selam canlarım nasılsınızgelemedim şu sıralar ben rahatsızdım kızımda son hafta keyifsizdi neyseki iyileştik gelen-gidenler oluyor işlerim yığınlaştı , fırsat bulunca uzunca konuşalım inşallah hep aklımdasınız öptük sizi meleklerinizi
boyle bi firsat bulmusken kacirma bence de yavrularina da degisiklik olur
ben bi kac gundur inek sutuyle muhallebi yapip vermeye baslamistim severek yemisti dun de sutu sulandirip isittim balla karistirdim biberonuyla kendi icti sevdi herhalde bisey de olmadi bugun de agir gelmesin diye muhallebi yaptim ins kansizlik fln yapmaz zaten aksamlari veriyorum sadece
selam canlarım nasılsınızgelemedim şu sıralar ben rahatsızdım kızımda son hafta keyifsizdi neyseki iyileştik gelen-gidenler oluyor işlerim yığınlaştı , fırsat bulunca uzunca konuşalım inşallah hep aklımdasınız öptük sizi meleklerinizi
kızlar biz inşallah 15 nisanda tatile çıkıyoruz bir haftalığına
iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama
Antalya'ya gidiyoruz
eşimin hizmetiçi eğitimi vardı
hadi birlikte gidelim diyince karar verdik ama korkmuyorum dersem yalan olur
açıkçası bizim normal şartlarda gidemeyeceğimiz bir otel, bulmuşken bu fırsatı kaçırmayalım dedik
şimdiden götüreceklerimin listesini yapıyorum
boyle bi firsat bulmusken kacirma bence de yavrularina da degisiklik olur
ben bi kac gundur inek sutuyle muhallebi yapip vermeye baslamistim severek yemisti dun de sutu sulandirip isittim balla karistirdim biberonuyla kendi icti sevdi herhalde bisey de olmadi bugun de agir gelmesin diye muhallebi yaptim ins kansizlik fln yapmaz zaten aksamlari veriyorum sadece
kızımın yüzü ve tüm vücudunda ara ara pembe noktalar çıktı, kaşımıyo, ateşi de yok, kırmızı da değiller kabarmıyo da, sadece pembe noktalar ama heryerinde... bu da mı inek sütünden acaba, günde 3 kere her öğün sonrası kusuyo 3 gündür kızım mizdesini çok yordu inek sütü vazgeçiyorum yarından itibaren vermiyorum,acaba bu noktalar da ondan mıdır başına gelen var mı böyle bişye,gerçi yarın dokotra gidicez yine ama geç gideriz muhtemelen, bugün aradık görmem lazım dedi,ateşini sordu antibiyotik kullanıyo mu hala falan dedi çoktan bıraktık ateşi de yok...
kızımın yüzü ve tüm vücudunda ara ara pembe noktalar çıktı, kaşımıyo, ateşi de yok, kırmızı da değiller kabarmıyo da, sadece pembe noktalar ama heryerinde... bu da mı inek sütünden acaba, günde 3 kere her öğün sonrası kusuyo 3 gündür kızım mizdesini çok yordu inek sütü vazgeçiyorum yarından itibaren vermiyorum,acaba bu noktalar da ondan mıdır başına gelen var mı böyle bişye,gerçi yarın dokotra gidicez yine ama geç gideriz muhtemelen, bugün aradık görmem lazım dedi,ateşini sordu antibiyotik kullanıyo mu hala falan dedi çoktan bıraktık ateşi de yok...
Şu sıralar su çiçeği salgını varmış bian önce götür bi doktora canım
canım suçiçeği gibi değil, minik pembe noktalar...
ben de kızamık mı acaba dedim de, annem gözleri sulanır baygın bakar burnu akar çok ateş olur değil diyo, gayet sağlıklı kızım sadece pembe noktalar var işte, bugün gidicez zaten doktora canım bakalım ne diycek...Eki Görüntüle 1031112 Eki Görüntüle 1031114
resimde attım kızlar böyle bişey suçiçeği gibi değil yani, ppaoatyacım erendekiler de böyle mi...
canım evet böyle
vücudundakiler geçmiş, ama yüzündekiler duruyor
gittik doktora alerji dedi canım bize, daha önceden de yanaklarda sertlik ıızarıklık falan olutodu hep muzu balı yumurta beyazını deneyrek kesmiştik, alerjik bi çocuk alerjik bronşiti de var, o yüzden artık daha ciddi sinyaller veriyo alerji ilacına balayalım neyin yaptığını tam olarak söyleyemeyiz dedi, bi tane 5 gün kullanacağımız bi tane 3 ay kullanacağımız alerji ilacı verdi...
alerji testi 2 yaşından önce çoğu zaman sonuç vermezmiş, özelde de en az 700-800 tl falan tutar o yüzden önermiyorum direkt ilaçları kullanmadan isterseniz yaptırabilirsiniz de dedi, çünkü ilaçlar bittikten 15 gün geçmeden o test yapılamıyomuş, yaptırmıycaz şimdilik,sanırım ilaçlara başlıycaz, alerji önemliymiş çünkü vücuttaki kızarıklıklar uyarı sadece asıl başka kötü şeyler olabilir dedi...
Çok geçmişolsun canım
Canım doktorlar sütle balın ya da pekmezşn karıştırılmasını pek önermiyorlar bir zararı yok ama besin değerini yitiriyormuş tatlandırıcı yerine kullanmış oluyoruz.Bir de gece yatarken inek sütü verip yatırmayın diyorlar midesini rahatsız edermiş ve ileride de reflü gibi mide problemlerine yol açarmış. sütü gündüzleri verin bence.
canım ben de sütü balla karıştırarak veriyorum, doktorumuz abartmamak koşuluyla günde bir su bardağı inek sütü içebileceğini söyledi, ne zaman içtiğinin bir önemi yokmuş, çünkü ben gece anne sütü yerine vereceğimi söyledim, gece beslenmesini bitirene kadar gece verebilirsin, gece beslenmesi bitince de gündüz verirsin, ama bir su bardağını dedi geçirme
gittik doktora alerji dedi canım bize, daha önceden de yanaklarda sertlik ıızarıklık falan olutodu hep muzu balı yumurta beyazını deneyrek kesmiştik, alerjik bi çocuk alerjik bronşiti de var, o yüzden artık daha ciddi sinyaller veriyo alerji ilacına balayalım neyin yaptığını tam olarak söyleyemeyiz dedi, bi tane 5 gün kullanacağımız bi tane 3 ay kullanacağımız alerji ilacı verdi...
alerji testi 2 yaşından önce çoğu zaman sonuç vermezmiş, özelde de en az 700-800 tl falan tutar o yüzden önermiyorum direkt ilaçları kullanmadan isterseniz yaptırabilirsiniz de dedi, çünkü ilaçlar bittikten 15 gün geçmeden o test yapılamıyomuş, yaptırmıycaz şimdilik,sanırım ilaçlara başlıycaz, alerji önemliymiş çünkü vücuttaki kızarıklıklar uyarı sadece asıl başka kötü şeyler olabilir dedi...
Çok geçmiş olsun canım ya yazık kuzucuk hep ilaç kullanıyor buaralar neyse Allah şifası olan dert versin yinede inşallah tez zamanda atlatırsınız
yenikullanıcı canım geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatır yavrucak.
Benim de oğlumun yanaklarında bazen pütürcükler oluşuyor, hani kurur da pul pul olur, onun gibi. Nemsiz sanki.
Yüzdeki ufak sıvılceden bahsedilmiş benimde oğlumun yanaklarında var sadece anlamadım niye 10 gün önce doktora götürdüm sağlık ocağındakine çok fazla öpmeyin dedi krem verdi 10 gün sıktık öpmedik kremi sürdüm azıcık azaldı. Geçen gün 1 yaş aşılarına gittim yine gösterdim bu seferde hem öpmeyin hemde ağır bilet verme dedi düşündüm yumurtanın beyazından kaynaklanıyor galiba bugün az verdim 3 gün hiç vermiycem bakalım geçicekmi annesi ölsün yoluna bişey sormak isterim benim oğlan gündüz çıldırıyo durmuyo dibimden ayrılmıyo sol kolumu hissetmiyorum tapınaktan akşam oldumu ortada kendi kendine oynuyo anlamadım. Niye böyle evladım ama vallahı gündüz hiçbirşeyle oynamıyo geliyo dizimin dibine ağlıyor kucak diye almadım inat ettim 20 dakika hiç durmadan ağladı sizce niye böyle yapıyor bir akıl verin noolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?