2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice sağlıklı mutlu yıllara.... Öpüyorum. Bu arada benim kızımda 12 mart doğumlu

Son düzenleme:

Allah güzel,sağlıklı ömürler nasip etsin kuzucuklara

kahvaltısında mı muhallebi veriyosun? nasıl yapıyosun yazarmısın?

Ben bebe bisküvisi kullanmıyorum kullananda kızım yemez zaten boza kıvamı istiyor oyüzden kahvaltıda muhallebi yapıyorum.
1 bardak süte 1 yumurta kırıyorum 1,5yemek kaşığı pirinç unu koyup pişiriyorum indirmeye yakın tereyağı koyup altını kapatıyorum pütür pütür oluyor bu şekilde indirdikten sonra labne koyup tonsından geçiriyorum. Bazen muzda koyuyorum tadını güzel yapıyor. Birde tereyağıyla rahîni dönüşümü kullanıyorum birgün tahin birgün tereyağı koyuyorum ikiside yağ olduğu için bir arada vermiyorum. Tatlandırıcı olarakta bazen esmer şeker bazen pekmez koyuyorum ama artık bal kullanacam pekmezin süt ürünleriyle etkisi kalmıyor. Normalde kahvaltı zor oluyordu ve yemiyordu bu sayede bu ay kilo almışız biraz

benimkiler artık iyice kendileri yemeye başladı
kahvaltıyı kendileri yapıyorlar
ben sadece önlerine küçük parçalar halinde koyuyorum
mesela kaşarı işaret parmağım kalınlığında ve uzunluğunda kesip veriyorum
kendileri yiyor
zeytini açıp çekirdeğini çıkarıp
ikiye bölüp önlerine koyuyorum
acayip kolaylık oluyor bana da
kaşık da kullanıyorlar yavaş yavaş
kaşığa konulacak şeyi ben kaşığın içine koyuyorum
ağızlarını buluyorlar döke saça
çatal kullanmaya daha hevesliler ama çatalı vermiyorum ellerine
korkuyorum

elmayı karpuz dilimleri gibi ince ince kesip veriyorum, yiyebiliyorlar
ama bu ara favori meyvemiz kivi

Maşallah canım, nice yaşlara olsun inşallah.
Tüm arkadaşlar çok teşekkür ederiz.
Dün babası yanındaydı oğlumun farkedememiş, düşmüş, sol gözü, yanağının üstü morarmış. Bayağı ağladı yavrum.
Bugün de aşısı var. Bakalım akıbetimiz ne olacak.
Papatyacım, karpuz görünümlü elma :) Senden ne çok şey öğreniyoruz. Var olasın :)
Bi de hani demiştin ya bir keresinde ikizlere tüm gün ben baktım, üzerimden kamyon geçmiş gibiyim.
Benimkinden Long Vehicle.
Kesinlikle!

Maşallah anne kız pek güzel görünüyorsunuz. Nice güzel sağlıklı mutlu yaşlara. Öpüyorum.

Cokk uzun aradan sonra selamlar. Hatirlarsiniz belki beni. Evdeki internetim kesildi pakettende siteye baglanamadim kota dolayisiyla. App stora kk nin uygulamasi gelmis oylelikle bi bakayim dedim. Bicirlar cok zorlasti kendimize vakit ayirmak imkansiz artik neredeyse herkes iyidir insallah. 2 gun sora 13. Ayimizi dolduruyoruz biz. Rabbim hepsine saglikli huzurlu uzun omurler versin. Benim kizim livanur ve siddetli uyku problemimiz var sabaha karsi 5-6 gibi uyuyoruz onunla oglen 11 e kadar ve gun icinde de 1 saat 1 kez uyuyor 2 dr a goturdum kan idrar tahlilinde hic sorun cikmadi tanamen kisisel tercihiymis prensesimin uyumamak 5 aydir bu sekildeyix cok cok zor oluyor ama rabbim baska dert vermesindiye avutuyrum kendimi. Sizleri ozledim.. Buda benim minisim ve dogum gunumuzden bir kac kare

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyyyy niye bilmiyorum ama sizi görünce çok mutlu oldum
hep yazışıyoruz ya
sanki fotodan tanıyacak gibi hissettim
nice güzel günler ve yaşlar görün arkadaşım

çok geçmiş olsun canım
ben de senin yazılarındaki noktalama işaretlerine hastayım
bu kulüpte köşeli parantez kullanan kaç kişi vardır :))))

masallh kucucuklara cok tatli cikmislar. rabbm guzel gunlerini gostersin hep ins

Son düzenleme:

evet hatırlıyorum ben, hamilelikteki yazışmalarından, erken doğum olabilir diye bi süre hastanede falan kalmıştın galiba yanlış hatırlamıyosam... doğumdan sonra ben de bikaç ay buralarda yoktum ozamanlar da yazdıysan onları bilmiyorum, kızın çok ama çok tatlı maşallah adı da çok güzelmiş...

ayyyyy niye bilmiyorum ama sizi görünce çok mutlu oldum
hep yazışıyoruz ya
sanki fotodan tanıyacak gibi hissettim
nice güzel günler ve yaşlar görün arkadaşım

teşekkür ederim arkadaşım, ben de fotoğraflı paylaşımları çok seviyorum, yazıştığın insanları görüp de bi de öyle bi fkir sahibi olmak güzel, tanımak istiyo insan bi süre sonra yazıştığı arkadaşını da... hepimiz evlatlarımızla nice sağlıklı günler görelim, öpüyoruz sizi...

masallh kucucuklara cok tatli cikmislar. rabbm guzel gunlerini gostersin hep ins

teşekkür ederiz :) amin hepimize inşallah...

haftasonu doktor kontrolune gıttık...aşılar için saglık ocagındaki ölçümler aynı cıkmadı doktor kılosuna normal dedi ayrıca bıngıldak için de normal dedi...saglık ocaklarındaki hemşireler bişey bilmiyormu acaba ?? neyse aşılardan dolayı doktoru görünce aglayıp kacmaya basladı kızım cok fazla bakamadı bile doktor...kan sayımı önümüzdeki ay yaptıracagız...artık hersey yıyebılır dedi tabı seker tuz acı baharat pek yok...süt cok içmesin dedi yavastan baslayabiliriz...kızım uzun zamandır yürüyor ama merak eden arkadaslar için yazayım 1 yaşında ayakta durması birkac adım atması normalmiş illaki yürüyecek diye birsey yokmuş...bazen okuyorum üzülen anneler var..

yeni kullanıcı benım okudugum haberde öyle yazıyrdu tek doz aşı olmuş bebek bilmiyorum bende anlamadım...bazı doktorlar tek doz öneriyor yeni çıkmış sanırım tek dozu...baya arastırdım gene bu asıyı çok degısık görüşler var...bizim doktorumuz suan önermedi...salgın yokmuş zaten eger salgın olsa zaten aşılamayla ilgili bize bilgi gelir dedi...sımdıye kadar devlet bu aşıyla ilgili öneri göndermedibize dedi...domuz gribi aşısına döndü buda herkes farklı söylüyor...

benim de iyicekafam karıtı 2 ayrı doktora gidiyorum ısrarla soruyorum biri gayet emin 1 yaşından sonra tek doz yapıcam diyo öbürü de gayet emin 2 yaşından önce tek doz yetmez mutlaka 2.doz gerekir tek dozluk aşı yok diyo... ben yaptırmak istiyorum ama hangisine yaptırsami bu konuda kesin bilgi edinen paylaşsın nolur, sanırım önümüzdeki ay oluruz biz...

Canim yeni yadiniz kutlu olsun. Yasini bilmiuorum ama oldukca genc gorunuyorsun masallah... kizina da kocaman masallah. Bu arada oyun grubuna kaydimizi yaptirdim bu ctesi gidiyoruz siz de gelicek misiniz?

maşallah şifa Rabim sağlıkla kucağına almayı nasıb etsin,tebrik ediyorum ,harika bi duygu olsa gerek ,maşallah maşallah

Oyy prensess maşallah sana Allah sağlıklı ömürler versin inş.

Maşallah çok tatlıı Allah sabır versin canım uykusuzluk zor oluyor inş. en kısa zmnda düzene girer.Diş problemi falan olabilir mi?Bizim de azı dişleri kabarmaya başlamış gece uykusuna geçerken canımı çıkartıyor resmen düzen müzen altüst oluyor

"Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" demiş Hz. Ali.
Dün Gökalp'e bir dakikacık bakanın kırk yıl kölesi olurdum inanın.
Düzen müzen hak getire.
Hâlâ kendime gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…