Selam kızlar
BiZde 12 mart olan doğum günümüzü bugün kutladık 1 aylık hummalı çalışmam sonucunda herşey çok güzeldi pastamız süslemeler...
Yakışıklı oğlum papyon nede güzel yakıştı... Keşke resim atabilsem face de paylslıyorum ama burda yapamıyorum tablet dolayısı ile olmuyosonunda bunuda atlattık... Rabbim hayırlı uzun ömürler versin tüm yavrularımıza...
Bugün de bizim doğum günümüz teyzeleri.
Epey özendim bezendim, türlü türlü süsler, çeşit çeşit yiyecekler hazırladım.
Pek bir heveslendimdi.
Oğlum çoooooooooooook mızırdandı, nedendir anlamadık. Doğru düzgün fotoğrafını bile alamadık.
Uyudu şimdi danam.
Püffff
Biz de bugun dogumgunu kutladik. 2 gun gecikmeli. Kizimin haric herkesin keyfi yerindeydi. Dogru duzgun fotograf vermedi bizimki de. Turlu sebekliklerle cektik resmini. Olsun ben cok mutlu oldum. Guzel bir aksam oldu sevdiklerimizle. Simdi dinleniyorum. Kuzum misafirler gider gitmez uyudu.
Selam kızlar
BiZde 12 mart olan doğum günümüzü bugün kutladık 1 aylık hummalı çalışmam sonucunda herşey çok güzeldi pastamız süslemeler...
Yakışıklı oğlum papyon nede güzel yakıştı... Keşke resim atabilsem face de paylslıyorum ama burda yapamıyorum tablet dolayısı ile olmuyosonunda bunuda atlattık... Rabbim hayırlı uzun ömürler versin tüm yavrularımıza...
kahvaltısında mı muhallebi veriyosun? nasıl yapıyosun yazarmısın?
Maşallah canım, nice yaşlara olsun inşallah.Eki Görüntüle 1026342 Eki Görüntüle 1026343 Eki Görüntüle 1026344
asyaseyhan,metro25,fenerbahçem, doğumgünleriniz kuşu olsun, nice yaşlarını görelim inşallah... bizim de 10 gü gecikmeli kutlamamız dündü, foto.çekemedik toplıycaz çekenlerden elimizde olanlardan paylaşayım kızımla kendimi...
asyaseyhan,metro25,fenerbahçem, doğumgünleriniz kuşu olsun, nice yaşlarını görelim inşallah... bizim de 10 gü gecikmeli kutlamamız dündü, foto.çekemedik toplıycaz çekenlerden elimizde olanlardan paylaşayım kızımla kendimi...
Eki Görüntüle 1026342 Eki Görüntüle 1026343 Eki Görüntüle 1026344
Maşallah canım, nice yaşlara olsun inşallah.
Tüm arkadaşlar çok teşekkür ederiz.
Dün babası yanındaydı oğlumun farkedememiş, düşmüş, sol gözü, yanağının üstü morarmış.Bayağı ağladı yavrum.
Bugün de aşısı var. Bakalım akıbetimiz ne olacak.
Papatyacım, karpuz görünümlü elma :) Senden ne çok şey öğreniyoruz. Var olasın :)
Bi de hani demiştin ya bir keresinde ikizlere tüm gün ben baktım, üzerimden kamyon geçmiş gibiyim.
Benimkinden Long Vehicle.
Kesinlikle!
Cokk uzun aradan sonra selamlar. Hatirlarsiniz belki beni. Evdeki internetim kesildi pakettende siteye baglanamadim kota dolayisiyla. App stora kk nin uygulamasi gelmis oylelikle bi bakayim dedim. Bicirlar cok zorlasti kendimize vakit ayirmak imkansiz artik neredeyse herkes iyidir insallah. 2 gun sora 13. Ayimizi dolduruyoruz biz. Rabbim hepsine saglikli huzurlu uzun omurler versin. Benim kizim livanur ve siddetli uyku problemimiz var sabaha karsi 5-6 gibi uyuyoruz onunla oglen 11 e kadar ve gun icinde de 1 saat 1 kez uyuyor 2 dr a goturdum kan idrar tahlilinde hic sorun cikmadi tanamen kisisel tercihiymis prensesimin uyumamak 5 aydir bu sekildeyix cok cok zor oluyor ama rabbim baska dert vermesindiye avutuyrum kendimi. Sizleri ozledim.. Buda benim minisim ve dogum gunumuzden bir kac kare Eki Görüntüle 1026706 Eki Görüntüle 1026708 Eki Görüntüle 1026709 Eki Görüntüle 1026711
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cokk uzun aradan sonra selamlar. Hatirlarsiniz belki beni. Evdeki internetim kesildi pakettende siteye baglanamadim kota dolayisiyla. App stora kk nin uygulamasi gelmis oylelikle bi bakayim dedim. Bicirlar cok zorlasti kendimize vakit ayirmak imkansiz artik neredeyse herkes iyidir insallah. 2 gun sora 13. Ayimizi dolduruyoruz biz. Rabbim hepsine saglikli huzurlu uzun omurler versin. Benim kizim livanur ve siddetli uyku problemimiz var sabaha karsi 5-6 gibi uyuyoruz onunla oglen 11 e kadar ve gun icinde de 1 saat 1 kez uyuyor 2 dr a goturdum kan idrar tahlilinde hic sorun cikmadi tanamen kisisel tercihiymis prensesimin uyumamak 5 aydir bu sekildeyix cok cok zor oluyor ama rabbim baska dert vermesindiye avutuyrum kendimi. Sizleri ozledim.. Buda benim minisim ve dogum gunumuzden bir kac kare Eki Görüntüle 1026706 Eki Görüntüle 1026708 Eki Görüntüle 1026709 Eki Görüntüle 1026711
ayyyyy niye bilmiyorum ama sizi görünce çok mutlu oldum
hep yazışıyoruz ya
sanki fotodan tanıyacak gibi hissettim
nice güzel günler ve yaşlar görün arkadaşım
masallh kucucuklara cok tatli cikmislar. rabbm guzel gunlerini gostersin hep ins
yeni kullanıcı benım okudugum haberde öyle yazıyrdu tek doz aşı olmuş bebek bilmiyorum bende anlamadım...bazı doktorlar tek doz öneriyor yeni çıkmış sanırım tek dozu...baya arastırdım gene bu asıyı çok degısık görüşler var...bizim doktorumuz suan önermedi...salgın yokmuş zaten eger salgın olsa zaten aşılamayla ilgili bize bilgi gelir dedi...sımdıye kadar devlet bu aşıyla ilgili öneri göndermedibize dedi...domuz gribi aşısına döndü buda herkes farklı söylüyor...
canım bende hayatımda hiç doğal gebe kalmamıştım kızımı tüp bebek tedavisi ile kucakladımve dr.um tedbir amaçlı doğum sonrası ilk 6 ay korunmamızı önerdi bizde aynen 6 aydan sonra bıraktık ama hiç doğal yolla gebe kalacağımı aklıma getirmedim hatta bikaç yıl sonra yine tüp bebek tedavisi yaparız diye düşünüyorduk 2. için işte Rabbim mucize diledi bize çok şükür oldukça şaşkın sevinçliyiz bendede adet olacakmışım gibi ağrılar oldu hatta bu yüzden günler geçti hiç şüphelenmedim geç adet olacağımı düşündüm ve artık test yapayım kafam rahat olsun dedim bu yüzden sende sitres yapma test yaptır ki netleşsin durumun :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?