Kizlar merhaba calpol konusu acilmisken
Agri kesici olarak ne veriyorsunuz
Bizim dişler bizi mahvettin heleki azilar.
Uçuncu azimizi cikarttik ama ne zorla.
Diş cikarma dönemlerinde mecburen veriyorum
Biliyorum doğru değil ana çok agliyor kizim
İlaci verdikten yarim saat sonra da siziyor
Anliyorum ki rahatliyor
Dolven iyi değil dediler
Vermiyorum artik. Calpol de iyi değil diyorlar
O bitti bende minoset aldim birkaç arkadasimdan duyup.
Siz ne veriyirsunuz merak ettim
Papatyacim, resimleriniz bir harika, ayri ayri masallah kizina da ogluna da, cok guzel gecmis pikniginiz belli...
Yenikullanici, canim 4no aptamile biz gectik. Ben sabah ilk uyaninca 120cc mama, sonra oglen ve aksamustu uyurken 100er cc inek sutu ve gece yatarken 150cc mama veriyorum. Yani gunluk 270cc mama ve 200cc inek sutu iciyor toplam.
Canim asilar hakkinda bir fikrim ve arastirmam yok simdilik ama bu yazi tamamen tanitim, reklam yazisi gibi duruyor. Sanki firma bu ilaci cikarmis ve bizim asimiz digerlerine gore soyle iyi boyle iyi tarzinda bir yazi, bilimsel bir arastirmaya benzemiyor hic, ben hic inandirici bulmadim[/Q
bu doktorun yazılarını takip ediyorum her konuda...sadece aşı için arastırıp buldugum birsey degıl canım...zamane doktorları gibi olur olmaz herseye ilaç öneren para için olur olmaz telaş yaptıran biri değil..o yüzden ben güveniyorum...bu aşı diğerleriyle kıyaslanmıyor çünkü farklı aşılar bunlar..farklı salgın t,pşeri için...gercı benım kendı doktorumda önermedi aynı seylerı söyledi...sende bıraz arastır ıstersen fikir olsun dıye paylastım ben...
Calpol vermeyin kesinlikle.zararliymis.alternatifi olmadigi icin veriliyor.biz 6. hastaligi bile calpolsuz ve antibiyotiksiz gecirdik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar merhaba! Ben 10 gundur diyet yapiyorum. Tartilmadim ama gobegim erimeye basladi. Hedefim hamile kaldigim kiloya geri donmek. Yani 3-4 kilo...sıkıca korse giyiyorum butun gun. 1 sene sonra tekrar dış gorunusumle ilgilenmeye basladim çok şükür.
Canım aşıyı yaptırınca burda paylaşırmısın ben bian önce yaptırmak istiyorumPapatyacim, resimleriniz bir harika, ayri ayri masallah kizina da ogluna da, cok guzel gecmis pikniginiz belli...
Yenikullanici, canim 4no aptamile biz gectik. Ben sabah ilk uyaninca 120cc mama, sonra oglen ve aksamustu uyurken 100er cc inek sutu ve gece yatarken 150cc mama veriyorum. Yani gunluk 270cc mama ve 200cc inek sutu iciyor toplam.
Canim asilar hakkinda bir fikrim ve arastirmam yok simdilik ama bu yazi tamamen tanitim, reklam yazisi gibi duruyor. Sanki firma bu ilaci cikarmis ve bizim asimiz digerlerine gore soyle iyi boyle iyi tarzinda bir yazi, bilimsel bir arastirmaya benzemiyor hic, ben hic inandirici bulmadim[/Q
bu doktorun yazılarını takip ediyorum her konuda...sadece aşı için arastırıp buldugum birsey degıl canım...zamane doktorları gibi olur olmaz herseye ilaç öneren para için olur olmaz telaş yaptıran biri değil..o yüzden ben güveniyorum...bu aşı diğerleriyle kıyaslanmıyor çünkü farklı aşılar bunlar..farklı salgın t,pşeri için...gercı benım kendı doktorumda önermedi aynı seylerı söyledi...sende bıraz arastır ıstersen fikir olsun dıye paylastım ben...
gece uyanıp defalarca avaz avaz ağladı ama kucakta okşayarak oturup oynatmaya çalışarak sakinleştirmeye çalıştık dolaba koyduğumuz soğuk diş kaşıyıcıların verdik eline ama o sinirle avaz avaz ağlarken hiç almıyodu eline bile, yine de ilaç vermedim ben, kucakta omuzda gezdirerek sakinleştirerek uyuttuk ağladıkça yoruluyo ve ağrıda hafifliyo zamanla uyuyo tekrar, hatta bi gece nöbetçi eczaneye gidecekti eşim diş jellerinden almaya adını falan bilmiyoruz açım interneti araştırırken onun da etkisi azaltılmış lokal anestezi ilacı olduğunu o böleyi geçici bi süre uyuşturduğunu ve bebeğin yutkunarak onu yutmasının boğazda da uyuşma yapabileceğini iştahını azaltacağı falan yazıyodu vazgeçtik almadık onu da...
dolven icin zararli dedikleri icin calpol kullaniyorum zaten bir fitil bi surup mecbur. 6. hastaligi biz de gecirdik cok zordu her dis cikarisinda da ayni hikaye cok zorlaniyo cok atesleniyo hangi suruba guvenecegiz
bu aralar bizdede aynı şey oluyor..gece uyanıp aglamaya baslıyor defalarca yapıyor bunu...bazı geceler daha sakin ama bazı geceler sürekli uyanıyor sakinleştirmek zor oluyor...cok zor gercekten artık cıksa şu dişler hep birlikte rahatlasak
Akşam yemeklerinde neler yiyor bebişleriniz??saat kaçta ve ne miktarda yiyorlar??
Ateslendikce yikadim ben.sakin antibiyotikte kullanmayin.bagisiklik sistemini mahvediyor.bol bol c vitamini ve gunes.su an biz hasta oluyoruz ama asya olmuyor.hic antibiyotik vermedim.vucuduna bir asi bir de fitil girdi.baska hic bir sey kullanmadim.bu arada ates icin fitil kullanin.dis icin calgel var.ya da taze soganin beyaz kismi cok rahatlatir.hem besleyici.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Akşam yemeklerinde neler yiyor bebişleriniz??saat kaçta ve ne miktarda yiyorlar??
kızlar ben hep gece gündüz çorapla tutuyodum banyo hariç ayakları çıplak kalmıyodu :)
son günlerde ayakabısız olduğu anlarda yatarken falan hep çıkarmaya başladı sinyallerini veriyo sıkılmaya başladı sanırım, uykuda çıkarıcam artık ben, zaten ev 25 derece hep üşümez artık büyüdü
...
kızlar yürüyen bebeklerinizi evde ayakabıyla mı tutuyosunuz çorapla mı, kızım tamamen yürüyo artık ve bikaç gündür hep ilk adım ayakkabısıyla tutuyorum uyku haricinde, o da memnun halinden, kıyafetlerini değiştirirken ya da bezini değiştirirken falan unutmuşsam giydirmeyi alıp getiriryo ayakabılarını giydireyim diye, çıkarabileceği gibi cırtcırtlı olmasına rağmen hiç çıkarmıyo da, eskiden patik ayakabılarını tutmazdı ayağında çıkarırdı hep, sanırım rahat ediyo, kocaman bi oyuncağı var bütün gün onun üzerine başıyo girintili çıkıntılı hep düşünürdüm ayağı acımıyo mu diye şimdi ayakabılarla bu anlamda da rahat ediyodur, bi de patik ayakabılar hep terletirdi ayaklarını çorapları nemli olurdu ayakabılarında hiç olmuyo...
Yani aslında ayak sağlığı için ayakabıyla basıp yürümesi mi doğru onu sormak istedim sizler napıyosunuz merak ettim...
aynısını diyorum ben de hepsi bi çıksa rahatlıycaz...
Gündüz öğünleri sarkmamışsa ve vakit kalmışsa gündüz hazırladığım çorba-yemekte veriyorum yarım kase-bir kase arası ne kadra yerse açlığına göre... Bazen de en son bir kase meyve püresi yiyip uyumuş oluyo...
Bugünkü beslenmemiz mesela şöyleydi....
120 cc aptamil4
100 cc aptamil4, 1 dilim tam buğday ekmeği içi, 1 ceviz, 1 yumurta sarısı, 1 kibrit kutusu kadar suda bekletilmiş beyaz peynir,3 tuzsuz zeytin
1 kase kıymalı pirinçli havuçlu pırasa ve 1 kutu labne
1 tatlı kaşığı tahin ve 2 tatlı kaşığı pekmez
1 su bardağına yakın yoğurt
100cc aptamil4
1 kase meyve püresi
1 kase gündüzki yemeğinden
kızlar benim kızım doğduğundan beri saçlı, uzadı da biraz hep gözlerinin önünde, gözlerini bozacak diye korkuyorum, toka takamıyorum çekip çıkarıyo, b keresinde renkli minicik lastik tokalar var ya onu atmış ağzına sakız gibi çiğniyo eşim farketmiş getirdi açtıramıyorum ağzını zorla aldım...
Dün akşam da dışarı çıktık, fındık iriliğinde plastik bi tokavardı saçında çıkarken aldım başından kontrol edemem dışarda diye kolayıma geldi eşofmanıma ilikledim tokayı, bi ara arabasında sıkılınca kucağıma almıştım o arada almış tokayı benden atmış ağzına, arabadayken ağzında bişey döndürüyo öğürüyo gözler sulandı falan becerip de çıkaramıyo da, farkedip isteyiince korkuyo mu ne kapıyo ağzını vermiyo, bi de okanın metal yayı falan da var kırsa plastiği ağzına batabilir,aldım burnunu sıkıp ağzını açtırarak...
Görüyorum ne güzel tokalar bantlar takıyolar bebeklere sağları azıcık olsa bile, biz takamıyoruz benim saçaklı kızıma saçlar hep önde... Kestir diyolar gözüne gelmesin diye o zaman da hep aynı mantıkla uzadıkça kestirmek gerekecek biraz daha sabretmek istiyorum uzasın iyice de gözünün önüne gelmesin kulak arkası yapsın uzun uzun...
bizim cok duzenli bi menumuz yok ama genellikle bi gunde sunlari yiyo :
kahvaltisi icin ona ben bebe biskuvisi ve kek yapiyorum seker yerine pekmez koyarak ve tam bugday unuyla. bi gun bir dilim kek,bir tatli kasigindan fazla rondoda cekilmis ceviz,onceden suyla islatiyodum artik sutle islatiyorum,iki tatli kasigina yakin labne, bundan en az yirmi dk once ya da sonra bir tatli kasigi pekmez. bi gun de kek yerine bi tane biskuvi bi yumurta sarisi ve artik yarim beyazi digerleri ayni
sonra uyuturken emziriyorum
iki saat fln sonra kucuk bi kaseye yakin yogurt (bunu zorla yiyor ben iste olunca aksam gelince yediriyorum)
sonra ya sebze corbasi ya tarhana ya da sehriye,bulgur kemik suyuyla yapilan corbalar en fazla kucuk bi kase yiyor
sonra bir muz ya da elma rendesi ya da portakal suyu
okuldan gelince emziriyorum
aksam yemeginde bizimle cok yemiyor
uyumadan once de sutle yapilmis muhallebi ve uyurken emziriyorum
bunlarin yeri degisebiliyo cnm[/QUO
AKŞAMLARI BİZİMLE BİR KASE SEBZE CORBASINI YADA PÜRESİNİ YİYOR ONUN DISINDA KÖFTE BALIK VARSA BİRAZ ONLARDA YER NORMAL SEBZE YEMEGI PEK DEGIL BIKAC KASIK YER KALKAR.....SONRA BEN MUHALLEBİ YEDIRIYORUM SONRADA EMZIRIP UYUTUYORUM...YANİ AKŞAM YEMEGINDE CORBANIN UZERINE BİŞEYLER YEDIRIYORMUSUNUZ DİYE MERAK ETTİM O AKSAM SİZ NE YEDİYSENIZ ONDAN MESELA..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?