2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bugun oglumu doktora bir yas kontrolune goturdum saglik ocagi boyu biraz kisa demisti doktor uzun boylu dedi:) moralim duzeldi.ideal boy erkekler icin bir yasinda 74 cm mis. bizimki coktan gecmis o boyu kan ve idrar tahlili yapti yavrum daha kan vermeden koltuga oturur oturmaz cok agladi ama neyseki sonuclari hep iyi cikti kan ilaci vermememe ragmen kansizligi yokmus hergun pekmez veriyorum d vit de az kalmisti onu bitir sonra kes dedi
tahlilleri beklerken de parka gittik salincaktan cok fazla hoslanmiyo fazla binmedi bu sefer de kaydirak hosuna gitti baya guldu kaydirirken bizden simdilik bu kadar opuyoruz sizi

Oglum yurumeye basladigindan beri daha bagimsiz oldu. Bnm oralarda oldugumu da biliyorsa surekli bi yerlere gidip geliyor. Kendi kendine oynuyor. Acikirsa yada uykusu gelirse geliyor yanima mizmizlaniyor. Sznkilerde ozgur mu takiliolar artik?

evet canım yanında durayım diye bi derdi yok artık isterse o benim yanıma geliyo zaten, istemezse nereye gitmek isterse orada, ama bu sefer ben onun yanından ayrılamıyorum, azıcık özgür bıraksam sonradan karşılaştığım manzaraya inanamıyorum, bütün çekmeceler açılmış herşey yerlerde falan... artık güçlendiler oyuncak sandığını itip arkasındaki prize ulaşabiliyo, süpürgenin kordonunu çekip o ağzında bütün gün, her yerdeki her tür çekmece favorisi, çamaşırlarımız onun çamaşırları salonda danteller portmantoda bi sürü ıvır zıvır bi içerde bi dışardalar artık, ben çekmecelere kilit almadan mutfağa dadanmasından korkuyorum en çok da baharat çekmecesinden :) artık bişeylerin üzerine çıkabiliyo ama düşme kavramı yok hala o yüzden geri atıyo falan kendini sürekli peşindeyim...

kızlar nasıl süt veriyosunuz ve ne kadar veriyosunuz...
ben 1 yaşından sonra pınarın ve aptamilin 1 yaş üstü devam sütlerini veriyodum, sonra günlük inek sütüne başlayınca hem kusma hem alerji yaptı bıraktık, şimdi ilk kez aptamil 4 aldım ve dün başladım, günde en az ne kadar vermek gerekir acaba, inek sütü ve keçi sütü gibi fazlasının zararı var mıdır acaba, ya da az verirsem yeterli olur mu ki...
sabah uyandığında 120 cc, kahvaltısıyla birlikte de 80-100 cc kadar veriyorum, bu kadarı yeter mi acaba, akşamları yemek vermiyodum meyveden sonra muhallebi ya da sğtle yatırıyodum şimdi artık akşamları da yemek vermeye başladım eğer yetmezse akşam da biraz süt mü versem, siz nasıl yaapıyosunuz, günde ne kadar ne sütü veriyosunuz...

Bzm ev berbat durumda bu yuzden zaten buldugu herseyi bir yerlere tasiyor aradur ardindan sonra

canım normal süt için doktorumuz bize 1 su bardağını geçmesin demişti
benimkiler güne kahvaltı ile aşlıyor ve devamı yemek, meyve, yoğurt ve çorba diye devam ediyor
yatarken ne süt veriyorum ne muhallebi
ben yatarken gece 12 civarı oluyor bu zaman
uykularında süt veriyorum
ortalama 100-120 cc süt içiyorlar
sonra 5-6 ya kadar uyuyorlar şükür
sabah 5-6 arası bir daha 100-120 cc arası süt veriyorum
7-8 e kadar uyuyorlar
yani 200-220 cc arası süt içiyorlar benimkiler

Slm kilar nasilsiniz?
Biz hala zayifiz ve yiruyemiyoruz.

Sut icin soru soran arkadaslar olmus heralde dr gunde 2 bardak inek sutu icebilir dedi.

Birde vitasanol vitamini kullaniyoruz biz. Istah acsin kilo yapsin diye.

Oneri ve yorumlariniz olursa dinlerim uygularim.

Canım sende devit vermedin değil mi bende kullanmadım hiç acaba iyimi ettik kötümü

Son düzenleme:
Canım sende devit vermedin değil mi bende kullanmadım hiç acaba iyimi ettik kötümü

canım ben iyi ettiğimi düşünüyorum valla
keşke verseydim demedim hiç
doktorumuz çok sağlıklı görünüyorlar, kan tahlili için delmeyelim çocukları dedi
için rahat olsun canım

masallah allah nazarlardan saklasin

amin, cümlemizinkini

MaşAllah kuzucuklara

hepimizinkine maşallah

canım Google ye
www.cumhuriyetdünyası.com yaz
çıkan site benim okulumun e dergisi
edebiyat içerikli
iki öğretmen arkadaşla yapıyoruz, eserler tamamen öğrencilerimize ait.
benim de iki yeni kitap tanıtımım var
bir akademisyen gözüyle nasıl görünüyoruz
merak ettim hocam

benimkiler evde durmuyorlar arkadaşlar
illaki dışarı çıkmak istiyorlar
hatta dışardayken eve girmek istemiyorlar
apartmanın kapısını görünce bağırmaya başlıyorlar
her gün sokaktayız
bazen 3 ker bile çıktığımız oluyor inanın
ben de sokak kızıydım zamanında
annelerine çekmişler
ama her seferinde iki çocuğu hazırla, sokağa çık, sırayla gönüllerini eyle
zor iş valla
eve geliyoruz , para giden büyükler biryerlere yığılırken ikizler hala cin gibi nasıl olabiliyorlar acaba

bu arada kızım anne değil
ANNNEM diyor
içimin yağları eriyor

Ay yerim bunları ben ya maşallah.
Eki Görüntüle 1036407 Oglumun kresteki ilk aktivitesi Cok duygulandim gorunce kuzum bnm
Ne güzel annesi daha neler yapıcak oğlun in şa Allah. .
Benimkide öyle valla..yoruluyor insan.bu gün babası ve ablası dışarı çıktı..o kadar ağladıkı arkalarımdan.yorulub uyudu..Derine maşallah yerim onu yerim..biz daha konuşmuyoruz...tek tük şeyler.ablası almanca iki söz öğretmiş onu diyor kesik kesik..bide babasına adaaa diyor (ata yani azerice) her şeyi ayıyor artık miniğim şapka baş için çorap ayak için.hatta bu gün tel.şarj kablosunu tel takmaya çalışti.dünde kulaklığı kulağıma sokuyordu cadı....
Eki Görüntüle 1036423
veeeee anneleri portakallarını soyar
Afiyet bal şeker olsun güzellerime benim....

Son düzenleme:
Yenikullanici canım geçmiş olsun prensese canım..neyse ki geçmiş çok şükür. ..
Db cim benim kızda yürümüyor daha .kilosu zaten zayıf..ama takmıyorum hiç ama hiç...sağlıklı olsunlarda önemlisi in şa Allah. .bide buralarda bebeklere vitamin pek kullanmıyorlar..niyeyse bilmiyorum.önermiyorlar pek.bir tek d vitamini var...
kızlar face kullanan varsa bana özelden yazarsanız eklerim sizi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…