Cokk uzun aradan sonra selamlar. Hatirlarsiniz belki beni. Evdeki internetim kesildi pakettende siteye baglanamadim kota dolayisiyla. App stora kk nin uygulamasi gelmis oylelikle bi bakayim dedim. Bicirlar cok zorlasti kendimize vakit ayirmak imkansiz artik neredeyse herkes iyidir insallah. 2 gun sora 13. Ayimizi dolduruyoruz biz. Rabbim hepsine saglikli huzurlu uzun omurler versin. Benim kizim livanur ve siddetli uyku problemimiz var sabaha karsi 5-6 gibi uyuyoruz onunla oglen 11 e kadar ve gun icinde de 1 saat 1 kez uyuyor 2 dr a goturdum kan idrar tahlilinde hic sorun cikmadi tanamen kisisel tercihiymis prensesimin uyumamak 5 aydir bu sekildeyix cok cok zor oluyor ama rabbim baska dert vermesindiye avutuyrum kendimi. Sizleri ozledim.. Buda benim minisim ve dogum gunumuzden bir kac kare Eki Görüntüle 1026706 Eki Görüntüle 1026708 Eki Görüntüle 1026709 Eki Görüntüle 1026711
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
"Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" demiş Hz. Ali.
Dün Gökalp'e bir dakikacık bakanın kırk yıl kölesi olurdum inanın.
Düzen müzen hak getire.
Hâlâ kendime gelemedim
Eki Görüntüle 1026342 Eki Görüntüle 1026343 Eki Görüntüle 1026344
asyaseyhan,metro25,fenerbahçem, doğumgünleriniz kuşu olsun, nice yaşlarını görelim inşallah... bizim de 10 gü gecikmeli kutlamamız dündü, foto.çekemedik toplıycaz çekenlerden elimizde olanlardan paylaşayım kızımla kendimi...
Cokk uzun aradan sonra selamlar. Hatirlarsiniz belki beni. Evdeki internetim kesildi pakettende siteye baglanamadim kota dolayisiyla. App stora kk nin uygulamasi gelmis oylelikle bi bakayim dedim. Bicirlar cok zorlasti kendimize vakit ayirmak imkansiz artik neredeyse herkes iyidir insallah. 2 gun sora 13. Ayimizi dolduruyoruz biz. Rabbim hepsine saglikli huzurlu uzun omurler versin. Benim kizim livanur ve siddetli uyku problemimiz var sabaha karsi 5-6 gibi uyuyoruz onunla oglen 11 e kadar ve gun icinde de 1 saat 1 kez uyuyor 2 dr a goturdum kan idrar tahlilinde hic sorun cikmadi tanamen kisisel tercihiymis prensesimin uyumamak 5 aydir bu sekildeyix cok cok zor oluyor ama rabbim baska dert vermesindiye avutuyrum kendimi. Sizleri ozledim.. Buda benim minisim ve dogum gunumuzden bir kac kare Eki Görüntüle 1026706 Eki Görüntüle 1026708 Eki Görüntüle 1026709 Eki Görüntüle 1026711
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
32 yaşındayım canım nerdeyse 33 olucam çok genç sayılmam teşekkür ederim :) bi aksilik olmazsa biz de gelicez inşallah, ben de kaydımızı yaptırmıştım...Canim yeni yadiniz kutlu olsun. Yasini bilmiuorum ama oldukca genc gorunuyorsun masallah... kizina da kocaman masallah. Bu arada oyun grubuna kaydimizi yaptirdim bu ctesi gidiyoruz siz de gelicek misiniz?
maşAllah size
Yeni kullanıcı yeni yaşı kutlu olsun güzel kızının. Kızın benimkine benziyor. Beyaz ten, siyah saçlar, tombul yanaklar..(gerçi benim ki tombul değil, öyle gösteriyor.) çok şekermiş minnoş sen de çok hoşsun...
Canımmm çok mu yoruldun? Yakınlarda bir yerde olsan valla ben seve seve bakardım birkaç saat. Arada bir geliyorlar insana değilmi?Bende olaylar çarpı 3 ama nirvanaya ulaştım çok şükür
Büyük acayip ergen modunda, ortancı yengeç burcu erkeği bütün derdi sevgisi benimle, Cansu hanım halen 2 olan dişlerini çoğaltma çabasında.... akşamları televizyon sesi bile duyasım gelmiyorAma herşey rağmen allah hepsine sağlık var onlar olmasa hayat ne kadar anlamsız olur öyle değil mi?
Evet canım yaa, sorma hiç. Haftasonu da öğleden önce çıkarmıştım dışarı, öğleden sonra da babayla çıktık. Tüm gün evde olunca püff püff püfff
Babası aşıdan huysuz olmuştur diyor, yok dedim, ensesinden çok öpmüşüm ben bunun, ondan huysuz, inatçı
Kendi de tüm gün çok yoruldu, akşam 8'de uyudu. Babamız gelesiye kadar hiç bir şeye zerre elimi sürmedim [ ki sürecek halim de yoktu] Ahu Tuğba'nın Türk filmini izleyerek ımdb değeri 9,30 verdimO kadar iyi geldi yani :)
Yakınlarda olsam bakar mıydın seve seve?
Maşallah sana ve bitmek tükenmek bilmeyen / bitmesin hiç, hiç bitip tükenmesin enerjine
Aynen öyle, iyi ki varlar ve iyi ki bizimleler minik tırtıllar
Bütün işi gücü boşver canım. Sadece mutluluk ve yemek dışında ihtiyaçlar ertelenebilir bence.Mesela ben şu an Cansu uyurken evde yapacak okadar çok iş varki ben ne yapıyorum oturmuşum bilgisayarın başına gez allah gez.
kızlar biz baya baya yürüyoruz artık, dolayısıyla hergün bi vukuatımız var artık, bu sabahki vukuatımız kapı arkasında dayalı ütü masasını üzerine devirmek oldu, nyse ki bişey olmamış nasıl düştüyse kaldırdım üzerinden ama bişey olmamış birazcık ağladı o kadar,zaten küçücük evde çabucacık heryere yetişiyo bi orda bi burda bi iş yaparken takip etmek çok zor, çok dikkat etmek gerekiyo kızlar, ama o kadar tatlı ki paytak paytak...
Ben normal somon alıyorum canım yaa, ithal dedikleri pespembe. Balıkçı da bebeğe diyince tezgah altından veriyordün balık aldırdım kızım için, bizim için istavrit kızım için somon istemiş eşim, her zaman her hafta aldığımız balıkçı tanıyo, kızım için somon vermemiş, norveçten falan gelmiyomuş hakikaten çiftlik üretimiymiş ilaçlı falan... kızıma da istavrit verdik akşam yine... bulabilirsek bi yerde norveç somonu yazarım, istanbulda bulan olursa paylaşsın lütfen... metro denmişti oraya da sorucaz, eşim işi dolayısıyla oradan çok alışveriş yapar firma için orda da doğru söylerler sanırım bakalım ne diycekler...
Ne demiş şair "Değme keyfime değme"Bütün işi gücü boşver canım. Sadece mutluluk ve yemek dışında ihtiyaçlar ertelenebilir bence.Mesela ben şu an Cansu uyurken evde yapacak okadar çok iş varki ben ne yapıyorum oturmuşum bilgisayarın başına gez allah gez.
Evet ister istemez işleri erteliyorum bende..kızımın peşinde koşmaktan zaten bişeye fırsat kalmıyor :) bazen geliyorlar bana ama yapacak bişey yok ancak yemek yapmaya zaman ayırbiliyorum oda aceleden şeyler
takip etmek başlı başına iş oluyor artık...bizimki bayadır koşmaya başladı çok hızlı bir o odada bir bu odada..her yere gidiyor masanın üstüne uzanıyor yüreğim agzımda sürekli...hiçbir iş yapamıyorum evde ama çok tatlı oluyorlar..
kızımın vücudu pul pul gibi bu aralar...bebek cildi gibi yumusacık degıl pürüzlü sanki üst kısmı vücudunun..neden olabilir acaba çok fazla yaglamıyorum ben ondanmıdır ?
Ben normal somon alıyorum canım yaa, ithal dedikleri pespembe. Balıkçı da bebeğe diyince tezgah altından veriyor
Beni hele hiç sormayın. Normalde de hayatımı idame ettirecek kadar temizlik ve düzen vardı, şimdi eksiye indi.
Aksi gibi eşim de o kadar temiz, titiz ve düzenlidir ki anlatamam.
Dün dokunmadım hiç bir şeye, 9'da uyumuşum. gece bir uyandım [Allah razı olsun] cıncık gibi yapmış her tarafı.
Tamam sağolsun, beni de düşünüyor ama yapısında var bu.
Bazen çok utanıyorum vallahi.
Ama hiç bir zaman da suiistimal etmedim onun iyiliğini.
Misafir konusunda da ne davetlere icabet ediyorum ne de kendim davet ediyorum. Komşularımız küsmüşler. Kahve günü yapıyorlarmış, muhakkak katılmamı söylemişler. Haklılar da. Sağolsunlar her şeyime geldiler. Ben kiminin evine adım dahi atmadım daha.
Geçen birinin evine ilk kez gittim, mutfağın dizaynından gözlerimi alamadım. O ne zarafet ve asalet
aynen canım yapabilirlikleri arttı ama tehlikenin farkında değiller daha, canlarının acıyacağını anlamıyolar bu dönem çok zor, doğumgünü için aldığımız bisikleti değiştiricez diye kutusunu açmadık çok sevdi oynuyo kutusuyla salonda, koskoca kutunun üzerine çıkmış geri geri yaslanıyo düşecek alıyorum hemen yanında olmasan geri kafa üstü düşecek... ama o paytak paytak koştur koştur halleri gerçekten çok tatlı...
bilmiyorum ben doğduğundan beri her banyo sonrası bebe yağı sürüyorum ama alerji de olabilir yeni verdiğin bişey varsa onu da bi süre kesmeyi dene istersen... bizim de yanaklar pul pul bu aralar, baldan dedim kestim devam etti şimdi 2 gündür yumurta beyazını da kestim bakalım azalıyo gibi...
güvenebileceğimiz bi erden bulursak alıcaz biz de canım...
temizlik konusunda ben de aynı durumdayım anca kolayından yemek yapabilirsem mutfağı toplayıp makinaya yerleştirebilirsem başka bişey yapamıyorum, benim de eşim çok titizdir yardım da eder ama o da yoruluyo çok, idare edicez bi süre daha böyle napalım, ani misafir gelicek endişesi bende de var...
kızlar bugün kontrole gittik, doktorun söylediklerini paylaşayım,
şurupları kullanırken bile dışarda bırakmamalıymışız buzdolabının kapağında kalmalıymış,ben de calpolü bile dışarda tutuyorum ateşi çıkarsa aniden hemen verebilmek için soğuk olmasın diye dedim, çocuk soğuk diye hasta olmuyomuş mşkroptan hasta oluyomuş mikrop da soğukta ürediği için... yani soğuk şurup vericekmişiz, dışarda duran bütün ilaçları at dedi... bu şekilde dolapta duran açılmış ilaçlar son kullanma tarihi gelmediği sürece 3 ay kullanılabilirmiş 3 ayı geçen bütün ilaçlar dolaptan atılmalıymış...
ateş düşürücüler üst solunum yolları ilaçları antibiyotikler burun spreyleri hepsi 5 günden fazla kullanılmamalıymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?