim kızımdan daha minik yok galiba :44::44::44: Boy:70 cm. Kilo : 8 kg. Baş çevresi 44 cm. Minik kuşum çok ağladı aşıları yapıldığında. Eve gelince biraz mızıldayıp uyudu. Bakalım bugün nasıl geçecek.
Doğum günümüzden bir foto. Eki Görüntüle 1020860
kızlar dünkü doktor marmara ve karadeniz balıklarını hamsi istavrit falan kesinlikle vermememizi söyledi, bizim denizler temiz değilmiş çok ağır metal var dedi, norveç somonu verin okyanus daha bu anlamda temiz dedi... ben hep istavrt falan veriyodum 10 günde bir falan, somon vericem bundan sonra...
bizimki de yoğurtu anca beş yemek kaşığı kadar zorla yiyor. ama benim yoğurtlar biraz ekşi oluyr. nasıl tatlandırabilirz ki aacaba
Canım geliyor musun oyun grubuna bu hafta başlıyor 15 mart itibari ile biz yenikullanıcı ile 22 snden itibaren katılıcaz bi aksilik olmazsa kayıt yaptırmak gerekiyormuş canım ya face yok mu senin
Kızlar başka avrupa yakasında ikamet edipte katılmak isteyen olursa 5443727323 bu numara ile irtibat kurabilirsiniz.
Çok eğlenceli olmuş geçen hafta resim gönderdiler içim gitti valla parmak boya ile etkinlik yapmışlar anneler bebekler baştan aşağıya boyanmışlar işte özgürlük:))))
Ay ay ay ay
Maşallah size.
Cennetiniz daim olsun, ne güzel bir aile tablosu böyle.
Yok Bualca'cım ben vazgeçtim Cansu'ya talipliğimizden. Dünürdaşlar yan yana durunca senden için bana "Torunun mu bu?" derler. Kalan ömrümü fesatlık kumkumalığıyla geçiremem vallahi
Şaka bir yana maşallah canım, sen gibi görüneyim üç değil on üç çocuğum olsun
Oyyyy nasıl güzel bir foto maşallah. .Allah mutluluğunu zu daim etsin canım....benimkide öyle canım ya...11 aylık kontrol ülümüzde 73 boyumuz 46 baş çevresi 8 kg çıktı...bir şey demedi doktor...en son 4 ay önce kontrol etmişdi .o zaman 6.600 qr.67 boy.44 başıydı..benimkide minyon bir bebek..ablasının aksine.o bir yaşında 81 sm di...ben çokkk takıyordum kafaya..artık takmıyorum..sağlık diyorum...yemeside çok çok iyi maşallah. ...blender kullanmiyoruz. .eti çiğniyoruZ...manken kızım diyorum hep..
Canım geliyor musun oyun grubuna bu hafta başlıyor 15 mart itibari ile biz yenikullanıcı ile 22 snden itibaren katılıcaz bi aksilik olmazsa kayıt yaptırmak gerekiyormuş canım ya face yok mu senin
Kızlar başka avrupa yakasında ikamet edipte katılmak isteyen olursa 5443727323 bu numara ile irtibat kurabilirsiniz.
Çok eğlenceli olmuş geçen hafta resim gönderdiler içim gitti valla parmak boya ile etkinlik yapmışlar anneler bebekler baştan aşağıya boyanmışlar işte özgürlük:))))
canım buraya gönderilen somonlar da doğal değilmiş ki
yani okyanus somonu değilmiş
hepsi deniz ortamında yetiştirilen kültür balıklarmış
benim eşim geçen sene Norveç'e gitti
duygu orada yediğim somonsa buradakiler kesinlikle değil diyor
oradakiler çok çok lezzetliymiş
ay iyice kafamızı bulandırıyor bu doktorlar
ben büyük balık değil de sadece hamsi veriyordum
severek de yiyorlardı yavrularım
bir de benimkilerin ikisi bir su bardağı yoğurdu ancak yer
hatta kızım hiç sevmiyor da
nazla niyazla yediriyoruz
Ben koyun eti veriyorum. ama bizimkisinin dana etine alerjisi olduğu içindi. tavuk da hazır tavuk vermiyorum. burda kayabaşı köyü var. eşim oradan tavuk kestiriyor, yumurta alıyor.. yoksa da flotty nin var tavuğu ve yumurtası.. balık ben de istavrit ya da hamsi veriyorum. birkaç kere de tavuk balığı ile çinekop verdim. Norveç somonu nereden bulabilirz ki.. ya da ne kadar güvenebilirz..
bizimki de yoğurtu anca beş yemek kaşığı kadar zorla yiyor. ama benim yoğurtlar biraz ekşi oluyr. nasıl tatlandırabilirz ki aacaba
Kızlar az önce aşıdan geldik. Hemşire Cansu'yu görünce çok şaşırdı.Kilosuna, boyuna baktı kafa çevresi dahil hiçbiri artmamış. Aynı en son aşıdaki (9.ay) değerleri. Kıyamadı 3 aşı ağır gelebilir suçiçeğini bir ay sonra yapalım dedi. Benim kızımdan daha minik yok galiba :44::44::44: Boy:70 cm. Kilo : 8 kg. Baş çevresi 44 cm. Minik kuşum çok ağladı aşıları yapıldığında. Eve gelince biraz mızıldayıp uyudu. Bakalım bugün nasıl geçecek.
Allah Allah nerden bulacağız şimdi Norveç somonu :)
Ben de hamsi veriyordum, istavrit falan daha doğrusu mevsime göre.
Biz ailecek koyun etini sevmiyoruz. Kokuyor sanki. Mecbur dana eti.
Ben de oyun grubuna katılmak isteyenlerdenim. Bende bu hafta değil haftaya katılmayı düşünüyordum. Sizinle de tanışmış oluruz ne güzel. Clue Cnm sende müsait olursan gelsene. Geciktirdiğimiz tanışmayı gerçekleştirmiş oluruz:) bu arada bende de Facebook yok bana saatleri içeriğini yazarsanız çok memnun olurum.
Ben de oyun grubuna katılmak isteyenlerdenim. Bende bu hafta değil haftaya katılmayı düşünüyordum. Sizinle de tanışmış oluruz ne güzel. Clue Cnm sende müsait olursan gelsene. Geciktirdiğimiz tanışmayı gerçekleştirmiş oluruz:) bu arada bende de Facebook yok bana saatleri içeriğini yazarsanız çok memnun olurum.
bilmiyorum ki canım norveç somonu var mıdır bakıcaz artık, ben de istavrit yediriyodum genelde...
yoğurdu severek yiyo Derin de 3/4 bardak kadar falandır yoğurt makinasının kavanozları, versem yer ama bi bardak...
yumurta ben de bebish organik ya da flotty alıyorum canım, tavuğu da migrostan organik tavuk... norveç somonu bulursam haber veririm...
canım bence de mayadandır, yeni tatlı bi maya kullanıp yeniden başla... ben bazen mayayı kaçırıyorum o zamnalar pınarın organik yoğurdu var ondan alıp onunla mayalıyorum aynısı oluyo,ama yoğurt makinasında yapıyorm ben ekşi olmuyo...
canım hiç öyle durmuyo aslında resimde, maşallah çok da tatlı...
canım ben de bilmiyorum bulur muyuz bakıcaz artık doktor öyle dedi hamsi istavrit marmara kardeniz balığı vermeyin dedi...
koyun eti biz de çok kullanmayız ama derin için zaten eti ayrı alıp poşetleyip kaldırıyodum dolaba hala ayrı yemek pişiriyorum, o yüzden ona koyun eti alırız artık...
canım bu hafta 11de bakırköyde arcus anaokulunda toplanılıyo, hep orada yapılıcak, saatleri değişirse haber veririz,her hafta katılıcaklara ayrı ücret,ayda 2 kez katılacaklara ayrı ücret 1 kez katılacaklara ayrı ücret olucak, ama yarına kadar fenerbahçem in yazdığı telefona kayıt yaptırıp hangi gruba katılacağını bildirmen gerekiyo adını bebeğinin adını ayını falan...biz kayıt olduk 2 haftada bir katılıcaz ama bu hafta hasta diye başlayamıyoruz bi sonraki hafta başlıycaz inşallah.. ya evet clue de gelse ama onun haftasonu o saatlerde kursu vardı sanırım oyüzden katılmıycaktı, ama geçen hafta katıldı onlar...
Aman canım sakın verme. bu şekilde tedaviyi daha da uzatmış olursun. bir de alerji çok çok ciddi bir durum. dikkat edilmezse anaflaksi ( vücutta şişme nefes tıkanıklığı) durumu gelişebilir.sonucu ölüm bile olabiliyor. Allah muhafaza. amaç süt proteinini vücuda unutturmak.. sonrasındaysa yavaş yavaş doktor gözetiminde mutlaka deneyebiliyorsun. bizde de vardı süt alarjisi çok şükür şimdi geçti.. kan testi yaptırdık, bir de önce yoğurdu önce yedirmeden ağzının kenarına sürdüm. bir şey olmadı. sonra birkaç gün bir çay kaşığı verdi. yine bir şey olmadı.. ve böylece başladık. bu alerji ki özellikle süt alerjisi büyük ihtimalle geçebilen bir rahatsızlık.. sadece enzimlerin oluşması bekleniyor. aman canım tekrar söyleyeyim.. alerjisi varsa sakın verme
Brc
yenikullanıcı sizede çok geçmiş olsun umarım daha iyiidir kızın onların hastalığı çok zor onlar hep iyi olsun ...
bu ara aklımı kurcalayan menenjit aşısı dr muz iki doz yapıcaz dedı ama bızım durum karısık :S ilk doz bir ay sonra olucak ve bız bı hafta sonrasında yurtdısına çıkıcaz ikinci dozda gelınce olucak artık ama ben tek doz yeterli olur mu diye endıselıyım tek doz yaptırdanda var 2 yasından önce ıkı doz olması gerek dıyende yenıkullanıcı sende yazmıssın 2 yasından önce mutlaka ıkı doz demıs doktorunuz ama tek doz olanda cok daha koruyucu olur dıye tek doz olanı mı yaptırsam bılemıyorum cok kafam karışık :S
bu arada tvde ibrahim saraçoğlu var dünyanın en faydalı pekmezı keciboynuzu ama soğuk press özellikle emzıren annelere hem süt yapar hemde demır deposu dıyo
bu sabha kızım oyuncaklarıyla oynarkken nasıl düştüğünü görmdim ama düştü konsolun sesi geldi ağlamasına koştum,
pek ağlayan bi beke değil çok ağladı dedim çok canı acıdı heralde emziğini verdim, farkettim burnu akmış çıkardım emziği silmek için,
bi baktım emzik kan içinde, dudağına da bulaşmış, ıslak mendille ağzında gezdirdim kan oldu hep, dişleri kanamış yavrumun, nasıl üzüldüm, daha kötüsü beni yatıştırıcana eşimin tansiyonu düştü eli ayağı salındı,Allah korusun yavrularımızı ya, bu aralar çok düşüyo bizimki, 2 gün önce de alnında ufak bi morluk yaptı... bişey olmamıştır dimi, dişleri için doktıra götürmeye baktırmaya gerek var mıdır... geçti şu an bişeyi yok ama...
Günaydın herkese. Bugün Cansu'mun doğum günü.Çok mutlu, çokda heyecanlıyım. Allahım herkesin, benim evlatlarımızı korusun nice güzel günlerini göstersin. Eki Görüntüle 1018799 Eki Görüntüle 1018800
http://www.ikea.com.tr/urundetay/10192013/busa_oyun_tuneli.aspx?onerilen
http://www.ikea.com.tr/urundetay/10243574/busa_cadir.aspx
kızlar daha önce maya da yazmıştı ama
ben de söyleyeyim dedim
benimkiler bayılarak oynuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?